vineri, 3 martie 2023

Puterea lui Cinci ~ iesiti din cusca de stiri

   Iesiti din cusca cu stiri " oficiale " si cautati informatii peste tot ! 


 
   
RAPOARTE SĂPTĂMÂNALE B F


China cere încheierea celui de-al treilea război mondial după un atac masiv DEW asupra țării occidentale
DeWindlander 27 februarie 2023

Săptămâna trecută, China a reacționat la un duel masiv cu arme cu energie direcționată (DEW) propunând discuții de pace pentru a pune capăt celui de-al Treilea Război Mondial hibrid, nedeclarat, dar aflat în desfășurare. Apelul a venit după ce un tsunami devastator și un cutremur au lovit o bază militară a ONU într-o țară occidentală, ca o reacție aparentă la recentul atac cutremur din Turcia.

Distrugerea unui oraș din vest este supusă unei blocări complete a știrilor (vezi mai jos pentru detalii și dovezi), dar aproape sigur a fost cauzată de DEW-uri la egalitate cu orice poate mânui Statele Unite.

Chinezii încearcă să detensioneze situația spunând că Estul și Vestul trebuie să aleagă acum între distrugerea asigurată reciproc sau iubirea asigurată reciproc.

Să ne amintim ce tocmai s-a întâmplat:

Pe 28 ianuarie, ambasadele occidentale au trimis avertismente cetățenilor lor cu privire la un posibil atac terorist.

În perioada 1-2 februarie, ambasadele Statelor Unite, Marii Britanii, Germaniei, Franței, Italiei, Danemarcei, Olandei, Elveției, Suediei și Belgiei sunt închise la Istanbul

3 februarie, USS Nitze echipat cu sisteme HAARP intră în portul Istanbul.

3 februarie, ministrul turc de interne Suleyman Soylu lansează un atac asupra ambasadorului american în țara sa, spunând: „Luați mâinile murdare de pe Turcia. Sunt foarte clar. Știu foarte bine cum ați dori să creați ceartă în Turcia. Scoate-ți fața rânjitoare din Turcia.”

Din 5 februarie până pe 6 februarie are loc un cutremur cu epicentru pe aceeași falie tectonică ca Istanbulul.

Pentru a înțelege cât de puternice sunt aceste arme, litoralul din majoritatea țărilor din estul Mediteranei a crescut cu 7 metri sau mai mult, iar canalele Veneției s-au secat. Mass-media corporativă încearcă să acopere acest lucru cu povești despre secetă și maree joasă, dar aceste povești nu țin apă (iertați jocul de cuvinte).


Acum, cutremurul din Turcia a fost urmat de un contraatac devastator și de amenințări cu distrugerea Elveției și Israelului. Confruntată cu perspectiva anihilării totale, familia Rothschild a fost deja de acord să negocieze pacea.


Cu toate acestea, administrația falsă Biden controlată de Rockefeller și sediul mafiei Khazariane din Elveția încă urmăresc să demareze un Armaghedon nuclear total până în 2025. Asta înseamnă că sunt ultimele bariere în calea păcii mondiale.


Aceste evenimente, apropo, au fost descrise în mass-media de propagandă corporativă ca o propunere de pace chineză pentru Ucraina, susținută de președinții francez și ucrainean (sclavii Rothschild) Macron și Zelensky și opusă de falsul președinte al lui Rockefeller, Joe Biden.

Ar trebui să fie clar până acum pentru toți oamenii care gândesc că așa-numitul guvern american trebuie să fie închis și înlocuit dacă dorim să avem pace mondială. După cum subliniază agenția oficială de știri chineză Xinhua:

"De când și-au câștigat independența în 1776, Statele Unite au căutat în mod constant expansiunea prin forță: au măcelărit indieni, au invadat Canada, au purtat un război împotriva Mexicului, au instigat războiul americano-spaniol și au anexat Hawaii. După cel de-al Doilea Război Mondial, războaiele provocate sau declanșate de Statele Unite au inclus Războiul din Coreea, Războiul din Vietnam, Războiul din Golf, Războiul din Kosovo, Războiul din Afganistan, Războiul din Irak, Războiul Libian și Războiul Sirian, abuzând hegemonia sa militară pentru a deschide calea obiectivelor expansioniste. În ultimii ani, bugetul militar anual mediu al SUA a depășit 700 de miliarde de dolari SUA, reprezentând 40% din totalul mondial, mai mult decât cele 15 țări din spatele acestuia la un loc. Statele Unite au aproximativ 800 de baze militare de peste mări, cu 173.000 de militari dislocați în 159 de țări.

