miercuri, 25 august 2021

Puterea lui Cinci ~ Traieste momentul - iubeste si iarta !

KRAYID IN TAYIOS !
KRAYID IN TAYIOS- ÎN LIMBA DACĂ- CREDE ÎN TINE !
CREDE ÎN FORȚELE TALE!
FORȚA ESTE ÎN TINE !
FORȚA ESTE ÎN INTERIORUL TĂU!
BINELE ȘI RĂUL- TU - ÎL PORNEȘTI PRIN CEEA CE GÂNDEȘTI !
" ȘI DE VEȚI AVEA CREDINȚĂ CÂT UN BOB DE IN, VEȚI ZICE LUMII VOASTRE MUTĂ-TE- ȘI EA SE VA MUTA"

❤️💛💙S au involburat apele in jurul Insulei Serpilor😏
De obicei asa se intampla "cand Ceva iese la suprafata"🌞❤️💛💙
❤️💛💙Piramida de Litholit din Bucegi si a marit brusc fluxul de energie degajata si implicit, Luminozitatea. De obicei asa se intampla "cand are loc o Schimbare Mare"🌞❤️💛💙
Am spus ca voi continua sa public in pagina mea, ce scriu si altii despre Realitatea actuala, pe care Noi toti o traim.
Voi continua sa distribui ce publica Ayi Wena, Laura Vacaru si altii asemenea lor🌞❤️💛💙

❤️💛💙V am mai spus- pentru protectia fizica si psihica s a ales sa nu stiti, vedea si participa la "lupta din umbra" care a culminat cu un conflict major inca de acum 25-30 ani si pana acum, cand va scriu.
*ReamintitiVA la relatarea cu ce s a petrecut cu elicopterele israeliene in Bucegi si a fost la scara mica😏..cei ce au fost acolo si mai traiesc inca, nu vor uita in veci, ce au trait atunci- nu va puteti nici macar imagina ceva ca atunci la o scara mai mare..un oras ori planeta sau sistem solar, galaxie...sunt energii de o amploare- amplitudine, intensitate si alte "caracteristici"
Mai este putin- aveti rabdare si infranatiVA "elanul si curiozitatea", este vreme si pentru implicarea masiva a voastra cand vine acea vreme..totul e asa cum trebuie sa fie si la momentul sau😏🌞❤️💛💙
Autor: Laura Vacaru
Există pe planetă maieștri înălțați care pot lucra cu turbioane cosmice. Cu unii dintre ei au colaborat. Colaborează cu militari din armatele lumii care alcătuiesc pe planetă,, Alianța Forțelor Terestre ale luminii. Lucrează cu cei capabili sa receptezi mesajele lor. Au murit mulți militari în luptele subterane. Încă nu se comunică în rețelele de socializare ale ocultei care cenzurează și manipulează. Miliarde de oameni nu înțeleg, nu știu cum sa lupte. Atât de mulți cred în lumea asta a iluziei încât ar produce un mare șoc să se arate omenirii. Nu pot lucra cu oameni care nu știu nimic și nu sunt pregătiți pentru acest salt. Nu toți oamenii au același nivel de evoluție!

Autor: Laura Vacaru

Timpul nu există.
Este o creație falsă aici timpul creat de îngerii căzuți, care s- au agățat cumva, cu ajutorul altor specii malefice de adevărată creație și ne- au decuplat de la sursă centrala Galactică a adevărului.
După un război nimicitor care a devastat sistemul nostru solar, planeta noastră a fost înconjurată cu un scut de radiații iar forțele malefice au fost impinse în lumea jos vibratorie organizată pe 14 straturi din ce în ce mai întunecate. Deci, Maleficii au fost blocați prin scutul tampon de radiații, legați, după cum scrie în Biblie. Războiul 0rionian a durat 1milion de ani.
În acest mod au luat ființă oștirile cerești,,, Forțele galactice ale luminii ".

Există în galaxia noastră peste 1000 de planete pe care trăiesc oameni.
Există și extratereștri benefici care au corp umanoid, dar cu structură interna si/ sau fizică diferita de a noastră.
Arhonii malefici au ajutat din afara terei pe reptilienii blocați aici acum 12 000 de ani.
Luna noastră este un satelit artificial adus și plasat la locul potrivit pentru a restabili echilibrul între planete, în urma faptului ca planeta Tiamat din sistemul nostru solar s- a dezintegrat și, fiind o planetă de apă, reflecta puternic lumină soarelui, era văzută ca un al doilea soare pe cer, dar dezintegrarea ei ca efect al uriaselor unde de șoc ale armamentului folosit, a făcut ca ea să își reverse apa pe Venus și pe Terra... Ceea ce s- a numit potop.

