vineri, 25 august 2023

Puterea lui Cinci ~ alerte de securitate

 


 

În timp ce infernul din 8 august a pârjolit peisajul tropical, iar rezidenții și turiștii au căutat îndrumare de la oficialii insulei, cel mai înalt oficial de management al situațiilor de urgență din Maui, Herman Andaya,
avea o singură responsabilitate-cheie:
să sune sistemul de alarmă cu 80 de sirene al insulei, un claxon care ar fi încurajat. insularii confuzi și răniți să fugă imediat din zonele devastate de foc.
Ar fi putut declanșa avertismentul de la oricare dintre adăposturile de protecție civilă ale insulei sau cu un singur telefon.
Dar, în timp ce Lahaina a ars, Andaya se afla la 100 de mile distanță, în Honolulu, unde el și administratorul asociat FEMA de sprijin pentru misiune, Eric Lecky, s-au bucurat de pește-spadă braconat și de alcool scump - ca și cum ar fi să sărbătorească o victorie - la Blue Ocean Seafood & Steak.
Masa aceea avea să fie printre ultimele lor ca oameni liberi.
Marinei Statelor Unite sub comanda generalului Smith l-au arestat marți pe Andaya sub acuzația de trădare, la câteva zile după ce a demisionat pe fondul criticilor publice pentru că nu a tras un semnal de alarmă.
Andaya și-a apărat decizia spunând că se teme că publicul va confunda sirena cu o avertizare de tsunami.
Andaya a fost reținut la aerodromul Dillinger, în vârful de nord-vest al orașului Oahu, în timp ce aștepta sosirea unui Cessna 310 pentru a-l transporta către Kaui din motive necunoscute.
Se pare că a încercat să fugă pe jos, dar a fost rapid stăpânit și arestat.
Potrivit sursei noastre, White Hats are videoclipuri în care Andya și Lecky se întâlnesc la Lahaina pe 6 august, cu două zile înainte de incendiu.
Real Raw News a raportat anterior că sute de angajați ai FEMA au început să sosească la Honolulu la acea dată, sugerând că agenția diabolică știa că părți din Maui vor fi în curând incendiate.
„Înregistrările sunt definitive. Îl arată pe Andaya făcându-i lui Eric Lecky un tur al Lahainei și sfătuindu-l unde să înființeze baricade pentru a ține cetățenii prinși în ceea ce ar deveni zona de dezastru.
Cea mai mare parte a ceea ce avem provine de la cetățenii care au scăpat de blocada FEMA”, a spus sursa noastră.
Lecky, a adăugat el, a fost prins marți seara în fața hotelului Grand Wailea Astoria, unde el și 65 de subalterni se bucurau de o vacanță finanțată de contribuabili în apartamente de hotel de 1.000 de dolari/noapte și o băutură la baruri scumpe, departe de rămășițele carbonizate ale lucrărilor lor infernale. .
FEMA, a spus sursa noastră, a preluat mai multe hoteluri de lux și a evacuat oaspeți legitimi pentru a face loc pentru ceea ce părea a fi un flux nesfârșit de agenți înarmați, mulți dintre ei și-au aruncat uniformele, deghizându-se în turiști care merg pe plajă, odată ce s-a răspândit vestea că Marinei Statelor Unite l-au capturat pe Lecky în garaj.
Marinii, totuși, aveau fotografii cu fiecare angajat al FEMA care a sosit în Maui din 6 august și au putut identifica și prinde 65 de criminali federali care încercau să fugă din hotel prin fiecare ieșire și crăpătură disponibilă.
Marinii nu au suferit victime, deși mai multe FEMA au suferit răni superficiale rezistând arestării.
Marinii, a spus sursa noastră, sunt hotărâți să încarcereze sau să se ocupe în alt mod cu toți agenții care se află încă în Insulele Hawaii.
„Știm că la un moment dat FEMA avea 2.500 în Maui. Unii pe care i-am primit, mulți au fost uciși în acțiune ca luptători inamici, iar o grămadă a scăpat cu avioane înapoi în SUA continentală. Mai sunt încă multe altele acolo și știu că sunt vânați”, a spus sursa noastră.
În încheiere, sursa noastră a confirmat că forțele armate loiale regimului criminal Biden au sosit în Maui pentru a sprijini FEMA.
„Aceasta este o evoluție proastă și pare inevitabil că va urma mai multă vărsare de sânge.”
 
