luni, 19 februarie 2024

Puterea lui Cinci ~ educatia Natiei 28

 


ADEVĂRUL VĂ ELIBEREAZĂ DE LA
🔥Skawag Darwarilo🔥
CODUL GENETIC AL LUI PUTIN NU POATE FI DESCIFRAT PENTRU CĂ PUTIN SA NĂSCUT ÎNTRE JUDEȚUL IAȘI ȘI VASLUI, CERTIFICATUL SĂU ROMÂNESC DE NAȘTERE ESTE ȚINUT DE KGB LA ULTRASECRET,
SE ȘTIE CAR CĂ OCULTA IK ȘI VASALII LOR EVREOKHAZARI SE CHINUIE DE MILENII SĂ SPARGĂ ADN-UL PRIMORDIAL GETODAC .....RAMAN FĂRĂ REZULTAT PÂNĂ-N PREZENT, ÎN CIUDA FINANȚELOR DE TRILIARDE DE EURO ÎN FEL ȘI FEL DE LABORATOARE TOT NU REUȘESC SĂ SPARGĂ CODUL GENETIC PRIMORDIAL AL ADEVĂRATULUI DUMNEZEU!
49m 
ADEVĂRUL VĂ ELIBEREAZĂ! - DE LA ANOUNYIMOUS YODA
ÎN NATURĂ, BACTERIA DEXYIROUKA EKOMEDRONIA POATE TRANSFORMA FIERUL ÎN AUR.
BACTERIA ESTE RESPONSABILĂ ȘI CU MENȚINEREA ȘI FABRICAREA OXIGENULUI DIN ATMOSFERĂ NECESAR VIEȚII PE TERRA.
EA POATE TRANSFORMA ORICE ÎN FUNCȚIE DE FACTORII DOMENIULUI NATURAL RESPECTIV.
DAR, NU REACȚIONEAZĂ LA ENERGIILE RĂILOR

ORGANISMUL UMAN POATE TRANSFORMA METALELE ÎN AUR PRIN BIOENERGIA PLASMATICĂ DIN AURĂ, DAR OAMENII AU PIERDUT ACEASTĂ CAPACITATE DIN CAUZA DUALITĂȚII.
58m 
ADEVĂRUL VĂ ELIBEREAZĂ! - DE LA DASWEYIRA DAKAMEYRYIA
ÎN ORICE CLĂDIRE MISTICĂ DIN ORICE COLȚ DE LUME, SE PRACTICĂ ÎN SECRET ACTE IMORALE ȘI PRACTICI SATANICE MASCATE ÎN AȘA ZISELE SLUJBE.
DAR TOATE ACESTEA VOR ÎNCETA!
ROMÂNII VOR FI PRIMUL NEAM DIN LUME CARE VA DA LOVITURA FATALĂ RELIGIILOR PRIN TRANSFORMAREA LOCAȚIILOR MISTICE ÎN INSTITUȚII DE ÎNVĂȚĂMÂNT ȘI EDUCAȚIE.

Adevaruri adevarate !
Incepe lumea sa vada mai multe si m-am decis sa ajut societatea sa priceapa esenta mizeriei aflate ca si fundament al istoriei recente :
Rolul “ pandemiei parte al razboiului hibrid“ .
Acest razboi hibrid , a inceput cu cel putin 10 ani in urma , si este principalul mod prin care se urmareste obiectivul final : digitalizarea si aducerea fiintei vii intr-un mediu virtual , total artificial ! Astfel creandu-se ruptura mult dorita de catre parintii sistemului bancar , Desufletizarea prin robotizare !
In perioada 2005-2012 , sistemul bancar s-a confruntat cu o mare problema , fraudarea si numarul fraudelor / secunda la nivel global . Aceasta fraudare a conturilor bancare a scapat total de sub control din punct de vedere al volumului si dimensiunilor tranzactiilor si datorita incompetentiei autoritatilor de a asigura Spatiul Virtual . Toate fraudele au la baza ca si numitor comun : furtul de identitate ! Fara acest element , fraudele ar fi fost mult mai mici si mai putine .
