duminică, 17 ianuarie 2021

Puterea lui Cinci ~ Suntem PREGATITI !

Este posibil ca imaginea să conţină: copac, cer, în aer liber şi natură
"... Fiecare dintre noi are o energie de o anumită vibrație și emite acea energie în jurul său. Energia fiecăruia dintre noi contribuie la energia colectivului, a umanității.
Tu ai propriile credințe/ gânduri/ traume /comportamente/ adevăruri, iar acestea se alătură credințelor/ gândurilor/ traumelor/ comportamentelor/ adevărurilor celorlalți oameni. Astfel, în fiecare clipă, ceea ce gândești/ simți/ spui/ faci are influență asupra energiei (nivelului de vibrație al) umanității.
Mai concret, prin faptul că tu, ca individ, crești vibrațional (deci ești în proces de Ascensiune), susții și creșterea vibrațională/ Ascensiunea umanității. Absolut tot ce faci tu, ca persoană, are influență asupra a ceea ce se întâmplă la nivel colectiv.
În lume sunt miliarde de oameni și fiecare se află la un anumit nivel de vibrație. Dacă tu ești treaz din punct de vedere spiritual și ești conștient că tot ce gândești/ spui/ faci influențează nu numai propria viață/ evoluție, ci și evoluția colectivului, te manifești la modul conștient cât mai mult timp posibil, te menții într-o stare de echilibru energetic/ emoțional, la un nivel înalt de vibrație.
Cei mai mulți oameni care trăiesc acum pe Pământ funcționează la un nivel redus de vibrație. Cu cât sunt mai mulți oameni care se trezesc spiritual și încep să crească vibrațional, cu atât mai ușor ne va fi să „ridicăm” vibrațional umanitatea, în ansamblul său.
Revin la metafora cu care am început, la câmpul pe care ne aflăm noi toți, ca umanitate. Deasupra acestui câmp, deasupra noastră, se află un număr foarte mic de indivizi care sunt înconjurați de energii de vibrație foarte joasă și care au dominat lumea foarte mult timp. Energiile despre care vorbesc sunt unele precum lăcomia, frica, manipularea, divizarea, controlul, spălarea creierelor, cenzura masivă, corupția, etc.
Acești indivizi au jucat întotdeauna la acest nivel energetic și au „construit” sistemele care au funcționat până acum pe Pământ , controlând prin intermediul lor întreaga umanitate, din spatele ușilor închise. Ei sunt „păpușarii” și au manevrat umanitatea până acum, au inundat câmpul colectiv cu astfel de energii de vibrație joasă și au ținut sub control oamenii. Păpușarii au manevrat „păpușile”, care aveau rolul de a propaga și de a întreține în rândul marii mase a populației, prin diverse mijloace, aceste energii de vibrație joasă.
„Păpușile” joacă tot timpul așa cum le manevrează/ dictează „păpușarii”.

Păpușarii văd că sistemele construite de ei se încep să se prăbușească și încearcă acum cu disperare să le mențină în funcțiune.

De aceea în prezent sunt atât de mulți oameni care simt frică, care se simt manipulați/ supuși la presiuni pentru a face așa cum li se impune/ controlați/ cenzurați/ învrăjibiți unii împotriva altora. Tot de aceea acum sunt atât de mulți oameni care se ceartă/ atacă/ războiesc între ei, ceea ce creează mai multă divizare, mai mult haos, mai multă frică.
Oamenii de pe câmp se atacă între ei, se dușmănesc între ei, când, de fapt, totul a fost orchestrat de „păpușari”.
Cu cât mai mult ne dușmănim/ războim între noi, cei de pe câmp, cu atât mai puține șanse sunt să conștientizăm cine este este la originea acestui haos/ acestei divizări și să-i demascăm pe „păpușari”.
Dacă noi, cei care suntem treji din punct de vedere spiritual, ne lăsăm trași în frică, dacă ne lăsăm manipulați/ controlați, dacă ne lăsăm învrăjbiți unul contra altuia, dacă permitem să fim divizați, atunci noi coborâm ca nivel de vibrație și nu mai susținem Ascensiunea colectivă, ci alimentăm Vechiul cu noi energii de vibrație joasă.
Unul dintre rolurile noastre aici, pe Pământ, este acela de a alchimiza în Lumină energiile de vibrație joasă de la nivel colectiv. Cum le alchimizezi în Lumină, când tu te lași antrenat în acele certuri/ dispute/ atacuri și alimentezi Vechiul cu energiile de vibrație joasă?
Dacă eu cred ceva și tu crezi altceva, o să ne contrazicem/ criticăm/ atacăm/ jignim sau o să permitem fiecăruia să aibă adevărul său și o să-i respectăm dreptul de a avea un adevăr diferit de al nostru?
Puteți accepta faptul că un alt om are un adevăr diferit de al vostru?
Puteți înțelege că fiecare avem propria Cale, propriul mod de a parcurge acest proces de Ascensiune?
Puteți să încetați să îi mai contraziceți/ criticați/ atacați/ ironizați pe cei care sunt în jurul vostru, pe acel câmp și să conștientizați manevrele „păpușarilor" care încearcă să ne învrăjbească între noi?
Puteți să încetați să vă mai lăsați manipulați de „păpușari”, său le faceți jocul?"
Sursa: Lorie Ladd
21 de NOI REGULI PENTRU 2021

