sâmbătă, 28 ianuarie 2023

Puterea lui Cinci ~ Iubiti va corpul nemuritor si evitati alcool si cafea

 

Cristian Alexandru

  · ❤️💛💙

Textul de mai jos, este in "trafic" pe net,

✨ESTE PURUL ADEVAR😎🗝️

de pe net

ȘTIAȚI CĂ VÂRSTA NU ESTE CONȚINUTĂ ÎN ADN-UL NOSTRU?

Îmbătrânirea este un program de control al minții.

Minciuna că oamenii mor de bătrânețe pentru că "varsta" pentru ADN-ul nostru din celule nu există.

Celulele corpului nostru se reînnoiesc constant, chiar şi la persoanele vârstnice.

Există multe erori în reproducerea celulară, dar există întotdeauna un motiv Biologic-Emoțional pentru moartea noastră.

Nu este atât de uşor pentru o persoană să moară, pentru inima și plămânii să nu mai funcţioneze.

Oamenii nu mor de bătrâneţe sau de boală, oamenii mor de conflictele lor emoționale care au dus la această îmbătrânire şi moarte ulterioară.

Pentru ADN-ul nostru nu există vârstă, limitele le creăm după anii în care corpul nostru moare.

Îmbătrânirea vine din gândirea negativă şi starea predominantă vibrațională joasă.

Dacă nu avem convingerea limitativă că e normal să îmbătrânim, atunci nu îmbătrânim sau cel puțin nu în ritmul în care îmbătrânirea este „normală."

Asta pentru că:

Pielea noastră se reînnoieşte la fiecare 3 luni.

Sânge la fiecare şase luni.

Plămânii se reînnoiesc în fiecare an.

Ficatul îşi revine în 18 luni.

De asemenea creierul își reînnoieşte complet celulele la fiecare 3 ani.

Scheletul se regenerează complet în 10 ani.

Fiecare muşchi și țesut se regenerează în 15 ani.

Personalitatea noastră se reînnoieşte şi ea la fiecare 7 ani.

Regenerarea noastră trebuie să fie asigurată prin toate mijloacele - prin hrana, aerul, apa pe care o preluăm şi mai presus de toate prin gândurile şi informațiile noastre despre noi înşine.

Secretul care ne este ascuns cu grijă este că ADN-ul nostru nu conține informații despre îmbătrânirea noastră.

Programul de îmbătrânire este creat în întregime de noi în capul nostru, prin Credințele noastre dobândite în mediul în care ne naştem, creştem şi trăim.

Suntem atât de programați să credem că acesta este modul normal de a trăi, a îmbătrâni şi a muri.

Din fericire pentru noi, realitatea este foarte diferită.

 

Laura Vacaru

Ăștia din ocultă sunt și bătrâni și buhăiți și puah...

Deci și ei sunt programați să moară. Cele 13 familii... Chiar dacă trăiesc peste 90 de ani... mor pentru că sunt doar instrumente folosite în Matrix.

Nu au lumină în ei, de aceea nu se pot regenera prin Bed-med și altele. Ințepenesc unul câte unul capii lor. Evelin de Rotschild, capul familiei a murit. Regina a murit. Rokfeler a murit... Toți sunt pe moarte... Dar sufletele lor întunecate se vor reintrupa in corpuri clonă...in lumea satanică a rebuturilor cosmice. Poate nu va vine sa credeți dar exista în acest univers, lucruri antice, un fel de groapa de gunoi, un depozit de vechituri materialele universului.

Aceste spatii sunt ca niște vaste capsule. Cei care fac salturi în alte lumi, au găsit capsula de vechituri și au întrat în ea. Nu au putut lua nimic de acolo, dar au memorat aspectul unora dintre ele și le-au creat din nou pe pământ. Există un muzeu real cu obiecte ciudate lăsate de civilizații străvechi, obiecte cu efect hipnotic, care îți schimbă frecvența și poți vedea și înțelege informații înmagazinate în ele. Unele obiecte sunt periculoase, altele nu. 

