marți, 14 martie 2023

Putere lui Cinci ~ cine e Alesul ?

 

cine e Alesul ?  oare vine de la Putna  ?

4 comentarii:

 1. Pedeapsă cum nu a mai fost va veni peste noi, de nu împlinim CUVÂNTUL Lui DUMNEZEU cerut României și nu ne întoarcem la EL, de nu ne pocăim. JUDECATA e aproape, e pe drum!!!”
  Părintele Pantelimon Munteanu de la Mănăstirea Turnu(judeţul Prahova)

  https://www.scribd.com/document/334990623/Parintele-Pantelimon-de-la-Turnu-despre-Parintele-Arsenie-Boca-si-Misiunea-Romaniei-la-cea-de-a-Doua-Venire-a-Lui-IISUS

  RăspundețiȘtergere
 2. Preşedintele României(N.M. Iohannis Klaus-Werner!?) va dori să scoată la lumină toate aceste nereguli și să le ofere Justiției. Nu va putea face aceasta din cauză că va fi ucis. Populația când va afla despre asasinarea lui va porni să își facă singură dreptate. Aceasta este durerea mea despre care îți spuneam. Mă doare că printre aceia care vor trebui ca să moară din cauza fărădelegilor făcute, vor fi foarte mulți oameni nevinovați care vor fi omorâți. Atunci omul Lui DUMNEZEU, îl numesc așa pentru că el nu are nici o religie și pentru că între el și DUMNEZEU nu există nici un preot, pastor sau orice denominațiune ar avea. Între DUMNEZEU și el este doar DOMNUL IISUS CHRISTOS. Atât. Acest om nu este actualmente în țară. Se află într-o țară(N.M. Anglia!?!) care are ca simbol, acvila. DUMNEZEU Îl va aduce acasă. Se va duce la Mănăstirea Putna pentru a posti și a se ruga. Acolo va fi călăuzit și povățuit pe căile sfinte de către sihaștri, dar unul îi va fi cel mai apropiat. Așa va fi condus prin vechile taine și datini. Și când își va definitiva ucenicia, DUMNEZEU Îl va scoate afară și se va duce ca să își ia în mână destinul hotărât de către Dumnezeii lui. Când va fi Ziua lui se va ști. Iată semnul. Primele clopote care vor suna vor fi acelea ale Mănăstirii Putna. Apoi vor începe ca să sune clopotele bisericilor și mănăstirilor care se află în imediata vecinătate. Va fi ca o undă care se propagă. Timp de 7(șapte) zile vor bate clopotele. Timp în care unii oameni se vor opri și vor începe să se roage și să cheme numele Lui DUMNEZEU. De aceea se spune că acel bărbat se va ridica din Bucovina. Acest bărbat va ajunge în București. Se v-a duce în Piața Mare și, așa cum am spus, va descăleca de pe ”bicicleta” lui, va îngenunchia și se va ruga, cerând iertare DUMNEZEULUI TATĂ, TATĂL lui, iertare în locul oamenilor și cerând, rugând pe TATĂL lui să accepte să devină Împăratul, Regele, Cârmuitorul României. Da. Nu el va conduce România, ci DUMNEZEU. Acest bărbat va sta înaintea Lui DUMNEZEU, iar DUMNEZEU Își v-a face cunoscută voia Lui prin el. În momentul în care DUMNEZEU V-a lua soarta României în mâinile LUI, granițele țării se vor închide. Nimeni nu va mai putea intra în România pentru o bună bucată de timp. Armatele vecinilor noștri care vor dori și vor ataca România vor dispărea. Avioanele vor fi "mâncate" de aer, iar armatele terestre vor fi înghițite la propriu de pământ...”
  AMIN! AMIN! AMIN! AŞA SĂ FIE ŞI AŞA ESTE!
  https://www.facebook.com/VaccinareaObligatorieDictaturaMedicala/videos/2890937737896117/