În timpul războiului din Coreea, războiul din Vietnam, războiul din Golf, războiul din Kosovo, războiul din Afganistan și războiul din Irak, Statele Unite au folosit cantități masive de arme chimice și biologice, precum și bombe cu dispersie, bombe cu aer combustibil, bombe cu grafit și bombe cu uraniu sărăcit, provocând pagube enorme instalațiilor civile, nenumărate victime civile și poluare durabilă a mediului.

Statele Unite au stabilit, de asemenea, hegemonie instituțională în sectorul economic și financiar internațional, manipulând sistemele de vot ponderate, regulile și aranjamentele organizațiilor internaționale... costă doar aproximativ 17 cenți pentru a produce o bancnotă de 100 de dolari, dar alte țări au trebuit să pună 100 de dolari. dolar de bunuri reale pentru a obține unul.

În timpul pandemiei de COVID-19, Statele Unite au abuzat de hegemonia financiară globală și au injectat trilioane de dolari pe piața globală, lăsând alte țări, în special economiile emergente, să plătească prețul.

Sancțiunile SUA împotriva entităților străine au crescut cu 933% din 2000 până în 2021.

Statele Unite trebuie să efectueze o cercetare serioasă a sufletului. Trebuie să examineze critic ceea ce a făcut, să renunțe la aroganța și prejudecățile sale și să renunțe la practicile sale hegemonice, dominatoare și de agresiune."


Chinezii au ieșit cu acest rechizitoriu puternic, în timp ce SUA – în pragul falimentului – a amenințat China cu DEW, spun surse din societatea secretă din Asia.

Chinezii, pentru a arăta că nu vor da înapoi de data aceasta, par să fi fost conectați cu tsunami-ul masiv și cutremurul care au distrus complet orașul

Restul buletinului informativ de luni este disponibil numai pentru membrii BenjaminFulford.net care dețin un abonament plătit. Dacă încercați să vizionați videoclipul de vineri și sunteți conectat, vă rugăm să vă asigurați că aveți nivelul de abonament corect.

China calls for end of World War III after massive DEW attack on Western country – Weekly Geo-Political News and Analysis

China calls for end of World War III after massive DEW attack on Western...

Vedeti aici mai multe info importante :



În fine, acum revin cu o a doua parte la poVestea „cutremurătoare“ referitoare la evenimentul (iniţial) din Turcia şi Siria din 6 februarie 2023, urmat, iată...

...De o extindere până la generalizarea acestor evenimente, atât în acea zonă (replici la replici continue, la intensităţi mari, provocatoare de alţi morţi şi răniţi), cât şi în aria extinsă a Europei de la nord şi vest de Turcia.

Deci, după Prima Parte („Cutremure !... CuTremurE !!!“), după ce am cercetat şi concluzionat natura „provocatoare“ şi artificială a acelui prim cutremur din sud-estul Turciei şi nord-vestul Siriei, acum revenim pentru a întări şi aprofunda Concluzia din Prima Parte.

Încerc să fiu cât mai succint, pentru că Timpul este, cu adevărat, din ce în ce mai preţios...

 Haideţi să vedem ultimele concluzii legate de efectele în planul fizic provocate de acest(e) cutremur(e) : aici, aici, aici şi aici...

...Alături de informaţiile despre una dintre cele mai mari replici ulterioare, de 6,4 grade pe scara Richter (una logaritmică, deci exponenţială), provocatoare de alte victime, la rândul său.

