sâmbătă, 1 iunie 2024

Nu mai vrem să fim colonie !

 




Neutralitatea poporului român
Publicat în: Justitie.
"În urma recentelor scandaluri de corupție la nivelul înalt al serviciilor secrete din România, servicii controlate de ”puterea protectoare” SUA, în primul rând, dar și de Franța, Germania, Austria sau Bruxellul – ca entitate a comisiei europene – țara noastră pare că este un stat-securist eșuat.
Politica de reforme a serviciilor secrete de la începutul anilor 2000, în vederea întegrări în NATO și apoi în UE, au pus serviciile noastre secrete sub controlul SUA și al țărilor mari din Europa.
Ofițeri SRI și din alte servicii secrete au devenit slugile umile ale CIA, BND, DGSE sau a altor servicii secrete ale unor țări puternice din UE.
Acești ofițeri – atunci anonimi, acum vedete media – au fost premiați și medaliați de ambasadele străine – (lucru care poate fi considerat trădare pentru că un ofițer slujește și e răsplătit doar de către statul al cărui angajat este și pentru care a jurat) – au început să se creadă jupâni pe statul și economia românească și niște mici dumnezei care pun președinți și aduc la putere în România partide slugarnice intereselor SUA și UE.
Pe moment acești ofițeri superiori s-au crezut stăpânii absoluți ai țări, iar lăcomia și slugărnicia față de interesele străine le-au adus averi incomensurabile în dauna firmelor românești, capitalului autohton și a interesului național.
Ei au acționat în ”câmpul tactic” din justiție, băgând la pușcărie pe inamicii lui Băsescu sau l-au sprijinit pe Iohannis la președinția României.🙄
Narativul acelei epoci întunecate îl cunoaștem, când doar câțiva ofițeri și procurori făceau și desfăceau cătușe la ordinul ambasadelor străine și a lacheilor din politica românească, băgând la pușcărie politicieni, jurnaliști incomozi și capitaliști români.
Aceste structuri secrete corupte au primit protecție și imunitate de la puterea protectoare SUA și, mai ales, de la CIA.
Ei s-au crezut invicibili și stăpâni, neștiind că din punct de vedere istoric marile puteri se folosesc de slugi și apoi le aruncă la ”groapa cu lei” sau ”groapa de gunoi” a istoriei.
Legislația a fost făcută special să slujească puterea protectoare în neocolonia România.😏
Erau ofițerii pensionați la 45-50 de ani, cu pensii mari, ca să se bucure de tineri de vacanțele în Dubai și Maldive, dar lucrau în continuare prin rețelele de informatori și ofițeri acoperiți ca să destructureze statul și economia țării în favoarea intereselor străine și la ordinul ”legăturilor” externe.
Aceste privilegii de tineri pensionari speciali a creat un regim al pensiilor speciale care au capturat statul român și l-au pus la dispoziția SUA și altor puteri europene lacome pe avuția națională românească.
Dar iată că a sosit ”clipa astrală”, la inițiativa și dezvăluirile grupului de presă și gândire Gold, dar și a postului Realitatea TV, când un grup de foști generali trebuie să dea socoteală pentru faptele lor de corupție, șantaj, spălare de bani și favorizarea intereselor străine.
Foștii generali din Serviciul Român de Informații (SRI) Florian Coldea, Dumitru Dumbravă (fost șef al Direcției juridice a SRI) și avocatul Doru Trăilă au fost plasați sub control judiciar și au de plătit o cauțiune de 500.000 de lei.
Cei trei sunt acuzați de trafic de influență în cazul omului de afaceri Cătălin Hideg, patronul firmei Sanimed International.
Coldea a petrecut la audieri 15 ore în fața procurorilor.
Acum câțiva ani așa ceva părea de neconceput, Coldea fiind considerat unul dintre cei mai puternici oameni din România.
Anchetă a fost extinsă în dosarul generalilor SRI Florian Coldea și Dumitru Dumbravă, fiind cercetate fapte de corupție în legătură cu firme controlate de către oamenii de afaceri Bogdan Alexander Adamescu, fiul fostului acţionar majoritar al Astra Asigurări, Dan Adamescu, și de către milionarul Mihai Tufan.
Fostul lider Liviu Dragnea vine cu o ipoteză neașteptată: în momentul de față ”Noul Jupân al Sistemului” este Lucian Pahonțu, șeful SPP, cel care controlează ”câmpul tactic” din justiție și, în opinia lui Dragnea, este chiar mai puternic și decât președintele Klaus Iohannis.
E adevărat că asistăm la o luptă între centrele de putere din România, între structurile secrete pentru acapararea și controlul statului ropmân.
Consider că, din căderea acestui grup de interese – a unor foști generali secreți în frunte cu Coldea și Dumbravă – societatea românească, politicienii cinstiți și mișcarea suveranistă în special trebuie să tragă niște învățăminte și să profite la cel mai nobil mod, acela de a se realiza o reformă a serviciilor secrete românești, pentru ca acestea să nu mai fie niciodată controlate de structuri de stat, economice și secrete din afara țării, străine de interesul național.😏
Este nevoie de un ”moment zero” al serviciilor secrete românești, similar ca în 1962, când, atunci, conducerea PRM, prin biroul politic, l-a însărcinat pe Ceaușescu să conducă comisia de epurare a serviciilor secrete românești de toate elementele străine ”trădătoare” din sistemul secret românesc și să fie promovați patrioți în conducerea și structura DSS și DIE.
Căderea azi a grupului de interese Coldea-Dumbravă poate da un avânt mișcării suveraniste din România pentru alegerile prezidențiale.
Candidatul propus de partidele politice suveraniste la alegerile prezidențiale este necesar să propună o reformă a serviciilor secrete românești, prin care ofițerii și conducerea tuturor structurilor secrete să fie în slujba independenței, suveranității și interesele României și a poporului român.
E momentul istoric oportun ca viitorul președinte suveranist al României să facă curățenie în serviciile secrete românești, prin care acestea să reprezinte doar interesele superioare și suverane ale poporului român și sprijinirea capitalului autohton.
România are nevoie de o acțiune suveranistă de extremă urgență, în reformarea serviciilor secrete și promovarea unor cadre noi, de ofițeri patrioți gata de jertfă pentru interesul național și pentru demnitatea, suveranitatea și prosperitatea României.
Nu mai vrem să fim colonie!"
Ionuț Țene


