joi, 9 februarie 2023

Puterea lui Cinci ~ ajutor umanitar

       




 
❗️ ❗️ ❗️ ❗️ Salvatorii ruși au zburat în zona cutremurului catastrofal în Turcia și Siria, a informat Ministerul Situațiilor de Urgență, după ce Erdogan l-a sunat pe Putin, asistența a fost oferită imediat.
Grupul include 7 echipaje 🐕 cinologice și peste 100 de specialiști pentru operațiuni de salvare în zona de distrugere catastrofală. Sunt echipate cu toate echipamentele necesare pentru căutarea și salvarea victimelor.
În plus, salvatorii ruși vor livra un spital aeromobil în zona de urgență. Pe baza acestui spital, peste 40 de specialiști din cadrul Ministerului rus pentru Situații de Urgență vor putea oferi rezidenților locali îngrijiri medicale calificate.

 
eben 👁🇹🇷 Cu o noapte înainte (cu mai puțin de 6 ore înainte de primul cutremur), experții televiziunii turcești au dezbătut următoarele subiecte:
⚡️ De ce atacă brusc mai mulți politicieni europeni Turcia și Erdogan?
⚡️ De ce multe țări își retrag brusc ambasadorii? Până acum asta s-a întâmplat chiar înainte de începerea unui război/bombardament?
⚡️ De ce Suedia și Finlanda protejează teroriștii PKK, chiar dacă organizația este clasificată drept organizație teroristă în Europa?
⚡️ De ce poliția finlandeză îl transportă și protejează pe actorul care a înscenat arderea Coranului, în loc să-l aresteze și să-l execute?
⚡️ De ce totul devine mai intens împotriva lui Erdogan în mass-media de propagandă occidentală cu puțin timp înainte de alegerile din Turcia?
De către RAFA

ULTIMA ORA :
Putin interceptează încărcătura adrenocrom direct pentru Statele Unite
La Michael Baxter-8. Februarie 2023 36225
Forțele speciale ruse din Ucraina au interceptat o mașină articulată frigorifică care transporta Adrenochrome rafinat din Ucraina către Varșovia, Polonia, unde transportul ar fi încărcat într-un avion care se îndreaptă spre Statele Unite, a declarat un agent FSB rus Andrei Zaharov pentru Real Raw News.
Așa cum s-a raportat luna trecută, FSB a declarat că producătorii Adrenochrome „Deep State” din SUA s-au temut atât de mult de represalii militare încât au deschis magazine în țările din Europa de Est, în special în Ucraina, simpatizanți ai regimului criminal al lui Biden. În ianuarie, Spetznas a salvat 50 de copii închiși și emaciați dintr-o „fermă Adrenokrom” de lângă Shostka, Ucraina. Răpitorii lor le-au golit corpurile fragile de sânge și lichid adrenal atât de des încât supraviețuirea lor depindea de a fi ținuți în comă medicamentoasă, hrăniți intravenos. Zaharov a declarat că cinci din cei 50 au murit din cauza rănilor raportate în captivitate.
La ordinele lui Putin, FSB a lansat de atunci o inițiativă masivă de urmărire și eliminare a producătorilor, vânzătorilor, cumpărătorilor, intermediarilor și a tuturor celor implicați în producția și exportul unui cocktail farmaceutic pe care Putin l-a numit „lucrarea diavolului”. Zaharov a declarat că președintele rus a format o „forță operativă adrenocromică” de agenți speciali și a selectat Spetzna pentru a soluționa criza tot mai mare.
Echipa operativă a obținut o victorie duminică, capturând un camion frigorific cu 18 roți plin cu Adrenochrome care ar fi putut ajunge la țărmurile SUA. Interceptarea a avut loc de-a lungul P94 - un drum care se întinde din sudul Ucrainei până la Brest, oraș de frontieră și punct de control cu puncte de control care duc la Varșovia, Polonia - și a implicat cel puțin o duzină de agenți Spetzna și FSB.
Zaharov nu a vrut să spună cum au auzit de transport sau de ce echipa a confiscat camionul pe autostradă în loc de plecare, dar a spus că un manifest de marfă a identificat conținutul camionului drept penicilină și alte antibiotice injectabile. Principalul export al Ucrainei sunt produsele agricole, nu medicamentele.
„Dacă masacrăm cetățeni ucraineni, așa cum spune Zelenskyj, de ce ar trimite medicamente în afara țării? Asta nu are nici un sens. Caravana nu avea medicamente, doar otrăvea Adrenokrom", a declarat Zaharov.
Spetznas i-a ameninţat pe şofer şi pe pasager cu arma în timp ce inspectau camionul. Potrivit lui Zaharov, grupul de lucru a fost instruit să identifice vizual Adrenocromul fără teste de laborator. Fie că este o perfuzie sau o injecție, lichidul este ușor vascoasa , strălucește când este expus la lumina soarelui și are o nuanță roșie aproape imperceptibilă, a spus Zaharov.
Ocupanții camionului, cetățeni ucraineni, nu au cooperat și au fost împușcați pe loc ca criminali de război, conform ordinului permanent al lui Vladimir Putin.
„Această mizerie nu merită milă”, a declarat Zaharov. "Ei sunt agenți ai răului".
El a adăugat că grupul operativ a colectat mostre pentru analize chimice înainte de a da foc semi-camionului.
Manifestul afirma că transportul urma să fie adus la Aeroportul Internațional din Varșovia și încărcat într-un avion de marfă Atlas Air care se îndreaptă spre Aeroportul Internațional Dover din Delaware.
Notă: Încă nu am confirmat această poveste prin surse naționale. Anterior, Vladimir Putin a împărtășit detaliile interdicției Adrenocromului cu președintele Trump. Sperăm ca sursele noastre Mar-a-Lago să iasă la lumină o conversație similară și dacă da, vom actualiza această poveste după cum este necesar.

