joi, 22 februarie 2024

Puterea lui Cinci ~ educatia Natiei 30

 
Românilor, a venit timpul să vă entuziasmați,pentru că din punct de vedere geografic, țara voastră face parte din nașterea Civilizației. Acest leagăn a fost protejat de strămoșii voștri cei mai apropiați numiți cucuteni -arieni -pelasgo- traci și geto-daci. Cu alte cuvinte, poporul român de astăzi este descendent al acestei linii genealogice evoluate.
„Centura de fotoni sau punctul energetic vital” al imperiului geto-dacic era Godeanu și vârful Gugu, Sarmizegetusa era Axis Mundi. Mulți oameni cred că Sfinxul românesc din Platoul Bucegi este Axis Mundi (centrul lumii) și au dreptate. Sarmizegetusa și Sfinxul sunt locuri separate de putere, cu aceeași importanță. În primul rând, trebuie să înțelegem termenul Axis Mundi, Photon Belt (Centura de Fotoni) și istoria sa. Aș dori să menționez, de asemenea, că în cei 15 ani de călătorie cercetând aceste fenomene ezoterice, fiecare țară ar spune același lucru. Fiecare loc sfânt din locația geografică pe care am vizitat-o a fost Axis Mundi în ochii și inimile oamenilor cu care am studiat. Axa Mundi este zona invizibilă în care magia este concentrată, devine centrul unei locații atunci când este activat; sunt multe, nu unul. Tot așa cum există Paștele catolic și Paștele ortodox, ambele tradiții susțin că Isus a murit și a fost înviat în aceeași zonă, dar în zile calendaristice diferite, sărbătorite în aprilie și mai.
Axa Mundi, de-a lungul timpului, făcea referire la centrul cosmic sau conexiunea dintre Cer și Pământ, stâlpul ceresc. Iată o poveste mitologică despre cum a fost creată Axa Mundi. Olimpicii i-au învins pe Titani; Zeus l-a condamnat pe Atlas să fie „Axis Mundi”, axa mondială care poartă greutatea cerurilor pe umeri. Zeus a trimis doi vulturi să declare centrul lumii și să-și marcheze Domeniul. Zeus ar numi acest continent „Atlantida”, insemnand „Insula Axei.” Am tinut cont de aceasta perspectivă când m-am dus să vizitez Sfinxul; rămășițele acestui cap pot fi ale Titanului Atlas, fermentat în piatră, un monument al Axis Mundi lui Zeus; peste tot în România, există structuri în munți care seamănă cu Titanii; în timpul călătoriilor mele în Peru, am fost martor la multe dintre aceste formațiuni pietrificate de Titani. De asemenea, aș merge până acolo încât aș spune că multe structuri asemănătoare Sfinxului ,situate în diferite locuri în întreaga lume au aceeași importanță.
Percepțiile mele despre Titanii și Uriașii care cutreierau Pământul acum mult timp in urma,exista,și, din nou, România mi-a dovedit că această țară este un mare cufăr plin de informații. Pentru a face un pas mai departe, am accesat multe portaluri informaționale din diferite țări; România a fost cel mai înalt pentru mine. Am descărcat atât de mult incât părea că am acces nelimitat la lumină. Acest lucru ma duce la o altă concluzie, că Biblioteca Vie Holografică se desfășoară pe o linie ley, o secvență numerică din regiunea Mării Negre a Mangaliei, peste Platoul Bucegi și pana în zona Sarmizegetusa / Godeanu. Corpul material este cheia pentru accesarea bibliotecii; cu cât este mai intact (puternic) corpul fizic și corpul emoțional, cu atât mai mult acces la informațiile se pot obține de pe Card; gândiți-vă la asta ca la un acces VIP.
Termenul de centură de fotoni (obisnuiesc sa il numesc asa pe Godeanu) este diferit de Axis Mundi; este stratul sau vălul care ne separă de realitățile interdimensionale și de Consiliile Locale care guvernează realitatea noastră și legea universală. Această centură de energie „Câmp Toric” iese din Alcyone în Pleiade / Zamolxis și apoi înconjoară o anumită locație geografică de pe pământ, iar Mundi călătorește prin el, si se asemăna cu un tub de lumină; această teorie completează povestea lui Zeus despre care am discutat anterior, el a trimis doi vulturi să declare centrul lumii și să-și marcheze Domeniul. Domeniul este vălul. Cu cât ne apropiem de centura de fotoni, particulele din voal încep să se accelereze între diferitele dimensiuni, devenind din ce în ce mai subțiri sau inexistente.
În mod concludent, acesta este motivul pentru care putem experimenta avarii distincte ale realității, perturbări emoționale, acte semnificative de criminalitate și boli care se manifestă în regiunea și Corpurile noastre în aceste locații sacre. Cu toate acestea, nu este centura energiilor luminoase care influențează afecțiunea; este Karma nerezolvată a individului care se dezvăluie în momentul contactului.
Cât despre Godeanu și Sarmizegetusa, există documente istorice care menționează că a fost punctul focal al geților-daci; au fost o civilizație masivă cu temple, cetăți și orașe antice care adăpostea peste 100 de mii de locuitori. Așa cum muntele sacru Sion din Ierusalim a fost centura de fotoni a cetății și a orașului în urmă cu 3000 de ani pentru iebusiți, Godeanu/Kogaion a fost același pentru daco-geți.
  

