luni, 13 februarie 2023

Puterea lui Cinci ~ Despre Agartha si agartharsi

 






Agartha este reală și Romania este un teritoriu care face parte din ea .
17 februarie 2022
Romania este situata în AGARTHA
Într-o zonă vastă care se întinde de la Peninsula Italiană la vest până la Peninsula Crimeea de astăzi, la est, și din Grecia până în Polonia și Germania de Est (DDR) și are Munții Carpați drept coloană vertebrală, a trăit ......si TRAIESTE un popor numit POPORUL AGATHIRS (în română), iar imperiul lor se numeste Imperiul Vechiului Agathîrs.
Informațiile din acest articol provin din arhivele Ordinului Cavalerilor Dragonului , un ordin secret foarte vechi, cunoscut și de-a lungul istoriei sub numele de FRATIA REGILOR DRAXI ( traci), numele vechi al Europei actuale fiind ......DRAXIA) .
În acest articol veți găsi:
Unde se află Agartha?
Formațiuni și fenomene misterioase din Munții Carpați
Cum a fost Agartha? 7 fapte interesante
1. Agartha a fost Grădina ARMONIEI (anagrama Romania)
2. Agathirsii sunt fost vegetarieni
3. Au fost maeștri ai aurului și ceramicii
4. Legile lor au fost blânde – Legile Belagine,legi confiscate de cultul patriarhal zamolxian precursorul cultului crestin .
5. Medicii Agathirsi au practicat medicina holistică
6. Cea mai veche limbă din lume pastrata in forma NEDEFORMATA
7. Societatea matriarhală plină de compasiune și amabilă ASEMENI SOCIETATII ALBINELOR .


Potrivit ultimului rege al Imperiului Agathîrs de la Suprafata ............. IO AS THAARQ UN AG WHAALHALENSSIS sau Valentin Tîrcă după numele său....'''' românesc'''', Munții Carpați sunt o construcție artificială care a fost construită cu milioane de ani în urmă de extratereștrii veniți din Constelația Dragonului
Aceasta este vatra Imperiului Vechiului Agathîrs sau Agartha.
Munții Carpați care au forma Constelației Dragonului , asemănătoare cu un dragon, stau ca dovadă.
Există Agartha? Unde se află Agartha?
Munții Carpați = Constelația Dragonului

Teoria lui explică numele faimosului domnitor român (valah) Vlad Țepeș, cunoscut și sub numele de Vlad Dragulea , sau Drăculea in varianta latina . În ceea ce privește cuvântul englezesc dragon, limba română mai are cuvânt cu totul special „ balaur ”,derivat din limba veche care este o creatură mitică în basmele populare românești. Numele regelui dac Decebal se pare că provine de la „dece” (zece, adică zece) și „balus” care înseamnă „balaur”, dragon.
Construcțiile extraterestre pe care arheologii nu le-au explicat încă și evenimentele misterioase care au loc în Carpați încep să aibă mai mult sens acum, în lumina acestor noi informații. Cele mai notabile sunt cele enumerate mai jos.
Formațiuni și fenomene misterioase din Munții Carpați :
Sfinxul și Bătrânele Doamne (Babele) în Munții Bucegi
Peșteri misterioase din Munții Buzăului – Țara Regelui Luana
Peșterile de la Șinca Veche (Brașov)
Tuneluri subterane din Bucegi (Marea Galerie și Sala de proiecție – Radu Cinamar )
Movile misterioase mormintele regilor agatharsi ( Movile Șona – Brașov)
Piramidele ( Piramida Râșnov )
Plăci/plăci de piatră subacvatice ( Lacul Bicaz )
tăblițe de aur Sinaia
Fenomene inexplicabile ( piramida eterului Ceahlău , oameni dispăruți în Munții Bucegi, elicoptere israeliene prăbușite inexplicabil în Bucegi )
Locuri de vindecare energetica ( Gura de Rai – Heaven's Mouth)
Baze militare secrete din Bucegi etc.