Terry: Bine, grozav. Așa că anul trecut a avut loc o escaladare uriașă între grupul Chimera și Forțele Luminii pe 15 octombrie. Ați putea să descrieți pe scurt ce a făcut grupul Chimera în acea zi?
Cobra: Nu pot intra în detalii, dar aș spune doar că grupul Chimera a depășit o anumită linie care nu ar trebui depășită, iar acest lucru a declanșat un răspuns imediat al Forțelor Luminii. Ei și-au asumat riscuri destul de puternice, iar acest lucru a dat roade și s-au înregistrat progrese semnificative în acel moment.
Terry: Înțeleg. Bine. Deci înseamnă că nu a existat un contraatac din partea lor?
Cobra: Au fost atât de șocați. Forțele întunecate au fost atât de șocate încât nu au putut ataca o perioadă de timp. Au avut nevoie de ceva timp pentru a se regrupa și a ataca, dar câteva săptămâni mai târziu. Vreau să spun, în acel moment, erau pur și simplu complet șocați că așa ceva este chiar posibil. (Wow) Nu își imaginau că Forțele Luminii vor face așa ceva.
Terry: Uau. Grozav. Bine. În continuare, deși există o echipă de experți anti-CHimera în Galaxia Andromeda, de ce nu au participat ei la eliberarea planetară până când situația din jurul Pământului aproape că a scăpat de sub control anul trecut?
Cobra: Pentru că Forțele Luminii care sunt implicate în eliberarea acestei planete au trebuit să treacă prin propriul proces de a aduna suficient curaj pentru a fi... Astfel încât să poată merge în parteneriat cu echipa Andromedan, pentru că acei oamenii sunt cu adevărat curajoși și nu au nicio teamă și trebuie să existe un anumit proces. Oamenii... Indivizii Forțelor Luminii care lucrează la eliberare au trebuit să-și curețe traumele și situația până la punctul în care să se potrivească cu echipa Andromedana.
Terry: Înțeleg. Deci asta înseamnă că andromedanii din acel moment erau mai curajoși decât cei din echipă?
Cobra: Da. da, desigur. Mai curajoși decât oamenii care erau în jurul Pământului în acel moment.

BREKING NEWS: ''Trupele ruse si aliatii au oprit focul in Vuhledar pentru a asista la macelul izbucnit din senin acolo intre cca 1.000 de mercenari polonezi si cca 3.000 de soldati ucrainieni care se lupta intre ei de azi noapte de la ora 01.00.Din cand in cand trupele noastre mai ajuta cate o tabara sau alta dar fara sa intram in bataia focului lor.Luptele intre ei se desfasoara pe aliniamentul nordic si vestic al orasului si sunt destul de aprige.Neintelegerile se pare ca au inceput duminica cu focuri razlete dar azi noapte din senin a escaladat conflictul dupa ce un grup de polonezi ar fi aruncat in aer un tanc ucrainian cu 13 soldati in interior.Ei acuza definformari planificate de FSB care a dus la escaladarea conflictului lor interior dar eu nu sunt in masura sa comentez acest aspect.Tendinta polonezilor e de retragere spre liniile noastre,dar daca intra in bataia focului nostru cu arme,fara steag alb si mainile sus conform legilor razboiului noi nu le garantam viata.
Batalia intre ei in oras e in curs de desfasurare,iar fortele noastre si aliatii au primit comanda sa stea in repaus pana vor termina ei disputa interna.Deci,nu ne retragem,ramanem pe liniiile noastre ca simpli spectatori si vedem cum se va sfarsi conflictul lor pentru a limita la maxim pierderile de vieti din randul soldatilor nostri''a declarat in dimineata asta pentru agentia de presa TASS liderul RPD,Denis Pusilin.
 