Dacă încă te ții de Vechiul Normal, te afli într-o lume a durerii în lunile și anii următori.
Lăsați-o ACUM sau veți rămâne în urmă și probabil veți ajunge să rămâneți acolo cu gloata, luptându-vă pentru ceva care să nu fie niciodată al vostru.
Trebuie absolut să ne dăm seama, chiar ACUM, că jocul s-a schimbat deja și că NOILE REGULI sunt scrise pe măsură ce vorbim.
Dacă nu ne putem deschide atenția suficient de mult pentru a surprinde schimbările cataclismice care se întâmplă în SINELE noastre, vom rata cea mai mare oportunitate din viața noastră și vom risca să fim aruncați sub roți.
Ne mutăm în Epoca Vărsătorului și această paradigmă emergentă necesită libertate interioară totală, care contrastează puternic cu paradigma antică a controlului extern.
Acest război spiritual se pregătește de multă vreme.
Pregătește-ți SINELE pentru o luptă colosală, chiar biblică, între aceste două dinamici, pe măsură ce Universul lucrează pentru a-l restabili SINE in Echilibru sub un NOU SEMN.
NU suntem aici pentru a conduce acest lucru după bunul nostru plac; Suntem aici pentru a ne deschide toate posibilitățile oferite de această plimbare. E timpul ca TU să fii schimbarea.
Și acesta este cu adevărat Momentul pe care mulți dintre noi l-am așteptat. Sistemul de control al matricei nu avea să se încheie niciodată fără să se dezvăluie pentru ceea ce este cu adevărat.
În cele din urmă, totul este deschis pentru toată lumea să vadă ACUM și este clar pentru cei care aleg să arate că Ciocanul coboară și Sistemul Vechi vrea să se rupă în efortul său de a consuma întreaga rasă Umană.
Cei care învață să rămână aliniați continuu cu adevărul lor interior vor putea evita alunecarea în conformitate, dependență, teamă, gândire de grup și prostie de turmă.
Vom avea nevoie de Instrumente, Temperament, Tenacitate și Spirit pentru a naviga în acest sens, sau vom fi prăjiți de stres, copleșiți de frică și vom ajunge blocați cu cealaltă oală într-una din mass-media narațiuni, realizând orbește agenda altcuiva.
Energia noastră va fi consumată în întregime de evenimente externe, împiedicând creșterea noastră spirituală și interioară și vom fi condamnați la trudă cu frustrare în rămășițele unei paradigme pe moarte, capabile doar să ne concentrăm asupra conflictului, a conflictelor și a luptei.
Unul dintre lucrurile pe care le observ foarte clar în aceste zile este modul în care se schimbă Natura ADEVĂRULUI și Sursa ADEVĂRULUI.
Odată ce am putut căuta și găsi Adevărul în istoria noastră colectivă stabilită, în mass-media și în relatările altora, Adevărul ACUM ne este revelat în relații.
Toate celelalte lucruri se dovedesc a fi complet compromise.
Iar izolarea anului a indus o purificare în relațiile noastre, astfel încât ACUM este ca și cum am lucra cu toții într-o Casă a Oglinzilor.
La început, criza a dezvăluit culorile noastre cele mai adevărate celor mai apropiați de noi și ACUM, în reflectările relațiilor noastre, putem vedea mai clar decât oricând ce trebuie să Știm și să facem pentru a evolua și a crește în această NOUĂ LIBERTATE interioară.
Dacă ignorăm ceea ce vedem, vom fi blocați în vechile moduri de a fi.
Acordați o atenție deosebită modului în care vă prezentați în relațiile dvs. în aceste zile, deoarece există două narațiuni concurente care se joacă în lumea noastră chiar ACUM.
Una dintre ele se întâmplă pe scena mediatică și prezintă o orchestrare creată de experti ai celor mai grave calități ale umanității.
Cealaltă poveste se întâmplă în mintea și inima ta și prezintă o oportunitate extraordinară pentru Evoluția personală.
Pe oricare dintre ele vă concentrați este ceea ce le veți aduce celorlalți din viața dvs. și va determina ce feedback primiți de la ei și de la lume.
Un prieten înțelept mi-a spus recent că IUBIREA pe care o trăim în viața noastră este cea mai clară reflectare a cine suntem cu adevărat ca oameni.
Deci, ce vezi în relațiile din viața ta?
Trăiești IUBIREA sau ești frustrat?
Există ușurință sau poate gol?
Există BUCURIE sau te simți reprimat sau îmbuteliat? Simțiți un sentiment de expansiune sau un sentiment de contracție?
Vă puteți analiza relațiile voastre pentru a simți care dintre acestea vă oferă energie și care dintre ele vă iau energia?
Ce merge bine în cele bune și rău în relatii ?
Ce trebuie să schimbați despre SINELE dvs. pentru a avea un fel de relație cu lumea care vă va aduce Fericire, Bucurie, Pace și Libertate?
În ultima vreme am meditat profund la toate acestea. Trecând foarte încet în gol și așteptând să vedem ce apare în mod natural.
Iată câteva lucruri care îmi vin în ultima vreme. Se simt ca un NOU set de reguli.
Ca un program actualizat pentru a rula pe măsură ce ne scufundăm colectiv cu capul într-un război extraordinar și cataclismic între libertate și control. Între frică și IUBIRE.

