duminică, 26 martie 2023

Puterea lui Cinci ~ Doamne ajuta pentru neamul primordial / Romania este Gradina popoarelor matriarhale

   

     
 
ADEVĂRUL VĂ ELIBEREAZĂ! - DE LA AKHOMYIRA DARWYISHIAN
FOAMETEA MONDIALĂ A ÎNCEPUT DEJA, DAR OCULTA NU VREA SĂ RECUNOASCĂ.
PREȚUIȚI PĂMÂNTUL ȘI APA!
ROMÂNIA VA SCĂPA DE ACEASTĂ FOAMETE PT CĂ ARE APELE DISPUSE RADIAL, CEEA CE REPREZINTĂ UN AVANTAJ EXTREM DE MARE ÎN FAȚA ÎNTREGII LUMI.
ÎN URGIILE DE SUPRAFAȚĂ CARE VIN ÎN LUME, RESTUL APELOR SE VOR RETRAGE LA MATCA LOR DIN ADÂNCURI.
ROMÂNIA VA DA MÂNCARE CELOR CĂZUȚI ÎN GENUNCHI LA HOTARELE EI!
TOATE STATELE CARE AU ATINS ROMÂNIA ÎȘI VOR CERE IERTARE ȘI VOR ADUCE TOATE BOGĂȚIILE FURATE DE LA NOI ÎNAPOI ȘI MULT PESTE. VOR IMPLORA INCLUVIS UNIREA CU ȚARA NOASTRĂ!

 
ADEVĂRUL VĂ ELIBEREAZĂ! - DE LA SWYIDOUR KHOM
CINE ÎȘI FACE CRUCE CA MISTICII DIN RELIGII ÎȘI BLOCHEAZĂ SINGUR CAPACITĂȚILE CREATOARE ALE ZEILOR ȘI 98% DIN ENERGIILE FIZICE ȘI CREATOARE ALE CREIERULUI UMAN.
DE ASEMENEA, ÎȘI BLOCHEAZĂ SINGUR ȘI PUTEREA FIZICĂ.
OCULTA SECRETĂ EVREIASCĂ ȘTIA DE CE A IMPUS ACEST LUCRU ÎN RELIGII ȘI ÎNTR-ADEVĂR CRUCEA REPTILIANĂ DEMONICĂ DIN RELIGII FĂCUTĂ PE OM RESPINGE INTRAREA ENERGIILOR POZITIVE ÎN CORPUL UMAN ȘI MENȚINE OMUL ÎN FRECVENȚELE SUBLIMINALE NEGATIVO-ENERGETICE.
DE ACEEA, MISTICII CER CU INSISTENȚĂ SĂ SE FACĂ CÂT MAI DES LA SERVICIILE MISTICE ACEASTĂ CRUCE PT CĂ OMUL CARE FACE DES AȘA CEVA, IESE DE LA MIZERIILE CÂNTATE MISTIC CU OCHII SPĂLĂCIȚI ȘI PIERDUT ÎN SPAȚIU DIN CAUZA FRECVENȚELOR SUBLIMINALE ALE CELOR OPT GLASURI PE CARE SE INTONEAZĂ MIZERIILE MISTICE ZISE SLUJBE ȘI CARE FAC RAVAGII MASCAT ÎN CREIERUL UMAN.
ACESTE RAVAGII ÎȘI VOR SPUNE CUVÂNTUL ÎN OMUL RESPECTIV CU TIMPUL, ATÂT MATERIAL CÂT ȘI SPIRITUAL.
CA SĂ VĂ FIE CLAR:
CRUCEA DIN RELIGII ESTE CRUCEA DEMONICĂ REPTILIANĂ/SABIA ÎNTOARSĂ DE FOC/LASER ȘI ARME PLASMATICE CU CARE REPTILIENII AU DISTRUS MARILE CIVILIZAȚII DE PE TERRA ȘI ACUM VOR SĂ DISTRUGĂ ȘI OMENIREA.
TERMENUL DIN BIBLIA FALSĂ DIN RELIGII DE SABIE DE FOC DEFINEȘTE MAI MULTE TIPURI DE ARME HIGH TECH CA: LASERE/ARME PLASMATICE IONICE ȘI TURBO-IONICE, ARME CU PLASMĂ INVIZIBILĂ FOTONICĂ DE DISTRUGERE ÎN MASĂ ȘI ARME NUCLEARE DE FOARTE MARE PUTERE.
DECI, NU VĂ MAI FACEȚI SEMNUL CRUCII religios ȘI NU VĂ MAI DUCEȚI LA SLUJBELE RELIGIOASE.

