duminică, 6 august 2023

Puterea lui Cinci ~ demonstratie QFS

   
❤️💛💙
ACTIVAREA TOTALA A SISTEMULUI QUANTIC PE TER'RA -3
QFS- SISTEMUL FINANCIAR QUANTIC, va fi activ o perioada de 2-3 ani, ca parte INtegranta a SISTEMULUI QUANTIC!
SISTEMUL QUANTIC ESTE GESTIONAT DE 'SOARELE CENTRAL' AFLAT IN MIJLOC AL 'PRIMULUI CERC' (CEEA CE ESTE 'PORTALUL LEULUI')
ESTE LEGAT DE TOATE FIINTELE DIN CREATIE PE BAZA 'CODULUI ADN SPECIFIC SI UNIC FIECAREI FIINTE' (IAR CNP ESTE O JOACA DE RETARZI IN COMPARATIE CU ADN SI SISTEMUL QUANTIC; TOATE IMITATIILE SI INFLUENTELE, INCLUSIV ASA-NUMITII VIRUSI ARNM SAU ALTII CAD, DE TOT!!!!!!!).
ACEST SISTEM QUANTIC FUNCTIONEAZA SI GESTIONEAZA TOTUL PE CELE 3 NIVELE- QUANTIC ETERIC FIZIC, IN CARE SUNT PROIECTATE FUNCTIONAL CAPACITIV TOATE FIINTELE DIN CREATIE. AUTORIZARILE SE DAU IN QUANTIC💙〰️ETERIC💛〰️FIZIC❤️
IAR ADN AL FIECAREI FIINTE ESTE REZONATOR PE NIVEL DE 369 POARTA〰️3VIBRATIE-6ENERGIE-9FRECVENTA.

✨SURSA〰️ETTERUL STA LA BAZA SISTEMULUI QUANTIC
✨ETTERA SOURCE〰️SURSA ETTERULUI
❤️💛💙


   

