luni, 13 martie 2023

Puterea lui Cinci ~ maraton

 CITITI PANA LA SFARSIT  !

Sunteți codificați și, pe măsură ce memoria voastră începe să se ridice, veți răspunde la planul cu care ați venit aici pentru a participa la modificarea frecvențelor.
Veți începe să rețineți, să păstrați și să mențineți o anumită frecvență și apoi să o aliniați.
Identitatea ca frecvență este suma totală a corpurilor voastre fizice, mentale, emoționale și spirituale transmise ca pulsații electronice.
Pe măsură ce vă trăiți frecvența, îi influențați pe toți, oriunde mergeți.
Asta este ceea ce faceți acum. Sunt mulți care își înțeleg deja misiunea și sunt cei ale căror amintiri abia încep să se ridice.
Planul de schimbare a modulației de frecvență care afectează specia umană presupune reîmpărțirea ADN-ului vostru și a filamentelor codificate de lumină.
Planul este gigantic în acest moment. Pământul asistă, în felul său, la evoluția universului. Pământul este locul în care se întâmplă lucrurile: este punctul fierbinte, locul în care trebuie să fii.
Este locul în care planul începe să înflorească, iar ceea ce se întâmplă pe Pământ va afecta multe, multe lumi.
În calitate de membri ai Familiei Luminii, ați fost de acord să veniți pe Pământ de multe ori -în multe înfățișări și în multe perioade de timp diferite- pentru a învăța cum stă treaba, pentru a vă da seama care este caracterul și pentru a vă antrena.
Ați avut nevoie să experimentați Pământul și să vă pregătiți pentru momentul în care va începe să aibă loc modificarea frecvenței și vă veți încarna cu toții în număr mare pentru a pune planul în acțiune.
Familia de Lumină de pretutindeni începe să se unească.
Trebuie să vă concentrați cu toții asupra a ceea ce aveți în comun, nu asupra a ceea ce nu aveți în comun.
În calitate de membri ai Familiei Luminii, voi aduceți informații pe planetă în mod neutru pentru a vă stimula propria creștere.
Trebuie să faceți acest lucru pentru că propria voastră creștere afectează creșterea planetei.
Aducătorii zorilor
Învățături ale Pleiadelor
Barbara Marciniak

Cu melodia " Treceti batalioane române Carpații "
s-a dat STARTUL LA ARESTĂRI ÎN EUROPA !!!!
🚨🚨🚨🚨🚨🚨🚨🚨🚨🚨🚨🚨
Yhhhhaaaaaaa


 
ADEVĂRUL VĂ ELIBEREAZĂ DE LA
SKAWAG DARWARILO
ÎN BIBLIA FALSĂ DIN RELIGII ZICE CLAR: IAR FIICELE ȚĂRII DIN MIAZĂNOAPTEA CEA ÎNDEPĂRTATĂ/ROMÂNIA VOASTRĂ, ÎN ZILELE DIN URMĂ LE VOI DA FRUMUSEȚE MAI PRESUS DE ÎNGERI, IAR FRUMUSEȚEA LOR VA ÎMBLÂNZI ȘI CEL MAI CRUD OM DE PE PĂMÂNT, VA FACE DIN RĂI OAMENI CINSTIȚI IAR TOATE POPOARELE LUMII VOR PURTA FIICELE ȚĂRII DIN MIAZĂNOAPTEA CEA ÎNDEPĂRTATĂ PE BRAȚELE LOR, PICIORUL FIICELOR VOASTRE NU VA ATINGE PĂMÂNTUL CÂND VREMEA LUMII NOI VA ÎNCEPE, IAR TOȚI FECIORII CARE SE VOR NAȘTE DIN ELE VOR AVEA DE MICI PUTEREA DE TEMUT A ZEILOR, A MINȚII ȘI TRUPULUI LOR.
PARAGRAFUL A FOST SCOS DIN BIBLIILE PENTRU PUBLIC ȘI ȚINUT SECRET ÎN BIBLIA ARAMICĂ ÎN ORIGINAL DINTRO MĂNĂSTIRE MICĂ FRANCISCANĂ DIN SUIEDIA.
VOI ROMÂNII SÂNTEȚI A6A RASĂ, DOAR FEMEILE ȘI FETELE TINERE ROMÂNCE A ÎNCEPUT MODIFICAREA GENETICĂ PENTRU VIITOR, AL LUMII NOI FĂRĂ CA NIMENI SĂ ÎȘI DEA SEAMA,
DOAR LA VOI ÎN PĂMÂNTUL VOSTRU SA HOTĂRÂT ÎN ÎNCEPUTURI SĂ SE FACĂ OM DUPĂ CHIPUL ȘI ASEMĂNAREA ZEILOR, TOT CU VOI ROMÂNII UNICI DIN GENA ZEIASCĂ A LUMINII SE VA CONTINUA ÎN MARELE PLAN DIVIN AL ADEVĂRATULUI DUMNEZEU!!!!

