miercuri, 6 ianuarie 2021

Puterea lui Cinci ~ Martori ai TIMPURILOR

Onoram  Fratii Nostri STEJARI  :   Stejarul primordial avea  inaltime 70 km !   coroana aprox diam 350 km !



Mai jos aveti ciotul ramas din taierea unui copac stravechi din apropierea Africii de Sud, care a ajuns la 12 km inaltime intr-o viata de 12 mii de ani.

Acesti copaci , stejari, provin din stejarul primordial adus samanta din Univers si plantat in Ialomita in BARAGAN , care a trait mai mult de 50 mii de ani si a fost taiat cu aprox  2400 ani i.e.n.  de reptilieni cu o raza laser trecuta printr-un granat , cu lumina grena . Era un copac colosal , aproximativ 70 km inaltime, a carei coroana acoperea aproximativ de la Pitesti la poalele Bucegilor, la Odessa, Constanta, si in sud pana la Plovdiv . Ciotul  ramas actual este ingropat in aluviuni  incepand de la adancimea minima de 10m.   

Un trunchi aprox. diametru 3300 m ?   o  Coroana aprox diametru  350 km ?  extrasul antiimbatranire ???

Acest stejar este parintele tuturor stejarilor si gorunilor de pe planeta si toti sunt permanent interconectati prin radacini intr-o retea de energie pozitiva datatoare de viata perfecta conform planului divin. Si daca nu mai sunt in continuare verzi in mediul nostru dimensional , marii copaci exista in celelalte dimensiuni ale iubirii neconditionate , raspund chemarilor si ne ajuta pentru mai departe.

Pe teritoriul actual al Romaniei au existat aprox 3600 copaci asemanatori, de diferite marimi, iar pe vechiul teritoriu al Daciei erau aprox 50 de mii de asemeni copaci....toti au fost taiati ca sa "nu strice peisajul si sa dea de gandit despre adevarata istorie a planetei "...

Daca va ganditi la cele 2 "varfuri gemene" de la Filzmoos, Bischofsmutze , sunt ramasite din cioturi a doi asemenea stejari taiati aprox cu 2000 de ani i.e.n.    

multumiri dl V M V........

 

Completare din alte surse in 16 01 2021 :
coloana din fata e restul unui copac urias ......

  


8h 
ADEVĂRUL VĂ ELIBEREAZĂ! - DE LA ANOUNYIMOUS YODA
PRIVIȚI ACEAST TRUNCHI DE COPAC!
ESTE DOAR UNUL DIN COPACII MICI AI ATLANȚILOR.
REȚINEȚI!
MARELE STEJAR PRIMORDIAL DIN BĂRĂGANUL ROMÂNIEI AVEA DIMENSIUNI CU MULT MAI MARI, ERA DE-A DREPTUL COLOSAL.

SA ISI PRIMEASCA TOATA PLATA CEI CARE A AU OMORAT FRATII NOSTRII STEJARI !!!
 
 Este posibil ca imaginea să conţină: ocean, text şi în aer liber
   

   



























Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
Director web luxdesign28.ro Alterative Medicine Blogs - BlogCatalog Blog DirectoryClickLink.ro