Cum a fost Agartha? 7 fapte interesante
În cartea sa..... „Evanghelia" dupa Regele Agathîrs sau Dincolo de """Adevărul"" catolic Valentin Tîrcă explică că pământul locuit de români astăzi FACE PARTE Imperiul Vechiului Agathîrs, un loc pașnic pe care îl cunoaștem acum ca si AGARTHA TARA AGATHIRSILOR .

ORGANIZATIA D.A.S.S.G-IO cunoscuta si cu numele .....DACIA era o aripa militară a poporului Agathîrs, conform relatării sale.adica o alianta militara europeana compusa din contingente ale Draxilor , Agathirsilor, Sarmatilor, Scitilor comati si a Getsilor ( celtilor), TERMENUL IO AVIND INTELES DE BARBAT , MILITAR , RAZBOINIC . OI FIIND TERMENUL PT FEMEIE.

Oamenii Agarthei sunt urmasii celor veniti din Constelația Dragonului sa locuiasca pe TERRA , nativii acestor ținuturi mai fiind numitii si THAARQTARI.....adica .....LOCUITORIII CELUI DE AL 7-LEA IMPERIU .......AGARTHA FIIND FIIND CEL DE AL 7-LEA IMPERIU DIN CELE 17 CARE COMPUNEAU TERRA SAU ........THAARQTHAARHIAMNA (numele vechi al planetei noastre )

El explică, de asemenea, că cea mai mare parte a civilizației Agarthei de astăzi locuiește în subteran după ce pe planeta au inceput razboaiele dintre CASTELE PREOTESTI SI OAMENII LIBERI ,iar un cutremur de 8,2 grade pe scara Richter din 14 octombrie 1802 care a durat 12 minute le-a izolat si mai mult existența pentru lumea exterioară, dupa pravalirea din zona Muntilor Buzaului....Prin lantul piramidelor Carpatice se putea circula inainte de cutremur din Slovacia pana la Istanbul....valea Prahovei a aparut dupa cutremur cand s-a rupt formatiunea muntoasa a dragonului pe care o vedeti mai jos....



Sunt multe de spus despre această civilizație magnifică, așa că am încercat să rezum cele mai importante informații de mai jos.

1. Agartha este CAPITALA PAMINTULUI DE MIJLOC si Grădina POPOARELOR MATRIARHALE .
Era un loc în care toată lumea trăia în pace și dragoste.


În română există o zicală veche „Pe-un picior de plai, pe-o gură de rai”, care se traduce prin „Lângă un deal jos, la pragul ușii raiului”. Exact așa a fost Agartha.
Modul lor de viață și stiintele locuitorilor săi erau similare cu cele din Lemuria antică.
Pământul era o pădure luxuriantă, plină de viață și bogății. România de astăzi are ultimele păduri virgine și ultima populație de urși sălbatici din toată Europa. Majoritatea oamenilor de astăzi originari de pe aceste meleaguri (150 km distanta de Carpați) sunt descendenți ai Agathyrsi.

2. Agarthirsii sunt vegetarieni, nu consuma alcool si respecta ORICE FORMA DE VIATA .
Știau că alcoolul le otrăvește mintea și îi face să se comporte prostesc. Când cultura viței de vie a devenit populară, Deceneu, una dintre cele mai remarcabile figuri dacice (cucerirea preromană) a ordonat arderea tuturor viței de vie pentru a nu putea face alcool.
Erau în mare parte constituiti in CARTURARI , fermieri, culegători de fructe , apicultori și păstori, tesatori și trăiau în mare comuniune cu efectivele lor.

3. Au fost maeștri prelucrarii aurului și ceramicii
Oamenii Agathîrsi erau și maeștri în olărit. Cele mai notabile lucrări ale artizanilor Agathîrs sunt înfățișate în descoperirile culturii Vinca-Turdaș , Hamangia , Cucuteni–Trypillia , Gumelnița–Karanovo și cultura Boian , dar mai sunt multe altele.
Oamenii Agartha erau, de asemenea, maeștri în exploatarea metalelor prețioase și în fabricarea obiectelor din aur. Acest lucru se datorează faptului că Agartha avea cantități mari de aur în subteranele sale.
Numeroasele vestigii de aur descoperite astăzi pe teritoriul României, precum tezaurul Pietroasa și Brățările asa zis ....dacice . Erau bogați pentru că Agartha era un teritoriu foarte bogat, dar erau și foarte spirituali. Acest lucru se reflectă în generozitatea și varietatea folclorului românesc, a măiestriei, a poveștilor și a portului tradițional și, în același timp, într-o unitate foarte solidă a limbii române, care nu este împărțită în dialecte prea diferite, precum italiană sau spaniolă.