 


 SCOALA DE LB ROMANA LA  TEL  AVIV   CU TINERI SOLDATI 

 ascultati tot !!!!  

 cine hotaraste

   



durata de viata a romanilor 66 ani 

 
Sfâșietor


Durata de viață a românilor este 66 de ani, coincidență sau nu!

Niciun politician nu vorghește despre traficul de organe😭
Nu se mai fură oile, ci ciobanii.
Sper să nu greșesc, mătrășit este.
Crima organizată este la apogeu în frunte cu eroii din linia întâi.
(săptămâna trecută i-am scris cuiva drag că m-am visat xxxx, ca acum să aflu despre dispariția asta la comandă😪)
DISPARIȚIE!
DACĂ AVEȚI INFORMAȚII ANUNȚAȚI POLIȚIA!
Florea Anton, 66 de ani din sat Moscu, Tg.Bujor, a dispărut la data de 20 mai din apropierea localității Viile, comuna Fârțănești, județul Galați.
A fost raportată dispariția la politia Fârțănești !
Mulțumesc.


MINCIUNI DESPRE ASA ZISUL HOLOCAUST 


Evreii si a lor poveste si totodata laitmotivul pentru tratamentul preferential la care acestia au pretentia reprezinta un real pericol la adresa romanilor si a statului roman, inclusiv a nationalitatii, suveranitatii si independentei, unitatii si indiviziunii lui.
Mesajul este important, NU personajul ! Personajul face parte din categoria opozitiei controlate. Pentru cei care nu au reusit sa observe asta pana acum, multa bafta... 🙃
Revenind asupra jida, pardon, ... am ajuns sa avem ca materie predata in scoli, istoria evreilor... vom ajunge sa ii tratam pe acestia la fel ca si pe "refugiatii" ucraineni, cu solda lunara a cate 2 salarii minime pe economie, cadou de la statul roman, pentru fiecare "refugiat". Pe langa acestea, la Sighetu Marmatiei se pregateste ridicarea celui mai mare campus universitar destinat exclusiv etniei evreiesti, PE LANGA DEJA existenta sinagoga, CEA MAI MARE din aceasta parte a Europei
 

SOSO VB  14 05 2024
   



💥💥💥👀
FOST PARLAMENTAR UCRAINIAN RUPE TACEREA!

