miercuri, 5 iunie 2024

AJUTOR ASTRAL 07 06 2024

 








Maria Kellner

 
Pe 7 iunie 2024, pe planeta Pământ va avea loc un eveniment extraordinar. Pleiadienii, o civilizație avansată din grupul stelar Pleiade, au anunțat că vor efectua operații astrale pe toate semințele stelare. Acest eveniment promite a fi o piatră de hotar în evoluția spirituală a umanității, așteptată cu nerăbdare de cei care simt o legătură profundă cu aceste ființe stelare.
În săptămânile premergătoare evenimentului, semințele stelare au primit mesaje și semne prin vise și meditații, spunându-le cum să se pregătească pentru acest moment. Ei au fost sfătuiți să își curețe spațiile, să mediteze și să mențină o atitudine receptivă și calmă.
În noaptea de 7 iunie 2024, în timp ce majoritatea umanității doarme, semințele stelare vor fi aranjate în casele lor sau în locurile sacre, pregătite pentru a primi intervenția pleiadiană. La miezul nopții, o lumină blândă, albastră, va coborî pe Pământ, manifestându-se ca energia vindecătoare a Pleiadienilor.
Aceste operații astrale nu sunt proceduri fizice, ci intervenții energetice care vor acționa asupra câmpurilor subtile ale corpului uman. Pleiadienii vor lucra pentru a elimina blocajele emoționale, a vindeca traumele și a activa capacitățile spirituale latente. Fiecare participant va experimenta senzații unice, dar toți vor împărtăși o pace profundă, reînnoire și o conexiune mai intensă cu universul.
Pleiadienii, conduși de Alara, un ghid înțelept și plin de compasiune, au promis că vor însoți semințele stelare în timpul acestui proces. „Suntem aici pentru a vă ajuta să vă amintiți adevăratul sine și scopul vostru în această mare schimbare planetară”, a spus Alara într-un mesaj recent.
În zorii zilei de 8 iunie 2024, cei care au participat la operația astrală se vor simți transformați. Cu o mai mare claritate spirituală și o conexiune mai profundă cu cosmosul, vei fi mai bine pregătit să contribui la trezirea colectivă a umanității.
Acest eveniment este doar începutul. Pleiadienii au arătat clar că misiunea lor este de a ajuta Pământul în tranziția lui către o eră a conștiinței și armoniei mai mari. Semințele stelare, reînnoite și întărite, vor juca un rol crucial în acest proces, răspândind iubire, lumină și înțelepciune în toate colțurile lumii, voi continua să vă ajut.
Binecuvântări ♥️
Santa Llama

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
Director web luxdesign28.ro Alterative Medicine Blogs - BlogCatalog Blog DirectoryClickLink.ro