miercuri, 16 august 2023

Puterea lui Cinci ~ De ce dureza atat ? Ayi

 

39m 
FORTELE SPECIALE ALE PALARIILOR ALBE DIN AMERICA SI RUSIA OPEREAZA IN UCRAINA PENTRU A SALVA COPIII TINUTI IN CAPTIVITATE DE TRAFICANTII UCRAINENI..

.O unitate comună de infiltrare a Forțelor Speciale ale SUA și a Rusiei Spetznas a salvat 73 de copii dintr-o temniță îngrozitoare din Ucraina și a măcelărit o mulțime de răpitori care drenaseră copiii de lichid suprarenal cu planuri de a-i comercializa ulterior ca sclavi sexuali cu copii, o sursă în General. Biroul lui Eric M. Smith a declarat.....
Operațiunea, care a avut loc joia trecută, 10 august, reprezintă pentru prima dată când forțele de elită ale lui Vladimir Putin și îndrăzneața comunității de Operațiuni Speciale a Americii au cooperat într-o afacere comună care vizează eradicarea comerțului cu adrenocrom și stoparea proliferării pedofiliei într-o țară al cărei președinte, demonul Volodymyr Zelenskyy, se pare că ține un harem de copii drogați la moșia lui din Kiev.
Sursa noastră a spus că generalul Smith marțea trecută, 8 august, a primit un telefon personal de la ministrul rus al apărării, Serghei Șoigu, care pretindea că are informații despre că „oamenii care lucrează pentru porcul Zelensky” țin în brațe „băieți și fete tinere”, inclusiv cetățeni americani. , într-un laborator decrepit undeva lângă Nahachiv, un sat din regiunea Lviv, la aproximativ 5 mile est de granița poloneză.
Shoigu a spus că forțele sale nu au aflat încă locația precisă a laboratorului, dar se concentrau. El i-a spus generalului Smith că îl va trimite pe Spetznas să salveze copiii și să-i omoare pe răpitorii lor odată ce va avea coordonatele geografice. Apoi a făcut o uvertură de colaborare, întrebând dacă generalul dorește ca forțele sale să se alăture misiunii, deoarece printre ostatici se numără și copii americani.
Generalul Smith, a spus sursa noastră, l-a presat pe Shoigu pentru detalii și sursa inteligenței sale.
„Avem metodele noastre de a extrage informații, tovarășe general Smith. Poate că suntem mai puțin preocupați de încălcarea drepturilor omului ale criminalilor decât dumneavoastră. Ne puteți alătura dacă puteți ajunge acolo suficient de repede sau vă putem trimite copiii acasă”, a spus Shoigu prin traducătorul său uman...Generalul, a adăugat sursa noastră, a fost în mod natural suspicios, dar receptiv la oferta lui Shoigu.
„Este mereu în gardă pentru capcane”, a spus el. „Dar el știe că peste 400.000 de copii, ceea ce ei obișnuiau să numească copii din cutie de lapte, lipsesc și se presupune că sunt bunuri în inelele pedofile și adrenocrome. A dat un moment de gândire și a spus că vrea să intre. Shoigu i-a dat instrucțiuni despre unde să treacă granița din Polonia în Ucraina pentru a-i întâlni pe spetzna”, a spus sursa noastră.
„Un lucru, tovarășe general Smith: ar trebui să știți că nu luăm prizonieri”, a spus Shoigu.
Imediat după apel, generalul Smith l-a contactat pe comandantul Grupului al 5-lea al forțelor speciale, col. Brent Lindemen, la Fort Bragg, spunându-i să-și ia un pluton potrivit pentru o vacanță, felul lui de a spune că o luptă cu foc la orizont. I-a spus lui Lindemen să aleagă cel puțin doi bărbați care vorbeau rusă, redundanță în cazul în care unul cade în luptă.
Forțele Speciale au trecut pe jos în Ucraina din Polonia în dimineața zilei de joi, 10 august și, după ce s-au întâlnit cu contactul lor cu Spetzna, au mers cinci mile până la o tabără improvizată unde două duzini de Spetzna fie sorbeau cafea din căni termos, fie desfaceu și reambalau rucsacuri, scoțând. unelte inutile. Liderii echipei, a spus sursa noastră, și-au dat mâna și s-au înțeles bine. Liderul Spetznas avea o veste bună: localizase locul unde erau ținuți copiii, un complex împrejmuit cu trei structuri, închisoarea ad-hoc și două case de gardă, la 4 mile sud-est de locația lor actuală. El a spus că cercetașii săi aveau deja ochii pe țintă și au numărat opt ​​santinele de perimetru, posibil mai multe pândind în interior....
Conducătorul Spetznas a opinat că santinelele se plimbau ca niște bătrâni angajați, nu soldați antrenați și a sugerat ca Forțele Speciale să se ocupe de baracile de gardă, în timp ce oamenii săi atacau fabrica de textile slăbită pe care Zelenskyy o transformase într-o fabrică de sifonare Adrenochrome.
„Odată ce îi sug pe copii ca niște vampiri, îi hrănesc, îi fac să pară sănătoși, chiar le machiază pe fetele foarte mici și le aduc peste graniță pentru a le vinde”, au spus spetzna.
Ei au pătruns după amurg, lunetiştii americani aruncând santinele cu lovituri în cap, în timp ce Spetznas făcea o gaură în gardul ruginit din jurul clădirilor. Patru santinelele au căzut înainte ca ceilalți să-și dea seama că sunt atacați. Cineva țipa în ucraineană: „Pidiyditʹdo ditey. Vbyty ditey,” sau „Ia copiii. Omorâți copiii”, dar a fost brusc tăcut când Spetznas l-a prins din spate și i-a tăiat gâtul.
În timp ce paznicii au ieșit doi câte doi dintr-o baracă de ciment, Forțele Speciale, înaintând acum înainte și acoperindu-se unul pe celălalt, i-au doborât, asigurându-se că nimeni nu ajunge la moara în care un Spetzna deschide încuietoarea ușii.
Țipetele copiilor care țipă se apăsau de perete cu o forță aproape palpabilă.
"Esti in siguranta. Suntem aici pentru a ajuta”, a spus un Spetznas în engleză și în rusă. „Vă rog să păstrați vocile în jos. Știu că ești speriat.”
Forțele Speciale i-au eliminat pe ultimii trei paznici și a început o numărătoare a copiilor. Patruzeci și unu de copii americani și 32 de copii ruși au fost încătușați cu cătușe fixate pe pereți. Deși mulți păreau hrăniți și în general sănătoși, alții prezentau semne de anemie, deshidratare și foame, de parcă temnicerii ar fi părtinitori împotriva anumitor copii.
„Vedeți, asta fac ei aici, în fiecare zi”, a spus un Spetzna pentru Forțele Speciale.
Potrivit sursei noastre, Spetznas a convocat un QRF în standby, care a venit cu vehicule pentru a extrage copiii într-o casă sigură pentru îngrijiri medicale, după care urmau să fie identificați și trimiși acasă.
Ne-am întrebat sursa dacă misiunea marchează o eră a cooperării între forțele ruse și americane White Hat.
„Împărtășim obiective similare”, a spus el, adăugând că Forțele Speciale vor rămâne în teatru până la noi ordine.
„Sunt o mulțime de copii dispăruți și numai Dumnezeu știe câți sunt în curtea lui Zelenskyy”, a spus el.