 
ADEVĂRUL VĂ ELIBEREAZĂ ! - DE LA OMENA WARDEYIRA
CRUCEA PE HRANĂ TREBUIE FĂCUTĂ CU BRAȚELE EGALE PERFECT PT A ATRAGE ENERGII POZITIVE.
ORICE CRUCE NEPROPORȚIONALĂ ȘI NEEGALĂ LA BRAȚE ESTE CRUCEA SATANICĂ A REPTILIENILOR DERIVATĂ PRIN FALS DE LA CRUCEA EGALĂ GETO-DACĂ.

Faceti un cerc imaginar din lumina si in mijlocul lui o cruce perfecta !
CRUCEA ARE PATRU LATURI.
PATRU SUNT ENERGIILE CARE FAC SĂ SE FORMEZE ȘI CEA MAI MICĂ FORMĂ DE VIAȚĂ.
PATRU SUNT ENERGIILE CARE DAU ȘI PORNESC VIAȚA.
RIDICAT LA PUTEREA A PATRA REZULTĂ 10.000 DE ENERGII FIZICE ȘI 10.000 DE ENERGII SPIRITUALE, CARE SE LEAGĂ UNA DE ALTA PENTRU A MENȚINE SUFLETUL ÎN MATERIE, FORMÂND FIINȚELE VII(ANIMALELE AU DOAR 3 LA PUTEREA 4).
FĂRĂ ACESTE ENERGII, EMBRIONUL NU SE POATE FORMA ÎN UTER PENTRU A FORMA FIINȚA UMANĂ ȘI PENTRU A TRANSMITE MAI DEPARTE GENETIC INFORMAȚII CIVILIZATOARE DE EVOLUȚIE POZITIVĂ, MORALĂ, CREATOARE.
FIECARE ENERGIE RĂSPUNDE DE ACTIVAREA DE GRUPURI ȘI CODURI GENETICE DE INFORMAȚII DE LA CIVILIZAȚII ASTRALE ȘI CONFORM CODULUI GENETIC UNIVERSAL AL VIEȚII PENTRU A DA VIAȚĂ, TOTUL TREBUIE SĂ FIE ÎN CONTINUĂ TRANSFORMARE, DAR NU AU VOIE SĂ FIE ÎNCĂLCATE.
ACESTE ENERGII FAC LEGĂTURA PENTRU CA SUFLETUL ȘI CONȘTIINȚA SĂ STEA ÎN TRUPUL MATERIAL PENTRU A EVOLUA.

 
ADEVĂRUL VĂ ELIBEREAZĂ! - DE LA ANONYMOUS YODA
TRĂSNETUL GETO-DAC VA LOVI CURÂND ÎN PRIMELE FAZE MASCATE PE TERRA.

MAI ÎNTÂI, ÎN COLECȚIONARII BOGĂȚI AI LUMII, CARE SE ÎNCHINĂ COLECȚIILOR DE BANI PT CĂ DE AICI A PORNIT TOT RĂUL MONDIAL.
FOAMETEA VA LOVI TURA A DOUA.
URGII CUMPLITE VOR LOVI OCULTA ÎN TOT CEEA CE ARE ȘI MAI ALES DACĂ SE FACE CĂ UITĂ ULTIMATUMUL, ACELA CĂ MAI AU FOARTE PUȚIN TIMP LA DISPOZIȚIE SĂ REDRESEZE AGRO-INDUSTRIA ROMÂNIEI DIN TEMELII.

VOM FI IAR PRECUM AM FOST DIN MARELE ÎNCEPUT ȘI NU MAI PUTEȚI OPRI CE S-A PORNIT ÎMPOTRIVA VOASTRĂ, ÎNTUNECAȚILOR!

   ARMATA ROMÂNIEI ESTE CONDUSĂ ÎN SECRET DE O STRUCTURĂ DIRECTĂ PLINĂ DE SIONIȘTI DE RANG ÎNALT SUB NUMELE DE IUDEO-MASONERIA KAKI / CULOAREA UNIFORMEI ARMATEI ROMÂNE, ÎNȚELEGEȚI ACUM?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
Director web luxdesign28.ro Alterative Medicine Blogs - BlogCatalog Blog DirectoryClickLink.ro