"Majoritatea dintre noi stim deja faptul ca planeta noastra este in prag de salt dimensional. Insa putini stiu ca, de fapt, intreaga Creatie trece prin procesul de Ascensiune si reordonare.
Acum mult mult timp, in Creatie s-a petrecut un eveniment nefericit care a determinat o mare dezorganizare. Caderea Luciferica despre care se vorbeste in Biblie a avut loc ca urmare a acestor evenimente. Astfel ca in Creatie totul a inceput sa functioneze altfel. Nu voi intra in detalii acum, caci ne intereseaza sa intelegem importanta momentului pe care il traim, la nivel de timp terestru, dar si la nivel de timp cosmic. In toti acesti eoni de ani, Lumina, prin reprezentantii sai, a cautat solutionari pentru dezorganizarile create. Cu rabdare, a adunat informatii, a plantat seminte in intreaga Creatie, iar acum a venit momentul sa culeaga roadele muncii.
Inca de la Cadere s-a stiut faptul ca repunerea in Ordine a tot ce s-a dezorganizat va putea avea loc doar in anumiti timpi. Pana acum au mai fost 3 incercari nereusite, dar iata ca de aceasta data sortii ne surad.
Astfel ca, aceasta Ascensiune de nivel planetar despre care se stie, are loc in intreaga Creatie. Totul este repus in Ordinea Primordiala. Are loc o Convergenta Armonica, un aliniament intre anumite spatii si timpi cosmici, un punct zero al Creatiei, din care se poate da restart sau se poate cadea si mai mult in intuneric. Alegem restartul de aceasta data si lasam Magia Divina sa se desfasoare sub ochii nostri.
Planetele, sistemele solare, Galaxiile, Universurile, toate ascensioneaza. Acestea, dar si toate Spiritele, isi reiau locul de fiintare care le apartine de drept in aceasta Creatie. Universurile sunt mutate in spatiile si timpii primordiali. Planetele care au fost „adoptate” de alte Galaxii si sisteme solare decat cele originare, precum planeta Geea, vor fi mutate si ele. Spiritele de lumina care au trebuit sa fie in „pribegie”, se pot reintoarce acasa in dimensiunea de unde au fost izgoniti. Spiritele intunecate, care prin cunoastere au reusit sa ocupe timpi si spatii divine, sunt alungati de unde au venit si sunt pusi in fata Legilor Divine, pe care tot prin cunoastere, au stiut cum sa le evite pana acum.
De aceea se spune ca traim vremuri Unice, caci acest lucru nu s-a mai intamplat pana acum in Creatie. De aici inainte, traseul Spiritului nostru se va reintoarce pe linia primordiala de destin, de la care a fost indepartat la prima Cadere. Si va incepe reamintirea! Reamintirea a ceea ce s-a intamplat la Marea Cadere si inainte de Marea Cadere, caci trebuie sa culegem roadele experientelor traite si sa ne ridicam mai frumoasi si mai luminosi decat inainte.
Sa inceapa Reamintirea!"
Ariendra Cristina

