duminică, 27 august 2023

Puterea lui Cinci ~ SUNTEM IN LEGITIMA APARARE

 

 

 

Constantin Filip 
Incredibil! Cineva i-a trimis la moarte sigura fără a se analiza temeinic situația zonei in care s-au produs exploziile. De ce nu s-a asigurat perimetrul de protecție necesar?

Ana Petcoviciu

Au fost două explozii în seara asta la Crevedia și arabetele nu știu dacă îi trimite unde se tratează marii arși. Este un videoclip horror în articol: https://www.stiripesurse.ro/video-imagini-socante...

La data de 26.08.2023, în jurul orei 18.50, politiștii din DB au fost sesizați, prin S.N.U.A.U 112, cu privire la faptul că, la o stație GPL din comuna Crevedia, pe DN 1 A, a avut loc o explozie.

La două ore distanță a avut loc o nouă explozie, iar numărul explozilor și al victimelor crește alarmant.

Ana Petcoviciu

Sînt vreo 46 de răniți dintre care o parte grav. Sînt și morți.

Alex Mendrea
Primarul de acolo trebuie Demis Imediat si Cine a mai fost Implicat in acea Problema cu Depozit GPL pus Ilegal acolo.--- Ofiterii Competenti sa-si spuna parerea in astfel de cazuri - ISU... . Incompetenta Costa si Distruge Familii intregi! - 26 de salvatori raniti?! --- Crevedia - Dambovita - mai multe explozii cu zeci de victime la o statie-depozit GPL. - 1 mort 46 raniti din care 26 salvatori in total cu 8 intubati???

Suntem alături de colegii noștri pompieri care îsî riscă viața și se luptă cu flăcările în dezastrul ce a avut loc în această seară la Crevedia.
El este unul dintre cei 26 de pompieri răniți în exploziile ce au avut loc în timp ce se afla în misiune. Doi dintre pompierii răniți sunt intubați și vor fi transferați de urgență în Belgia, pentru a avea o șansă la viață. De asemenea, un coleg polițist a fost rănit in aceste explozii, acesta fiind transportat la un spital din București.
Nu s-a invățat nimic, absolut nimic din tragedia de la Colectiv, numărul paturilor pentru cei cu arsuri grave fiind de 24, insuficient pentru o asemenea deflagrație.

Stan Ionut
Având în vedere că este sfârșit de lună, ar fi interesant de văzut câți dintre cei ce au participat la această intervenție erau în "ore suplimentare", ore din alea care nu ajung sa fie compensate niciodată.
De asemenea, fiind o luna de vara, cu multe concedii, ar fi interesant de văzut câți dintre pompieri au lucrat azi în contul concediului de odihna ( nereducerea tnl proporțional cu perioada de co, astfel nefiind recunoscute ore suplimentare lucrate). La genul asta de tragedii poate duce încălcarea unor drepturi fundamentale de repaus, concediu sau viață privată și de familie. Poate rănitul ( sau mai rău, mortul) trebuia să fie acasă cu familia lui, nu la munca obligat de o procedura și un oig făcute pe genunchi. Veți spune că suntem militari și ne am asumat, dar parca altfel muncești dacă ești și compensat pentru orele prestate. Principala vina a lui Arafat and compania nu este modul de intervenție sau echipamentul învechit, ci încălcarea drepturilor fundamentale de mai bine de 8 ani. Pentru asta spun ostasescul "MARS" oricărui oricărui pupător de dosuri , indiferent de grad....
 
 


 
  

  

Claudia Munteanu
RUSINE...PT ACEASTA DECLARATIE. SANTEM OAMENI.SI CEI RANITI AU FAMILII...ACEST,, DOMN,, CARE A DECLARAT ASA CEVA ESTE...,,OM,, DOAR CU NUMELE.

Păi bine măi incompetentule trebuie să se roage premierul de tine?  Marș la arest!


  

George Stanciu
Fost subofițer Isus Bif. Grupul 1 DMV, dacă se defecta o ambulanta în secunda următoare sunau telefoanele și apărea ambulanță. Dacă se defecta o autospeciala de stins incendiu State și câte 6 luni pe bara și eream subofițeri niște piese de șah. Dacă se întâmplă cu ambulanta un accident primul telefon cu superiori erea ambulanță este ok.

     
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
Director web luxdesign28.ro Alterative Medicine Blogs - BlogCatalog Blog DirectoryClickLink.ro