joi, 26 august 2021

Puterea lui Cinci ~ criza apei

 


17h 
ADEVĂRUL VĂ ELIBEREAZĂ! - DE LA ANOUNYIMOUS YODA
A ÎNCEPUT DESPICAREA FALIEI
FLORIDA - ARKANSAS - YOWA,
CELE TREI FALII DIN ORIENTUL MIJLOCIU
ȘI FALIA PACIFICULUI DE SUD.
DURERILE CUMPLITE PT VINOVAȚI NU MAI POT FI OPRITE!
ADEVĂRUL VĂ ELIBEREAZĂ! - DE LA AKHOMYIRA DARWYISHIAN
Încă din anul 2018 ANOUNIMOUS JEDY vă avertiza în diverse postări de pe această pagină despre secetă, dar mulți nu ați crezut.
Iată, acum adevărul său cum este confirmat de SUA.
Durerile Americii de-abia au început. Va plăti până la desființarea totală pentru tot răul săvârșit pe Terra la instigarea reptilienilor, ocultei și aliaților lor.
"DUPĂ ANUL 2023, YANKEII VOR ÎNCEPE LUPTE GRELE ÎNTRE EI, IAR DIN 2058 ȘI PÂNĂ ÎN 2064, SUA VA INTRA ÎNTR-UN RĂZBOI CIVIL CARE O VA SFĂRÂMA ÎN TOTALITATE."
Citiți textul preluat de mai jos:
"Autoritățile americane au recunoscut, luni, în premieră, CRIZA DE APĂ din uriașul rezervor de pe râul Colorado.
Lacul Mead alimentează cu apă orașe americane în care locuiesc peste 25 de milioane de oameni (mai mult decât întreaga populație a României!), asigură electricitate pentru industrie și 8 milioane de oameni, iar fermierii și populația nativă din mai multe state americane se află în primul rând la plata facturii.
CRIZA APEI din Lacul Mead a fost recunoscută, oficial, de către autoritățile americane, în această săptămână, potrivit ”Reuters” și ”The New York Times”. Acest lucru a dus la întreruperi în aprovizionarea cu apă a unor părți din sud-vestul SUA, afectat grav de secetă. Guvernatorii a 10 state din regiune au cerut ajutor federal de calamitate. Penuria de apă va duce la scăderea cotelor de apă pentru Arizona (18%), Nevada (7%) și Mexic (5%), a anunțat o agenție a Departamentului de Interne.
Lacul Mead a luat naștere în anii 1930 prin construirea barajului Hoover pe râul Colorado, la granița statelor Nevada și Arizona, și este cel mai mare rezervor de apă din Statele Unite. Este vital pentru alimentarea cu apă a 25 de milioane de oameni din orașele Los Angeles, San Diego, Phoenix, Tucson și Las Vegas, și a altor 15 milioane de oameni din afara aglomerațiilor urbane. Încă de la construirea uriașului baraj, hidrologii au avertizat că oficialii promiteau mai multă apă decât ar putea da râul, dar avertismentele lor au fost în mare parte ignorate de politicieni, iar planurile au avansat.
Barajul Hoover are o capacitate de producție de 2.000 de megawați (MW), suficient pentru alimentarea cu energie a aproximativ 8 milioane de americani. Din cauza scăderii nivelului apei din Lacul Mead, producția a fost redusă deja cu 25%, ajungând la 1.500 MW. Potrivit experților, continuarea scăderii nivelului din lac, în anii următori, va duce la un punct mort, dincolo de care producția de energie va fi oprită total.
Nivelul actual al apei din Lacul Mead (de 1070,6 picioare deasupra nivelului mării – un picior = 0,30 metri) este cel mai mic înregistrat din anul 2000 încoace, când barajul era considerat a fi plin, și cu mult sub nivelul record din 1983, când era la 1225,44 picioare deasupra nivelului mării."
Surse: Reuters, The New York Times, CNN

ADEVĂRUL VĂ ELIBEREAZA ! ! !
ÎNCEPÂND DIN LUNA IULIE 2019 VEȚI CUNOAȘTE MUSCATURA ȘARPELUI, VOI FII AI ÎNTUNERICULUI. NU VETI SCĂPA UNUL!
FOAMETEA MONDIALĂ VINE DIN 2022 ȘI SE ACCELEREAZA DIN AUGUST ANUL ACESTA.
CA SĂ AIBA CE MÂNCA PT. CATEVA MINUTE, ITALIENII VOR FORȚA VATICANUL SĂ DEA BIBLIA GETO-DACĂ ROMÂNIEI.
BĂI, VOI ĂSTIA DE LA VATICAN, FACEȚI PUBLIC BIBLIA GETO-DACĂ ÎNAINTE DE A MURI NEVINOVAȚI ȘI A ÎMBRĂCA ITALIA ÎN DOLIU.
ȘI VOI, ROMÂNI ÎN SPECIAL, VOI TOȚI, CERETI-O ÎNTR-UN GLAS!
VI S-A DAT DOVADA SCRISĂ CHIAR DE CĂTRE ISTORICII EVREI CA EVREII BARUH SPINOZA SI GUSTAVE LE BON AU FALSIFICAT-O DUPA CUM LE-A DICTAT CONSILIUL CONJURATIEI ANTICE FENICIENE SI CONSILIUL ANTIC EVREIESC AL OBEDIENTEI FEDERALE.
ȘI SĂ CLARIFICAM NIȘTE LUCRURI ESENȚIALE PT. TOTDEAUNA ȘI PENTRU TOT NEAMUL OMENESC:
TOTH SAU THOR/THOR.AN/DOR.AN/DON.AR.I/ ESTE UNA SI ACEEASI PERSOANA CU ENKI.EA.
DIAVOLUL DIN RELIGII NU ESTE LUCIFER ALIAS ENKI.EA CI YAHWE ALIAS ENLIL, ALIAS ZEUS.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
Director web luxdesign28.ro Alterative Medicine Blogs - BlogCatalog Blog DirectoryClickLink.ro