luni, 25 ianuarie 2021

Puterea lui Cinci ~ Cordonul de Argint

"Va readuc aminte...
Astazi vom vorbi despre Cordonul de Argint:
In primul rand exista un superstring numit CORDONUL de ARGINT ,care este un toron compus din 144.000 de stringuri polimultispectrale , si polimultiarmonice si care se seteaza / pune doar de DUHUL SFANT ! ! !
Si fiecate string are :
144.000 de coduri Energetice Monocord ,
144.000 de coduri Fotoinformationale ,
144.000 coduri Fotospirituale Divine pure .
Fiecare string in parte !
Astea toate se cupleaza si activeaza comform unui anumit altgoritm radacina cristalin strict secret , si PUR DIVIN , si extraordinar de complex !

Ati vazut la o masina moderna cand ii creezi un motor nou , cand e sa ii pui piese noi la motor , cate conditii speciale implica , incepand de la criogenia pentru camasile cilindrilor termo barico motrici , pana la cibernetica de nivele foarte avansate , apoi temperaturi foarte inalte , apoi la chiuloasa cate reglaje sant cand strangi prezoanele , nu strangi ca nebunul pana rupi cheia , sau prezonul , si e un anumit cod de ordine a strangerii , si sant anumite valori numerice de strangere , grupate matricial si , diferite una de alta ,,,,,, si e doar un motor de masina , ansamble de fieratanii , calculate foarte savant !

Va dati seama prin comparatie , cam cat e de complex un Motor Divin de OM, si ce multe si complicate conditii si proceduri implica pentru reasamblare , recalibrare , reprogramare , etc , si astea dupa ce mai inainte ai stiut ce si cum sa faci sa il purifici in toate structurile intime !
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Apoi dupa decuplarea Superstringului , se decupleaza si cele 144.000 de cuple biomagnetice !
Sufletul se regaseste buimac si speriat , dezorientat in neantul cosmic quantic spiritual , unde odata cu el mai sant si altele milioane de suflete , care unele merg la Lumina , altele sant fugarite de vanatorii si mercenarii intunericului si capturate , si batute demonic !

De unde sa stie americanii si restul, care suflet se potriveste la cuplele respective ale unui vehicul si care e codul cristalin subquantic radacina , si care e altgoritmul monohologramal Divin de activare a codului ?!
Plus ca nu vor putea recupla cordonul de argint intre vehiculul hidraulic , si esenta spirituala !
Chiar daca ar avea cibernotehnologie bioeterica tot nu ar putea !

Dar in schimb pot crea zombi biocyborgi sistemici extraordinar de periculosi pentru omenire si planeta , in care se pot ingramadi in foarte multe entitati inferioare , avand atasate de ele clusteri de arhive de recipienti cu capsule in care sa mai fie altii , ostiri gata de dezarhivare si invazie , sau boli , sau alte nenorociri ecosistemale !

Iar daca americanii si restul, ar avea recipienti bioeterici cu suflete capturate , tot nu vor putea sa cupleze cordonul de argint , nici daca apeleaza la gurusi , sau alieni !

Iar sufletul insusi nu poate sa cupleze cordonul, dar poate sa posede corpul, si si-au dat foc la sansa americanii daca mai scapa iar ceva !

Un vehicul hidraulic uman / trup material , poate fi folosit de ostili ca portal !

De aia in vechime se ardeau toate vehiculele biohidraulice (cadavrele), ce ramaneau fara computerul central al esentei motrice spirituale Divine , tocmai pentru a numai putea fi ravnit de sufletul destrupat , si pentru a nu putea fi posedat sau maltratat de ostili !
Nu e chiar asa simplu cum se lauda ei !

Poate sub masca asta ascund clonarea si inlocuirea rasei umane originale planetare pamantene !
Ca asta face parte din PLAN !
Stiu... e greu sa intelegeti PLANUL ! ...te rog sa mai recitesti inca o data , pentru binele tau.
Pace si Lumina lina…,"
.........................................

SWARUU din TAYGETA   : 

" CEI care se nasc pot fi reali ( cu Suflet ) sau nereali ( biologie fara Suflet).... ( atentie legat si de experimnte cu copii conceputi altfel decat natural...)
Nerealii vor mima ca au emotii dar nu exista asa ceva in interiorul lor,,, sunt doar un program care sa fie vazut de altii
Gindirea lor vine din computerul central al Matricei si ei vor avea toti aceeasi opinie despre tot...
Ei, NEREALII , sunt o reflexie a Mintii colective a celor REALI......
Ei sunt cei care nu pot gandii in afara mentaluilui colectiv si se conformeaza sistemului,  aceia sunt cei nereali.....

Pentru  cei reali  care nu isi indeplinesc misiunea sufletuluii , Sufletul lor isi poate  pierde interesul pentru acel corp biologic , corpul poate ramane fara suflet  si continua sa fie o biologie a unei persoane reala anterior  dar acestia vor fi doar  simple holograme nenorocite...( vezi   Strabunul )
Corpul lor continua sa functioneze cu mici fire de conexiun=Cordonul Argintiu si va decadea in cancer, dementa, alzheimer.  autism....

Cum stii daca esti real  ?  REAL =  daca iti descoperi bucuria si pasiunea pentru a trai ....

Ideea ca oamenii reali sunt limitati este singurul lucru care ii limiteaza...
Voi puteti crea orice deoarece sunteti Sursa ..."

.............................................

Strabunul Din Ceahlau

15h  · 

"Informatii din Biblioteca Akasha:

12% din populatia totala a Planetei sunt spirite incarnate, cu suflet (dintre acestia doar 4% sunt fiinte complet trezite si constiente, deci vreo 280 de milioane de locuitori, restul de 8% sunt prizonierii matricei)

44% din populatia totala sunt fiinte hibride, shapeshifters, robotoizi, clone, fiinte interdimensionale (fantome)

44% din populatia totala sunt figuranti, holograme, etc.

Ca sa ne intelegem cum sta treaba..."

Prim Cristian...

       Este posibil ca imaginea să conţină: text care spune „Figure 16.1- The Silver Cord”

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
Director web luxdesign28.ro Alterative Medicine Blogs - BlogCatalog Blog DirectoryClickLink.ro