  RăspundețiȘtergere
 3. Mesaj de la EU SUNT DUMNEZEU ATOTPUTERNIC prin Ştefan Muşat către poporul român
  23 Octombrie 2018
  „Jimmy Healer, eu(Ştefan Muşat) port în suflet o durere mare. Foarte mare. Îmi doresc atât de mult ca România și românii să nu treacă prin acea situație care îmi provoacă durerea. Cum am mai scris, scriu și acum. Din cauza situației economice și mai ales a situației politice actuale, tensiunile între masele populare și clasele economice și politice care conduc România vor crește. Vor culmina cu asasinarea actualului președinte(N.M. Iohannis Klaus-Werner!?). Nu va fi foarte curând. Asasinarea lui va fi cam pe la jumătatea mandatului său. Așa cum am mai spus, în urmă cu circa 4-5 ani, va fi asasinat de către una dintre gărzile lui de corp. Mai exact de către acela din spatele lui, din stânga. Îl va împușca din spate în osul occipital, iar glontele va ieși prin arcada ochiului drept. Bineînțeles că ochiul respectiv îi va fi scos. Scenariul va fi oarecum asemănător cu asasinarea lui Kennedy(John Fitzgerald). Doar că de data aceasta va fi pe unul dintre coridoarele Palatului în timpul evacuării. Atunci va exploda furia lumii și va începe "vânătoarea de vrăjitoare". Atunci orice "îmbogățit" va fi vânat. Ei și familiile lor. Aceștia vor minți și vor încerca să convingă lumea că averile nu le aparțin. Nu vor avea nici o șansă. Poliţia, și alte instituții(Jandarmeria şi Poliţia Locală) care se ocupă cu ordinea publică vor fi atacate. Polițiștii vor trage în populație. Vor omorî oameni. Dar valurile furioase vor fi ca un tsunami. Polițiștii vor fi prinși și masacrați. Practic vor fi rupți în bucăți de vii. Unii vor fi spintecați de vii și goliți de măruntaie. O altă parte a mulțimii vor incendia sediile Poliției și ale Pompierilor. Băncile vor fi sparte, unii șefi de bancă, uciși sau bătuți, ca și lucrătorii din aceste bănci. Atacarea și distrugerea băncilor nu va avea ca scop jefuirea lor, cu toate că nu vor fi puțini aceia care se vor folosi de situație pentru a-și umple buzunarele, cât va fi vorba despre un motiv ... moral. Practic oamenii se vor ridica împotriva unui sistem care a distrus viețile unora, care a ruinat visele altora și care au favorizat "pe alții". Acest vacarm va dura puțin. Extrem de puțin. Dar va face îngrozitor de multe victime. Aceia care vor provoca această revoltă populară vor fi din Serviciile Secrete "ale unor state" ajutate de unii din Serviciile noastre Secrete(S.R.I. Și S.I.E.) care au anumite interese, mai ales interese economice, unii bancheri autohtoni în colaborare cu unii bancheri și președinți de corporații străine care activează în țara noastră, dar și de unii oameni de afaceri autohtoni și străini care vor dori astfel să își șteargă "anumite păcate" economice făcute în România și să scape fugind din țară. De aici ai înțeles motivul asasinării actualului președinte(N.M. Iohannis Klaus-Werner).

  RăspundețiȘtergere
 4. „PENTRU A NU ȘTIU A CÂTA DATĂ VĂ SPUN: -SFÂNTUL DUMNEZEU ATOTPUTERNIC ESTE ÎNTRUPAT PE PLANETA PĂMÂNT AICI LA NOI ÎN ROMÂNIA, VĂ STUDIAZĂ, VĂ ANALIZEAZĂ, VĂ CERCETEAZĂ, VĂ ABORDEAZĂ, DAR VOI VÂNZĂTORII DE ILUZII(TOȚI 'MAIEȘTRII' ȘI 'VINDECĂTORII' AȘA-ZIȘI SPIRITUALI=THETAHEALING, NLP, YOGA, ASTROLOGIE(N.M. UNII ȘI UNELE), REIKI, ACCES BARS, THETA HEALING, ASTROLOGI, CONSTELAȚII FAMILIALE ȘI TERAPII DE TOT FELUL) ÎL SFIDAȚI CU ȘTIINȚA VOASTRĂ AUTOȘTIUTOARE ȘI AUTOSUFICIENTĂ LA MAXIM, DAR ÎN REALITATE TOATĂ 'ȘTIINȚA' VOASTRĂ ESTE UNA FALSĂ = BASME DE ADORMIT COPIII, TOT CE PROMOVAȚI VOI SUNT MINCIUNI, IAR ACESTE MINCIUNI FAC VICTIME REALE, CĂCI OAMENI CARE MOR(PLEACĂ) DIN ACEASTĂ DIMENSIUNE ȘI AU ASIMILAT ÎNVĂȚĂTURILE VOASTRE FALSE SUNT SORTIȚI ÎN A-ȘI PIERDE SUFLETELE PE VECIE, CĂCI SUNT ULTIMELE REÎNCARNĂRI, AȚI REUȘIT PRIN INDOLENȚA, SFIDAREA, ȘI PROSTIA VOASTRĂ FĂRĂ MĂSURĂ SĂ-L ENERVAȚI EXACT PE "ACELA"(=SFÂNTUL DUMNEZEU ATOTPUTERNIC=) CARE A VENIT SĂ SE ÎNTRUPEZE PE TERRA PENTRU A VĂ SALVA, DAR VOI VĂ OPUNEȚI CHIAR LUI CU TOATĂ FORȚA PRIN 'IUBIREA' VOASTRĂ PENTRU TOT CE ÎNSEAMNĂ PUTERE, FAIMĂ ȘI BOGĂȚII PĂMÂNTEȘTI, MINȚIND ASTFEL VĂ PLASAȚI ÎN REALITATE CA FIIND FIINȚE NEFOLOSITOARE CREAȚIEI ȘI CREATORULUI(N.M. DUMNEZEU ATOTPUTERNIC), VĂ PLASAȚI ÎN TABĂRA ANTICHRISTULUI(SATAN) CARE ESTE BARACK-HUSSEIN OBAMA, PENTRU VOI VIITORUL ESTE … MOARTEA A DOUA(N.M. DISOLUȚIA)!!!”

  GABOR GHEORGHE(N.M. ARHANGHELUL URIEL), 27 DECEMBRIE 2021

  https://adevarul.ro/stiri-externe/sua/unu-din-patru-americani-crede-ca-obama-este-1424647.html

  RăspundețiȘtergere

 
Director web luxdesign28.ro Alterative Medicine Blogs - BlogCatalog Blog DirectoryClickLink.ro