luni, 14 august 2023

Puterea lui Cinci ~ surprize surprize / atentie la placenta

   
ASCULTATI PANA LA CAPAT ! 

 

CITITI TOT !

Despre importanța lăsării la placentă a nou-născuților.
Vorbește Maya Suveran în live-ul lui Străjerul Tenace.
Capacitătile naturale ale ființei umane sunt grav alterate încă de la naștere, ba pot spune că încă de la stadiul intrauterin. În acest mod cei care controlează umanitatea își păstrează supremația asupra noastră.
Ființa umană este schilodită, regresată și sedată prin toate mijloacele, pentru a nu mai avea capacitatea să înțeleagă ce i se întâmplă, devenind adtfel sclavul perfect al "elitei" conducătoare, robul ce-și venerează stăpânii și care-și consumă toată viața în slujba acestora.
Nașterea în condiții contrare naturii (poziție orizontală, temperatură scăzută etc., prelungirea deci a timpului de efort și lipsă oxigen al fătului și mamei, tăierea cordonului ombilical imediat după naștere, privarea deci de oxigenul, nutrienții și celulele stem conținute în sângele placentar, injectarea prin vaccinare a unor substanțe biologice și chimice toxice (ingibitori, cuagulatori, metrale grele, celule mutante),
au efecte iremediabile ale ființei nou născute și bineînțeles și a viitorului adult.
În primul rând e vizat creierul, pentru distrugerea acestuia în cât mai mare măsură, pentru scăderea potențialului de inteligență, apoi întreg organismul pentru a fi mereu în starea de boală, mereu în starea de dependență.

Urmează educația falsă bazată pe concurență, pedepse și recompense, spălarea pe creier prin toate mijloacele, conformarea prin legi și formarea sclavului ideal, sclavul care-și iubește asupritorul, pentru că nici măcar nu știe că e sclav și pentri că a fost edicat să creadă că tot ce face stăpânul e pentru binele și bunăstarea lui.
Unii dintre noi am înțeles toate aceste lucruri sau cel puțin încercăm să le înțelegem modul în care ne-au redus capacitățile și ne-au supus. Încercăm să ocolim capcanele lor, să ne ferim de toate mijloacele prin care ne-au alterat, mijloace care acoperă o gamă foarte largă, de la alterarea fizică organică prin compuși chimici, factori și acțiuni fizice și genetic, la mijloace psihologice, "educative" și de control psihotronic ...
Adaug mai jos două fragmente extrase din artivole scrise de mine mai de mult :
Pentru viitoare mămici.
"Această postare e pentru cei cu mintea deschisă, nu pentru cei îndoctrinați prin educația "modernă" .
” La două ore după naştere, acestă fetiță fericită a fost hrănită, ţinută de mama ei şi este pregătită pentru un examen în prezenţa familiei sale. Ea este al treilea copil, tatăl a rugat-o pe bunica să taie cordonul înainte ca moaşă să o verifice şi să o cântărească.
O naştere intactă (placenta) este legată de utilizarea unui bun simţ şi de o abordare milostivă a naşterii - separarea placentei de copil nu trebuie să fie grăbită. Legarea imediată a cordonului este nefirească, şi chiar mai dăunătoare atunci când cordonul încă pulsează. Nu sunt cleme sau foarfece în natură. Ştim că aşteptând să se taie cordonul ombilical îi redăm sângele copilului înapoi din placentă, se promovează o legătură crucială (ţine o mamă şi copilul ei aproape împreună), și facilitează colonizarea microbiomică de către mamă. Pe măsură ce cercetarea avansează, motivele pentru a avea o naştere intactă devin mai imperative. Sângele şi cordonul copilului sunt bogate în celule stem.
Chiar înainte ca să apară multe dovezi în legătură cu importanţa ca copilul să primească tot sângele ei, nu a existat niciodată un motiv foarte bun pentru fixarea şi tăierea prematură. Separarea ar trebui să fie excepţia, mai degrabă decât regula. Chiar şi în cazurile de urgenţă în care copiii au nevoie de ajutor, să ţină cordonul intact până când nu mai pulsează, e cel mai bun lucru pe care îl poţi face pentru copilul tău.”
Extras din postarea "Pentru tinerele mămici" de Leonard Chesca din data de 05 septembrie 2017.
PROFUND ÎNȘELAȚI
"Fie că vrem , fie că nu vrem să acceptăm asta , suntem profund înşelaţi.
Suntem loviţi puternic în esenţa fiinţei noastre, iar foarte puţini dintre noi înţeleg asta.
Suntem folosiţi şi apoi aruncaţi la „gunoi”.
Dacă nu aţi simţit asta în fiecare secundă a vieţii dvs, atunci încercaţi să analizaţi mai atent informaţiile din acest material .
Încă de la naşterea noastră suntem privați de oxigenul și nutrienții sângelui din placentă (atunci când aveam cea mai multă nevoie), atacaţi cu diverse vaccinuri, care nu au drept scop protejarea noastră ci doar slăbirea sistemului imunitar , dar şi mai grav, prostirea noastră cât şi blocarea unor simţuri.
...
Între timp deja suntem SCLAVUL ideal , care trăieşte iluzia că sunt şi lucruri care depind de el (de fapt pentru orice eşec suntem programaţi să ne autoculpabilizăm).
Deci numai buni de muncă , de plătit taxe, de distracţii ieftine/infantile, într-un cuvânt de stors de energie de acest sistem diabolic. Primim mereu speranţa de mai bine , mereu iluzia că noi chiar contăm , stare care ne menţine de fapt activi (pentru scopul lor) toată viaţa.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
Director web luxdesign28.ro Alterative Medicine Blogs - BlogCatalog Blog DirectoryClickLink.ro