Am reușit Împreună cu colegii din MAPN și cu colegii din exterior Rusia, China, SUA și alții pe care acum o să aveți ocazia să îi vedeți într-un EBS (⚠️Emergency Broadcast System), timp de 1 SĂPTĂMÂNĂ.
Pe toate dispozitivele va rula un semnal de urgență prin care vi se va spune și arăta tot ceea ce s-a întâmplat până în prezent.
Practic se dezvăluie minciuna în care am trăi cu toții și tot ce rămâne e să primim totul cu mare atenți pentru că românul nu a fost învățat să primească bucurii.
La sfârșitul acestui film veți afla și veți lua la cunoștință ce reprezintă și ce semnifică rezultatele Militare pentru societatea civilă și restul lumii!
Degeaba au încercat să ne distragă atenția sau să ne ascundă mingea să spunem așa. Jucătorii adevărații, adevărații profesioniști nu trebuie să vadă mingea, noi o SIMȚIM (🐺) . Așa că i-am lăsat pe toți să creadă că ne-am sau ne-au păcălit (de aceea m-am și "ales" cu o lungă listă de boli psihice 🥴puse de.. ) doar pentru a putea RECUPERA CIFRELE 147 247 258 358, cifre care după ASASINAREA LUI CEAUȘESCU NE-AU FOST FURATE!
Poporul român efectiv și-a pierdut cifrele care îi erau dedicate, iar fără cifrele 12345 nu ai cum să ajungi la 678..La fel și cu literele.
Toate acestea au fost pierdute după LOVITURA DE STAT din 1989 care habar nu aveți dar exact pt a extragere aceste cifre au murit atunci tineri nevinovați!
Toți cei care au fost Instalați în Sistemul de după 1989 până în acest moment așa ziși MAGISTRAȚI PROCURORI JUDECĂTORI AȘA ZISELE SERVICII DE SECURITATE VOR PLĂTII PREȚUL PE CARE ÎL MERITĂ FIECARE ÎN PARTE DACĂ NU A+ȚI ȘTIUT CU CE SE MĂNÂNCĂ INTERNETUL!
®️ Scopul nostru a fost să vă lăsăm să vă faceți de cap pentru a nu rata niciunul și să vă prindem pe TOȚI.
Procurori DIICOT TOȚI până la ultimul (avaii câți sunteți) veți da SOCOTEALĂ MAPN'ULUI ÎN CEL MAI SCURT Timp!
Iar cei cu Avize pe Siguranță Națională, ve-ti fi scoși la tablă să vedem dacă știți definiția corectă și cu ce se mănâncă SIGURANȚA NAȚIONALĂ!©️
®️⚠️CEI DE LA ÎNALTA CURTE DE CASAȚIE ȘI JUSTIȚIE aveți de PLĂTIT NIȘTE POLIȚE VECHI, A PĂRINȚILOR NOȘTRII PE CARE I-AȚI ÎNGROPAT ACCEPTÂND UN ATAC BIO TERORIST ȘI UN GENOCID ASUPRA POPORULUI ROMÂN. ÎN FAȚA PLUTONULUI DE EXECUȚIE VEȚI PRIMI MONEDA! ⚠️©️
Dacă s-a crezut că tot poporul a fost păcălit că în '89 a fost Revoluție, uite că unii dintre noi nu am fost păcăliți și câțiva am rămas pe baricade.Un militar, militar profesionist este de serviciu 24 din 24, 7 din 7 ! 🥀2-4-7 pentru a înțelege semnificația cifrele Rockchilde Non-Stopurile, 🌹MASONERIA🥀iar acum vine ziua plății!
Și știți dece? Pt că Padruga 🇷🇺 PUTIN A PLECAT LA DRUM! Nu de alta da sunteți a naibii de mulți! Iar judecata va fi simplă nu ca în Tribunalul vostru și fără alte costurile aferente! Simplu ești ROMÂN ori ROMÂN... că dacă ești EVREU KHAZAR INFILTRAT ÎN ȚARA ASTA LA FEL VA FI SIMPLU! ®️©️
