duminică, 17 septembrie 2023

Puterea lui Cinci ~ Rasu' Plansu'

 

Admirati BUCEGII !

 
 

EVREI KHAZARI  RELIGIE  VAXX  PROSTIE SI MANIPULARE 

 


   

MISTERUL REZOLVAT AL ICOANEI DE LA NICULA 

 

Aratati poza celor care PROPOVADUIESC IN TARI STRAINE !

 

Dragilor , mă numesc Trestianu Nelu am un utilaj de forat fântâni dacă știți oameni sărmani, oameni ce nu își permit , a avea apă în curte , o fântână ... Va rog frumos, sa fiu contactat , la numărul de telefon: 0749917461        


Părinți, aveți grijă ce semnați după ce unii dascăli și/sau psihologi care vor să vă spele pe creier in sensul că voi, părinții, sunteți cel mai mare pericol pentru proprii voștri copii.
Vor să vă determine subliminal să fiți convinși că propriilor voștri copii le-ar fi mult mai bine fără voi și la un moment dat să acceptați cu seninătate să fiți chiar și din căzuți din drepturile părintești pentru "interesul superior al copilului".
Unii părinți primesc de la școală chestionare similare cu cele de la recensământ, altora li se cer adeverințe de venit.
Ce legătură au toate acestea cu actul de învățământ ? Niciuna. Are în schimb cu "Observatorul Național al copilului" prin care se creează identități digitale copiilor.
Prietena noastră, Irina Rotariu, mamă, a participat azi la prima ședință cu părinții.
Citiți și vă cruciați ce experiență i-a fost dat să trăiască alături de părinții colegilor fiului ei în a treia zi după începerea clasei a IX-a : 👇
"Șiiiiii.....GATA, AU ÎNCEPUT!!!! VOR ACORDURI.
IAR OILE, LE OFERĂ CU MÂNA LA OCHI...PE BANDĂ RULANTĂ! Jur, unii părinți nici nu au citit înainte sa semneze ! 😨😱
Azi am fost la prima ședință din primul an de liceu al fiului meu.
La ședința cu părinții s-au oferit formulare cu intrebari despre viata privată a familiilor, EVIDENT, precum și despre starea de sănătate a acestora.
M-AU LUAT LA OCHI, MI-AU ZIS-O ELEGANT INDIRECT, PENTRU FAPTUL CĂ NU AM DORIT SĂ SEMNEZ NICI O FOAIE DIN CELE MULTE SERVITE CU MULTĂ "CĂLDURĂ".
Doamna psiholog care a vorbit mai mult decât dirigintele clasei, ne-a convins ca FAMILIA ESTE UN PERICOL PENTRU BENEFICIARUL DIRECT AL EDUCAȚIEI- elevul, enumerând vreo jumătate de oră despre: (câteva, să nu vă plictisesc)
🚩divorțurile părinților
🚩DIFERENTA MARE DE VARSTA INTRE FRATI , POATE FI UN PERICOL PENTRU COPII DACA PARINTII NU STIU SĂ O GESTIONEAZE CORECT
🚩FAMILIIE CU MAI MULT DE 1 COPIL, POT AFECTA COPIII, CĂCI SUNT DIFERIȚI ȘI AU NEVOI DIFERITE ...ȘI EVIDENT, PARINTII NU GESTIONEAZA CORECT
🚩 Părinții nu au timp de copiii din pricina jobului.....etc ...și multe alte MOTIVE, CARE SCOTEAU IN EVIDENȚĂ UN ASPECT: CÂT DE NOCIVĂ ȘI PERICULOASĂ POATE FI FAMILIA PENTRU ELEV SI ACTUL EDUCAȚIONAL!!!!!!!!
BĂĂĂ OILOR VOI INȚELEGEȚI??????
PARINTII AU DEVENIT PRINCIPALII FACTORI CARE PUN IN PERICOL VIATA COPIILOR LOR! 😱
Ia, ia, ce avem noi aici la ALTE CLAUZE????
Băbăiatule....ăștia vor să semnezi IN AVANS....păi se mai poate numi CONSIMȚĂMÂNT INFORMAT, dacă legea va suferii modificări/actualizări ???? Corect ar fi să se reînnoiască contractul la orice modificare legislativă, da' nici asa NU-I CORECT SI NICI LEGAL.
PĂI, MAI ESTE SAU NU EDUCAȚIA GARANTATĂ DE CONSTITUȚIE? DEOARECE CONTRACTELE ACESTEA, SUNT DOAR CONSTRÂNGERI ȘI DISCRIMINĂRI DIRECTE."


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
Director web luxdesign28.ro Alterative Medicine Blogs - BlogCatalog Blog DirectoryClickLink.ro