In EPOCA VĂRSĂTORULUI avem 21 de NOI REGULI pentru 2021
Bucurați-vă, oameni și păstrați vibrația ridicată!
1.) Mai presus de orice, Fii direct și Fii onest. FII cel care spune ceea ce de prea mult timp a rămas nespus.
2.) Iubește cu nebunie. Lasă totul în aer liber. Nu mai ai timp să te abții.
3.) Fă-ȚI SINELE puternic. Puternic din punct de vedere fizic, puternic din punct de vedere emoțional, puternic din punct de vedere mental, puternic din punct de vedere spiritual.
4.) Practicați detașarea radicală și eliberarea. Trebuie să creăm spațiu pentru ca Noul să apară.
5.) Învață să te bucuri să ai răbdare în a permite lucrurilor să se desfășoare în mod natural, fără a forța nimic.
6.) Exprimă-ți SINELE așa cum nu ai mai făcut până acum. Fii mai real. Fii mai crud. Fii mai deschis. Fii mai As . Fii mai mult Tu.
7.) Lăsați moartea să fie toată motivația de care aveți nevoie pentru a face orice doriți să faceți. Ceasul bifează mai repede ca niciodată.
8.) Nu vă mirați când lucrurile funcționează mult mai bine decât v-ați fi putut imagina.
9.) Oferă celorlalți câtă libertate poți suporta, apoi dă-le mai mult. Lasă-i să aibă părerile lor stupide, sau orice altceva, și continuă să-i iubești cu tot ce ai.
10.) NU lăsați mintea să ia volanul. Condu cu inima ta.
11.) Faceți din Evoluția personală principala dvs. directivă și urmăriți cât de repede se schimbă viața în bine.
12.) FII persoana din cameră care râde și zâmbește cel mai mult, arătându-le altora cum să elimine nebunia lumii.
13.) Conservați-vă energia până când este timpul să vă mișcați, apoi faceți acest lucru cu Potență maximă.
14.) Rămâneți aproape de lucrurile pe care le puteți controla și distanțați-vă de acele lucruri pe care nu le puteți.
15.) Învață tot ce ai învățat până acum. Participă pe deplin la Creșterea altora.
16.) Creați relații, stabiliți relații, găsiți un punct comun, construiți poduri și fiți acolo pentru alții.
17.) Învață să observi cu înverșunare lumea și oamenii din jurul tău.
18.) Rescrieți regulile după cum este necesar pentru o ușurință maximă și un stres minim.
19.) Lasă-te să plângi, să țipi sau orice altceva, după cum este necesar, pentru a te asigura că ești o conductă pentru emoții negative, NU un rezervor.
20.) Practică, practică, practică. Angajați-vă în practica interioară zilnică în fiecare zi. Cultivați-vă pacea și forța interioară prin continuitatea intențiilor voastre.
21.) Mențineți cea mai mare vibrație din jur posibilă și faceți o reusita din a fi catalizator pentru alții."
Sursa: Pars Kutay si Daniel Găucan