  

  

ADEVĂRUL VĂ ELIBEREAZĂ DE LA
🔥Skawag Darwarilo🔥
MAREA FOAMETE MONDIALĂ CARE A ÎNCEPUT DIN 2023 ȘI SE TERMINĂ ÎN 2025 DEJA SE MANIFISTĂ RĂSUNĂTOR ÎN TOATE ȚĂRILE LUMII DAR NU SE DĂ PE MEDIA DEOCAMDATĂ, ÎN USA DEJA JALEA E INSTALATĂ, ÎN ANGLIA DEJA ÎN MALL-URI POPULAȚIA ARE RESTRICȚII LA CUMPĂRĂTURI, CINE DEPĂȘEȘTE COTA CUMPĂRĂTURILOR ȘI NU SE CONFORMEAZĂ CU COTA COȘULUI DE CUMPĂRĂTURI IA DIRECT BĂTAIE DE LA POLIȚIE!!!!
DOAR VOI RAMANII ȘI ȚARA VOASTRĂ AȚI FOST TRECUȚI DE POARTĂ, VOI VEȚI DA DE MÂNCARE ÎNTREGII LUMI, RECUPERÂND ASTFEL BOGĂȚII IMENSE DE LA CEI CE VAU JEFUIT ȚARA DE MII DE ANI,
FOAMETEA INSTALATĂ VA FI ÎNSOȚITĂ DE URGII NATURALE ÎN LANȚ DATORITĂ NATURII REVOLTATE DE SILNICII, PRECUM ȘI DIN ALTE CAUZE,
ACEASTĂ FOAMETE VA FI CEA MAI GROAZNICĂ DIN ISTORIA OMENIRII ȘI VA FI PRODUSĂ DE MAMA NATURĂ CA RĂZBUNARE LA SILNICIILE IMPUSE DE OCULTĂ CA MOD DE VIAȚĂ!!!!


 

  de ce albinele, furnicile și alte vietăți nu sunt democratice și dezbinate ? 
pentru că aceste vietăți nu au j1d@ni printre ele...


 
Aceasta este o albină cu miere. Polenul de pe picioarele ei este de la păpădii. Limba ei iese din cauza a ceea ce a ucis-o care era pe păpădii. E primăvară, păpădiile sunt prima mâncare a albinelor. Această albină este moartă de la ecarbonice răspândite pe ceea ce vedem noi ca buruieni, dar ceea ce natura vede ca mâncare. Vă rog să nu dați cu spray pentru buruieni până când nu vedeți murele înflorite. În această zonă, buruienile, florile și pomii fructiferi sunt doar albinele sursă de hrană până la mijlocul lunii iunie. Există DEPAR mai multe buruieni decât flori sau pomi fructiferi, deci este singura lor sursă de hrană. Fără albine, fără culturi alimentare pentru noi și murim de foame.
Cartea medicului de supraviețuire a remediilor acasă
Miracolul alimentar uitat al Armatei SUA
Autosuficiență pe 1/4 acri
Cartea de bucate Homestead Conserve
Manualul de bucătărie al fermierului
Gospodăria din curte
Amenajare comestibilă


 VEDETI  MAI  JOS  CE MANCATI  

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
Director web luxdesign28.ro Alterative Medicine Blogs - BlogCatalog Blog DirectoryClickLink.ro