După cum spuneam, voi trece rapid în revistă ideile fundamentale.

Acum ajung direct şi rapid la re-amintirea elementului fundamental ce ar fi dus la declanşarea acestei „nebunii“ : interesul americanilor ca turcii să se aşeze „cu botul pe labe“, să nu mai „mârâie“ la aceştia şi la mişcările lor de trupe şi armament în zona Mării Negre şi Ucraina, potolindu-l, astfel, şi pe Erdogan la opoziţia sa faţă de intrarea Suediei şi Finlandei în NATO (mai ales a Suediei).

Dar haideţi să re-vedem cronologia acelei perioade, din descrierea succintă a lui Fulford în unul dintre ultimele sale articole-editoriale din 28 februarie 2023 :

Să ne (re)amintim ce tocmai s-a întâmplat :

- Pe 28 ianuarie 2023 : ambasadele occidentale au trimis avertismente cetăţenilor lor cu privire la un posibil atac terorist.

1-2 februarie 2023 : ambasadele Statelor Unite, Marea Britanie, Germania, Franţa, Italia, Danemarca, Olanda, Elveţia, Suedia şi Belgia sunt închise la Istanbul.

3 februarie 2023 : USS Nitze echipat cu sisteme HAARP intră în portul Istanbul.

3 februarie 2023 : ministrul turc de interne, Suleyman Soylu, lansează un atac asupra ambasadorului american în țara sa, spunând : «Ia-ţi mâinile murdare de pe Turcia. Sunt foarte clar. Ştiu foarte bine cum aţi dori să creaţi lupte în Turcia. Scoateţi faţa rânjită din Turcia.»”

- În perioada 5 februarie – 6 februarie 2023 : un cutremur are loc cu un epicentru pe aceeaşi falie tectonică cu Istanbul.“

În această ultimă informare, ca şi în celelalte anterioare, şi Fulford insistă pe natura artificială a cutremurului (primul, cel de 7,8 grade pe scara Richter), punând-o, ca şi noi, pe seama armelor neconvenţionale...

...Cele care ar fi provocat, printre multe altele (printre care şi seria de neoprit de replici în Turcia şi de extinderea acestora spre Europa), acel fenoment „bizar“ prin care, exact după acele cutremure catastrofale, Veneţia a experimentat „pierderea apei sale de pe celebrele canale veneţiene !

Aceste „arme ne-convenţionale“ ar fi, după cum am amintit deja în partea anterioară a acestui Editorial, ARME (SCALARE) cu ENERGIE DIRIJATĂ („Directed Energy Weapons“) : aiciaiciaiciaiciaiciaiciaici şi aici.

De fapt, după cum am mai făcut precizări în articole anterioare, ca să înţelegeţi foarte simplu cum stă chestiunea cu „armele scalare“, haideţi să vedem, foarte pe scurt, cum este cu câmpurile (forţele) electro-magnetice şi aparatura scalară şi vectorială :

- aparatura modernă „normală“ se bazează pe câmpurile vectoriale care au ca element dominant câmpul şi curentul electric (cu „plimbarea“ electronilor prin circuitele electrice), în timp ce

aparatura de tip scalar se bazează în primul rând pe câmpurile magnetice, cele dominante (iar unele extrem de puternice pot deforma Spaţiul şi chiar Timpul, precum s-a petrecut în cazul Experimentului Philadelphia din 1943).

De aceea aceste Arme de tip Scalar se bazează pe câmpuri magnetice extrem de intense şi greu dacă nu practic imposibil de observat şi obiectivat de către umanul „normal“, supus acţiunii directe a acestor câmpuri (de către cei direct „interesaţi“).

Revenind, aceste Arme Scalare cu Energie Dirijată pare-se că au stat la baza declanşării teribilelor cutremure începând din dimineaţa zilei de 6 februarie 2023, înainte chiar de ivirea zorilor...