La fiecare incarnare în memoria fiecărui prunc se petrece în cap un fel de miniexplozie care îl face sa uite cine este. De fiecare dată jucăm în alt film, devenim același spirit întrupat care își formează un nou trup și ego-ul noului rol ii este sistematic inoculat, până când, crezi ca ești doar cel de azi, care este muritor.

Dacă ați fost reincarnați de 1000 de ori, care dintre personalități sunteți voi.? Nu sunteți niciuna dintre ele, ci toate la un loc. Imaginați - vă că fiecare incarnare este o mărgică într-un șirag de mărgele, dar voi sunteți tot șiragul

Când un om a fost incarnat pe Terra, după ieșirea din Matrix și înălțarea în planuri superioare are în câmpul sau energetic un fel de medalion de înaltă clasă. La întâlnirea cu civilizații de alte feluri, tot umanoide, oamenii tereștri liberi sunt foarte apreciați.,, Ooo, ai fost acolo "? Așa sunt întrebați. Cantitatea de informații acumulată, milioanele de experiențe trăite clipă de clipă ii fac valoroși. Suntem războinici călători, cu un curaj supraomenesc, adevărate sonde vii de explorare a universurilor. Cine se eliberează din Matrix își va reaminti tot șiragul său de mărgele. Nu exista uitare, ci doar blocare a memoriei.

Întrebați - vă mereu,, Cine sunt eu? "

aceasta întrebare are efect hipnotic. Încep să vi se întâmple lucruri, întâmplări sincron, visuri foarte pregnant reale etc... se produce cumva o deschidere o activare a răspunsurilor corecte care vin la întrebările voastre. 

Orice vă întrebați știți răspunsul, este întotdeauna primul care îți vine în cap. Oricât de bizar vi s- ar părea răspunsul, oricât de puțin ați înțelege din el,... după 9 zile să fiți siguri că vor veni spre voi multe alte informații să vă facă să înțelegeți răspunsul. Nu vorbiți 9 zile despre răspuns, despre întrebare, nimănui. În 9 zile

Veți acumula destulă energie, prin tăcere, în așa fel încât să exprimați logic și clar răspunsul.

Întrebați lucruri despre creație, despre univers, despre adevăr, despre potențialul enorm al ființelor umane. Când întrebi Spiritul Creator cine crezi ca îți răspunde? Sinele tău interior este spirit nemuritor. Creaturile negre ale forței răului au dorit avere și putere. Acestea amândouă duc specia spre autodistrugere. 

Creatorul CREAZĂ absolut, nu distruge nimic, dar știe că forța răului se autodistruge. E o lege cosmică.

Autodistrugătorii merg, mereu în cădere spre lumi din ce în ce mai înfiorătoare. Sunt total înspăimântați de orice bătălie pierdută.

Bucuria adevărului va duce la extazul și armonia adevăratei cunoașteri în Libertate.

 