4. Legile lor – Legile Belagine sunt legi scurte , exacte si JUSTE
Legile Belagine sau LEGILE PRINCIPIILOR ......sunt crezul lor.
Conducătorii lor sunt așezați în cerc la o masă rotundă, ceea ce înseamnă că toți sunt la fel de importanți. Cercul este ca simbolism al soarelui, o cultură solară, încă mai vedem în dansul popular românesc numit „horă” unde oamenii fac un mare cerc. Acest dans este popular și în întreaga regiune balcanică, dar nu și în vestul Europei.
În majoritatea culturilor patriarhale de astăzi avem simbolul triunghiului, reprezentat și pe dolarul american, care este opusul cercului. Triunghiul este o formă de regulă în care majoritatea oamenilor sunt conduși de câțiva.
Legile Belagine (Legile blânde) - au fost LEGILE INTREGULUI PAMINT PINA CIND CASTELE PREOTESTI NU AU INTRODUS PATRIARHATUL IN LOCUL MATRIARHATULUI FIRESC ......DECAZIND ASTFEL FEMEIA ( OI ) DIN DREPTURILE LEGITIME .

5. Medicii Agarthirsilor au practicat medicina holistică
Vindecătorii lor credeau că, pentru a vindeca corpul, trebuie să vindeci mai întâi mintea și întregul, nu părțile. Prin urmare, ei practică o formă spirituală de medicină holistică. Însuși Hipocrate a scris în cărțile sale despre un medic drax (trac) care i-a îndurat acest mod de vindecare.
Astăzi, românii se bazează încă foarte mult pe remediile casnice, făcute după rețete care au fost transmise prin gură în gură din generație în generație. Balsamurile de gălbenele, ceaiul de mușețel sau tinctura de nădejde sunt medicamente pe care le vei găsi mereu în orice gospodărie românească.

6. Cea mai veche limbă din lume pastrata in forma NEDEFORMATA .
Scrierea descoperită pe România de astăzi este cea mai veche descoperită până acum în lume (vezi Tablete Tartaria ), mai veche decât sumeriană. Îi mai putem vedea pe Agathîrs scriind pe tăblițele de aur de la Sinaia , un set de 200 de tăblițe de aur misterioase care au fost săpate pe șantierul Castelului Peleș din Sinaia, la sfârșitul secolului al XIX-lea.
Până în prezent, limba/scrisul de pe tabele nu a fost decodat sau descifrat complet.

7. Societatea matriarhală plină de compasiune și amabilă
Ei nu au început niciodată războaie pentru a cuceri noi pământuri, ci și-au apărat întotdeauna teritoriile, cunoștințele și cultura. Asta poate pentru că aveau o societate matriarhală, după exemplul stupului.
Femeile conduceau cu dragoste, respect și compasiune.
Agartha era o societate în care toată lumea avea grijă de toți ceilalți, cu oameni care .......NU ERAU CONDUSI DE EGO , violență și războaie, pe care le vedem în majoritatea societăților patriarhale de astăzi CI DE ......RATIUNEA LOGICA

Cum și de ce a dispărut Agartha?
De-a lungul timpului, această societate pașnică a fost infiltrată de ființe cu vibrații inferioare, mâncători de carne și băutori de alcool, care se îndreaptă spre sud pentru a cuceri aceste pământuri și a-și stabili stăpânirea.
Imperiul Roman a fost această organizație coruptă care căuta să cucerească și să distrugă aceste pământuri.
În cărțile de istorie de astăzi, romanii sunt descriși ca o mare civilizație.
Dar să nu uităm că istoria este scrisă de....""" învingători"""""RESPECTIV CASTELE PREOTESTI , puse sa cucerească, ca să asimileze și să distrugă alte teritorii, și nu să păstreze pacea.
Istoria îi laudă pe criminali și defăimează comunitățile pașnice numindu-le barbari. Dar adevărul va ieși în curând la lumină.
Agartha a fost „distrusă” prin infiltrare spirituală și culturală.
Nu a fost o bătălie corectă pentru a spune cel puțin, așa cum nu este cu majoritatea imperiilor cuceritoare de-a lungul timpului.
Poporul Agathîrs a fost INVADAT și tot ce era sacru și pur a fost curând îngropat și uitat. Cel putin pentru moment.

