duminică, 15 august 2021

Puterea lui Cinci ~ Curatare cu codurile Vietii 888

 


" Am simtit sa va reamintesc de aceasta postare astazi!

CURATAREA TRECUTULUI
Tot ceea ce se întâmplă în vieţile noastre este atras de tot ce ţinem în noi, în vibraţiile noastre, în corpurile noastre subtile, în memoria noastră, în corpul nostru fizic.
Toate acestea raman stocate in subconstientul nostru si actioneaza!!! Putem avea impresia ca am trecut peste anumite lucruri, emotii, intamplari, dar, de cele mai multe ori, ele isi fac simtita prezenta si le recunoastem in momentul in care traim in bucla, acelasi gen de situatii, care ne fac rau, care ne intorc in timp, acolo unde este blocajul!
Pentru a evolua, a intoarce acea pagina din viata nostra si a merge mai departe, este necesar sa facem pace cu trecutul, sa iertam si sa vindecam!!!
Deci, este nevoie de :
- înţelegere.
- iertare.
- şi eliberare
Ne curăţam subconştientul de :
- amintiri dureroase
- limitarea convingerilor
- blocaje
- emotii negative
- negativismul din gândire.
Şi toate aceste lucruri pe care trebuie să le eliberăm, sunt nu doar pentru partea care ne aparţine, ci şi cele pe care le-am moştenit de la familia noastră şi cele pe care le-am copiat de la alţii.

În această curăţare, un instrument fundamental este iertarea.
În timp ce facem curat, e esenţial să inlocuim vechiul cu:
- noi convingeri pozitive
- emoţii de bucurie şi iubire.
Este important să subliniem faptul că, de multe ori, o problemă poate fi compusă din diverse elemente care nu sunt imediat percepute.
Fiecare dintre noi, fără eforturi mari, poate face o listă cu toate acele lucruri pe care le repetăm - mecanic - în fiecare zi.

Blocaje şi obiceiuri mentale:
Dacă vom crea un nou obicei, asta înseamnă că ne-am folosit potenţialul.
Blocajele mentale sunt soldatii obiceiurilor negative care acţionează ca gardieni ai schimbării pozitive.
Vi s-a întâmplat vreodata să vreti să faceti ceva, dar să va simţiti descurajati după nici măcar două secunde? Poate auzeati o voce care şoptea despre 1000 de dificultăţi logice care v-ar fi împiedicat să o faceti?
Acesta este un blocaj!!i!
Subconştientul nostru nu iubeşte schimbarea, nu doar pentru că asta este natura sa de a acţiona, dar şi pentru că pe drumul schimbarii ei reprezintă gardieni adevăraţi ai status quo-ului, iar aceşti gardieni sunt, exact, "armata personală" din obiceiul pe care vrem să-l învingem.
Este necesar să se rupă acest cerc vicios de obiceiuri negative repetate zi de zi și să se aducă gânduri noi, idei noi, comportamente noi; dar, de data asta, constructiv, pozitiv și sănătos
Va propun mai jos cateva serii numerice ale lui G. Grabovoi care ne vor ajuta in acest demers!
Nu uitati, va rog, ca este o schema generala, ea poate fi aplicata de toti, dar, sunt multe situatii cand aceasta schema trebuie personalizata!!!
- armonizarea trecutului-7819019425
- iartă şi corectează ceea ce aduce tensiune în viaţa ta, ceea ce o face turbulentă şi lipsită de fericire-706
-curatarea memoriei emotionale negative 61 988 184 161
- iluminare-50816121 0981-o nouă înțelegere imediată, care apare dintr-o dată și nu este deductibila din experiența anterioară, o înțelegere a lucrurilor, situațiilor, relațiilor care implică o soluție semnificativă la această problemă.
- bucurie / serotonină 5148123
- represiune-59871798139, una dintre formele de apărare psicologica , proces ce apare atunci când trauma, gândurile, evenimentele, suferinţa inacceptabilă sunt respinse de conştiinţă şi trec în sfera inconştientului, continuă dar pentru totdeauna sa afecteze comportamentul individului. Vreau să spun prin represiune că se intenţionează să le reprime, să scape de ele complet dar "ascunzand gunoiul sub pres"
- invinge rezistenţa subconstientului/ negări reale involuntare
6178 191 519413 această secvență este excelentă pentru cei care nu acceptă binele care vine, pentru că este mai confortabil pentru ei de a continua într-o situație dificilă sau negativă (auto sabotaj, de exemplu). Se refera, de asemenea, la iesirea din zona de confort
- stima de sine 49181951749814
- aspiraţie de sine-319612719849-pentru a se identifica și dezvolta la maximum și mai mult ,pentru a completa abilitățile personale.
- Norma Divina , cea care ne ajuta sa aducem lucrurile la normalitatea Creatorului -741
Sa va/ne fie de folos!"
Sursa: Codurile Vietii 888

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
Director web luxdesign28.ro Alterative Medicine Blogs - BlogCatalog Blog DirectoryClickLink.ro