Răzvan George Dorneanu
25 iulie 2021
Am câteva întrebări pentru panicații de pe această platformă:
1. Voi știți cum arată Iohannis în realitate?
2. Voi știți cu arată Arafat în realitate?
3. Dar Câțu? Dar Băsescu? Dar Biden? Dar Clinton, Obama, Macron, Merkel? Etc.
4. Voi realizați că nu mai sunt aceeași oameni? Mai țineți minte cum arătau originalele?
5. Realizați că au fost schimbați acum câțiva ani? cu clone.....
6. Distinge-ți realitatea de ficțiune?
7. Realizați că aproximativ 95% din ce apare la TV/presă este fake? Realizați că cei care distribuie pe Social media aceste informații, ce provin din mass-media, și se plâng că "uite dom'le ce se întâmplă!" împrăștie fake news-uri și contribuie la agenda globaliștilor? Realizați că le faceți jocul? Realizați că contribuiți la fear porn-ul MassMediei?
8. Realizați că toată povestea cu Plandemia este concepută pentru ca umanitatea să înțeleagă agenda globaliștilor? Realizați că, oficial, NU EXISTĂ virusul vieții?
9. Realizați că dacă s-ar fi produs arestări deja, marea majoritate a populației ar fi luat-o razna? Realizați că evenimentul arestărilor va fi mai ușor de digerat de mase, față de, să zicem, acum 4 ani, când habar nu aveau ce se petrece pe planetă și credeau că sunt teoriile conspirației?
10. Realizați că abia v-ați trezit de un an doi abia și nu puteți înțelege mare lucru din ce se petrece, în afară de Covid și vaxx?
11. Realizați că există oameni treziți de 5,6,8 și chiar 20,25 de ani? Realizați că aceștia înțeleg în ansamblu operațiunile care se desfășoară pe tot mapamondul și nu sunt focusați doar pe mentalități de genul "nu se întâmplă nimic la noi" sau "ce mă interesează de alte țări, eu vreau să văd schimbări în România!" ?
12. Realizați că există un plan al Patrioților pentru combaterea Noii Ordini Mondiale? Știați că acesta a fost conceput, printre alții, de JFK? Știați că pentru asta și-a înscenat JFK moartea?
13. Realizați că acest plan s-a activat odată cu venirea lui Trump la conducerea SUA? Realizați că SUA este singurul stat liber și deține cea mai puternică armată (navală, terestră, aeriană și spațială) de pe mapamond?
14. Realizați că vă lipsesc o tonă de informații și din cauza asta reacționați, la ce se petrece în jurul vostru, în loc să gândiți rațional?
15. Realizați că protestele sunt foarte benefice (și le susțin!) pentru procesul de Trezire al maselor, dar nu schimbă cu nimic datele problemelor? Realizați că nu se rezolvă nimic cu bâta, toporul sau furca cum mai debitează unii în postările lor de pe această platformă?
16. Realizați că toate statele lumii, inclusiv România, au fost cucerite prin infiltrare, în loc de invazie? Realizați că acesta este un război neregulat? Știați că un război neregulat se poartă cu ajutorul gherilelor, insurgenților și terorismului?
17. Realizați că Patrioții preiau puterea (sau au preluat-o în unele cazuri - Ungaria, Bulgaria, Cehia, Croația, Rusia) din mână Ocupației beligerante? Realizați că o astfel de operațiune mondială necesită timp? Realizați că în joc sunt viețile oamenilor nevinovați și că orice pas greșit se lasă cu vărsare de sânge?
18. Realizați că acest război neregulat este ca o partidă de șah? Știați că un jucător profesionist își lasă oponentul să-și facă mutările pentru a-i înțelege strategia, mai ales dacă oponentul este necunoscut?
19. Realizați că acest război este câștigat deja de Patrioți pentru că altfel nu s-ar fi încumetat să-l pornească ? Realizați că Patrioții înțeleg fiecare mutare a globaliștilor, altfel ar costa vieți omenești? Realizați că Globaliștii sunt lăsați în mod deliberat, de către Patrioți, să încalce legea pentru a obține dovezi împotriva lor? Ați citit Sun Tzu - Arta războiului?
20. Realizați că este pentru prima oară în istorie când se vorbește deschis despre fraudarea alegerilor (peste tot în lume)? Realizați că este pentru prima dată când se vorbește deschis și în văzul tuturor despre corupția din sistemul de Justiție? Realizați că este pentru ultima oară când astfel de evenimente vor mai avea loc pe planetă și că toate astea se petrec sub ochii noștri? Realizați că marea majoritate a globaliștilor, naziștilor, marxiștilor și comuniștilor nu mai sunt printre noi? Realizați că acesta este un motiv de bucurie?
21. Realizați că treaba cu "Trump este antihristul" este defapt o indoctrinare a sistemului religios? Credeați că Globaliștii nu s-au așteptat ca cineva să încerce să le doboare templul și nu și-au luat măsuri de siguranță? Știați că Antihristul este o propagandă a sataniștilor, împinsă pe gâtul populației credule prin intermediul cărților religioase și filmele de la Hollywood, cu rolul de a denigra pe orice are curajul să îi înfrunte pe acești demenți ?