 
ARMATA LA PRINS PE UNUL DINTRE CEI MAI PERICULOSI NARCO TRAFICANTI CARE ESTE SEFUL GRUPARII TERORISTE MS13 CARE SE NUMESTE CARLOS ALFREDO ALVARENGA MEDINA SUPRANUMIT SI DUCELE MORTII CALICHE...EL A FOST PRINS INTRO IN REGIUNEA SANTA ANA ..NARCO TRAFICANTUL CARLOS ALFREDO ALVARENGA MEDINA SE ASCUNDEA IN ZIDUL UNEI CASE DIN SANTA ANA..IN 2022 PALARIILE ALBE DIN AMERICA,MEXIC,BRAZILIA,RUSIA SI CHINA AU AJUTAT LA PRINDEREA A PESTE 25.000 DE MEBRI AI ORGANIZATIEI MS13...ORGANIZATIA MS13 ERA FINANTATA DE CIA,MOSSAD,CASA REGALA BRITANICA SI LA ORDINILE GLOBALISTILOR CREA HAOS IN MULTE TARI...ORGANIZATIA MS13 NU MAI EXISTA..A FOST DESFIINTATA DE PALARIILE ALBE

Doe John

11m 
29 MARTIE 2023....AMERICA....FABRICA DE CIOCOLATA PALMERA CARE AVEA LABORATOR DE CLONARE UMANA A FOST DISTRUSA DE PALARIILE ALBE...AU GASIT IN ACEA FABRICA CLONELE A MUTOR POLITICIENI, AFACERISTI, BANCHERI, COPII, ETC...TOATE CLONELE IMPREUNA CU FABRICA DE CIOCOLATA AU FOST DISTRUSE...
GLOBALISTII AVEAU LABORATOARE DE CLONARE IN MULTE FABRICI DIN LUME....