Acest aspect este foarte interesant confirmat chiar de informările primite de Fulford, care ne precizează că în aceeaşi fatidică (cea mai „pregătitoare“) zi de 3 februarie 2023 (vineri), cu toate acele evenimente descrise pe larg în prima parte a acestui Editorial, în portul Istanbul a acostat o navă de război americană, purtătoare a unui Sistem HAARP, cel care pare-se că a stat la baza acestei teribile acţiuni, prin focalizarea către „linia epi-centrală“ din Sudul Turciei a undelor scalare transmise din Alaska  (ale căror efecte sunt detaliate suficient de clar de către generalul Emil Streinu) ! :

Deocamdată, aceasta pare a fi cea mai „solidă“ explicaţie pentru nebunia declanşată din dimineaţa zilei de 6 februarie 2023, una pe care pare-se că au scăpat-o de sub (slabul) control nu doar „ucenicii vrăjitori“, ci chiar şi „Maestrul Vrăjitor“ !...

Dincolo de „explicaţii“ neconvenţionale cu care au venit difertiţi „esperţi“, inclusiv turci (unele chiar hazlii, de genul acesta), iată, că, în fine, la scurt timp după ce am postat primul Editorial pe această temă, a venit către mine o informaţie ce aparent ar fi cam greu de digerat... dar care, pare-se că oferă o confirmare punctuală la tot ceea ce am expus până acum !

Şi chiar dacă metoda pare a fi controversată – prin hipnoză – informaţiile par să „se lege“ prea bine pentru a fi doar o întâmplare sau o „făcătură“, căci atunci aceasta ar fi de prea bună calitate...

De fapt, urmărind ultimele 20 de minute de la finalul respectivului Video, vedem cum chiar cercetătorii şi aplicanţii acestei metode de a obţine informaţii (de multe tipuri) prin hipnoză au un înalt grad de scepticism, căutând să obţină confirmări încrucişate înainte de a valida o anumită informaţie primită prin această metodă.

Dar iată ce informaţii au venit pe filiera (românească!) hipnozei prin metoda Calogero Grifasi (unde se vorbeşte, în mod repetat, de sursa „loviturilor“ asupra Turciei, ca fiind... HAARP din Alaska !) :

Şi dacă lucrurile păreau „să se aşeze“, iată-l şi pe celebrul deja „prezicător“ olandez al cutremurelor din Turcia (Frank Hoogerbeets) – pe care eu personal îl percep ca fiind un fel de „vuvuzea“ („trompetă“) a cabaliştilor, care transmite informaţii esenţiale către „publicul larg“ (adică spre „băieţii cu şorţuleţ“ poziţionaţi ceva mai jos pe „scara ierarhică“ a piramidei oculte) cu puţin timp înainte de declanşarea unui eveniment din scenariul propus de cei de la „vârful piramidei“ :

Prezicătorul olandez de cutremure revine. Frank Hoogerbeets susţine că urmează un nou seism de 7-8 grade in Turcia la inceputul lui Martie 2023 !

convergenţă a geometriei planetare critice în jurul datei de 2 şi 5 martie poate duce la o activitate seismică mare până la foarte mare, posibil chiar și un cutremur de mare forţă în jurul 3-4 martie şi / sau 6-7 martie.

Interesantă această deloc simpatică saga, aşa-i ?

Pare a fi „făr‘ de sfârşit“...Însă poVestea aceasta are şi un Epilog (de fapt, Continuare), căci la scurt timp după declanşarea seriei de zgâlţâieli din Turcia/Siria, iată că zona de „tremurici“ planetar s-a extins din „epi-linia“ creată în aria Turcia de Sud - Siria spre Nord, către Europa de sud-est (a ajuns şi în Italia, Croaţia, dar de curând au apărut cutremurări şi în zona Crimeea-Rusia !)...

...Însă ce ne interesează pe noi, în mod special, este nebunia apărută şi pe/în pământul românesc, iniţial în Oltenia, însă extinsă stânga-dreapta (de la Banat-Timişoara până la Brăila-Galaţi... şi poVestea continuă !) : aiciaiciaiciaiciaiciaiciaiciaiciaici şi aici.