Referitor la ultima mea postare legată de ELIBERAREA acestuia oraș, având mirosul ascuțit știam ce au pus la cale cei din SRI alături de PARTIDUL AUR. Și am preferat ca de fiecare dată să fim un pas înainte și am mutat ceea ce vroiau ei să scoată în stradă, am scos aici deoarce toată lumea a putu fi ținută și monitorizată în siguranță!
Apropo : mulți v-ați rușinat de mine și cu vocabularul meu, alții mi-ați înșirat lungi liste de boli psihice, alții a-ți făcut miștouri (aviz vouă care va ars de râs), alții apropiații cu sifoanele aferente ai SRI - Serviciul Român de Informații DIICOT BCCO infiltrate în special în Coșbuc a-ți ales să faceți abuz în serviciu! 🙏 Forte bine. Ăsta a fost scopul JOS MĂȘTILE DE PE FEȚELE VOASTRE! ȘI AM REUȘIT MAI REPEDE DECÂT M-AȘ FI AȘTEPTAT 😅
Conform dialogului pornit INTENȚIONAT AICI, l-am așteptat pe Dl Bâscă, care doar el credea că nu știu/stim că acționează la Comanda Generalului Gomoi Marian-Alin - Directorul Departamentului 0 al SRI ❗, fapt confirmat și de acesta (oricum a mai avut un dialog de provocare cu o zi înainte). Planul lor era de a scoate tinerii din nou în stradă și a repeta ISTORIA CRUDĂ DIN '89 (BĂ bolnavilor bă, voi credeați că eu, tinerii din orașul acesta vor murii sub comanda și dirijarea voastră? Ce-a-ți făcut ba din 89 până acum... O nouă Lovitura de Stat? ❗- De data asta s-a redirecționat către voi! În și cu acord Divin!
AM SPUS ȘI DE LA MOSCOVA A-ȚI FOST ℹ INFORMAȚI PRIN MAI MULTE CANALE :
NU SE ACCEPTĂ EXTREMISMUL ȘI NAZISMUL!
CU BUNĂ ȘTIINȚĂ A-ȚI RESPINS ORDINELE ȘI TIMP DE MAI MULTE LUMI A+ȚI FĂCUT CE-A-ȚI VRUT, V-AM ANIHILAT PÂNĂ LA ULTIMUL ! ACUM URMEAZĂ FESTIVALUL PENTRU ACEI OAMENI CARE VOR FI LIBERI ȘI IADUL PENTRU VOI CEI CARE A-ȚI TRĂDAT ACEASTĂ ȚARĂ ȘI ACEST POPOR!
🙏 ®️©️🌪️ 🔱 🐺 ❤️ 📡 🔭 📡 🧬 🧹 🎱 🎰 🃏 🀄 🎭 ©️ 🐺 🙏 ©️ 🐺 🙏 ©️ 🐺 🙏 ©️ 🐺 🙏 ©️ 🐺 🙏 ©️ 🐺 🙏 ©️ 🐺 🙏 ©️ 🐺 🙏 ©️ 🐺 🙏 ©️ 🐺 🙏 ©️ 🐺 🙏 ©️ 🐺 🙏 ©️ 🐺 🙏 ©️ 🐺 🙏 ©️ 🐺 🙏 ©️ 🐺 🙏 ©️ 🐺 🙏 ©️ 🐺 🙏 ©️ 🐺 🙏 ©️ 🐺 🙏 ©️ 🐺 🙏 ©️ 🐺 🙏 ©️ 🐺 🙏 ©️ 🐺 🙏 ©️ 🐺 🙏 ©️ 🐺 🙏 ©️ 🐺 🙏 ©️ 🐺 🙏 ©️ 🐺 🙏 ©️ 🐺 🙏 ©️ 🐺 🙏 ©️ 🐺 🙏 ©️ 🐺 🙏 ©️ 🐺 🙏 ©️ 🐺 🙏 ©️ 🐺 🙏 ©️ 🐺 🙏 ©️ 🐺 🙏 ©️ 🐺 🙏 ©️ 🐺 🙏 ©️ 🐺 🙏 ©️ 🐺 🙏 ©️ 🐺 🙏 ©️ 🐺 🙏 ©️ 🐺 🙏 ©️ 🐺 🙏 ©️ 🐺 🙏 ©️ 🐺 🙏 ©️ 🐺 🙏 ©️ 🐺 🙏 ©️ 🐺 🙏 ©️ 🐺 🙏 ©️ 🐺 🙏 ©️ 🐺 🙏 ©️ 🐺 🙏 ©️ 🐺 🙏 ©️ 🐺 🙏 ©️ 🐺 🙏 ©️ 🐺 🙏 ©️ 🐺 🙏 ©️ 🐺 🙏 ©️ 🐺 🙏 ©️ 🐺 🙏 ©️ 🐺 🙏 ©️ 🐺 🙏 ©️ 🐺 🙏 ©️ 🐺 🙏 ©️ 🐺 🙏 ©️ 🐺 🙏 ©️ 🐺 🙏 ©️ 🐺 🙏 ©️ 🐺 🙏 ©️ 🐺 🙏 ©️ 🐺
 
DOVADA CA OAMENII AU INCEPUT DEJA SA RIDICE BUNURILE DE LA QFS...PENANG,MALAESIA...UN CETATEAN SE DUCE LA CENTRUL QFS DE UNDE ISI RIDICA CU AJUTORUL CARDULUI QFS BONURILE VALORICE EXPRIMATE IN AUR SI SE DUCE LA UN ALT BANCOMAT QFS UNDE LE DEPUNE PENTRU A FI TRANSFORMATE IN BANI DIGITALI...V-AM SPUS CA OAMENII AU INCEPUT DEJA SA PRIMEASCA BUNURILE QFS SI SA AIVA DEJA ACCES LA BANII LOR DIGITALI EXPRIMATI IN AUR....
Doe John
nu va luati dupa negativisti..qfs este deja activ si lucreaza 24 din 24 pentru ca fiecare om sa beneficieze de bunurile si banii digitali exprimati in aur....capul sus...


Dati click sa vizionati filmuletul pe FB

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
Director web luxdesign28.ro Alterative Medicine Blogs - BlogCatalog Blog DirectoryClickLink.ro