Ayi Wena

 
ADEVĂRUL VĂ ELIBEREAZĂ! - DE LA SKAWAG DARWARILO
ANUL 2024 ESTE ANUL HOTĂRÂTOR PT SCHIMBĂRI DRASTICE ÎN CEEA CE-I PRIVEȘTE PE RĂI.
VOR ÎNCEPE MULTE NEPREVĂZUTE ÎNTR-UN RITM MAI RAPID DECÂT SUNTEM OBIȘNUIȚI, ÎNCÂT VOR SCHIMBA FULGERĂTOR OMENIREA.
TOATE RELELE VOR FI PT BINELE, SALVAREA OMENIRII DIN GHEARELE ÎNTUNECAȚILOR.

SUB MASIVUL ȘUREANU, SABIA DE TRĂSNET NĂPRASNIC
E GATA SĂ IASĂ LA SUPRAFAȚĂ!

Ayi Wena

 
ADEVĂRUL VĂ ELIBEREAZĂ! - DE WARBURIKHS ARWANYI
RĂII SE FOLOSESC DE POPULAȚIILE NEGROIDE INFILTRATE ÎN UE PT A DISTRUGE EUROPA (RASA ARIANĂ).
ȘI CUM SUNT VICLENI ȘI DEMONICI, ÎN FINAL, VOR LICHIDA ȘI POPULAȚIILE NEGROIDE PRIN RĂZBOAIE FRATRICIDE.
DECI, ATENȚIE CU CINE TE FACI FRATE ȘI ÎN CINE LOVEȘTI CA NU CUMVA SĂ TE MIRE DE MÂNA CUI MORI!


Ayi Wena

 
ADEVĂRUL VĂ ELIBEREAZĂ! - DE LA YKSIN DARWAYIEAN
APELE PACIFICULUI DE SUD ÎȘI SCHIMBĂ COMPOZIȚIA PE BAZA SILICIULUI ÎN BANDA DE FRECVENȚĂ A ARGINTULUI.
ASTA ÎNSEAMNĂ URGII COLOSALE ÎN ASIA DE SUD-EST.
INSECTE NECUNOSCUTE DECIMEAZĂ ORICE LAN DE CEREALE DIN USA PRECUM ȘI ARBUȘTI MEDICINALI MEDII, IAR LEAC NU ESTE!
URGIILE VIN PT A ELINIMA RĂII DIN LUME!


 
ADEVĂRUL VĂ ELIBEREAZĂ! - DE LA AKHOMYIRA DARWYISHIAN
ÎN ORICE MARKET KAUFKAND, KFC, CARREFOUR ȘI ALTE CONCERNE SIONISTO-EVREIEȘTI, CÂND LUMEA SE MAI RĂREȘTE, AU PERIMETRE SPECIALE UNDE PRIN TRAPE ȘI UȘI EXTREM DE SILENȚIOASE FAC SĂ DISPARĂ OAMENI INDIFERENT DE VÂRSTĂ.

ISRAELUL ȘI USA CONSUMĂ DEJA DE 14 ANI PRODUSE DE CARNE DE ORICE FEL, SUTĂ LA SUTĂ CU CARNE DE OM ȘI DE COPIL.
NU UITE ÎNSĂ CĂ SUNTEM CU OCHII PE EI ȘI NU VA SCĂPA UNUL PT CE A FĂCUT!

 
ADEVĂRUL VĂ ELIBEREAZĂ! - DE LA DASWEYIRA DAKAMEYRYIA
SE DESPICĂ PUSEELE SOCLURILOR TECTONICE PE DIRECȚIA ISRAEL - SAN FRANCISCO - YELOWSTONE - CAROLINA DE NORD - YOWA.
URMEAZĂ URGII MARI ÎN CARE VOR SFÂRȘI EXTREM DE MULȚI RĂI!

 
ADEVĂRUL VĂ ELIBEREAZĂ! - DE LA AKHOMYIRA DARWYISHIAN
MULȚI RĂI VOR MURI ÎN CEEA CE VINE, MAI EXACT ÎN FURIA URGIILOR NATURALE.
ETNA A ERUPT CUM NU A ERUPT NICIODATĂ ÎN ULTIMII 400 DE ANI.
SUB SICILIA S-AU DESPICAT PUSEELE SOCLURILOR TECTONICE AFRO-ATLANTICE.
URMEAZĂ SCHIMBĂRI EXTREME.
ITALIA VA PLĂTI NU DOAR PT BIBLIA GETO-DACĂ ȘI CĂRȚILE SECRETE SACRE ALE ZEILOR LUMINII FURATE DIN ȚARA NOASTRĂ, DAR ȘI PT TOATE RELELE ȘI FALSURILE DATE OMENIRII.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
Director web luxdesign28.ro Alterative Medicine Blogs - BlogCatalog Blog DirectoryClickLink.ro