 
ADEVĂRUL VĂ ELIBEREAZĂ! - DE LA ANONYMOUS YODA
IATĂ CE A FĂCUT ALCOOLUL DIN MULȚI CREATORI ROMÂNI DE FRUMOS:
1. N.GRIGORESCU ÎNAINTE DE A PICTA CELE 2 TABLOURI EXTREM DE RARE ÎN LUME, A BĂUT 2 STICLE DE MURFATLAR ORIGINAL ROMÂNESC.
AJUNSESE SĂ VÂNDĂ TABLOURI CU FLORI ȘI PEISAJE ȘI PORTRETE PE O STICLĂ DE VIN.
DUPĂ CELEBRUL TABLOU CARUL CU BOI, DIN CAUZA VICIULUI A ÎNCEPUT DECĂDEREA SA CA OM, MURIND CU SINDROM PARKINSON ÎN FAZA A DOUA.
2. ȘTEFAN LUCHIAN, RENUMITUL PICTOR DIN BOTOȘANI, A PARALIZAT ȘI A FĂCUT BOLI CARDIACE TOT DIN CAUZA ALCOOLULUI.
TABLOUL SĂU, GAROFIȚELE, CREAT ÎN STARE DE EUFORIE BAHICĂ ESTE CEL MAI SCUMP TABLOU DIN LUME 30.000.000$ PE PIAȚA NEAGRĂ.
DUPĂ ACEST TABLOU, LUCHIAN MOARE DE SEMIPARALIZIE, AFECTATĂ FIINDU-I INIMA ȘI CREIERUL.
3. TONITZA A CREEAT LUCRAREA SA, ȚĂRĂNCUȚA CU BASMA ROȘIE, DUPĂ CE A BĂUT 3 STICLE DE PANCIU.
LUCRAREA ESTE EVALUATĂ ÎN SECRET PE PIAȚA NEAGRĂ SECRETĂ A BOGAȚILOR LUMII LA 12.000.000$.
MOARE DE ȘOC CARDIO-RESPIRATOR LA SCURT TIMP DUPĂ ACEEA.
ORICE LUCRARE A ARTIȘTILOR ROMÂNI ESTE EVALUATĂ ÎN SECRET LA SUME FOARTE MARI PE PIAȚA BOGĂTAȘILOR LUMII.
PRINTRE ARTIȘTII DE ORIGINE ROMÂNĂ SE NUMĂRĂ:
Michelangelo din Bistrita Nasaud
DaVinci

ATENȚIE:
NICI SPORTIVII NU AU VOIE SĂ CONSUME STROP DE ALCOOL.
VINUL SE DEPUNE PE ÎNCET ȘI SIGUR PE ARTERELE VENTRICULARE ȘI LA SUPRASOLICITARE DE EFORT MĂREȘTE PESTE LIMITĂ MUȘCHII CARDIACI, CARE SE POT RUPE ÎN ORICE MOMENT.
VINUL ESTE ELIMINAT FOARTE GREU DE ORGANISMUL UMAN DIN ARTERE ȘI VENE.
OCULTA DE DOI ANI MODIFICĂ CONTINUU ORICE FEL DE ALCOOL CU O SUBSTANȚĂ CARE CREEAZĂ DEPENDENȚĂ SEXUALĂ FOARTE MĂRITĂ ȘI DUPĂ EFORTUL ACTULUI SEXUAL ÎN SINE, SUBSTANȚA RESPECTIVĂ ÎNCEPE SĂ CREEZE ÎN ASCUNS ÎNCEPUT DE BOLI PSIHICE ȘI CARDIACE FOARTE GRAVE.
ÎN ALCOOLUL DIN ȚĂRILE MARI ALE LUMII, OCULTA A BĂGAT DIN 1823 O SUBSTANȚĂ CARE INSTIGĂ OAMENII LA DEPENDENȚE SEXUALE SEVERE ȘI NOCIVE, AJUNGÂND SĂ FACĂ FAPTE ABOMINABILE DE ORICE FEL.
DE ACEEA, ÎN USA ȘI OCCIDENT SE ÎNTÂMPLĂ ATÂTEA LUCRURI ÎMPOTRIVA FIRII.
SUBSTANȚA RESPECTIVĂ NOCIVĂ ESTE FABRICATĂ ÎN 3 LOCAȚII DIN LUME A OCULTEI EVREO-SIONISTE CA ȘI GAZUL RAR DE LA AȘA ZISUL MORMÂNT SFÂNT DIN ISRAEL.
URMEAZĂ CURÂND ÎN TOATE ALIMENTELE OCCIDENTULUI SĂ SE BAGE UN COMPLEX DE 6 SUBSTANȚE CARE VOR ÎNDOBITOCI COMPLET OMENIREA ȘI O VA PORNI SĂ FACĂ LUCRURI GROAZNICE DIN TE MIRI CE.
ACESTE SUBSTANȚE SINT FOARTE PERICULOASE PT CREIERUL UMAN.
DECI, EVITAȚI SĂ CONSUMAȚI ORICE TIP DE ALCOOL, CAFEA etc.