INFORMATIE DE ULTIMA ORA::..INSULA MAUI SE AFLA IN ACEST MOMENT IN CONFLICT ARMAT INTRE PALARIILE ALBE SI PALARIILE NEGRE CARE NU VOR SA RENUNTE LA ACEASTA INSULA...FEMA, a preluat mai multe hoteluri de lux și a evacuat oaspeți legitimi pentru a face loc pentru ceea ce părea a fi un flux nesfârșit de agenți înarmați, mulți dintre ei și-au aruncat uniformele, deghizându-se în turiști care merg pe plajă, odată ce s-a răspândit vestea că Marina Statelor Unite l-au capturat pe Lecky în garaj.
Marinii, totuși, aveau fotografii cu fiecare angajat al FEMA care a sosit în Maui din 6 august și au putut identifica și prinde 65 de criminali federali care încercau să fugă din hotel prin fiecare ieșire și crăpătură disponibilă. Marinii nu au suferit victime, deși mai multi agenti FEMA au suferit răni superficiale rezistând arestării.
Marinii, sunt hotărâți să încarcereze sau să se ocupe în alt mod cu toți agenții care se află încă în Insulele Hawaii.
„Știm că la un moment dat FEMA avea 2.500 în Maui. Unii pe care i-am primit, mulți au fost uciși în acțiune ca luptători inamici și o mulțime au scăpat cu avioane înapoi în SUA continentale. Mai sunt încă multi altii acolo și știu că sunt vânați”, a spus sursa noastră.
În încheiere, sursa noastră a confirmat că forțele armate loiale regimului criminal Biden au sosit în Maui pentru a sprijini FEMA.
„Aceasta este o evoluție proastă și pare inevitabil că va urma mai multă vărsare de sânge.”

VA ROG ...DISTINGETI ADEVARUL DIN ACEASTA STIRE mergand pe firul logic :
8 august 2023
Atacurile directe cu arme cu energie (DEW) care au creat incendii care au devastat zona,
lăsând peste o sută de morți,
mii de copii în principal dispăruți
și peste 4.000 dislocați după ce casele lor au fost pârjolite.
=======Iata ADEVARUL
----atacurile cu "cu arme cu energie (DEW) " DEGETUL ARATA CATRE DEEP STATE care nu mai exista si nu are arme
----o sută de morți (pai ...parca erau mii )
----mii de copii în principal dispăruți (doar in principal ...nu secundar ) .Au disparut mai demult...ucisi de cabal ?
Sau au disparut acum salvati de patrioti ?
----peste 4.000 dislocați după ce casele lor au fost pârjolite.
Asta pune capac la toate .
Daca ar fi atacat globalistii
NU I-AR FI INTERESAT IN VECI ...sa disloce populatia .
Cum sa-i disloce..cum sa-i ocroteasca , daca si-ar fi dorit sa moara toti si sa le ia terenurile ?
====================Desi eu contrazic stirile ,patriotii ma lasa in pace .
Ei ar fi putut sa-mi inchida toate paginile .
Dar ei se bucura ca este cineva care vede corect filmul acestor actiuni de trezire

WOOWW...O POSTARE CAPTIVANTA !
Va rog sa intelegeti :