Planeta Mercur, datorită faptului că a fost împinsă atât de aproape de soare este o planetă,, Vitrificată".
Planeta Marte a fost și ea deviată mai aproape de soare și civilizația lor a emigrat pe alte planete sau s- a retras intr- o amenajare stratificată în interiorul planetei lor.
Tehnologiile de pe planetă noastră și științele descoperite de oameni sunt foarte multe doar în culise. Le- au folosit doar cei din bazele malefice subterane... Iar la suprafață au transformat specia umană în sclavi, au provocat suferințe, boli, războaie pentru ca noi oamenii sa producem energii negative cu care se hrănesc ei. Trecutul prezentul și viitorul asa cum le percepem și măsurăm noi sunt simultane. Ele se petrec chiar acum toate. Clarvăzătorii văd, ca și cum ar sta pe o punte peste apă... În stânga trecutul, în Dreapta viitorul iar pe punte prezentul. Atâta timp cât nu avem al treilea ochi deschis noi nu vedem și nu înțelegem asta.
Toate speciile care trăiesc de la planul 5 D în sus... Sunt nemuritoare. Și oamenii au fost în 5 D. Eram creați nemuritori. Dar am căzut din 5D în 3 D în timpul războiului galactic.
Acum omenirea are șansa de a urca în D5...
Este momentul propice în galaxie, sfârșit de ciclu, oștirile luminii au curățat sistemul nostru solar de ororile maleficilor, i- a capturat pe mulți, le- au distrus bazele militare subterane de adâncime.
Maleficii în subteran au tehnologii superioare și flote de OZN - uri... Cu care a vrut sa fugă de pe Terra... Dar oștirile Celeste au blocat toate portalurile prin care puteau pleca. A sosit sfârșitul lor și al celor care au făcut pacturi cu ei împotriva omenirii. Sita cerne.
Mutarea planetei noastre de pe o linie temporală pe alta au facut- o oștirile galactice ale luminii în colaborare chiar și cu niște savanți pământeni, căci pe Terra există spirite înalte ale luminii întrupate aici exact pentru a ajuta la acest salt al conștiinței umane în nivelul D5 cel puțin.

Pe lună tehnologia Matrix, computerul și reactoarele erau întreținute, controlate, modernizate de civilizația care locuia acest satelit
,, Navă cosmică ". Luna e de mii de ani un aeroport, ( șpațio-port galactic) prin care au venit și au plecat multe specii Extraterestre.
Arhonii au ajutat cu tehnologie pe reptilienii malefici.
Ca atare si- au făcut apariția la lumina soarelui nostru în corpuri umane sau trupuri umane clonate. Ei impun acum dictatura medicala în toate statele lumii.

De ce? Cu vaccinuri vor să calcifieze al treilea ochi, glanda Pineală din frunte...si nu numai atât. Zincul din compoziția vaccinului calcifiază glanda Pineală. Să nu ne iluminăm, să nu devenim clarvăzători. Sa nu aflam adevărul, că miliardele de oameni i- ar linșa.
Aici în Carpații noștri sunt incarnate spiritele înalte ale străbunilor noștri. Avem aici cei 4 creatori primordiali... Noi cei de aici din geto-dacia avem un cod genetic special. Iar înalte spirite creatoare sunt străbunii noștri... Lucrători în lumină, chiar acum, chiar aici.
Am încercat să simplific povestea, să o scurtez pentru tine.
Ești nemuritor, trezește - te, crede, bucură- te, urca nivelul conștiinței tale prin iubire, veselie, bunătate, fi liber și urmează calea inimii.
Iubește și iartă.

Autor: Laura Vacaru
Au fost desecretizate
Sute de mii de documente ale serviciilor secrete americane.
Îți vine să crezi că au bombardat Polul sud al lunii, sub pretext că vor să vadă dacă există apă pe lună?
Tot anul 2020 au fost războaie de eliberare a sistemului nostru solar de reptilieni.
I- au capturat, de pe Lună, Marte asteroizi. Mii de nave ale flotei galactice înconjoară și acum Terra,
Pornind de la cei 300 de îngeri căzuți, cu bastarzii lor, cele 13 familii de bastarzii bancherii lumii, care au 75% ADN Reptilian sunt vânați. E sfârșitul lor pe planetă. Fluxul și refluxul apelor marilor și oceanelor era controlat de mașinăria de pe lună.
Omenirea era controlată de computerul Matrix de pe lună. Totul a căzut.
Apele marilor și oceanelor se retrag de la țărmuri, se retrage apa. Flux și reflux nu mai există. Vor să ne controleze mental
Prin proiectul Harp, și cei 15 sateliți 5G.
De aceea ne fac un vaccin cu Microcip, de aceea ne- au umplut corpurile cu mâncare plină de nanoboți.
Vă fi penurie de apă pe Terra. Bogații vor pune mana pe apele potabile ale terrei prin legi făcute în favoarea lor.
Vom primi apă cu porția.
Îți imaginezi cât vor plăti agricultorii pentru a uda recoltele în caz de secetă. Deci va fi foamete fiindcă vor manipula clima să piară recoltele noastre.

Frumoasă lună pe care am văzut-o o pe cer toată viața era o hologramă proiectată de un computer. Computerul a căzut. Acum este alta hologramă, proiectată de un computer din Orașul buncăr subteran din Elveția.

Cei care au fost duși sa facă minerit pe Lună au dezmembrat tehnologii făcute din aliaje necunoscute, au plecat aceste materiale pe alte planete din galaxie. Satelitul este dezmembrat.