Concluzie
Agartha a fost o societate foarte avansată din punct de vedere spiritual pe teritoriul României de astăzi si pe teritoriile tarilor vecine ei Întinderea sa a fost vastă, cuprinzând cea mai mare parte a regiunii balcanice, părți din Italia și Germania de Est.
Căderea sa s-a datorat infiltrării unor entități nefaste (știm și sub numele de Illuminati) care doreau să instaleze o Nouă Ordine Mondială, pervertind binele din inimile oamenilor. Ceea ce vedem astăzi în lume este o reflectare a acestei bătălii spirituale, care pare să fi fost câștigată deocamdată de forțele răului. Dar bătălia este departe de a se termina.
Agartha nu a MURIT NICIODATA , dimpotrivă.
O vedem în vechile sate transilvănene, unde oamenii primitori invită cu bucurie străinii să se ospăteze la masa lor. Este în bunătatea inimii.
Se va ridica din nou și va schimba lumea așa cum o cunoaștem, iar ......IO AS THAARQ UN AG WHAALHALENSSIS ......, regele agathirsilor .....sunt aici pentru acest FAPT . RATIUNEA BINELUI .......INVINGE INTOTDEAUNA ......SI .....NICI O LEGE ......SI .....NICI O RELIGIE ......NU POT FI MAI PRESUS DECIT ADEVARUL .

Avem puține informații despre agathirsi, cât și despre hiperboreeni, datorită conjuncturilor nefaste, ce au apărut de-a lungul timpului. Mă voi strădui, totuși, în această lucrare, să fac puțină lumină cu ajutorul referințelor d-lor lor N. Densușianu, V. Pârvan și C.tin Daniel, precum și spicuiri din lucrările celor mai renumiți cronicari și istorici antici: Herodot, Platon,Thales din Milet, Diodor din Sicilia, Iordanes, Pitagora și mulți alții, care, deși lurările lor de multe ori se resping, datorită inegalității datelor cronologice, și totodată ale întâmplărilor petrecute în diferite perioade de timp, putem trage totuși o concluzie adecvată, urmărind firul din mijloc al tuturor evenimentelor istorice, pentru a descoperi purul adevăr, despre colonizatorii Eurasiei și al Africi, geto-daci, cu neamurile lor.Tinerii agathirsi, începând de la 18 ani, erau educați totalmente de către stat, și primeau o solidă cultură militară și culturală. Totodată, agathirsii, dețineau o forță militară de temut, în fața cărora chiar și puternicii sciți au bătut în retragere.THAARQA PETRU (Spargapeithes in greaca ), regele agathirsilor (Herodot. IV. 78), a nimicit armata sciților, executindu-l pe regele lor ARIAPETHES si gaurindu-l pe ZAMOLXES cu sageti , tăindu-le astfel pofta acelor sălbatici, ce se hrăneau din tigve omenești, și se dădeau la ospețe canibalice (Platon..), sacrificând pe cei prinși în diverse bătălii in cinstea lui Zamolxis ARUNCINDU-I IN TEPE CA SA LE RECOLTEZE SINGELE PE CARE IL AMESTECAU CU VIN SI IL BEAU .

INTRE REGII AGATHIRSILOR SI REGII SCITILOR KHAZARI A FOST UN RAZBOI NEINTRERUPT CARE DUREAZA SI ASTAZI .