Aici poVestea este şi mai complexă, intricându-se (împletindu-se) cu chestiuni cu adevărat ezoterice (energetice) ce ţin de Reţeaua Energetică Planetară, corelată cu Liniile Ley („Ley-Lines“) şi de activările ce au loc pe Planetă, în contextul Ascensiunii Planetare şi infuziei de energii tot mai intense dinspre Centrul Galactic (în cadrul SALTULUI GALACTIC de 150 de ani) – toate acestea acutizate şi amplificate de „joaca de-a ucenicul vrăjitor“ al celor ce deţin aceste Arme Scalare şi care consideră că pot face, pe Planetă, tot ceea ce „vrea muşchii lor“ :)...

În acest context se vorbeşte de începerea Activării Coloanelor Planetare de Lumină (de care pomeneşte Federaţia Galactică de ceva timp încoace), că cea de-a doua Coloană activată ar fi fost, de curând, chiar pe undeva prin România... Şi, deşi locaţia ar putea avea legătură cu zona Bistriţa, această posibilă activare ar putea influenţa şi altă Coloană... tot de Lumină, Infinită (Coloana Infinitului a lui Brâncuşi, de la Târgu-Jiu, faţă de care, la doar câţiva kilometri spre nord, au fost localizate primele cele mai puternice cutremure din Gorj, de unde a început şi „dansul“ acesta, deloc vesel, în România...).

Acum, dacă aţi studiat cu atenţie Video-ul sesiunii prin hipnoză la sfarsitul postarii, veţi înţelege mai bine co-relaţiile cu seria de evenimente produse în ultimul timp în această arie, iniţiate pe 6 februarie 2023 în Turcia/Siria şi care, în prezent, sunt continuate şi cu potenţial de amplificare pe mai departe...

De aceea, acum şi aici, susţin că „totul este posibil“, că se solicită prudenţă în recepţia informaţiilor legate de acest subiect.

Tot ceea ce putem face noi este să lucrăm cu mai mare intensitate pentru ca fiecare, acolo unde se situează, prin modul de lucru cu Sine însăşi/însuşi să-şi expansioneze propriul Câmp (toroidal) de Lumină, creând o veritabilă Oază de Lumină (toroidală) în care efectele oricăror tipuri de „zgâlţâieli“ (cutremurătoare sau de orice alt tip) vor fi, în acest fel, minim(al)izate !

Pentru asta, ca de obicei, să ne urăm Spornicie la Treabă, căci, după cum am tot spus în ultimul timp, Vremurile (mai mult decât Tulburi !) au ajuns la acea fază de „care pe care“, în care „dormitul în bocanci“ şi „trândăveala la soare“ nu mai este deloc recomandată...

Se pare că Vacanţa (Cosmică) s-a încheiat, pentru toţi, iar „chemările la ordin(e)“ ( de „în-corp-orare“) sunt tot mai numeroare, pe Frontul de Luptă al Vieţii.

SUCCES !

MarYan







Sarban Valerica

Rusia se pregateste de razboi insa va fi ceva sincronizat in toata lumea vor dobori cladirile satanistilor de peste tot in lume si in acest mod acesti glibalisti vor putea fi derutați si nu vor sti unde sa trimita trupe sau sa distruga tari ptr ca Alianta Militara va fi peste tot. Dupa acest eveniment urmeaza legea martiala si vor fi arestate de militari toate satanele le vor confisca totul si in final urmeaza o pace de 1000 de ani in epoca de aur fara partide si tarile vor fi conduse de patrioti. Sint semnate acorduri de pace cu toate cele 209 tari. Doamne ajuta.
Străjer Românul Tenace
❤️💛💙
♥️E vorba de ore, noi vă avertizăm de cel puțin 2 ani și din partea voastră, NIMIC, dragi români, așteptați să facă alții iar vouă vă este FRICĂ să-i susțineți REAL, nu pe Facebook sau alte pagini de socializare❗️
  

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
Director web luxdesign28.ro Alterative Medicine Blogs - BlogCatalog Blog DirectoryClickLink.ro