SEARA FOARTE BUNĂ TUTUROR RĂZBOINICILOR LUMINII!
UN MOMENT ÎN ISTORIA UMANĂ!
Irakul a finalizat oficial procedura de recuperare a dinarului irakian miercuri, 1 februarie. Si joi 2 februarie a fost reevaluat si are curs pe ecran si urca. ASTA A ÎNCEPUT RESETAREA MONDALĂ A VALUTĂRII GLOBALĂ, LUÂND BANII LUMII DIN MÂNA CABALULUI ȘI DĂ-I ÎNAPOI POPORULUI!!! ▪️Cabala Rothschild, Rockefeller, Blackrock, Fortune 500, State Street, Vanguard, The Iezuit Society a controlat sistemul bancar mondial de la înființare până la implementarea în această săptămână a monedei Global Zeroing garantat cu active de aur din 209 țări. ▪️Aproape toate țările europene au respins noul, propus de Cabal, sistem bancar digital fiat (celebra Great Reset), ceea ce ar însemna controlul lor complet neîntrerupt asupra tuturor banilor din lume printr-o monedă digitală care nu ar avea niciun sprijin din partea niciunui activ. ▪️ Cont patriotic pe Twitter, 3 februarie: „S-A GATA. FOARTE. Stai pe spate, relaxează-te și pregătește-te să spui rugăciunea de mulțumire. Am fost informat acum o oră că rulota era în Irak. Am așteptat două confirmări suplimentare înainte să vă informez despre asta. S-a terminat. ▪️Toate băncile din Basel 4 sunt așteptate să-și anunțe tarifele internaționale în orice moment cu noua monedă garantată cu active în aur.
 
💥💥ADEVĂRUL ESTE COPILUL TIMPULUI ❗
FERIȚI-VĂ DE TOȚI FALȘII PROFEȚI CARE VORBESC DESPRE ANTIHRIST, BOMBE ATOMICE, VIRUȘI MORTALI SAU ALTE VIZIUNI CATASTROFALE CARE SE VOR ÎNTÂMPLA ÎN VIITOR...
ACEASTA ESTE AGENDA LOR ȘI A FOST DESFIINȚATĂ ❗
A FOST
CEEA CE AU VRUT SĂ OBȚINĂ, ȘI S-A BLOCAT, DAR CEI CARE AU DECIS SĂ REPETE LECȚIA, AU ALES ȘI NU VOR SĂ AUDĂ DE RAȚIUNE ❗
MINT ȘI SE PRĂBUȘESC,
CARTEA ESTE DEJA SCRISĂ ȘI NIMENI NU POATE SCHIMBA FINALUL❗
E PREA TÂRZIU....
CE SE VA ÎNTÂMPLA ÎN 2023 CĂT SE POATE ȘTI?
Întunericul va fi retras indiferent dacă vor sau nu, ființele vii publice și încarnate care adăpostesc întuneric înăuntru, vor fi retrase de ființe automate avansate care vor înlocui ființele cu inima neagră și vor fi în slujba luminii.
Ființele întunericului care se predau luminii și doresc să se schimbe vor fi puse la încercare pentru a vedea dacă este într-adevăr o voință a inimii sau un miraj al ego-ului lor agățat de putere.
Vor fi multe morți, dar acele morți vor fi ale sufletelor care nu și-au dorit să se trezească în planul lor sufletesc, ale altora care nu se vor putea trezi și ale altora care sunt ființe întunecate cărora le va fi luat trupul fizic și va reveni la existentialitatea lor sufleteasca unde vor trebui sa se descurce cu ei insisi, pentru faptele lor.
Lumina care va fi pe planetă va fi atât de puternică încât cele mai slabe ființe ale întunericului nu vor putea rezista atât de multă lumină, unde nivelul vibrațional al pământului se va ridica mult mai mult decât acum, se vor termina războaiele, vor începe să se trezească încetul cu încetul din acea stare de letargie adormită pentru a-și putea exercita dreptul de a decide ce să facă cu viața lor, dacă vor să se alăture schimbărilor care vor veni, sau dacă vor să continue așa cum sunt. Este extrem de important să respectați liberul arbitru.
Societatea va începe să se fractureze pentru că vor fi dezvăluite secrete întunecate, nu va mai fi loc pentru oamenii cu inima neagră, totul va fi cunoscut, iar lumea își va da seama cât de putred a fost mărul (Pământul).
Se va vedea cum farmaciile, băncile, guvernele și un număr nesfârșit de organe au generat o serie de fapte doar pentru buzunarul lor egocentric.
În cursul anului 2023 și în anii următori, lumea va intra într-un fel de noapte întunecată a sufletului, unde totul va fi pus în ordine, unde nu va fi acolo cine nu trebuie să se înalțe, care trebuie să răspundă pentru acțiunile lor în formă de suflet în trecerea în revistă a vieții, și unde totul va încetini, involuează, tot ceea ce știm astăzi și este dăunător.
Doar acordă-ți timp și vei vedea veridicitatea acestei canalizări. Ai mai multă încredere în tine. Sunteți un canal universal.
Salutari,
Federația Galactică Unită a Planetelor

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
Director web luxdesign28.ro Alterative Medicine Blogs - BlogCatalog Blog DirectoryClickLink.ro