Numai după dispariția MISTERIOASA a agathirsilor in interiorul Carpatilor , putem observa o năvălire a triburilor scitice( DACII ), în Sciția Minor (Dobrogea actuală și Dunărea de Jos).
După Platon, statul agathirsilor, ce se regăsea în ținuturile Transilvaniei și al Moldovei de astăzi, ar fi existat, după cum atestă izvoarele istorice, de la începutul sec al VI-lea, î.e.n. și ar fi dăinuit până la sfârșitul sec. al IV-lea, î.e.n. iar asemănarea dintre agarțhii subpământeni, la care numeroși misteriiologi fac referire, poate să fie o pură speculație, sau, de ce nu, un adevăr ce cu siguranță îl vom descoperi în curând.
De exemplu :
Căsătoriile la agathirsi, se realizau conform legilor, iar femeile și bărbații se întâlneau o dată pe an, in locul templul anume pregatit pentru procreare si locuiau acolo impreuna timp de 1 saptamana pentru a procrea. Când se năștea un băiat, acesta era dat după ce era înțărcat, bărbaților, iar dacă pruncul era o fetiță, aceasta rămânea cu mama ei.
Lucian Blidar
Cred că multe din această societate au fost preluate și de către cei care ulterior au luptat împotriva cotropitorilor romani.
In teritoriul carpatic erau mai multe culturi care erau strâns legate între ele, de la 9000 - 8800 până la Herodot sau Strabon.
Însă, nu prea se tine cont, in analize de situația climatică. Glaciatiune Alpină Wurm, pe la 14000-10000 abia începe să se retragă (oficial). Aici este ceva ce "oamenii de știință" nu prea înțeleg. 😉 Cum de aici, între Carpați (in interiorul Carpatilor piramida ) existau oameni, care aveau societăți și culturi nu doar impresionante ci și care ulterior au fost preluate (duse) în toate părțile globului.
Valentin Tirca
Lucian Blidar de peste 3500 de ani se bat peste capetele oamenilor de rind regii sarmatilor , agathirsilor cu regii scitilor care au atacat umanitatea ... agathirsii au parul negru , culoarea materiei catre care au ascendent . Atunci cel autonumit ZAMOLXES A FOST UN PREOT SCIT ......MULT LAUDAT DE PROSTI ASTAZI . NU ATI OBSERVAT CA SUNT LAUDATI CRIMINALII ?????  

Valentin Tirca

Un anume ZAMOLXES A FOST FRATELE REGELUI SCIT GNURUS CARE AJUNSESE COMANDANT AL D.A.S.S.G.-IO ( D.A.S.C.C- ia), SI PE CARE L-A UCIS CA SA SCHIMBE IN SCITIA PATRIARHATUL CU MATRIARHATUL .
GNURUS DASSGETUL (cum i se mai spunea) a fost sotul reginei THOMIRIS si tatal lui ANACHARSSIS , ARIAPEITHES SI IDANTHIRSOS .
L-AU UCIS SI PE ANACHARSSIS , care a fost poate cel mai mare filozof al antichitatii
IAR acel ZAMOLXES REFUZA TRONUL SCITIEI PT A DEVENI ......MARE PREOT .
IL IMPUNE PE ARIAPEITHES REGE PESTE SCITI SI APOI AU ATACAT PERSIA .
EL ESTE UNUL DINTRE ARTIZANII RAZBOIULUI AGATHIRSO-SCITO-PERSAN , IN CARE REGELE AGATHIRSILOR SARPEDON (sargapeithes) ESTE OBLIGAT DE IMPREJURARI SA II TAIE CAPUL LUI ARIAPEITHES SI REGELE SARMATIEI ALIATUL AGATHIRSILOR .....SA-L STRAPUNGA CU SAGETI PE ZAMOLXES . CREZINDU-L MORT L-AU TRIMIS IN SCITIA PT INMORMINTARE . ZAMOLXE ASEMENI LUI ISUS .....SI-A REVENIT PE DRUMUL CATRE SCITIA SI I-A PACALIT PE SCITI CA ESTE MARE ZEU .
REGINA THOMIRIS SE REFUGIAZA DIN SCITIA CU SCITII MATRIAHALI CARE SUNT GAZDUITI IN AGARTHA IN DOBROGEA NUMITA SI SCITIA MINOR .
CAZ INCHIS .