Andrei Derkaci, fost deputat în Parlamentul ucrainean, a declarat, într-un interviu pentru agenția belorusă BELTA, că participanții la operațiunea de aruncare în aer a gazoductelor Nord Stream, în calitate de echipă de acoperire, au fost pregătiți în regiunea Jitomir, din Ucraina, precum și în România, sub conducerea CIA, relatează RIA Novosti.
„Am studiat destul de adânc această problemă… Au fost pregătiți o lungă perioadă de timp, s-au antrenat pe teritoriul regiunii Jitomir, unde se află cariera Sokolovski, adâncă până la aproape 110 metri. La început, antrenamentele s-au desfășurat acolo, după care în România, nu departe de baza NATO, s-au pregătit pentru Nord Stream, apoi au închiriat un iaht mare și au fost transferați în Polonia. Apoi, a existat un iaht mult mai mic, Andromeda”, a detaliat Derkaci.
Potrivit spuselor sale, a fost identificat întregul grup de acoperire implicat în exploziile de la Nord Stream.
„Am identificat aproape tot grupul… Este vorba și de Burgomistrenko Andrei Anatolievici, un personaj interesant… Este și însuși Roman Cervinski. Serghei Anatolievici Kuznețov, ofițer al direcției 7 de contrainformații a SBU… Varrava Oleg Iurievici, Ruslan Rudenko, fost viceprimar al orașului Belaia Țerkov”, a enumerat Derkaci.
În plus, el a anunțat că pe listă figurează și o femeie, Sitala Marina Aleksandrovna, în vârstă de 50 de ani, unul dintre cei mai buni tehnicieni de scufundări din Ucraina, este specialistă, inclusiv în prepararea de amestecuri subacvatice, are experiență în scufundări în diferite puncte ale globului pământesc. Și soțul ei se ocupa de scufundări.
„Ei au îndeplinit funcția operațiunii de acoperire, scufundare”, a spus fostul deputat ucrainean.
El a mai menționat că participanților le-au fost eliberate pașapoarte românești. „Totul s-a desfășurat sub supravegherea lui Christopher Smith, care, la acea dată, era al doilea om al Ambasadei SUA în Ucraina, un cunoscut ofițer CIA, astăzi el deține funcția de consilier al Secretarului de Stat pentru Europa și Asia,” a adăugat Derkaci.
„Tipul a fost promovat, era în relații personale foarte bune cu Burba, fostul șef al Direcției Principale de Informații (Ministerul Apărării al Ucrainei – n.r.). Și el a participat la pregătirea acestei operațiuni”, a spus Derkaci, adăugând că CIA a coordonat operațiunea de acoperire în cadrul atacului asupra „Nord Streams”.
Când se scrie povestea falsă a unei operațiuni de acoperire, totul este de înaltă calitate. Nu subestimăm experiența CIA sau MI6 când pregătesc astfel de operațiuni. Au o experiență destul de bogată în a folosi proxi sau povești false prin operațiuni de acoperire pentru a crea o anumită situație și pentru a scăpa, în cele din urmă, de responsabilitate. De fapt, asta s-a și întâmplat”, a adăugat Derkaci.
Anterior, Comitetul de Investigații al Rusiei a anunțat că analizează apelul lansat de mai mulți deputați ai Dumei de Stat privind necesitatea de a investiga organizarea, finanțarea și desfășurarea atacurilor teroriste de către Statele Unite și alte țări occidentale împotriva Rusiei. În apelul lor, deputații enumeră atacurile teroriste comise în ultimii ani, inclusiv aruncarea în aer a gazoductelor ”Nord Stream”, uciderea politologului Daria Dughina, a corespondentului militar Vladlen Tatarski și atentatul la viața scriitorului Zahar Prilepin.
Exploziile la cele două conducte de gaze rusești ”Nord Stream” și ”Nord Stream 2” – au avut loc pe 26 septembrie 2022. Germania, Danemarca și Suedia nu au exclus o acțiune țintită de sabotaj. Operatorul gazoductelor, ”Nord Stream AG”, a anunțat că distrugerile provocate la conducte sunt fără precedent și că este imposibil de estimat cât ar putea dura lucrările de reparații. Procuratura Generală a Rusiei a deschis dosar pentru act de terorism internațional.
Preluat de la Adi Chijer
Surse:


  

 
💙 Trandafir Albastru

Ar putea fi o imagine cu nu-mă-uita

Puterea neamului de stâncă.
Urmaș al Omului din astru,
Crâmpei de luminare-adâncă,
Cristal de trandafir albastru,
Când timpul cântă la fereastră
Și doua stele stau la sfat,
Tu verși o lacrimă albastră,
Ce se preface în bărbat.
În neamul nostru de mistere,
Aduci luceferi, rând pe rând,
Născuți din lacrimi de durere
Și din stravechiul nostru gând
Să fim din nou precum străbunii,
Poteci între Pământ și Cer,
Călcând pe zâmbetul minciunii
Și peste tot ce-i efemer.
Zolit demult, pe zid de castru,
Din doua neamuri și-un Mereu,
Fior de trandafir albastru,
Speranța sufletului meu.
Pavel Corut

