sâmbătă, 30 ianuarie 2021

Puterea lui Cinci ~ sa invatam IUBIREA EXTREMA

 





"Dacă încă te ții de Vechiul Normal, te vei aflaîntr-o lume a durerii în lunile și anii următori.
Lăsați-o ACUM sa plece sau veți rămâne în urmă și probabil veți ajunge să rămâneți acolo cu gloata, luptându-vă pentru ceva care să nu fie niciodată al vostru.
Trebuie absolut să ne dăm seama, chiar ACUM, că jocul s-a schimbat deja și că NOILE REGULI sunt scrise pe măsură ce vorbim.
Dacă nu ne putem deschide atenția suficient de mult pentru a surprinde schimbările cataclismice care se întâmplă în SINELE noastre, vom rata cea mai mare oportunitate din viața noastră și vom risca să fim aruncați sub roți.
Ne mutăm în Epoca Vărsătorului care necesită libertate interioară totală, care contrastează puternic cu paradigma antică a controlului extern.
Acest război spiritual se pregătește de multă vreme.

Pregătește-ți SINELE pentru o luptă colosală, chiar biblică, între aceste două dinamici, pe măsură ce Universul lucrează pentru a-l restabili SINELE in Echilibru sub SEMNUL VARSATORULUI .
NU suntem aici pentru a conduce acest lucru după bunul nostru plac; Suntem aici pentru a ne deschide toate posibilitățile oferite de această schimbare. E timpul ca TU să fii schimbarea.
Și acesta este cu adevărat Momentul pe care mulți dintre noi l-am așteptat. Sistemul de control al matricei nu avea să se încheie niciodată fără să se dezvăluie pentru ceea ce este cu adevărat.
În cele din urmă, totul este deschis pentru toată lumea să vadă ACUM
Cei care învață să rămână aliniați continuu cu adevărul lor interior vor putea evita alunecarea în conformitate, dependență, teamă, gândire de grup și prostie de turmă.
Vom avea nevoie de Instrumente, Temperament, Tenacitate și Spirit pentru a naviga în acest sens, sau vom fi prăjiți de stres, copleșiți de frică și vom ajunge blocați cu cealaltă oală într-una din mass-media narațiuni, realizând orbește agenda altcuiva.
Unul dintre lucrurile pe care le observ foarte clar în aceste zile este modul în care se schimbă Natura ADEVĂRULUI și Sursa ADEVĂRULUI.
NU respingeti ! Analizati, cautati surse paralele si convingeti-va singuri !

Iată o imagine a scenei sonore din Biroul Oval în care filmează așa-numitul „președinte” Biden folosind Hollywood FX.


Un Birou Oval exact ca cel original este în Norfolk, la aprox. 6000 Km de DC. : https://www.bbc.com/news/uk-england-norfolk-55469093

Vi se pare INTERESANT ??? Cum va simtiti MANIPULATI ???
Ajutorul vine de unde nu ati fost obisnuiti ......



Odată ce am putut căuta și găsi Adevărul în istoria noastră colectivă stabilită, în mass-media și în relatările altora, Adevărul ACUM ne este revelat în relații.
Toate celelalte lucruri se dovedesc a fi complet compromise.
Iar izolarea impusa a indus o purificare în relațiile noastre, astfel încât ACUM este ca și cum am lucra cu toții într-o Casă a Oglinzilor.
La început, criza a dezvăluit culorile noastre cele mai adevărate celor mai apropiați de noi și ACUM, în reflectările relațiilor noastre, putem vedea mai clar decât oricând ce trebuie să Știm și să facem pentru a evolua și a crește în această NOUĂ LIBERTATE interioară.
Dacă ignorăm ceea ce vedem, vom fi blocați în vechile moduri de a fi.
Acordați o atenție deosebită modului în care vă prezentați în relațiile dvs. în aceste zile, deoarece există două narațiuni concurente care se joacă în lumea noastră chiar ACUM.
Una dintre ele se întâmplă pe scena mediatică și prezintă o orchestrare creată de experti ai celor mai grave realități ale umanității.
Cealaltă poveste se întâmplă în mintea și inima ta și prezintă o oportunitate extraordinară pentru Evoluția personală.
Pe oricare dintre ele vă concentrați este ceea ce le veți aduce celorlalți din viața dvs. și va determina ce feedback primiți de la ei și de la lume.
Un prieten înțelept mi-a spus recent că IUBIREA pe care o trăim în viața noastră este cea mai clară reflectare a cine suntem cu adevărat ca oameni.
Deci, ce vezi în relațiile din viața ta?
Trăiești IUBIREA sau ești frustrat?
Există ușurință sau poate gol?
Există BUCURIE sau te simți reprimat sau îmbuteliat? Simțiți un sentiment de expansiune sau un sentiment de contracție?
Vă puteți analiza relațiile voastre pentru a simți care dintre acestea vă oferă energie și care dintre ele vă iau energia?
Ce merge bine în cele bune și rău în relatii ?
Ce trebuie să schimbați despre SINELE dvs. pentru a avea un fel de relație cu lumea care vă va aduce Fericire, Bucurie, Pace și Libertate?
În ultima vreme am meditat profund la toate acestea. Trecând foarte încet în gol și așteptând să vedem ce apare în mod natural.
Iată câteva lucruri care îmi vin în ultima vreme. Se simt ca un NOU set de reguli.
Ca un program actualizat pentru a rula pe măsură ce ne scufundăm colectiv cu capul într-un război extraordinar și cataclismic între libertate și control. Între Frică și IUBIRE.