"Închinaţi-vă Copilului Divin din voi

....Amintiţi-vă că tinereţea este sămânţa iubirii lui Dumnezeu, implantată în corpul divin al omului. Într-adevăr, tinereţea este Divinitatea în om; tinereţea este viaţă spirituală, viaţă frumoasă. Bătrâneţea nu este spirituală, este muritoare, urâtă, neadevărată. ...Gândurile de durere, de frică şi de grijă sunt urâte, noi le numim bătrâneţe. Gândurile de bucurie, de dragoste şi de ideal creează frumuseţea numita tinereţe.
Bătrâneţea este doar o coajă în care zace piatra scumpă a realităţii, adica giuvaerul tinereţii.
...Obişnuiţi-vă ca în voi să menţineţi conştiinţa copilăriei. Închinaţi-vă Copilului Divin din voi. Înainte de a adormi, spuneţi conştiinţei voastre:
...“Recunosc că în mine trăieşte un corp spiritual al bucuriei, veşnic tânăr şi frumos. Sufletul, gura, nasul, pielea sunt frumoase, spirituale, posed corpul Copilului Divin care este acum desăvârşit”.
...Repetaţi aceste cuvinte şi meditaţi asupra lor până adormiţi. Dimineaţa, când va sculaţi, spuneţi-vă tare:
“ Iubire, în numele tău, în mine lucrează un alchimist divin! Prin puterea spirituală a acestei afirmaţii s-a produs în această noapte transformarea şi evoluţia dinlăuntru spre înafară.
Spiritul a pătruns în corpul meu spiritual, în templul intim. Alchimistul din noi a lăsat să se distrugă celulele moarte şi epuizate; a făcut ca pielea să se înnoiască cu o aură de sănătate şi frumuseţe.
Într-adevăr, acolo unde apare iubirea divină, acolo este tinereţe veşnică.
..Alchimistul divin locuieşte în corpul meu şi formează încontinuu celule noi şi frumoase de copil. Spiritul tinereţii este în corpul meu şi totul este Bun, Sfânt…Sfânt, Sfânt, Sfânt este Dumnezeu”.
...Învaţă să râzi şi să zâmbeşti ca un copil. Un surâs venit din suflet este o uşurare spirituală. Un surâs adevărat este ca o operă de artă a legiuitorului nemuritor.
....Este bine să spunem cu convingere:
“Eu emit un cuget iubitor în întreaga lume şi doresc ca toate fiinţele să fie fericite şi binecuvântate”.
...Dă-ţi ţie asigurarea înaintea unei zile de lucru:
“În mine trăieşte o formă desăvârşită, o formă divină. Îmi construiesc în fiecare zi frumosul, până ce acesta devine realitate. Sunt copilul lui Dumnezeu Tatăl, care îmi va da tot ce am lipsă acum şi întotdeauna! Sfânt, Sfânt, Sfânt este Dumnezeu”.
...Învaţă să te pătrunzi întotdeauna de bucurie. Dă-ţi asigurarea:
“Viaţa veşnică umple şi pătrunde sufletul şi corpul meu, cu starea sa desăvârşită!”
...Fă totul în jurul tău luminos şi frumos.
Întrebuinţează spiritul şi bucură-te de lumina soarelui… Siddha a menţinut în toate căile metode inspirative, aşa cum Dumnezeu L-a exprimat pe Fiul Său prin fiecare creatură; conştiinţa lor ştie că Dumnezeu este totul, Dumnezeu se revelează în toti şi în toate.
Slavă lui Dumnezeu, şi pe pământ Pace şi Bunăvoire!

...Meditatie :

O, Tata!
Îti binecuvantez zilnic fumusetea .
În ochi am lumina dragostei Tale.
Ma impodobesc cu Lumina ta.
Adevarul Tau vorbeste prin gura mea .
Respir cu suflul Tau de viata .
Prin dragostea Ta traiesc vesnic.
Aud glasul Tau .
Fiinta mea cu madularele ei este Fiinta Ta .
Inima mea este Inima Ta .
Tu esti Viata , Sanatatea si Puterea mea ,
Prin Spiritul Tau Traiesc .

..Vrem să fim iertaţi dar nu suntem dispuşi să iertăm şi noi. Vrem să ni se acorde atenţie şi să ne fie luate în seamă toate drepturile, dorinţele, de nu şi capriciile, luăm însă foarte grăbit şi împrăştiat aminte la nevoile, doleanţele şi solicitările celorlalţi. Ceilalţi!
Ei ne apar undeva, departe, un soi de fantome pierdute în ceaţă. Ni se pare de fapt, că toţi cei din jurul nostru au obligaţii faţă de noi, iar noi faţă de nimeni, niciodată. Toate ni se cuvin, tot ce facem e bun şi îndreptăţit, numai noi avem întotdeauna dreptate."

Nicolae Steinhardt – Daruind vei dobandi

Foto: Energii sursă divină primite de coduri de lumină curcubeu de înaltă frecvență capturate pe 15 ianuarie 2021 de Jenna Susan Ballantyne
Este posibil ca imaginea să conţină: copac, cer, în aer liber şi natură


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
Director web luxdesign28.ro Alterative Medicine Blogs - BlogCatalog Blog DirectoryClickLink.ro