 
ADEVĂRUL VĂ ELIBEREAZĂ! - DE LA ANONYMOUS YODA
ÎN APOCROFELE SECRETE ALE EVANGHELIEI LUI IUDA MAI ESTE MENȚIONAT SFÂRȘITUL COMPLET AL RUGĂCIUNII GETO-DACE TATĂL NOSTRU:
"ȘI DĂ-NE NOUĂ, PĂRINTE AL LUMINII,
TATĂ CERESC DIN LUMINĂ,
MÂNTUIREA NOASTRĂ
PE CARE STRĂBUNII NOȘTRI
AU LĂSAT-O DIN CAUZA CELUI RĂU."

"TATĂL NOSTRU" AȘA CUM L-A LĂSAT ZAMOLXE.
TATĂL NOSTRU CARE EȘTI ÎN LUMINA DE DINCOLO DE CERURI, SLĂVEASCĂ-SE NUMELE TĂU ETERN, VIE ÎMPĂRĂȚIA TA DE LUMINA SFÂNTĂ ȘI ETERNĂ, FACĂ-SE VOIA TA PRECUM ÎN ETERNELE CERURI AȘA ȘI PE PĂMÂNT.
DĂ-NE NOUĂ PENTRU MÂINE CU CE SĂ ÎMPLINIM TOATE NEVOILE ZILEI DE AZI ȘI DE MÂINE ȘI ALE TIMPULUI NOSTRU, IARTĂ- NE NOUĂ PĂCATELE NOASTRE PRECUM ȘI NOI IERTĂM CELOR CE NE-AU GREȘIT ȘI NE GREȘESC.
FII CĂLĂUZA NOASTRĂ ÎN VREMURI GRELE DE FURTUNĂ ȘI ISPITĂ, DU-NE PE CALEA CEA DREAPTĂ A LUMINII TALE, ÎNTRU IUBIREA LUMINII ETERNE ȘI A NUMELUI TĂU!
AM TERMINAT!

AMIN CITIT INVERS ÎNSEAMNĂ NIMIC.
DECI, CEL CE SE ROAGĂ ÎȘI ANULEAZĂ SINGUR CEEA CE A CERUT ÎN RUGILE SALE.
RUGĂCIUNILE MISTICILOR SUNT NIMICURI ÎN FAȚA LUI YEHOVA, REPTILOIDUL ERIJAT ÎN DUMNEZEUL DIN RELIGII.
ÎN CONCLUZIE:
LA SFÂRȘITUL ORICĂREI RUGĂCIUNI SPUNEȚI:
"AM TERMINAT" ȘI NU "AMIN".

ROAGĂ-TE ÎN PICIOARE ȘI NU ÎN GENUNCHI!
ÎN FAȚA REALULUI DUMNEZEU SE STĂ DREPȚI, ÎN PICIOARE CA OMUL CURAJOS, BRAV, GRĂITOR DE ADEVĂR ȘI FĂCĂTOR DE DREPTATE, NICIDECUM ÎNGENUNCHIAT, FRICOS, CU INIMA CÂT UN PURECE, CU CAPUL PLECAT, CU GÂNDUL CĂ EȘTI UN GUNOI/UN PĂCĂTOS SAU UN NIMENI.
POZIȚIA ÎN GENUNCHI ESTE SEMN AL SCLAVIEI, SUPUNERII.
POZIȚIA ÎN PICIOARE ESTE SEMN AL ONOAREI, CUTEZANȚEI, VICTORIEI.
APOI, Contactul cu Dumnezeirea se face DIRECT și nu prin mijlocitori.
Lasă cuvintele să pornească și să curgă din inima ta și nu folosi niciodată cuvântul AMIN la sfârșitul rugii tale, căci el anulează toate cererile tale.
Poți spune "AM TERMINAT!" sau FORȚA SĂ MĂ LUMINEZE / LUMINA SĂ-MI AJUTE!
Ruga este dialogul tău cu Dumnezeu și nimeni nu are dreptul să ia cuvântul în locul tău!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
Director web luxdesign28.ro Alterative Medicine Blogs - BlogCatalog Blog DirectoryClickLink.ro