CINE A FOST INTAI in Maui ?
Cine a supravegheat acolo?
Cine ...pe cine ,a prins in flagrant ?
Are Caty dreptate ?
⛑⛑⛑⛑⛑⛑⛑⛑⛑⛑⛑⛑⛑⛑⛑⛑⛑⛑⛑⛑
🔌💥
SOC ELECTRIC:
Dezvelind lebăda neagră din Maui
💥🔌
Pregătește-te să fii zguduit de adevărul electrizant – catastrofa Maui este mult mai mult decât se vede. În mijlocul haosului și confuziei, mâinile sinistre ale statului profund au orchestrat un atac pe mai multe direcții. Dar pândind sub suprafață se află o țintă strategică - operațiunile Forțelor Spațiale ale Statelor Unite înrădăcinate în Maui.
🌌🛰 Dezvelirea Complexului de Supraveghere Spațială 🛰🌌
Complexul de Supraveghere Spațială din Maui, care găzduiește cea de-a 15-a Escadrilă de Supraveghere Spațială a Forțelor Spațiale ale Statelor Unite, a fost epicentrul acestei scheme nefaste.
În timp ce incendiile au făcut ravagii și haosul se profila, a fost lansat un atac cibernetic calculat, cu scopul de a paraliza această instalație vitală.
Cu toate acestea, Forța Spațială fusese cu un pas înainte, relocand în mod preventiv sistemele cruciale, lăsând momeli în urma lor.
👁🌐 Vigilență și contramăsuri:
Demascarea intrigii 🌐👁
Cu luni înainte ca flăcările să cuprindă Maui, Forța Spațială a conceput deja strategii de operațiuni și de supraveghere. După cum au raportat firele de rău augur, eforturile militare ale Statelor Unite ale statului profund umbrit au fost monitorizate cu meticulozitate.
⚔️🔥 Un act de război:
Desfășurarea implicațiilor 🔥⚔️
Incendiile din Maui și asaltul îndrăzneț asupra fortății de supraveghere a Forțelor Spațiale SUA nu au fost o simplă întâmplare. Erau manevre calculate, acum ridicate la acte de război.
Spectrul care se profilează al intervenției militare
pe 3 noiembrie 2024,
iar tribunalele militare ulterioare sunt gata să prindă aceste evenimente, influențând protocoalele care se vor desfășura.

Alăturați-vă canalului oficial Telegram al lui Patrick Bouvier Kennedy
👇👇👇👇
@PatrickKennedy777

  

MESAJ DE LA SAINT GERMAIN
– Post RV, GFL (federatia Galactica a lumii )va anunța că suntem familie
– Apoi au loc aterizări
23 august 2023
Iubiți frați:
Urmează o schimbare globală care se va reflecta în fața tuturor, există dezactivarea unui guvern ascuns cu multă putere și tehnologie de război foarte avansată, mai mult decât fațada exprimată de America.
În lume, există milioane de puncte de program, care pot exploda în orice moment, și astfel pot începe un război, include și intervenții meteorologice, care pot provoca cu ușurință mari distrugeri.
Pe toată planeta există oameni care lucrează la aceste programe și așteaptă instrucțiuni pentru a merge „înainte”, pentru a crea o distrugere monumentală într-o clipă.
Toate trebuie intervenite și neutralizate.
Amintiți-vă că lucrăm pentru Dumnezeu și scopul nostru nu este doar să îi protejăm pe cei aflați în pericol.
Toți acei copii ai lui Dumnezeu care lucrează pentru întuneric, apăsând butonul distructiv, ucid mulți Copii ai Creatorului. Cu toate acestea, ei sunt, de asemenea, iubiți de Dumnezeu și li se oferă posibilitatea de a se înălța.
Având în vedere că multe dintre ele au fost programate și spălate creierul, nu vă puteți imagina câte programe black ops se ocupă de întuneric și de numărul mare de oameni implicați.
Oamenii care servesc în armată cred că este o slujbă onorabilă să-și servească națiunea. Aceasta vine din fundul timpului.
Toți acești oameni cu adevărat bogați sunt oameni nefericiți care își doresc mereu mai mult, care sunt nefericiți și supărați pentru că se simt goliți.
Am trecut prin procesul de a invita fiecare Ființă Umană implicată în această corupție teribilă și munte de minciuni, pentru a le oferi oportunitatea de a păși în Lumină și de a se apropia de iertare.
Multe religii au reușit să-i încurajeze pe oameni să se alăture rândurilor lor, invitându-i să cunoască pe mulți alții și să se simtă ca în familie.
Dar trebuiau să respecte regulile, pentru că dacă nu își asumau tradițiile și credințele grupului, erau lăsați deoparte, ceea ce era foarte dureros pentru ei.
Cei întunecați au fost învățați că nu există viață de apoi, că nu există Dumnezeu, așa că le era frică să nu fie eliminați.
În special, a nu crede într-o viață de apoi este o credință puternică. Li s-a spus că există un lider întunecat pe nume Satan sau Lucifer care îi conduce pe toți și este mai puternic decât orice zeu imaginabil.
Dumnezeu Tatăl Mamă ne dă permisiunea să ne asumăm toate mijloacele planetare, după Reevaluarea Monetară vom face anunțuri despre existența Familiilor voastre Galactice în Ceruri și curând după aceea vom începe aterizările.
Noi, Maeștrii voștri de dimensiuni superioare, vă vom saluta personal, vă vom îmbrăca corpurile vieților anterioare.
Fiecare dintre ei va coborî din cele mai înalte dimensiuni, nu va face nicio judecată, vă vor iubi necondiționat, vă vor aduce doar Iubire, Lumină și multă Înțelepciune, pentru a vă ajuta să creșteți, să eliminați fricile și să vă ridicați propria vibrație.
Mulți vor fi duși în Camerele Luminii pentru a fi restaurați și se vor întoarce cu noi în toată splendoarea lor. Ei te vor recunoaște și vor ști cine ești.
Vom face parte din această glorioasă ridicare a Conștiinței pentru toată lumea de pe Pământ.
Va fi rândul tuturor, nu vor mai fi bani, poluare, folosirea petrolului și distrugerea planetei. Vă vom oferi noi tehnologii și puteți lucra la orice doriți.
Mama Pământ va fi eliberată de otrăvurile, arsurile, săpăturile și contaminările care i-au provocat atâta durere, lucrând în același timp cu hotărâre pentru ca omenirea să poată trăi în armonie, ceea ce nu a fost ușor pentru Ea.
Gaia este recunoscută în tot Universul, ca o planetă albastră frumoasă și curajoasă, care a lucrat pentru a sprijini rasa umană, oferind hrană și Iubire, chiar și celor care au încercat să o otrăvească, cărora le-a fost acordată o Steaua în Rising strălucitoare, să se ridice și să iasă din dimensiunile inferioare.
Suntem cu toții implicați cu Gaia, care a cucerit.
Ascensiunea voastră vă oferă sprijinul și susținerea ei, vă ridică frecvențele astfel încât să vă îndepărtați de disperare și să vedeți Abundența desfășurată.
EU SUNT al tău, Saint Germain.
https://www.redemption.news/2023/08/mensagem-de-saint-germain.html?fbclid=IwAR0rlawwHGnaGRIEGEDDcASd9m0ypIxiPbGhyruNTQsnNBkzbuVlj3Vi6uY
  
