vineri, 28 iunie 2024

Puterea lui Cinci ~ educatia Natiei 98

 




Ascultati ATENT  

PROGRAMAREA  pentru  UCIDEM / MEDICU  dvs !  

 

SA  NU MAI  SPUNETI  CA  NU  ATI  STIUT !!!!


VRETI SA RADEM ?

 

SPER SA NU AJUNGETI SA GANDITI ASA !!!!

 
URMĂTOARELE 4 LUNI SUNT CRITICE PENTRU OMENIRE..SUNT ULTIMELE ATACURI ALE GLOBALISTILOR ÎMPOTRIVA OMENIRII.....OMENIREA SI PLANETA SUNT PE CALE DE A FI ELIBERATE DE SATANIȘTI
DONALD TRUMP TRANSMITE OMENIRII CA ESTE ÎNGRIJORAT DE CEA CE SE VA INTAMPLA IN URMĂTOARELE LUNI....CU CÂT NE APROPRIEM DE 5 NOIEMBRIE 2024 CU ATÂT RISCUL SI PERICOLELE IMINENTE VIN DE LA GLOBALIȘTI...EI SUNT DISPERAȚI ȘI ÎN STARE DE A FACE ORICE PENTRU AL OPRI PE 5 NOIEMBRIE PE DONALD TRUMP SA REVINĂ OFICIAL LA CASA ALBĂ

 
Peste 90% din elita financiară, corporatistă, politică și celebră [Hollywood] a fost deja înlocuită cu dubluri sau cu programe CGI-2022 care apar la televizor.
Ceilalți, de aproximativ 5% păstrează realitatea prin colaborarea cu Alianța. Sarcina dublurilor este de a executa planul Alianței cu un Impact Minim asupra pământenilor.
Peste 70% dintre pământeni iubesc elita și celebritățile fără să știe că acestea sunt împotriva lor. Acești întunecați (dubluri) se vor retrage treptat sau vor părăsi spectacolul și geopolitica, pentru a nu mai apărea niciodată.
tulipan

/////////////////////////////////////////

Raport Ben Fulford (24.06.2024) – În această toamnă va fi fie război mondial, fie guvern mondial   

  Fiind promisiunii sale, organizația Soarele Negru crește haosul în întreaga lume. Ei promit că dacă în această toamnă nu se anunță o Federație Mondială, va avea loc un război mondial. Semnele sunt peste tot că sunt planificate mișcări militare majore și simultane împotriva țărilor controlate de mafia khazară.

Actualele regimuri din Statele Unite, NATO, Coreea de Sud, Japonia și Israel vor fi desființate”, promite un reprezentant nord-coreean.


Între timp, înapoi la sistemul financiar controlat de Rothschild, vedem mai multe semne de un fel de jubileu și resetare financiară. Ni s-a spus că există un acord pentru a înființa o viitoare organizație de planificare cu personal meritocratic și pentru a organiza un jubileu mondial în 2025. Ca parte a acestui fapt, împăratul japonez vizitează Marea Britanie săptămâna aceasta, parțial, pentru a discuta despre naționalizarea Băncii Japoniei, spun surse de dreapta apropiate împăratului. Proprietarii Rothschild ai BOJ vor discuta despre asta cu Împăratul, spun ei. Acest lucru coincide cu anunțul că baronul Nathaniel a preluat controlul asupra Rothschild and Company Bank. Nathaniel a spus clar că vrea să coopereze cu alianța pălăriilor albe.- https://moneyinc.com/nathaniel-rothschild/

Acest lucru este interesant, având în vedere faptul că banca privată cu sediul în Luxemburg, Edmund de Rothschild, deține parțial Banca Japoniei. De asemenea, observăm că străinii – adică BlackRockVanguard și alte fronturi pentru Rothschild și Rockefeller – și-au aruncat acțiunile japoneze pentru a încerca să repatrieze cât mai mulți bani înainte ca BOJ să fie naționalizat și acțiunile lor japoneze dobândite ilegal să fie confiscate. Acesta este adevăratul motiv pentru care yenul este atât de slab în aceste zile.

Ca dovadă în acest sens, Ministerul de Finanțe japonez face mișcări împotriva Mitsubishi UFJ Bank, Morgan Stanley și altora, spun surse din Asian Secret Society.

Există, de asemenea, o operațiune în curs pentru a pune capăt guvernării false din Japonia, a anula Tratatul de la San Francisco și a transforma Japonia într-o națiune independentă din nou. Din motive de securitate operațională, nu putem intra în detalii în acest moment. Ceilalți proprietari ai BOJ, băncii Vaticanului și stăpânii lor Soarele Negru, la rândul lor, se rețin până când vor vedea anunțul unei federații mondiale multipolare, spun sursele francmasonilor P3. Într-un semn că ceva se va întâmpla și cu Consiliul Rezervei Federale din SUA, președintele și comandantul șef Donald Trump propune „abrogarea impozitului pe venit și înlocuirea acestuia cu tarife și reduceri profunde ale cheltuielilor pentru statul nostru de reglementare, care întârzie grav inovația și crearea de bogăție.”

