joi, 28 septembrie 2023

Puterea lui Cinci ~ ATENTIE BLUETOOTH

 

Postarea asta o fac pentru a cere ajutorul/sfatul prietenilor treji, care realizeaza pericolul iminent care ne inconjoara. Nu este un titlu alarmist. Este vorba despre 𝗮𝗻𝗲𝘀𝘁𝗲𝘇𝗶𝗶𝗹𝗲 𝗶𝗻𝗷𝗲𝗰𝘁𝗮𝗯𝗶𝗹𝗲 𝗰𝗮𝗿𝗲 𝗰𝗼𝗻𝘁𝗶𝗻 𝗼𝘅𝗶𝗱 𝗱𝗲 𝗴𝗿𝗮𝗳𝗲𝗻, la fel ca si "vaccinul" anti"covid" !
Astfel, TOTI cei care trec pe la dentist sau pe masa de operatie a vreunui chirurg vor fi "vaccinati" fara voia lor, oricat de mult ar avea ei impresia ca sunt mari luptatori impotriva "vaccinului"...
Am doua exemple concrete. Unul este o ruda apropiata care a suferit mai multe anestezii pe scaunul dentistului si al doilea, un prieten bun care era cat pe ce sa nu se trezeasca din anestezia generala, dupa niste complicatii la inima. De indata ce am auzit de anestezie si complicatii la inima m-am dus cu gandul la oxidul de grafen si afinitatea lui pentru organele puternic incarcate electric, unde inima conduce sau se bate de la egal la egal, cu creierul.
O a treia persoana ar fi un amic din mediul online care mi-a confirmat ca in urma mai multor anestezii la dentist sufera acum numeroase sangerari nazale. In cazul amicului din online nu pot confirma, dar la primele doua cazuri, care-mi sunt oameni apropiati, amandoi sunt purtatori de adrese mac(bluetooth), EXACT precum "vaccinatii" de "covid" !!!
Pericolul este cat se poate de real si nu este de glumit ! Vreau pe aceasta cale sa dezbatem ce am putea face in cazul in care vom fi nevoiti sa fim anesteziati pentru vreo interventie. Ce alternative avem, daca aveti prieteni anestezisti. Rog seriozitate. Cine va glumi pe subiect, il blochez fara nici un stres.
Conform lui Ricardo Delgado, primul care a descoperit si vorbit despre oxidul de grafen aflat in "vaccinuri", toate anesteziile injectabile au fost gasite contaminate cu oxid de grafen, in afara de Levobupivacaina 1,25mg.
Rog pe aceasta cale, cei care au cunostinte in domeniu, sa ne explice la ce fel de interventii poate fi folosita aceasta si in ce conditii.
Apoi ar fi de apreciat detalii despre unde poate fi gasita, cum poate fi procurata, cum/unde trebuie pastrata, etc.
Cele doua poze, pentru cei care nu stiu, sunt capturi de ecran de pe o aplicatie care gaseste adresele de mac(bluetooth), inclusiv distanta la care sunt emitatoarele, oricare/oriCINE ar fi ele.
    

Cititi toate COMENTARIILE   legate de postare  !  
MERITA  O ZI DIN VIATA DVS !
Feriti va de ANESTEZII si TRANSFUZII !







DETOXIFIERE :

Pentru ca tot am spus ca voi reveni cu o reteta completa de 𝗱𝗲𝘁𝗼𝘅𝗶𝗳𝗶𝗲𝗿𝗲 / 𝗱𝗲𝘇𝗶𝗻𝘁𝗼𝘅𝗶𝗰𝗮𝗿𝗲 pentru cei care au fost usor ignoranti si s-au intepat cu superbul "sigur si eficient", va rog parcurgeti urmatoarele randuri cu rabdare, atentie si sa distribuiti:
- Ivermectina (intre de 0,2 mg si 0,6 mg / kg corp / saptamana)
- Ceai de seminte de armurariu
- Ceai de ace de pin
- Zeolit
- N-acetil-cisteina
- Zinc
- Quercitina
- Melatonina
- Vitamina D3
- Vitamina C alcalina(adica cea sub forma de ascorbat de sodiu, NU acid ascorbic)
Aceasta reteta poate fi administrata in cure de minimum o luna si pana la 3 luni, cu o luna de pauza, intre ele.
Ca bonus, se poate folosi si spray ul TRS. Il recomand cu tarie. Este un spray care se aplica sublingual si face minuni. 🙂
Combate boli auto imune, chelatizeaza metalele grele, omoara paraziti, trateaza reactii alergice, echilibreaza pH, etc... e de luat si cand esti perfect sanatos ptr o curatare a corpului la nivel celular. Pentru cei care au instagram, puteti vedea mesajele oamenilor pe care le-au lasat, dupa folosire. https://www.instagram.com/cleanheavymetaldetox/ - la "testimonials".
Link daca doriti sa-l achizitionati - https://trs-spray.mycoseva.com/shopline_category.html
Pentru zeolit, va las link, de asemeni, ptr ca nu tot ce e in comert, este si bun - https://herbadava.ro/produs/activ-zeolit-silicic-180-cps
Linkuri am furnizat pentru ce este putin mai greu de gasit, restul de suplimente pot fi cumparate din magazine plafar sau din online.
Alte cateva aspecte importante care ii pot feri de un AVC sau un infarct pe cei "vaccinati" care doresc sa se refaca, sunt urmatoarele, in ordinea asta:

1 - Trebuie sa stea cat mai departe de frecventele 5G care(ce sa vezi, am avut dreptate, noi conspirationistii) chiar au legatura directa cu oxidul de grafen din "vaccin" si care le pot induce o moarte subita. Pentru cei carora le suna greu de crezut, pot furniza lucrari si chiar probe video, in directia asta. 🙃
In concluzie, smartphone-ul va trebui schimbat intr-un telefon cu butoane sau daca nu poate/vrea a face asta, sa se foloseasca casti CU FIR si sa nu mai poarte/tina smartphone-ul lipit de corp / in buzunar / la ureche.
De asemeni, se pot feri de antenele amplasate prin oras(spre exemplu, sa evite sa stea pe termen indelungat la etajele superioare ale cladirilor, la/langa blocurile care au antene pe acoperis). Este fapt demonstrat ca cei care stau la nivelurile superioare ale cladirilor sunt expusi la un nivel de radiatii mai puternic. Un exemplu negativ sunt unele statii de metrou care au antene gsm CHIAR pe peron, la nivelul capetelor tuturor calatorilor(!!!).

2 - Ca alimentatie/medicatie, trebuie evitat tot ce are in compozitie oxid de grafen(nu stiu in ce masura cei care parcurg aceasta postare, cunosc acest element, dar "vaccinul" este compus din el, in proportie de 98%)
Aici se incadreaza urmatoarele: TOT ce este produs de Pepsi, Cola, Nestle(inclusiv cafeaua lor), Dove si Milka. Spre exemplu, apa San Pelegrino, produsa tot de Nestle, odata facuta electroliza ei, reziduul rezultat este magnetic(oxid de grafen).
Tigarile tip iQos(heets), de asemeni, au fragmente metalice in interior.
Unele brand-uri renumite de ceaiuri la plic, de asemeni, au fragmente metalice in compozitie.
Oxid de grafen s-a gasit si in carnea din comert, aceasta fiind magnetica, dupa cum veti putea vedea in video-ul din comentarii.
La medicamente intra nurofenul, pastilele care le sunt administrate celor care fac chimioterapie, anticoagulantele injectabile(clexane), anestezicul injectabil de la stomatolog(ultracain). Cele de aici sunt cele DEJA dovedite. In mod sigur sunt multe altele, dar nedescoperite. Ce ne raman sanatoase si sigure, sunt cele lasate de la Dumnezeu - legumele si fructele nemodificate genetic si mancarurile rezultate din acestea. 🙂
Oxidul de grafen, odata patruns in organism dauneaza puternic, mult mai afectati fiind "vaccinatii", hranind cheagurile / matricea care se formeaza in ei, datorita modificarii genetice.

3 - Ca o ultima mentiune, dar nu cea din urma, "vaccinatii" sa NU mai faca vreun "vaccin", cat vor mai trai. ABSOLUT toate vaccinurile, de acum incolo, vor fi modificatoare de ADN, demonstrabil prin insusi declaratiile producatorilor. 🙃 Deci aceeasi Marie, cu alta palarie ! Vor arunca foarte multe momeli, de acum, incolo. Deja au inceput sa afirme ca problemele de inima, colesterol, CANCERUL, etc., toate acestea, pot sau vor putea fi tratate cu "vaccinuri" modificatoare de ADN. Sunt sigur ca vor trage tare pe partea asta de marketing, ca sa inhate cat mai multe 01TE. 🙂
Tot ce am insirat aici, am facut-o cat am putut/stiut eu de bine, cu toate cunostintele pe care le-am acumulat, in cei 2-3 ani de cand aprofundez toata mizeria asta...
Mai departe, ca "vaccinatii" sa aplice toate astea, tine doar de disponibilitatea lor mentala si de cat de mult isi pretuiesc sanatatea sau chiar viata.

