marți, 27 februarie 2024

Puterea lui Cinci ~ Lauzia si demonstratii minunate

 




😉😘"La șase până la opt săptămâni după naștere, zona rănii creată de detașarea placentei este vindecată, uterul a revenit la dimensiunea veche și scurgerile vaginale nu mai persistă. Până atunci, ar trebui să te menajezi în mod conștient și să ai grijă de tine; perioada de lăuzie durează opt săptămâni după naștere.
Contrar opiniilor anterioare, scurgerile vaginale după naştere nu sunt infecțioase, cu excepția cazului în care chiar ai o infecție reală. În caz contrar, lohia conține germeni, dar niciunul care să îmbolnăvească.
Deci, te poți bucura cu siguranță de o baie, fără teama că bacteriile ajung la sâni, putând, astfel, să infectezi copilul sau că ţi se vor inflama sânii.
În unele cazuri, se întâmplă ca resturi de placenta să rămână în uter, ceea ce se poate întâmpla rar atunci când placenta a arătat, de fapt, completă și nimeni nu a scos placenta cu forța. Acest lucru se observă atunci când lohia durează mai mult și este mai abundentă decât în mod normal și/ sau apar crampe abdominale, eventual asociate cu febră"
Fragment din cartea "Nașterea singură" de Sarah Schmid
👉Titlul versiunii în limba română: Nașterea singură - Sarcina și nașterea pe cont propriu, self-publishing Viorela Lupu, anul apariției 2022
👉Titlul versiunii în limba engleză: Freebirth apărută la editura Edition Riedenburg, Salzburg, Austria
👉Titlul original în limba germană Alleingeburt, editura Edition Riedenburg, Salzburg, Austria, anul apariției 2014
Dacă îți dorești să achiziționezi această carte, poți accesa link-ul de mai jos sau scrie un mesaj pe Messenger sau pe WhatsApp la 0729538882



VEDETI O FETITA TINUTA LA PLACENTA 4 ZILE !!!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
Director web luxdesign28.ro Alterative Medicine Blogs - BlogCatalog Blog DirectoryClickLink.ro