miercuri, 8 februarie 2023

Puterea lui Cinci ~ Enoch si Noe

 Enoch profetul exclus din Biblie pt contactul sau cu alte lumi

Biblia contine multe mistere, lacune si situatii ciudate care aprind indoieli si dezbateri in intreaga lume.

Un asemenea caz este legat de Enoch, profetul care a avut contact cu fiinte extraterestre si a fost exclus din scripturile sacre.... se spune ca Enoch a apartinut unei ere prediluviene si a trait 365 ani , nu a murit ci "a plecat la Doamne "

Se spune in documentele recunoscute oficial :




Radeswayi Kemodah

"ENOH, TU SĂ LE PĂSTREZI, IAR MAI MULT DECÂT TOATE SĂ PĂSTREZI ULTIMA CARTE ÎN CARE AM SCRIS TAINA ZEILOR URIAȘI VENIȚI DIN LUMINĂ PENTRU A DA VIAȚĂ ȘI CARE ÎȘI AU SĂLAȘUL ÎN ȚARA MUNTOASĂ SAU CETATEA MUNȚILOR DIN MIAZĂNOAPTEA CEA ÎNDEPĂRTATĂ..

SĂ NU DAI LUMII ACEASTĂ ULTIMĂ CARTE , PENTRU CĂ ÎN EA SÂNT TAINELE VIITORULUI, IAR CINE LE VA CITI NU VA MAI DORMI ÎN VECI..AICI SÂNT MARILE TAINE DE DEZLEGĂRI,PRECUM ȘI LEACUL VIEȚII LUNGI DE MII DE ANI..PRECUM ȘI TAINA CARULUI CELUI MARE ZEIESC CARE ADUCE ȘI DUCE MARE MULȚIME DE ZEI CU TOT CU CARELE LOR DE AUR,CU O IUȚEALĂ FULGERĂTOARE,

MAI IUTE CA A TRĂSNETULUI ÎN FURTUNĂ,PRECUM ȘI MARILE TAINE ALE ZIDIRII ȘI FACERII ACESTOR CARE CEREȘTI DE AUR .

ȚI-AM MAI LĂSAT, O FIUL MEU ȘI MAREA TAINĂ A VIEȚII DE MII DE ANI CARE ESTE ÎNTR-UN COPAC VEȘNIC VERDE DIN ȚARA ZEILOR LUMINII CĂCI PENTRU ACEASTĂ TAINĂ ÎN VIITOR SE VOR UCIDE CONDUCĂTORII ȘI MARII LUMII ÎNTRE EI, DÂND MORȚII MULTĂ LUME NEVINOVATĂ..

IA ȘI PUNE-LE, TOATE TAINELE ZEILOR DEOPARTE.

IAR PE ACEASTA DIN URMĂ SĂ NU O ARĂȚI NIMĂNUI ! "


 
"NOE DIN BIBLIE ESTE MARDUK.RA/ARES, NĂSCUT ȘI EL PE TERITORIUL ROMÂNIEI, LA NORD DE DUNĂRE, IAR ENOH ESTE ANAGRAMA ENE/NOE/MARDUK.RA."

ȘI DA, ARE DREPTATE:
ENOH ÎNTR-ADEVĂR ESTE ANAGRAMA NOE/MARDUK.RA PT CĂ ÎN LIMBILE ARABE ȘI ORIENTALE LITERA "H" NU SE CITEȘTE DECÂT LA ÎNCEPUTUL CUVÂNTULUI DACĂ ESTE PRIMA LITERĂ CU CARE ÎNCEPE CUVÂNTUL.

DECI, ENO(H)/ENO=NOE DEZANAGRAMAT, IAR AARON DENSUȘIANU AVEA DREPTATE CÂND A ZIS CĂ EVREII AU ASCUNS ADEVĂRURILE PRIN CREAREA DUBLETELOR SEMANTICE ȘI A FALSURILOR SEMANTICE PRIN ANAGRAMARE.


Alte referiri documentate la existenta URIASILOR la noi :

 



Caietele Argedava. cei 80 de Uriasii de la Nucet

Odata cu trecerea timpului, redactarea esentei istorice acumulate in fasia de timp si spatiu al carei nume, Argedava, celor mai multi dintre romani nu le spune nimic, a capatat dimensiunile pe care nu mi le imaginam nici chiar eu, cu patima in arheologie si istorie veche.