In EPOCA VĂRSĂTORULUI avem

21 de NOI REGULI pentru 2021

Bucurați-vă oameni și păstrați vibrația ridicată!

1.) Mai presus de orice, Fii direct și Fii onest. FII cel care spune ceea ce de prea mult timp a rămas nespus.
2.) Iubește cu nebunie. Lasă totul în aer liber. Nu mai ai timp să te abții.
3.) Fă-ȚI SINELE puternic. Puternic din punct de vedere fizic, puternic din punct de vedere emoțional, puternic din punct de vedere mental, puternic din punct de vedere spiritual.
4.) Practicați detașarea radicală și eliberarea. Trebuie să creăm spațiu liber pentru ca Noul să apară.
5.) Învață să te bucuri să ai răbdare în a permite lucrurilor să se desfășoare în mod natural, fără a forța nimic.
6.) Exprimă-ți SINELE așa cum nu ai mai făcut până acum. Fii mai real. Fii mai crud. Fii mai deschis. Fii mai As . Fii mai mult TU.
7.) Lăsați moartea să fie toată motivația de care aveți nevoie pentru a face orice doriți să faceți. Ceasul bifează mai repede ca niciodată.
8.) Nu vă mirați când lucrurile funcționează mult mai bine decât v-ați fi putut imagina.
9.) Oferă celorlalți câtă libertate poți suporta, apoi dă-le mai mult. Lasă-i să aibă părerile lor stupide, sau orice altceva, și continuă să-i iubești cu tot ce ai.
10.) NU lăsați Mintea să ia volanul. Condu cu Inima ta.
11.) Faceți din Evoluția personală principala dvs. directivă și urmăriți cât de repede vi se schimbă viața în bine.
12.) FII persoana din cameră care râde și zâmbește cel mai mult, arătându-le altora cum să elimine nebunia lumii.
13.) Conservați-vă energia până când este timpul să vă mișcați, apoi faceți acest lucru cu Potență maximă.
14.) Rămâneți aproape de lucrurile pe care le puteți controla și distanțați-vă de acele lucruri pe care nu le puteți stabiliza .
15.) Învață tot ce nu ai învățat până acum. Participă pe deplin la Creșterea altora.
16.) Creați relații, stabiliți relații, găsiți un punct comun, construiți poduri și fiți acolo pentru alții.
17.) Învață să observi cu înverșunare lumea și oamenii din jurul tău.
18.) Rescrieți regulile după cum este necesar pentru o ușurință maximă și un stres minim.
19.) Lasă-te să plângi, să țipi sau orice altceva, după cum este necesar, pentru a te asigura că ești o conductă ce elibereaza emoții negative, NU un rezervor.
20.) Practică, practică, practică. Angajați-vă în practica interioară zilnică în fiecare zi. Cultivați-vă pacea și forța interioară prin continuitatea intențiilor voastre.
21.) Mențineți cea mai mare vibrație din jur posibilă și faceți o reusita din a fi catalizator pentru alții."
Sursa: Pars Kutay si Daniel Găucan

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
Director web luxdesign28.ro Alterative Medicine Blogs - BlogCatalog Blog DirectoryClickLink.ro