Asadar , avem pe deoparte cea mai raspandita infractiune de pe pamant : furtul de identitate ! Datorita volumului de infractiuni de acest tip , bancile in complicitate cu autoritatile au trebuit sa gaseasca o solutie prin care sa isi acopere incompetenta , sa isi perpetueZe pozitiile si sa faca si profit din asta ! Astfel , in 2012 , s-a conturat aproape de forma finala proiectul “ pandemia Covid “ . De ce Covid ? Simplu ! Actiunea trebuia sa se desfasoare intr-un alt spectru si domeniu decat cel virtual si bancar .
Astfel , s-a decis asupra “ noului teren de joaca “ care a fost setat ca fiind “ domeniul medical “ . De ce domeniul medical ? Deoarece , in ultimii 20-30 de ani , au fost creati “ medici “ pe banda rulanta , iar in procesul de creatie al acestora s-a mers pe cantitate in detrimentul calitatii . Asadar , avem “ medicii eroi incompetenti “ , dar lipseau bolnavii ! In planul obtinerii de “ pacienti “ au fost atrasi ceilalti 2 actori : media si autoritatiile incompetente participante la scaparea fraudelor de sub control . Pana la acest punct , s-a stabilit cadrul si actorii scenariului .
Avand in vedere ca avem de a face cu cea mai raspandita infractiune la nivel global , furtul de identitate , a trebuit sa fie adusa in regie si cea mai obisnuita manifestare a omului , tusea si stranutul . Acestea doua din urma fiind foarte usor provocate de un mediu propice lor , mediu posibil si cu ajutor extern ( chemtrails , iradiere , etc ) .
Asadar , Arhitectii proiectului au trecut la plan . Rezultatele si beneficiile acestui proiect sunt multiple si aplicabile in toate domeniile si sectoarele societatii . Combinarea celor doua elemente trebuie sa ascunda urma deficitului monetar global . Banii lichizi sunt aceasi , dar cei electronici sunt de cateva mii mai multi . Este imposibil ca acest deficit sa fie reglat cu masuri conventionale .
Pana la continuarea acestui “ pamflet “ va las sa comentati perspectiva nou creata asupra lucrurilor avand aceste informatii la dispozitie ….
Ganditi pana va doare !
Ca si asigurare a rezultatului , a fost necesara implicarea autoritatilor la toate nivelele in acest plan . Ca acestora din urma sa le fie imposibilia implicarea in stabilirea adevarului judiciar . Vezi ca exemplu : world trade center 09/11 si Florea de colt 1998 . Astfel , masuratorile si rezultatele cercetarilor din acele proiecte militare sa fie folosite ulterior pe o lunga perioada de timp !
Ca si “secret de serviciu “ va informez ca in orice plan care implica serviciile de informatii prima data se “ infaptuieste ceva “ , ulterior e incadrat in lege . Acest plan a fost creat in laboratoarele serviciilor de informatii de mai multe tipuri : de stat , private si bancare !
Va urma 😉
Ar putea fi o imagine cu text
~~ORAȘELE AU FOST ÎN MOD DELIBERAT RADIATE ȘI CETĂȚENII ELIMINAȚI~~
✍️ Bennett Ross
Pentru a putea înțelege adevărata noastră istorie , trebuie să eliminați total versiunea oficială .
Electricitatea a fost utilizată în mod obișnuit de-a lungul timpului .
Cele mai vechi structuri , piramidele , erau generatoare electrice . Ele transmiteau energie spre obeliscurile perfect simetrice și spre alte dispozitive . Mai departe , energia era folosită pentru mecanisme de toate felurile , inclusiv aparate care nu mai există azi . Alimentau cu energie edificii uimitoare precum Serapeum din Egipt unde dezvoltarea minții , telepatia , vindecarea , elevația spirituală și probabil chiar și călătoria în timp erau practicate de către cei vechi .
Energia era gratuită , abundentă și nu dăuna mediului înconjurãtor .
Imperiul Tartarian cu multele sale provincii , s-a ridicat . Era o societate binevoitoare , mai avansată , mai etică și mai holistică decât a noastră .
Cetățile în formă de stea au fost construite dar nu erau fortărețe , ci zone în formă de stea uriașe . Există sute de astfel de cetăți în lume , în cel puțin 35 de țări . Ele radiau energie din rețeaua internă a Pământului .