Nicoleta Dima Ahmed
MULTE FALSURI FĂCUTE DE STS PE TABLETE LA ALEGERI.
SĂ NU UITĂM CA STS ESTE O ENTITATE MILITARA ...CARE NU APARȚINE DE ROMÂNIA CI, DE MOSSAD.... DAR PRIMESC SALARIILE DIN ROMÂNIA.
 
  

Patriot american 🇺🇸🇺🇸🇺🇸, [25.08.2023 13:19]
👆 Papa Francisc, alias Jorge Mario Bergoglio, a fost arestat sâmbătă în legătură cu un rechizitoriu de 80 de capete de acuzare, inclusiv deținere de pornografie infantilă, trafic de persoane, incest, deținere de accesorii de droguri și fraudă penală.
Procuratura Națională din Italia a confirmat că a dispus arestările și a depus acuzațiile. Ofițerii militari, poliția italiană și Unitatea lor de crime sexuale s-au dus la casa Papei din Vatican, l-au arestat pe el și pe alți alți oficiali de rang înalt și i-au arestat pe toți fără incidente. Oamenii din apropierea locului au raportat că au auzit împușcături, dar Poliția nu a confirmat dacă ei au fost cei care au tras cu armele.
Papa Francisc se află în prezent într-o închisoare necunoscută, fiind interogat de agenții federali care lucrează pentru statul Italia și Interpol. Se pare că FBI face aranjamente să zboare și să-l interogheze după ce Interpolul termină cu el.

Adrian Ardelean
care Clona ???? si care FBI ??????
  • Catrina Ludwig

     
    🌻 Polonia, România, Slovacia, Bulgaria, Bulgaria și Ungaria vor cere Comisiei Europene să prelungească interdicția privind importurile de cereale din Ucraina până la sfârșitul anului, a anunțat Varșovia.
    Interdicția expiră pe 15 septembrie.
    @triunghiulbasarabean
    MA MIR ca si Romania interzice acest import .De regula pare ca este o tara letargica

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
Director web luxdesign28.ro Alterative Medicine Blogs - BlogCatalog Blog DirectoryClickLink.ro