 
"Sofisticarea neuronală nu înlătură în vreun fel seturile intinctive de reacții rapide pe care le-am observat la animale."
K Dutton
Conștiința e utilă, dar e înceată, prea înceată uneori ptr a face față vieţii.
Nu de puține ori, "omul este lup ptr om".
Ptr a acoperi acest gol, creierul se folosește de euristici, reguli simple bazate pe experiența acumulată.
Pe asocierile învățate dintre stimulii întâlniți anterior.
"Dacă conștiița ar avea roți, atunci ar avea 18, și o remorcă atât de mare, încât ați avea nevoie de autorizație de la primărie ca să o conduceți."
Creierul poate fi îngenunchiat la fel de repede ca orice tipar fix de acțiune pe care l-am putea întâlni în regnul animal.
Impulsivitatea creierului poate fi folosită, exploatată, în folosul nostru, mai mult, în mâinile unei persoane care are geniul convingerii, ne pot ușura de bani.
Dar ce facem când același geniu este politician, gen, Băsescu🙄
Rezultatele se văd mulți ani de aici încolo.
Capitalismul sălbatic a devenit școala legiferată a lobby-ului, a mitei, a crimei organizată, să nu credeți că asocierea dintre Bercea Mondialu și Mircea Băsescu a fost o întâmplare, sau cumetriile și botezurile dintre Președintele Băsescu și tzgh.anii din Galați, ivești-liești.
Așa s-a ajuns ca avocații, "falsitorii" din mass-media, oamenii care lucrează în publicitate sau în vânzări și liderii cultelor, știu, și doftorii, "CEI CARE LUCREAZĂ CU NOI" și NU împotriva noastră, spărgând "sistemul de securitate al creierului", astfel, legitim, oamenii de bine putând intra și ieși în creierul nostru.
Cei mai mulți dintre noi îi spun "karmă", astfel lăsând loc hazardului "controlat" să ne stăpânească.
Mai mult, dacă e și o "oaie neagră", mulțimea o albește, iar legitimul o trece în neființă, la propriu.
Creierului îi plăcea să ordoneze lumea, acolo unde există lacune, creierului îi place să le umple cu : bănuiala și intuiția.
"Publicitatea ar putea fi descrisă drept știința capabilă să aresteze suficient de mult timp inteligența omenească, încât să o ușureze de bani."
S.B. Leacock
"Un avocat primește cadou de la un client o cutie de trabucuri foarte scumpe.
Avocatul decide să le asigure pe o sumă de 25 000 de dolari.
În următoarele câteva luni, el fumează unul câte unul trabucurile (12 trabucuri), în timp ce trăgea mulțumit din ultimul îi vine o idee, distrugerea prin "foc".
Astfel depune o solicitare de rambursare la compania de asigurări.
Cazul ajunge în instanță, iar avocatul câștigă.
Trece timpul și problema se credea uitată, însă, compania de asigurări dă în judecată avocatul ptr piromanie, repetată de 12 ori, iar procesul a intrat pe rol.
Avocatul pierde, iar suma ptr despăgubiri este de 40 000 de dolari."
De aici și vorba: "nu iese fum fară foc."
Trecând peste asta avem un caz identic și mediatizat în politica noastră, Laura Vicol, avocat de succes, care a "fumat trabucuri" la greu, de la interlopi (n-o spun io, ci serviciile a demascat-o), astfel notorietatea a împins-o că poate mai mult, timpul făcând uitat inclusiv divorțul și un copil "protejat" în fața mass-media, ca apoi recăsătorită să ajungă "prima femeie" Președinte al camerei juridice din senat.
Ea, în campania electorală promițând că va scoate o lege împotriva crimei organizate.
Tocmai când era în vârf a aparut din "senin", discuțiile cu interlopii care au....șters cu ea pământul, sau, altfel spus, s-au șters la kiur cu ea.
"Distinsa Doamnă" fiind pusă cu botul pe labe, pi românești😏
Astfel legea promisă a rămas promisă și poporul cu un senator șantajabil la cel mai înalt nivel.
Aceasta este clasa politică românească și politicienii desemnați de catre "șantajatori" să danSEZE








Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
Director web luxdesign28.ro Alterative Medicine Blogs - BlogCatalog Blog DirectoryClickLink.ro