vineri, 17 februarie 2023

Puterea lui Cinci ~ stalpii de lumina in 2023

 2023

GRECIA, ARGENTINA, BRAZILIA, ISLANDA ......






Stalpii de lumina activeaza instructiuni secrete despre misiunile spirituale

cei la care ne referim... nu au fost prezentați încă. Sunt mult mai groși și par să nu provină nici din cer, nici de pe Pământ.

Ei vor avea lățimea și înălțimea mai mari, și-i veți CUNOAȘTE...și recunoaște după ENERGIA pe care o au.

Ați spus că vor conține informații pentru fiecare individ. Fiecare va primi de la ei exact ceea ce este necesar fiecărui suflet. Va fi în acord cu ceea ce vom primi fiecare în plic ?

Plicurile vor fi primite mai întâi.

Aceste Plicuri au scopul păstrării sufletului tău neinfluențat.

În interiorul fiecăruia, sunt instrucțiuni. În trecut am folosit cuvântul „comenzi”, dar renunțăm căci nimeni nu vă comandă să faceți ceva. Este alegerea voastră să vă conformați, pe măsură ce va veni momentul.

Aceste instrucțiuni sunt pentru fiecare individ... și sunt date particularizat pentru a fi de folos fiecărui suflet căruia i se adresează.

Marea întrebare este: când va fi asta? Cu tot respectul, sper să nu-mi răspundeți din nou: „În curând”

Nu vă putem preciza un anumit timp dar toți vor conștientiza asta cam în același timp.... depinde foarte mult de circumstanțele individului la acel moment/spațiu.

Așadar, vor fi deschise când se va întâmpla un anumit lucru? De exemplu... Evenimentul?

Așa este. Cu toate acestea, Blossom, vor mai fi multe evenimente până când se va produce EVENIMENTUL..

Sunt un pic confuză atunci... poate ai putea rezuma?

Aceste „plicuri” există deja în fiecare destinatar, dar sunt „sigilate”

Fiecare va ști când va fi momentul potrivit pentru a „desigila” plicul, pentru a cunoaște conținutul. .

Instrucțiunile din fiecare „plic”, metaforic vorbind,... vor fi descărcate în tine... și tu vei fi destul de clar cu privire la ceea ce este trebuie să faci..(nota C.M.: de aici, eu înțeleg că există în oameni - nu știu dacă în toți și nu știu cine l-a introdus acolo - un set de informații, care stau ca într-un plic ce va fi „desigilat” la momentul oportun, în sensul că atunci, deținătorul va afla ce scrie în acea „scrisoare”, ce i se indică să facă....; interesant !!)

Instrucțiunile sunt individuale, și au fost concepute într-o manieră care să permită deplina înțelegere a celui care le primește. la nivel de suflet. Sufletul a fost de acord să facă acest lucru înainte de a veni pe Pământ.

Când spui „dorințe”... la ce te referi?

Sunt dorințele concepute de sine, dragă Blossom. Sinele care știa când se pregătea pentru această viață... care va fi poziționarea Sufletului, circumstanțele și locația individului la acel moment.

Imaginați-vă un plan de ansamblu, în care este prevăzut a se produce anumite acțiuni și evenimente, defalcate în timp, de-a lungul vieții. Acest program i se dezvăluie ființei pas cu pas, nu tot odată, și anume la momentul oportun. Vor fi create, pentru fiecare, oportunități pentru a se afla în locația și la timpul potrivit pentru a putea îndeplini acea prevedere din program.

„ Plicul” pentru fiecare au fost „scris” și sigilat...și de existența lui a știut sufletul căruia i s-a dat spre păstrare Sufletul îl va ține în siguranță în Iubire până când va fi timpul să-l scoată la Lumină.

Totuși... nu ar fi potrivit să știm despre conținutul mai dinainte... ca să ne pregătim din timp?

Nu ar avea justificare și, l-ar deruta, l-ar preocupa, chiar obseda, ar încerca să se precipite, ar face tot ce depinde de el ca să se întâmple....

CÂND VA SOSI TIMPUL… TOTUL VA CĂPĂTA SENS ȘI JUSTIFICARE..ȘI, MAI ALES, VA FI ÎNȚELES PE DE PLIN.

O.K! Încă o întrebare. Ceea ce voi hotărî atunci să fac, nu va surprinde pe nimeni? Nu voi spune cumva: „Nu sunt în niciun caz capabil de asta”?

Nu vă va surprinde în acel moment... pentru că multe se vor fi schimbat în interiorul vostru pentru a fi capabil de astfel de acțiune.

ȚINE-ȚI minte... sunteți într-o misiune, CEA MAI IMPORTANTĂ DIN TOATE.

Totuși, tot ceea ce vei face, ai făcut și faci a fost, este și va fi în NUMELE IUBIRII, LUMINII ȘI ADEVĂRULUI.

NOI SUNTEM UNUL.

Frumos, băieți! Mulţumesc mult! În recunoştinţă și serviciul iubitor. EU SUNT.

https://www-blossomgoodchild-com



Un comentariu:

  1. Ar putea fi vocea fără voce dar cu nuanță...ca de ex.daca l-am întrebat ceva pe Bruno Groning, mi-a vorbit în emisfera dr.dar cu portavoce, cum obișnuia la adunări...Sau un gând indus, ...sau pur și simplu ca ști, dacă vibrația este destul de mare....????

    RăspundețiȘtergere

 
Director web luxdesign28.ro Alterative Medicine Blogs - BlogCatalog Blog DirectoryClickLink.ro