Statuia Libertății este amplasată pe un fort în formă de stea . La început , statuia radia lumină din torța sa . Este de origine din America și conform variantei oficiale , torța s-a stins și a fost inventată o poveste că statuia a fost realizată în Franța ca un cadou .
Rusia a fost centrul Imperiului Tartarian Mondial , cu capitala în Kremlin , la Moscova .
Cărțile lui Neemia și Ezra din Vechiul Testament nu descriu de fapt , Templul lui Solomon , ci , descriu dimensiunile , zidurile , porțile , turnurile și domeniile din Kremlin . Mare parte din Vechiul Testament a fost furat de la Tartarieni și modificat pentru a crea o poveste falsă a istoriei Israelului . Astfel și-au vândut ( evreii ) religia , obținând o poziție foarte puternică față de alte țări .
Treptele scării de la templul din Ierusalim sunt uriașe , acesta a fost construit pentru uriași .
Ușa de la intrare este enormă .
Electricitatea era ceva normal în Imperiul Tartarian . Au fost ridicate obeliscuri , nu la fel de elaborate ca cele dintâi . Alte receptoare de energie localizate pe vârful templelor se numeau Stupas . De obicei au forme rotunjite dar pot fi și statui sculptate ca cele de la Bora Bidor în Indonezia . Templele aveau sculpturi extrem de elaborate , depășind cu mult realizările de azi . Ele expun redări simbolice ale zeilor planetari și oameni făcând sex în tot felul de poziții . Sunt sigur că energia vibrantă a acestor locuri impulsionează viața sexuală a fiecăruia .
Templele , catedralele și moscheile erau locuri în care se producea energie . Nu aveau nimic de-a face cu religia . Catedralele erau echipate cu orgi care reverberau sunete acustice și transmiteau energie . Turnuri de toate tipurile erau construite ca stații de recepție . Unele au rămas , ca cele din Nepal .
Clădirile erau echipate cu antene aeriene , sub ele erau plasate globuri pentru a amplifica energia .
Baghetele magice erau ceva obișnuit . Aceste sceptre erau conductori de energie și astfel , puteau să facă vrăji .
Armura și mănușile pentru bătălii , erau conductori metalici care reflectau energia statică din armele energetice . Coifurile și proiectilele erau purtate pentru a colecta energia vibrantă aeriană . Din cauza setei de putere și proprietăți , dispozitivele de energie au devenit arme energetice . Lupta pentru putere s-a intensificat , au izbucnit războaiele .
Așa numitul Chivot al Legãmântului era arma energetică inițială . A fost deturnat de la scopul inițial de generator de energie în piramida cea mare de la Giza . Dimensiunile Chivotului se potrivesc exact in "sarcofagul" de granit din Camera Regelui .
2️⃣~~PARTEA A DOUA~~
În timpul erelor medievale , au avut loc măceluri ample . Inchiziția a fost doar o parte a noilor conducători care își exercitau puterea . Mayflower a fost un vas de război .
Imaginile cu vechile vase arată că , catargele erau niște tije care acumulau energie , deci erau acționate electric . Titanicul a fost unul la fel , și a fost construit mult mai devreme decât data oficială . A fost reechipat cu coșuri de fum ca să arate ca un vas cu aburi . Nu s-a scufundat niciodată dar a apărut foarte curând ca soră a sa , Olympic .
Liniile din Nazca , Peru , sunt desene uriașe menite a fi văzute din aer . Acolo sunt multe schițe și pictografii a multor orașe . Vasele zburătoare erau ceva real cu secole înaintea Fraților Wright . Hidenburg a fost doar unul dintr-un lung șir de vase aeriene . A fost în mod intenționat distrus , fiind umplut cu gaz inflamabil pentru a promova ideea că sunt nesigure .
Există două imagini celebre din anii 1800 cu vase aeriene . Una deasupra Parisului și una deasupra San Franciso .
Aceste zeppelinuri erau folosite și pentru distrugere . De sus , armele energetice erau dezlănțuite și ardeau orașele iar cetățenii erau eliminați . În perioada 1811-1819 , s-au abătut mari dezastre asupra lumii , ca în cazul cutremurului din New Madrid și vulcanul Tambora . Temperaturile au scăzut brusc foarte mult . Lumea a trebuit să abandoneze nordul din cauza frigului extrem . Armele energetice au eliminat orașe întregi . De asemenea , au distrus piramide și obeliscuri , făcându-le nefuncționale . Orașele erau lipsite de locuitori în anii 1800 . Orașele arse din sud nu erau rezultatul invadării yankeilor . Au fost distruse în perioada 1811-1813 . Există noroi care a umplut străzile . Aceasta a fost reacția solului la niveluri foarte ridicate de radiație .