Valentin Tirca

SI VADUVA REGINA THOMIRIS A SCITIEI S-A INSOTIT CU REGELE VADUV THAARQA PETRU ( Spargapeithes.... in greaca herodotiana)......DIND ASTFEL NASTERE UNEI DINASTII SCITO-AGATHIRSE NUMITA .....DASTHAARQAAD .......CUNOSCUTA CU NUMELE DE BASARAB     PARALELA CU DINASTIA LEGITIMA AGATHIRSA .VULTURUL SCITIEI S-A INSOTIT CU SARPELE AGARTHEI    IN SPERANTA CA VOR FACE PACE INTRE POPOARELE LOR .

Dana Hardut
Valentin Tirca multe minciuni....aici este creata o alta confuzie,la fel de misterioasa-Grecii cei mincinosi atribuie cultura Zamolxiana, populatiei de pe treritoriul intraCarpatin,apoi la vre-o suta si ceva de ani apare ,,,pff din senin un Zamolxe-pamantean,militar ,conducator si de osti,care a fost si ucenic cica a nu imi amintesc cui dintre greci,si brusc transformat in Dumnezeul nostru-Avand in vedere Legile frumoase-Legile Belagine(lege fiind un cuvant inteles altfel in acele vremuri-azi legea este o obligatie,atunci insemna un mod de conduita) imi este imposibil sa cred ca acel cult despre care se vorbeste a fost un cult crud. Mai mult-nu prea se potrivesc marturiile istoricilor pentru ca noi veneram zeita mama,Craiasa lumii!!!!!lEGENDELE OLIMPULUI in care apare un Ahile,contestat de 99 % din istorici,la fel ca si intreaga poveste...ce sa vezi,ca eu am dibuit existenta lui, privind harta am incercat sa traduc cateva locatii si uite ce apare*(mi-a dat cu semn de intrebare acel Ahile care ucide un aliat,sa-i furea AURUL !!! !si tu stii cine avea aur !!!!!!  PRIVESTE HARTA CU ATENTIE,GASESTI INSULA SERPULOR,apoi am incercat sa localizez de unde vine Ahile, dupa numele ...de langa AZI stanga sus, as tinde nord vestul Ro mari ,si coboara catre Troia,adica zona Marii negre,surpriza la traducere.
 


Lucian Blidar
Iar referitor la partea cu Zamolxis, eu unul nu cunosc aceste elemente. Posibil. Stiu ce se știe! Însă, Zamolxianismul era mai mult decât un personaj zeificat. Reprezintă și reprezenta mai mult decât o religie.

Teodor Mincu

EXACT DE 300 DE ANI NU SE MAI SĂRBĂTOREȘTE NICI INTRAREA ÎN ANUL NOU PE 1 MARTIE ȘI TOT D-ATUNCI AU FOST SCHIMBATE TOTAL TOATE DATELE SĂRBĂTORILOR DIN REALA CREDINȚĂ ZAMOLSIANĂ CARE ÎNCĂ PRIMAU ÎN BISERICILE NOASTRE CHIAR DACĂ ERAU ÎN CÂRDĂȘIE CU RELIGIILE AȘAZIS CREȘTINE ORODOXE