Reteta de suplimente/antioxidanti de mai sus ajuta in eliminarea a mare parte din toxinele, parazitii si oxidul de grafen care au intrat prin serul "sigur si eficient", dar nu sunt o garantie a vietii pana la adanci batraneti, intrucat modificarea genetica pe care si-au facut-o, doar Dumnezeu o mai scoate. 🙃
P.S. - pentru unii, aceasta reteta s-ar putea sa fie piperata ca pret... dar greseala se plateste.
P.P.S - daca cineva are ceva de adaugat, e liber sa o faca.
Sper sa va fie de folos. Numai bine si sanatate, tuturor !

Edit: Pentru ca din postarea asta am sarit peste probabil cel mai bun mecanism de curatare al organismului, voi aminti aici, de postul negru aka fasting. Acesta, tinut cum trebuie(gasiti online, la o simpla cautare, N exemple si tutoriale), va da un impuls incredibil sistemul imunitar, va stimula organismil sa secrete hormon de crestere si va curata organismul de multe toxine si chiar si de posibile celule rebele/mini tumori canceroase latente.
Postul intermitent este postul într-un program, alternat cu perioadele de mâncare. De exemplu, puteți mânca normal în cea mai mare parte a săptămânii, dar marțea și joi mâncați doar pentru o perioadă de 8 ore și post pentru restul de 16 ore. Unii numesc acest lucru și o dietă care mimează postul.
Deși pare neobișnuit în societatea modernă în care hrana este abundentă, corpul uman este construit pentru a se potrivi momentelor în care sursele de hrană sunt rare. În istorie, postul a fost adesea necesar în fața foametei sau a altor dezastre naturale care limitează aprovizionarea cu alimente.
Cât funcționează postul
Corpul tău este conceput pentru a te proteja împotriva foametei. Pentru a face acest lucru, stochează o rezervă de substanțe nutritive necesare pentru a supraviețui atunci când mâncați.
Când nu mâncați normal, acest lucru pune celulele sub stres ușor, iar corpul dumneavoastră începe să elibereze acele magazine pentru a se alimenta singur. Medicii sugerează Sursa de încredere că atâta timp cât corpul tău are timp să se vindece după această perioadă de stres, nu vei experimenta efecte negative.
Unul dintre cele mai imediate rezultate ale acestui tip de dietă este pierderea în greutate, deoarece corpul dumneavoastră folosește mai multe calorii decât consumă.
Este important să fiți atenți la post pentru o perioadă îndelungată de timp pe care corpul dvs. nu o poate suporta. Postul complet sau continuu va declanșa „modul de înfometare”, în care corpul tău începe să încetinească pentru a-ți prelungi viața. Acest lucru începe de obicei după trei zile de post continuu. În această perioadă de post de peste trei zile, corpul tău va ține cât mai mult posibil depozitele de combustibil și nu vei observa pierderea în greutate.
Știința din spatele postului și a cancerului
Pierderea în greutate este doar un beneficiu al postului intermitent pentru un adult sănătos normal (fără boli). Studii recente pe animale și câteva studii preliminare efectuate pe oameni au arătat o scădere a riscului de cancer sau o scădere a ratelor de creștere a cancerului. Aceste studii indică faptul că acest lucru se poate datora următoarelor efecte ale postului:
scăderea producției de glucoză din sânge
celulele stem declanșate pentru regenerarea sistemului imunitar
aport nutritiv echilibrat
producția crescută de celule care omoară tumorile
Într-un studiu al hrănirii cu timp limitat în fazele de 9-12 ore, postul a arătat că inversează progresia obezității și a diabetului de tip 2 la șoareci. Obezitatea este un factor major de risc pentru cancer, care poate sprijini postul pentru tratarea cancerului.
Un al doilea studiu efectuat pe șoareci a arătat că o dietă bilunară care imită postul a redus incidența cancerului. Rezultatele au fost similare într-un studiu pilot efectuat de aceiași oameni de știință cu 19 oameni; a arătat scăderea biomarkerilor și a factorilor de risc pentru cancer.
Într-un studiu din 2016, cercetările au arătat că o combinație de post și chimioterapie a încetinit progresia cancerului de sân și a cancerului de piele. Metodele de tratament combinate au determinat organismul să producă niveluri mai ridicate de celule progenitoare limfoide comune (CLP) și limfocite care se infiltrează în tumori. CLP sunt celulele precursoare ale limfocitelor, care sunt celule albe din sânge care migrează într-o tumoare și sunt cunoscute pentru uciderea tumorilor.
Același studiu a observat că înfometarea pe termen scurt face ca celulele canceroase să fie sensibile la chimioterapie, protejând în același timp celulele normale și, de asemenea, a promovat producția de celule stem.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
Director web luxdesign28.ro Alterative Medicine Blogs - BlogCatalog Blog DirectoryClickLink.ro