Deja cu ajutor din carti si informatii am inceput sa-mi dau seama ca adevarul trebuie cautat in trecut prin prisma prezentului, dar mai ales al viitorului. Usor de vorbit, absolut socant deapucat de treaba. Unde, cand, cum si in ce fel sunt cele mai simple dileme ce se ivesc. Ideea de care m-am lovit, fara voie proprie prestabilita, consta in practica intelegerii miturilor, a obiceiurilor, a interpretarilor, dar si a avea puterea de a vizualiza asa-zisa fofilare a puterii lumii in fata unor lucruri ce ar putea rasuna adanc in minciunile vietii cotidiene. Practic,simplul cotidian: cu cat transformi munca intr-un stil de viata, ajungi sa fi una cu ea, sa ii sorbi misterele neintelese altadata precum o cafea cu lapte dimineata. Daca se poate afirma ca strategia ar avea puncte slabe si puncte tari, atunci punctul forte al unei strategii de inlaturarea unei puteri intr-un anume loc prestabilit este indreptarea atentiei spre un altul, cel din urma fiind considerat sau croindu-i-se o importanta exagerata care de cele mai multe ori nu are fundament real. Nu prea ati inteles ! Desi nu mi-as fi dorit sa intru in subiect, pot sa afirm ca Romania si adevarul istoric au intrat intr-o faza avansata de … incercare de deformare. Spun  incercare, intrucat nici chiar cei care pretind ca stiu adevarurile si le vor disparute ori le ignora, nu le stiu si nu le pot face nici disparute si nici ignorate. N-am sa ma intind in acest sens.Capitolul de fata tine foarte mult de studiul scris si ma tem ca este multa informatie pe spatiu restrans si aici, ceea ce va solicita intelectul cititorului destul de mult. Partea de inceput care ocupa paginile ce urmeaza are ca fundament marturiile apartinand unor oameni care,conform spuselor lor, au trait evenimentele relatate, dar si deductiile bazate pe studiile interen, pe logica, pe simtiri.

Sub titlul  Uriasii de 5 m din capitala lui Burebista,
Eugen Delcea reda in  SECRETELE TERREI   Istoria incepe din Carpati,   fragmente dintr-o comunicare din cadrul Congresului Internetional de Dacologie (2002) a lui Gheorghe Serbana si Gheorghe Bardan-Raine intitulata “Argedava tainuita”:

“Situata in linie dreapta la 10 km S –V de Casa Poporului, capitala de inceput astatului Dac centralizat faurit de Burebista, Argedava, reprezinta astazi un promotoriu, caruia i se spune Nucet; o movila ce inainteaza ca o sageata spre albia Argesului, pe malul drept al acestuia, la care ajungi prin traversarea comunei Popesti – Novaci, denumita Popesti, si notata pe harta in judetul Giurgiu.  Platoul Nucetului masoara 160 m lungime de la N la S, 120 m latime de la E la V si are o inaltime de 20 m. Fortificatiile sunt amplasate in partea de S – SE si V – SV de Nucet.  Promontoriul Nucetului are 6 niveluri de civilizatie, fiind locuit neintrerupt pana in zilele noastre. Nucetul este numai crestetul unui complex de cetati getice intinse pe o raza de cel putin 17 km, de la Gradinari – Ogrezeni si pana la Adunatii Copaceni, puternice fortificatii construite pe structurile vechi ale unor asezari, a caror datare depaseste 10 000 ani, socotiti de la anul de gratie in care scriem aceste randuri, adica 2002 conform calendarului crestin.  Studiate in teren, movilele de astazi se dovedesc a fi Ro-vine-le “din campii” la care  face referire Mihai Eminescu, fortificatii pe linia Argesului, folosite mii si mii de ani ca linie  de aparare a Tarii Zeilor, in spatele Okeanului Potamos, pe directia Centrului Spiritual alTarii. (it. rovinato
→ ruinat; probabil rovine → ruine)(…)

  



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
Director web luxdesign28.ro Alterative Medicine Blogs - BlogCatalog Blog DirectoryClickLink.ro