Pământul a devenit moale și noroios și a umplut zone ale orașului precum lava unui vulcan . Chiar și azi pot fi văzute clădiri cu parterul mai jos și ferestre sub nivel . Unele străzi dezgropate au devenit atracții turistice .
Eu am vizitat două în Pendleton , Oregon și Seattle , Washington .
Catacombele din Paris sunt resturile oamenilor uciși la începutul anilor 1800 cu arme energetice .
Orașele de pe teritoriul SUA au o dată de incendiu și distrugere în care majoritatea clădirilor au fost distruse :
New Orleans 1788 , Detroit 1805 , Portland Maine 1866 , Philadelphia 1868 , St. Paul Minnesota 1871 , Chicago 1871 -- 10.000 de clădiri distruse , Boston 1872 , Portland Oregon 1873 , Cincinatti 1881 , Vancouver Canada 1886 , Seattle 1889 , Spokane 1889 , Houston 1891 , Toronto 1904 , Baltimore 1904 -- 1500 clădiri distruse , San Francisco 1906 -- 25.000 clădiri distruse , Wallace Idaho 1910 , Butte Montana 1910 .
Noii conducători doreau îndepărtarea memoriei fostei culturi .
Uită-te cu atenție în orașul tău la clădirile vechi . Mărturia muncii tartariene abundă .
Minunății cu coloane de marmură au devenit clădiri federale . Masonii au venit și au preluat controlul .
Statui și turnuri care nu par să se potrivească în context . Vechi conace cu calorifere extrem de elegante și eficiente ce par a fi șeminee .
V-ați întrebat vreodată cum s-au ridicat atât de brusc , orașele din America la 1800 , când ar fi trebuit sa fie perioadă Vestului Sălbatic ?
Adevărul este că ele erau deja construite . De-abia după 1800 , aceste orașe goale au fost repopulate . Doar unele zone din Bronx în New York , au rămas nepopulate , sub pretextul de degradare urbană .
Nepotismul este o regulă și favoritismul se desfășoară . Nepotismul derivă de la cuvântul nepot care la origine desemna fiii ilegitimi ai Papei .
Președinții sunt sunt selectați și nu aleși , și toți sunt înrudiți între ei .
Unele orașe au prezentat expoziții , curând după incendii . Expozițiile din Chicago și San Francisco , în America , și Sidney și Melbourne , în Australia , au fost un exemplu grăitor . Clădirile care nu au ars , au fost prezentate ca noi structuri ridicându-se din cenușă cu ajutorul muncii asidue a multor oameni .
Dar tehnologia modernă nici nu a construit nici nu este capabilă să construiască vechile și mărețele structuri . Exemplu sunt Hermitage din St. Petersburg și Kremlinul din Moscova .
Valabil și pentru catedrale , moschei , turnuri ,
temple , piramide , apeducte și fortărețele stea .
Pentru a ține oamenii în întuneric despre energia care ne înconjoară , Einstein a fost promovat ca geniu pentru acest motiv .
Nikola Tesla a reinventat tehnologia Tartarienilor . A fost pus în prim-plan doar după ce aceste tehnologii au fost făcute publice . Am fost obligați să gândim într-un anumit mod !
Am fost programați să gândim că epoca modernă s-a dezvoltat din societăți anterioare inferioare . Când de fapt , totul este invers ! Am fost păcăliți să credem că ne-am dezvoltat din ființe primitive și acum suntem supraevoluați .
Dar istoria este o mare farsă . Trăim într-o iluzie și credem doar ce ni se spune . Inconștienți de planurile de eradicare a populației , din nou .
Mințile noastre sunt controlate și noi nici măcar nu realizăm .
Este ca o poveste științifico-fantastică !
  

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
Director web luxdesign28.ro Alterative Medicine Blogs - BlogCatalog Blog DirectoryClickLink.ro