Valentin Tirca
Lucian Blidar nu le cunoasteti fiindca au fost deformate . noi le cunostem fiindca OBLIGATI FIIND SA NE APARAM IN DREPTUL NOSTRU .....AM FOST CONFRUNTATI CU ELE .
Valentin Tirca
Thogo Mihai
Valentin Tirca faceți un statut al asociației descendenților Agatharsi/și fraternitate cu Veganii Lirieni și Dragoni/Pleiafieni/Arcturieni... și adeziuni ale primilor membri fondatori ! Trebe pornit de la o baza /dar înscrișii fiind selectați în baza unei vibrații spirituale acceptate. Adică dovada de empatie și loialitate pentru acest deziderat !Un fel de declarație de intenție și aderare și...un secretariat pentru filtrarea aberațiilor. Apoi un act manifest de recuperare a teritoriilor Agataharse/și declararea teritoriului drept moștenire genetica de drept divin ! TERGAISTAY/Targoviste/tronul domnului..sa fie centrul de conduita al regatului.Prima recomandare/refacerea și redarea /emanciparea Matriarhatului ! Sa începem de unde am fost întrerupt de /cei mormaitori bărboși scitici !
Valentin Tirca
TERMENUL .....SCHIT ...DERIVA DE LA .....SCITI ( li se zicea si schiti ) . CINE LOCUIESTE IN SCHITURI ????? PREOTII SCITI . CAZ INCHIS
Ion Radu
TERGAISTAY/Targoviste/tronul domnului..sa fie centrul de conduita al regatului.Prima recomandare/refacerea și redarea /emanciparea Matriarhatului !
Zob Gheorghe
Au rămas putini agatârși. Nu ai cu cine. Femei nici nu mai simt.
Valentin Tirca
Zob Gheorghe nu fiti asa sigur . agathirsii sunt pretutindeni si nicaieri, insa ei nu se amesteca momentan in negustoriile romanilor asa cum ar vrea ei .
  

Dana Hardut
sincer cel mai usor ar fi calea aurului,caci se STIE-erau cei mai avuiti si maiestrii fauritori al obiectelor de aur !!!!!eu aici vad mana de agatars...si toiagul-si caciula asa zisa dacica,ca doar pe acelas teritoriu suntem.Privind amanuntit lucrare,pare o lupta,da este un alai,pazit.Sa nu uitam ca s-au descoperit oase-schelete de lei,pe teritoriul tarii noastre.Personajele care insotesc alaiul sunt fac pasi de dans.Desculti dar impodobiti cu aur.Femeia lasa sa se vada virful opincii,care era un accesoriu...nu ridicularizat cum astazi este opinca.mda detaliile fac diferenta.
 

 YouTube 
LOCALITATEA BRAN ESTE PUNCTUL UNDE ORIENTUL GEOGRAFIC SE INTILNESTE CU OCCIDENTUL GEOGRAFIC . PE AICI TRECE SI AXAS MUNDI , UN FLUX DE ENERGIE INALTA . IN VREMEA LUI MIRCEA CEL BATRIN DOMN AL UNGRO-VLAHIEI ......CASTELUL BRAN ERA IN INIMA TARII .
PT CA NICOLAE BASARAB zis CEAUSESCU A AVUT CAPACITATEA SA PLATEASCA DATORIA TARII FATA DE OCULTA SI SA II INVITE AFARA DE PE PAMINTUL TARII ......ACESTIA AU RIDICAT MINA LA EL SI L-AU RASTURNAT , SI ODATA CU EL SI VALORILE TARII.
FORTELE OCULTE REUNITE ......RESPECTIV CLANURILE ROTHSCHILD ,ROCKEFELLER SI HABSBURG ADICA FORTELE OCULTE ......AU RIDICAT FORTE INCULTE SI ASTAZI .......SUNTEM CEA CEA MAI INCAPABILA GENERATIE DE NASCUTI PE ACESTE PAMINTURI ,DIN TOATE TIMPURILE
'''AM AVUT O TARA MINDRA / RIDICATA DE AI NOSTI , AZI E PULBERE IN VINTURI / DOAMNE CIT SUNTEM DE PROSTI .
DINTR-O VIATA ARMONIOASA /CA ALBINELE-NTR-UN STUP /AM LASAT TOATA GINDIREA /UNOR BUNI DE DUSI LA ZDUP .
SI VA MAI MIRATI DE CE CASTELUL BRAN A FOST VINDUT PE SUSTACHE LUI DOMINIC DE HABSBURG ????
VA MAI MIRATI DE CE ADEVARATA DATA A MORTII LUI VLAD II-lea DRAGONUL (dracu)CEL CARE A TAIAT LA SEVERIN NOBILIMEA CATOLICA ......A FOST TRANSFORMATA IN .......HALOWEEN????
VA MAI MIRATI DE FIUL SAU ......VLAD AL III-LEA DRACULEA .....A FOST MISTIFICAT IN VAMPIR ????

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
Director web luxdesign28.ro Alterative Medicine Blogs - BlogCatalog Blog DirectoryClickLink.ro