Surse mai noi spun chiar că Luna a explodat.
Vezi o hologramă pe cer omule. Trezește - te!
Galacticii au dezamorsat scutul de radiații Van Alen al centurii de asteroizi. Asteroizii sunt bucăți din planeta Tiamat care a explodat acum 12000 de ani.
E război și în cer și pe pământ omule !

Speciei umane, datorită faptului că oștirile benefice galactice ne- au racordat planeta din nou la sursa originară a creației... Primește noi coduri de lumină, ceea ce ne reactivează cele 12 catene de ADN pe care specia umană le avea la Facerea lumii. Avem doar două acum. îți dai seama c e capacități supra umane vom avea dacă se activează încă 10 catene ale conștiinței Cristice?

Nu e moartea, e învierea omule. În nivelul 5 D suntem nemuritori. De acolo evoluția se petrece numai în sus....pe niveluri de conștiință superioară, 6,7,8,9,....etc până la 17...si cine mai poate imagina ce anume.
Computerul Matrix ne- a băgat în cap Programele morții, ne- au șters amintirile și ne- au reîncarnat mereu cu alt program.

În 5 D ne vom reaminti totul. Suntem ființe creatoare de lumi, nemuritori cosmici omule. Vor să ne prindă aici, cu un alt computer pe vecie... Sclavi... Ai maleficilor.
Tot ce știm despre istoria lumii e o minciună.
Tot ce ni s- a predat în scoli e o firimitură de știință, valabilă numai aici în D3. Alte legi conduc materia subcuantică în cerurile superioare nemuritorule.
si calcule in baza 12.....
Trezește - te... Asta înseamnă să te trezești. Află cine ești. Un nemuritor cu puteri divine puse în tine. Fi solidar cu toată specia umană.
Suntem o forță cosmică uriașă prin ADN - ul nostru.
Vor să ne mutileze ADN - ul, să ne oprească saltul în nemurire, cu vaccinuri cu Microcip inclus. Clar? De aia au creat o falsă pandemie să ne vaccineze pe toți, pe toată Terra în mare grabă. Suntem total superiori lor, iar acum sunt înfricoșați peste măsură... Le- a sosit ceasul pieirii. Vor extermina toată specia umană, sau specia va învia din morți, cu moartea pe moarte călcând.
Că, dacă nu ne- am vândut lor, dacă murim în trup va fi pentru ultima oară, dar unii, destul de mulți urcă în D5 cu tot cu trupul.

Unde e D5? Aici. Pe altă frecvență. Fi viu, ridică - ți frecvența, trec prin tine codurile de lumină ale învierii, lumină Cristică originară... Iubește și iartă,
Bucură - te și privește în inima ta, nu în afară...
Lumină Cristică e în tine, tu ești spirit atotputernic

Legat pe vecie de unicul Creator, unit cu el ești creatorul însuși. Asta ne-a dăruit Creatorul. Asta e chipul și asemănarea lui.
Ceea ce vezi în afară nu e lumea reală. Este o hologramă uriașă în care fiecare este un actor.
Planeta este vie și reală. Da, e o ființă vie care emite energie.
Frecventa planetei a urcat la 50 Hz .Urcă o dată cu ea.. Tot ce vezi pe planetă e hologramă unui vis urât. Trezește - te.! Nu juca în filmul horor. Privește ca un spectator, totul se întâmplă doar în film... E finalul filmului...

Ieși din scenă. În culisele inimii tale fă lumea cu iubire, armonie, bunătate, noblețe solidaritate, pace, minuni se creează din energia imaginației omului. Noi creem o noua lume cum vrem noi să fie. Gândește numai pozitiv.

Cei ce gândesc negativ încă ii hrănesc pe malefici cu energia lor negativă.
Filmul se oprește dacă nu mai suntem hrana lor.
Nu pot consuma energie luminoasă. Ei se hrănesc cu energia suferințelor si
fricilor noastre.
De mii de ani, de sute de mii de ani ne produc suferințe, boli, dureri, moarte. Suntem baterii care produc pentru ei energie de joasă frecvență.
Nu mai fi hrana lor. Nu te revolta.
Nu manifesta ură, furie, frică, deznădejde... Etc..
Asta te tine captiv. Le vei mai da mult energia ta?
Eu nu le dau, să crape de foame, clar?
Sunt fericită pentru acest adevăr pe care l- am aflat. Învierea omenirii. Am ales tabăra cea bună.
Aș putea pierde tot, aș putea chiar să mor, dar sufletul nu îl voi pierde.

Urc cu tot cu trup sau mor pentru ultima dată. Clar?
Veselieeeee!

Du- te la protestele pașnice cu o floare în mână.
Fi demn și curajos ca strămoșii noștri care nu se temeau de moarte.
Mergi în natură, la soare, între oameni dragi... Respiră încet și profund, bucuria sa îți fie scut în fiecare clipă.

Se întâmplă minuneaaaaaa! Inviem omule. Înviază și tu cu noi.. Cu tot ce ai mai bun și mai frumos în tine!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
Director web luxdesign28.ro Alterative Medicine Blogs - BlogCatalog Blog DirectoryClickLink.ro