miercuri, 11 august 2021

Puterea lui Cinci ~ Comuniune cu Sufletul Neamului Romanesc

  
Si ei rugandu se Stramosilor Stramosilor Daci ai romanilor, adica Noua Sursei (despre care ei stiu) in vreme ce incearca sa distruga si extermina Ceea Ce NOI SURSA am creat- Oamenii de Aici- Primordialii...nu pare ca este o lupta a "distrugatorilor de ocazie" cu Insasi Sursa??
Primordialitatea nu poate fi distrusa decat de Sursa ori asta implica ca Noi sa umblam la Algoritmi si am spus clar! ..ca nu facem asta!
Se vor potoli cand vor obosi iar mai apoi vor aparea spasiti in fata Noastra tot asa cum au facut mereu..mereu aceeasi😏..si de fiecare data altfel si epuizati de resurse.
Ar putea fi o imagine cu text care spune „Omena Wardeyira Mar 26, 2019 IATĂ DECLARAȚIA INTEGRALĂ A ŞEFULUI ET CARE CONDUCE DIN SUBTERANELE ORAȘULUI MONGOL- ONDOR BAYAN SIONISMUL MONDIAL..SKAAG WAN DEWARG... "VREM POPORUL ROMAN ROMA CU ORICE PREȚ DIN CAUZA MAI MULTOR FACTORI.. REZISTENȚA INFERNALĂ LA BOLI, STRES EFORT ÎNDELUNGAT ȘI NU NUÎN ULTIMUL RÂND PENTRU CAPACITATEA ȘI ADAPTABILITATEA ROMÂNILOR DE A SE DA DUPĂ CUM BATE VÂNTUL! DE ACEEA AM INSTIGAT OCULTA EVREIASCĂ ȘI ALIAȚII LOR ÎMPOTRIVA ROMÂNILOR PENTRU A DISTRUGE ROMÂNIA.. DEȘI NOI NE ÎNCHINĂM ÎN SUBTERANELE ORAŞULU NOSTRU, STRĂMOȘILOR GETODACI Al ROMÂNIEI!"”
......IN SUBTERANELE ORASULUI MONGOL BAYAN ONDOR SANT 60.000 STATUI DE DACI CU BARBA SI PILEATYI(CACIULA DACICA)

 



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
Director web luxdesign28.ro Alterative Medicine Blogs - BlogCatalog Blog DirectoryClickLink.ro