miercuri, 14 februarie 2024

Puterea lui Cinci ~ educatia Natiei 25

 




NOI IN RO  AM INTRAT  IN 3000 DE ANI  DE ARMONIE !!!!!

de la Sursa Creatiei  din CARAIMAN :



  

  

,,Amintește-ți întotdeauna că ești mai curajos decât crezi, mai puternic decât pari, mai inteligent decât crezi și de două ori mai frumos decât ți-ai imaginat vreodată.”
Rumi

  

  

DESPRINDETI- VA  DE VIBRATIILE JOASE !!!!

  

Mai tineti minte incendiul masiv care a distrus toate locuintele din Lahaina, Insula Maui, mai putin casele vedetelor din SUA sau casele cu acoperis albastru?
A trecut o jumarate de an de atunci si
- oamenilor nu le este permis sa-si construiasca locuinte mobile/temporare pe terenul lor
- companiile de asigurari nu au permisiunea sa viziteze zona si de aceea dosarele de despagubire nu pot fi finalizate
- bancile solicita in continuare plata ratelor la creditele imobiliare si in cazul intreruperii acestora iau in proprietate pamantul aferent.
- nu se stie inca ca a cauzat acest incendiu.
Cum va suna toate astea?
De curand au repetat scenariul in alta zonă.

🔥Rusia tocmai a fost atacată cu arme cu energie directă după ce a fost lansat interviul lui Tucker și Putin.
"Pur aleatoriu!" mai multe clădiri din Moscova au început să ardă!

LUMINĂ VERDE ASUPRA PALATULUI BUCKINGHAM! SCHIMBARE DE TRON ÎN ANGLIA!  
PRINȚESSA ANN ESTE ÎN MIȘCARE! ◾️BENJAMIN FULFORD, RAPORT DIN 12.02.2024. ◾️"Să începem cu știrea că "Regele Charles" are cancer. Aflam din surse din familia regala ca era deja mort la momentul inaugurarii. Acest lucru a fost pus în scenă prin mijloace satanice - la șase luni, șase săptămâni și șase zile după asasinarea reginei Elisabeta pentru a întoarce publicul britanic împotriva lui. Un anunţ oficial al morţii sale este aşteptat în curând. Asta susțin sursele.  
Prințesa Anne avea să devină mai târziu monarhul de facto al Marii Britanii, servind ca regent al fiului de 10 ani al Prințului William, George. Ann este o persoană bună care lucrează cu White Hats de mult timp. " ◾️Îmi amintesc că în urmă cu câteva zile, "Regele Charles" și Prințul William au abdicat de la tron - primul ar fi datorat unui diagnostic de cancer, iar al doilea datorat operației soției sale Kate Middleton. 🤣🤣🤣. Adevărul este că toți trei au fost de mult timp în viața de apoi. ◾️Personajele principale din filmul nostru, care și-au primit deja tribunalele militare și au plecat dincolo, vor pleca oficial unul după altul de diverse boli. Diagnosticul Covid va exista pana cand va fi necesar ca unul dintre ei sa "moara" din cauza lui. Un astfel de scenariu va fi acceptat mai lin de cei care încă dorm.



 TOATE  MONARHIILE  CUNOSCUTE  DISPAR  !!!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
Director web luxdesign28.ro Alterative Medicine Blogs - BlogCatalog Blog DirectoryClickLink.ro