22. Realizați că nu este vorba despre noi, ci despre generațiile ce vor urma? Realizați că egoismul vostru de a vă gândi la propria persoană nu ajută pe nimeni și la nimic?
23. Realizați că frica voastră este nejustificată, ba din contră faceți mai mult rău? Și repet, realizați că fricile voastre cum că "nu avem nicio scăpare și or să ne lichideze pe toți", "or să ne bage vaxx cu forța" și alte blabla-uri de genul, provin dintr-o lipsă enormă de informații? Realizați că ce regurgitați prin postările voastre se datorează, psiholog vorbind, fricii de necunoscut? Realizați că acele scenarii există doar în imaginația voastră, nu și în realitate? Știați că în psihologie acest fenomen se numește "psihoză"?

24. Realizați că, fie că vă place sau nu, fără Trump și Q nu s-ar mai fi produs Trezirea în masă a populației? Realizați că unii s-au trezit abia după ce a intrat DJT președinte sau când au început drop-urile Patriotului Șaptesprezece? Realizați că fără aceste drop-uri oamenii nu ar mai fi distribuit în masă informații pe Social media? Realizați că Q a fost catalizatorul acestei mișcări?
25. Realizați voi oare, ăștia de zbierați că "NU SE ÎNTÂMPLĂ NIMIC!", că este pentru prima dată în istorie când milioane de oameni de pretutindeni au luat cu asalt străzile orașelor pentru a protesta împotriva Globalismului? Când vreodată s-a mai întâmplat în istorie așa ceva??? Încetați să vă mai concentrați pe "ograda noastră" și vedeți imaginea per ansamblu! Fiecare țară va fi curățată la rândul ei. toate cele 209 tari.

Dacă răspunsul tău este "NU" la întrebările de mai sus, este timpul să te apuci să aprofundezi limba engleză - este singura limbă în care găsești informații concludente; pentru că, sincer, singurele info care se găsesc în limba română sunt "or să ne lichideze pe toți!", "nu avem nicio cale de scăpare" și "mai vorbim peste 2 luni".
THE BEST IS YET TO COME BITCHES, WAKE THE FUCK UP!

 
Pe scurt, Nesara a fost anunțată în Dubai pe 8 martie 2023.

După 120 de zile, toate țările din lume trebuie să schimbe noi guverne.
În aceste 120 de zile, venim să ne câștigăm banii 💞
Thailanda a anunțat dizolvarea parlamentului pe 20 martie 2023.
Banca DS a murit. În următoarele 9 zile, băncile se vor închide treptat. Băncile nu s-au conectat la sistemul QFS până în a 20-a zi după 21 martie 2023.
ai vești bune Cred că conform planului💞
Prăbușirea economiei DS, banca lui DS este doar un spectacol Sistem extern Avem un sistem intern puternic suprapus.
Vechiul sistem a fost înlocuit cu noul sistem.


Signature Bank a fost declarată acum falimentară.
Câte alte bănci deținute de Rothschild au mai rămas?

Acum câteva zile, o facțiune a Nobilimii Negre l-a folosit pe JP Morgan pentru a declanșa prăbușirea băncii Silicon Valley SVB, a 18-a cea mai mare bancă din SUA:
Forțele Luminii NU doresc o prăbușire puternică a sistemului,
vor o colaps treptat și echilibrat a sistemul combinat cu o conștientizare sporită care ar duce la o resetare financiară pozitivă.
(cobra )
IN MAXIM UN AN TERESTRU... SUSTINATORII MASURILOR REPRESIVE ASUPRA RASEI UMANE...VOR PLATII CU VARF SI INDESAT IMPREUNA CU TOT NEAMUL LOR GENETIC..... NAIVII CE AU ADERAT PRIN ACTIUNILE LOR LA REPRESIUNE ...VOR AVEA SANSA SA PLATEASCA INDIVIDUAL.....ACEST MESAJ VINE DE LA JUSTITIA ADEVARULUI SI A BINELUI COMUN IN GALAXIA NOASTRA......
MARK ANGHEL

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
Director web luxdesign28.ro Alterative Medicine Blogs - BlogCatalog Blog DirectoryClickLink.ro