sâmbătă, 4 martie 2023

Puterea lui Cinci ~ pregatirea Evenimentului

Străjer Românul Tenace este împreună cu Coltor Nicolae Raul şi 
alţi 16
.

 
❤️💛💙
MARELE EVENIMENT ARE SENS TOT CEEA CE TRĂIM ÎN ACEASTĂ PERIOADĂ!
Evenimentul cosmic va fi creat de undele solare mari care ajung pe Pământ din Centrul Galactic, declanșând „Breakthrough by Compression”
✨Data acestui eveniment este imprevizibilă. Există multe grupuri implicate în întreaga lume și multe informații trebuie să rămână secrete deocamdată pentru a asigura securitatea operațiunilor.
Putem spune doar că ne apropiem din ce în ce mai mult. Prin urmare, au fost constituite diverse rețele de informare și sprijin pentru pregătirea populației.
✨Sfârșitul unei lungi perioade de captivitate.
Pământul și locuitorii săi au fost ținuți captivi și în carantină timp de 25.000 de ani.
Am fost controlați și manipulați de partea întunecată.
Acum trebuie să ieșim din această gaură neagră după 25.000 de ani de închisoare. Planeta noastră este ultima din galaxie care a fost eliberată.
✨Această ieșire se numește eveniment.
Va fi o descoperire pentru planetă, care va fi atât fizică, cât și non-fizică. La nivel non-fizic, va exista „un fulger extraordinar de energie și lumină divină care emană din Soarele Galactic central și țintește spre suprafața planetei”.
(Soarele Central Galactic face parte din constelația Săgetător.) Energia Soarelui Central va stimula un tip special de lumină din Soarele nostru care va pătrunde pe Pământ, omenirea îl va simți fiecare în felul lui la nivelul de constiinta care îl are, ridicând frecvențele tuturor entităților vii de pe planetă.
✨Va calma omenirea cu Lumina Energiei Iubirii și va pune capăt dualității. Este o energie frumoasă care nu a mai fost văzută sau simțită niciodată pe Pământ.
Toată lumea de pe Pământ va simți, va ști că s-a întâmplat ceva. Va fi o surpriză când se va întâmpla asta, chiar și pentru noi. Este prima dată când se întâmplă acest lucru. Pentru multi va fi un mare șoc, dar va fi un eveniment pozitiv.
✨ In plan fizic vor exista schimbări:
Arestarea Cabalei (deja începută).
Repornirea sistemelor financiare.
Eliberarea de informații despre extratereștri.
Începutul unui nou sistem financiar corect, cu fonduri pentru prosperitate pentru întreaga umanitate.
Va fi un nou sistem politic,educațional, asistență medicală etc.
✨Trezirea treptată a umanității la rasele pozitive neterestre și la conexiunile noastre galactice.
Introducerea de noi tehnologii avansate bazate pe energie liberă.
Eliberare spirituală și vindecare fizică pentru fiecare ființă umană de pe planetă.
✨Mai sunt multe de așteptat. Sper că putem fi cu toții de acord că există anumite facțiuni în sistemul solar care susțin lumina și eliberarea.
Există, de asemenea, entități care susțin lumina și ajuta la eliberarea planetei..
Ei merg la suprafața planetei, deoarece suprafața este punctul focal al acestei situații, care nu se limitează doar la planeta Pământ.
✨Când are loc această descoperire sau întâlnire, o numim eveniment. Evenimentul este de fapt multe lucruri simultan.
Acesta este momentul în care forțele luminii preiau mass-media și răspândesc informații despre implicarea ET,
despre crimele Cabalei și despre tehnologia avansată, așa că aceasta face parte din dezvăluirea completă care se încheie cu arestarea în masă a Cabalei.
✨Cealaltă fază face parte din acordul de restabilire a echilibrului financiar, la care Alianța lucrează de mult timp.
Și, desigur, trecem treptat la primul contact, care este un contact oficial real între civilizația Pământului și celelalte rase extraterestre pozitive care există în întreaga galaxie.
Iar evenimentul este punctul de plecare al acestui proces.
✨Aceasta este o scurtă prezentare a evenimentului.
Soarele Galactic central este o entitate vie și inteligentă care trimite energii ( exploziile solare) pe planetă ajutând fiecare conștiință la trezirea ei.
Această descoperire a compresiei, este pentru că nivelul general de trezire va fi suficient de ridicat pentru a oferi omenirii acest mare puls de energie din centrul Galactic."
✨Nu intamplator în aceste vremuri ne simțim ca teleghidati, avem tot felul de simptome pe care nu le intelegem, totul se accelereaza, există tot mai multe conflicte, boli,depresii, suferinte pentru că ele ne duc la găsirea sensului vietii.
Fiecare în felul lui simte ca se schimba ceva, este o puternica perioada de transformare. Aceste energii ne pregătesc pentru MARELE EVENIMENT.
✨Acela va fi momentul ZERO care va schimba cu totul omenirea și de acolo fiecare va fi preocupat sa și ridice vibrațiile pentru a trăi pe un NOU PĂMĂNT pe frecvente înalte ale conștiinței.
Sursa:
Sămânța Stelară
👇👇👇👇👇👇👇👇👇




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
Director web luxdesign28.ro Alterative Medicine Blogs - BlogCatalog Blog DirectoryClickLink.ro