marți, 3 august 2021

Puterea lui Cinci ~ Putin rupe tăcerea

 Ce zicetI ????

9h 
Putin rupe tăcerea și spune: ′′ Elita mondială nu este umană ", ci ′′ hibrizi cu sânge rece ′′
Putin a spus că umanitatea a fost manipulată de mass-media și programele politice pentru a deveni ′′ subconștient exemplul perfect în acest sens este scurgerea recentă a ziarului Panama.
Valuri șocante se fac astăzi la Kremlin. La o ședință extraordinară convocată ieri de Vladimir Putin, președintele rus a spus: ′′ 95 % din clasele conducătoare ale lumii nici măcar nu sunt ființe um…
Vezi mai mult
 
Vezi originalul
 
Evaluează traducerea
Ar putea fi o caricatură cu 1 persoană şi text
Putin sparge tăcerea și spune: „Elita lumii nu este umană ′ ′ ci ′ ′ hibrizi cu sânge rece ′ ′
Putin a spus că omenirea a fost manipulată pentru a deveni „inconștientă” prin intermediul programelor media și politice, exemplul perfect fiind scurgerea recentă a ziarului Panama.
Valuri șocante răsună astăzi în Kremlin. O ședință extraordinară convocată ieri de Vladimir Putin, potrivit surselor, președintele rus a spus: „95% din clasele conducătoare ale lumii nici măcar nu sunt umane, sunt„ hibrizi cu sânge rece ”care sunt membri ai unui vechi cult ".
Putin este citat de elita politică și economică a lumii drept reptile umane hibride cu sânge rece?
O ședință extraordinară convocată ieri de Vladimir Putin, potrivit surselor, președintele rus a spus: „95% din clasele conducătoare ale lumii nici măcar nu sunt umane, sunt„ hibrizi cu sânge rece ”care sunt membri ai unui vechi cult ".
Într-un discurs închis la cele mai înalte niveluri de guvernanță și oficiali din orașul său natal, Sankt Petersburg, Putin a răspuns la întrebări despre scurgerea documentelor Panama, precizând cine se afla în spatele complotului: guvernul SUA și serviciile sale.
′ ′ George Soros, un dragon viclean, acesta este războiul ”, potrivit unor surse apropiate președintelui.
Putin a promis că va crește în continuare sancțiunile împotriva Societății Deschise Soros. Când un consilier senior l-a întrebat, alias „dragon” (un cuvânt neobișnuit în rusă), Putin a oftat puternic și a organizat echipa reunită cu aspectul mărcii înainte de a explica că nu este cum arată în comparație cu cum este, oameni buni, ei rezistă eforturilor ușoare ale consilierilor apropiați de a-l opri pe președinte să nu meargă acolo ", Putin a spus că dovezile sunt peste tot și își cunoaște afacerile personal.
El a spus că nu este unul dintre ei, dar le era teamă de el și am încercat să-l ispitesc în închinarea ′ ′ babiloniană ”.
′ ′ Dovada, ANTICĂ ȘI MODERNĂ, ESTE MARE ”, a spus el.
Putin a spus că omenirea a fost manipulată pentru a deveni „inconștientă” prin intermediul programării media și al politicii, exemplul perfect fiind scurgerea recentă din ziarul Pana.
Clasa conducătoare mondială are controlul tiran asupra hranei noastre din apă, apă și aer și cântărește asupra maselor.
Βαλεντινα Ασημακοπούλου

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
Director web luxdesign28.ro Alterative Medicine Blogs - BlogCatalog Blog DirectoryClickLink.ro