Știm, de asemenea, că unul dintre scopurile crimei prin vaccin a fost de a ne aduna în închisori digitale. Pe lângă faptul că crimele legate de vaccinuri devin cunoscute public, tot mai mulți oameni devin conștienți de răpirea în masă a copiilor în scopuri nefaste. Din informațiile poloneze:

   Australia 20.000 de copii dispăruți

   Canada 45.000 de copii dispăruți

   Germania 100.000 de copii dispăruți

   India 96.000 de copii dispăruți

   Jamaica 2.000 de copii dispăruți

   Rusia 45.000 de copii dispăruți

   Spania 20.000 de copii dispăruți

   Regatul Unit 112.000 de copii dispăruți

   Statele Unite ale Americii 800.000 de copii dispăruți

   La nivel mondial 8 milioane de copii dispăruți. Acest lucru se întâmplă de mult timp și adesea este ascuns de la vedere. De exemplu, uitați-vă la simbolul Alfa Romeo al reptilelor care mănâncă copii.

Există o represiune în curs, din nou din partea informațiilor poloneze:

Vizitatorii Disneyland Paris au fost uimiți să vadă un număr fără precedent de dâre de avioane care se întindeau pe tot cerul și atârnau toată ziua… Părea că avioanele stropeau direct din aripi – când a început am observat oameni care tușeau și strănutau. Un angajat al parcului Disney a comentat: „Întotdeauna am crezut că dârele chimice sunt doar o conspirație nebună.

Sursele noastre spun că pulverizarea a fost legată de o operațiune a pălăriilor albe pentru a elimina centrele de tortură pentru copii de recoltare de Adrenochrom de sub Paris Disneyland. Tot mai mulți oameni demască acum crimele din Ucraina. În videoclipul de mai jos, Clayton Morris de la Redacted confirmă ceea ce am raportat deja: părțile corpului sunt furate și vândute de la soldații ucraineni.

Într-o încercare disperată de a evita arestarea pentru aceste crime și alte crime, MK încă încearcă să ne omoare prin foame. Sub pretextul reducerii „emisiilor de metan”, treisprezece națiuni au semnat angajamentul de a genera foametea globală prin eliminarea producției agricole și închiderea fermelor. Aceste națiuni sunt:

 Argentina; Australia; Brazilia; Burkina Faso; Chile; Republica Cehă; Ecuador; Germania; Panama; Peru; Spania; Statele Unite; Uruguay.

https://www.globalresearch.ca/13-nations-sign-agreement-engineer-global-famine/5860390

Fermierul german Anthony Lee spune: „În Germania, avem un ministru al agriculturii care ne spune că ar trebui să mâncăm doar 10 grame de carne pe zi…” Jordan Peterson: „Când politicienii încep să-ți spună ce poți și ce nu poți mânca, noi am trecut linia. Nu poți să-mi spui unde mi-am setat termostatul, nu poți să-mi spui ce pot conduce și când și cu siguranță nu poți să-mi spui ce pot mânca. Că în mod fundamental și serios la naiba cu tine.”

Între timp, în Idaho, fondurile care se presupune că sunt destinate Ucrainei sunt folosite pentru a tăia apa pe 500.000 de acri de teren agricol și a le redirecționa către o mină de cobalt cu mare utilizare a apei.

 
Fondatorul WikiLeaks, Julian Assange, a fost eliberat din închisoarea de înaltă securitate din Marea Britanie și a zburat spre Australia, informează gazeta.ru.
El a fost de acord să pledeze vinovat pentru una dintre acuzații, iar autoritățile americane au refuzat să ceară extrădarea sa pentru acest lucru. Assange, care s-a ascuns în ambasada Ecuadorului timp de mai mulți ani înainte de a fi închis într-un penitenciar de lângă Londra, a fost acuzat de una dintre cele mai mari scurgeri de documente clasificate din istoria Americii.
Fondatorul WikiLeaks, Julian Assange, a fost eliberat din închisoarea din Marea Britanie și zboară spre Australia, țara sa natală, a anunțat contul de socializare X al WikiLeaks.

  bolivia  

kenya  

 

Lidija Lidija

 
Președinția Consiliului UE:
Din 1 iulie 2024
Ungaria preia Președinția Consiliului UE prin rotație
Ungaria vrea să facă Europa grozavă din nou.

 
Prim-ministrul maghiar Orban a venit în Germania și a făcut o serie de declarații îndrăznețe precum că „Germania nu mai e ce-a fost”. Iar publicul german l-a susținut, subliniază publicistul Igor Maltsev.

 
VICTOR ORBAN A FOST ÎNTR-O VIZITĂ OFICIALĂ IN STUTTGART, GERMANIA UNDE UN BMW NEGRU A INTRAT IN COLOANA OFICIALĂ DUCÂND LA DECESUL UNUI POLIȚIST GERMAN..... GLOBALIȘTII AU ÎNCERCAT SA ÎL ELIMINE PE VICTOR ORBAN DAR FĂRĂ SUCCES



 
ADEVĂRUL VĂ ELIBEREAZĂ! - DE LA ANONYIMOUS YODA
SFÂRȘITUL OCULTEI ÎNTR-ADEVĂR VA FI UN CASTRU GETIC.
BĂTRÂNA CETATE KUI E.LAN.KUE.
MAMA ILAN-CUE ÎȘI VA TREZI FECIORII GIGANTICI PT LUPTA CEA MARE.
COPIII EI DORM SUB FIECARE DEAL DIN ROMÂNIA.
LOR LI SE VOR ALĂTURA ALȚI FII AI CERULUI, INCLUSIV TERRANII.
TOTUL VA FI SPRE DISPERAREA ȘI NIMICIREA TUTUROR ÎNTUNECAȚILOR ROMÂNIEI ȘI TERREI!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
Director web luxdesign28.ro Alterative Medicine Blogs - BlogCatalog Blog DirectoryClickLink.ro