vineri, 15 ianuarie 2021

Puterea lui Cinci ~ ajutor prin Meditatia de curatare a Coloanelor Budhhice

 


Va propun sa participam cu totii la aceste meditatii de curatare pentru America si intreaga lume.

Fiecare dintre dvs poate ajuta asa cum poate , in felul sau personal .. dar va rog sa vizualizati la final lumina violet si lumina alb aurie care curata , armonizeaza si construieste un viitor frumos ! si sa ajutati dupa puteri in orice oras sau zona unde simtiti imboldul interior. 

...MESAJ DE LA COBRA...Joi, 14 ianuarie 2021

"Un scurt mesaj către populația de suprafață
În perioada 20-22 ianuarie va exista un nod cronologic important care va influența într-o măsură semnificativă cursul viitor al evenimentelor de pe suprafața acestei planete. În acest timp, este foarte important să ancorați cât mai multă Lumină posibil.
Forțele Luminii cer tuturor celor care se simt atât de îndrumați să facă meditația Coloanei Buddhice de lumina pentru Statele Unite continentale la fiecare 4 ore începând din 20 ianuarie la prânz EST și terminând la prânz EST pe 22 ianuarie.



În plus, puteți vizualiza toate energiile din Statele Unite continentale fiind purificate de Flacăra Violetă în orice moment în care vă simțiți atât de îndrumați, de la 20 până la 22 ianuarie și, de asemenea, în zile înainte și după..."

AS ADAUGA CA VIZUALIZAREA SA O EXTINDEM LA INTREAGA PLANETA...SI SA VIZUALIZAM SI FLOAREA VIETII...



Meditația zilnică a Coloanelor Buddhice la 17.30 EET – ora României 

O Coloană Buddhică este o coloană permanentă de foc Buddhic, legată de rețeaua planetară. A crea un vortex de Lumină într-o locație care ajută Forțele Luminii să elibereze această planetă, este o tehnică foarte utilă.

http://2012portal.blogspot.com/2018/07/planetary-ascension-process.html

Poate fi construită atunci când o persoană este prezentă într-o locație sau la distanță, atunci când un grup de oameni o fac împreună.

De asemenea, poate fi realizată atât de mare cât este necesar pentru a acoperi o anumită locație, chiar și un oraș întreg.


Puteți menține de asemenea Coloane Buddhice în următoarele locații , trei puncte de intrare întunecate de gaură de vierme :

  • AFRICA   Republica Democratică Congo, Bukavu, Lake Kivu



  • Slovenia, Ljubljana


  • SUA / CA, Santa Monica

Nu ezitați să meditați în oricare dintre locațiile de mai sus, la care vă simțiți atrași.
Iată instrucțiunile pentru menținerea fiecărei Coloane Buddhice :

1. Utilizați propria tehnică pentru a vă aduce într-o stare de relaxare. Respirați adânc o Lumină albă strălucitoare. Expirați tot ce nu vă mai servește. Repetați această respirație de câteva ori. Apoi, spuneți această mantră, sau una similară, în tăcere sau cu voce tare, dacă va simțiți ghidat :

 “  Eu sunt Sufletul
    Eu sunt Lumina Divină
    Eu sunt Voința Divină
    Eu sunt Iubirea Divină
    Eu sunt un proiect fix, Sufletul “.


2.    Vizualizați Chakra Stelară a Sufletului vostru cum se aprinde cu o Lumină albă strălucitoare. Vizualizați această Lumină sub forma unui vortex care spiralează în jos, curățindu-vă câmpul energetic.

3.    Vizualizați o Stea cu 5 colțuri, plasată sus în cer la aproximativ 9 mile (14,48 km) deasupra locației alese. Vedeți această stea strălucind deasupra locației alese, radiind o Lumină alb sclipitoare.

4.     Acum vizualizați Focul Alb al lui AN care emană de la Soarele Galactic Central, trecând prin toate punctele de Lumină din Sistemul nostru Solar și prin Steaua cu 5 colțuri, prin locația aleasă și adânc în centrul Pământului. Continuați să vizualizați acest stâlp de Lumină pentru câteva minute.

5.    Vizualizați vârful unui vortex strălucitor de Lumină albă, care spiralează de la Steaua cu 5 colțuri în sensul acelor de ceasornic, înlăturând și transmutând toate vibrațiile joase, entitățile întunecate și energiile întunecate, și le transmite la Steaua cu 5 colțuri pentru transmutare. Vizualizați acest vortex de Lumină albă cum se rotește pentru câteva minute.

6.    Vizualizați această Coloană Buddhică legată complet de toate Coloanele Buddhice de pe planetă, de Rețeaua Planetară de Lumină de dedesubt, de deasupra și de pe suprafața planetei, și de orice punct de Lumină, așa cum este îndrumat de Ființele Ascensionate, toate conectate împreună cu această Coloană Buddhică  la Steaua cu 5 colțuri, în Rețeaua de Lumină alb strălucitoare.

7.    Acum, în numele Sursei, în numele prezenței EU SUNT al luminii eterne. Declarăm și comandăm ca, Coloana Buddhică în locația aleasă,  să fie completă pe toate planurile, așa cum este ghidat de Sursă.


Timpul sugerat pentru această meditație este de 15 minute pentru fiecare meditație. De asemenea, puteți urma instrucțiunile originale pentru a configura a Coloană Buddhică, dacă așa doriți.

După cum s-a menționat mai sus, puteți medita pe oricare din locațiile sugerate mai jos. La fel, puteți medita în locații diferite, în fiecare zi.

Victoria Luminii !
SUGESTII DE PUNCTE UNDE ESTE NEVOIE DE COLOANE BUDHHICE :
Continentul
Țara
Orașul
Africa
Republica Democratică Congo
Bukavu, Lake Kivu
Africa
Egipt
Giza
Asia
China
Beijing
Asia
China
Chengdu
Asia
Taiwan
Taipei
Europa
Anglia
Londra
Europa
Franța
Paris
Europa
Germania
Munchen
Europa
Italia
Roma
Europa
Slovenia
Ljubljana
America de Nord
SUA / California
Los Angeles
America de Nord
SUA / California
Muntele Shasta
America de Nord
SUA / California
Santa Monica
America de Nord
SUA / Districtul Columbia
Washington
America de Nord
SUA / New York
New York
America de Nord
SUA / New York
Long Island :
Laboratorul Cold Spring Harbor
America de Nord
SUA / Virginia
Arlington : DARPA (Agenția pentru proiectele de cercetare avansată pentru apărare)
America de Nord
SUA / Colorado
Colorado Springs Baza Peterson al Forțelor Aeriene din Colorado


Puteți considera că este util să priviți următoarele fotografii din satelit pentru fiecare dintre locațiile menționate anterior, înainte de a face meditația.


China, Beijing


China, Chengdu



Taiwan, Taipei


SUA / CA, Muntele Shasta


Laboratorul Cold Spring Harbor din Long Island 


DARPA (Agenția pentru proiectele de cercetare avansată pentru apărare)
din Virginia


Baza Peterson al Forțelor Aeriene din Colorado


Washington DC


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
Director web luxdesign28.ro Alterative Medicine Blogs - BlogCatalog Blog DirectoryClickLink.ro