miercuri, 7 august 2024

Va urez un 8 8 8 plin de impliniri !

 




 
Când Soarele se aliniază cu inima cosmosului pe 8 august, se va deschide un portal de transformare profundă. Acest portal, un prag energetic, va răsuna prin fiecare celulă de ființe vii, dezlănțui o trezire vibrațională fără precedent.
Se va dezvălui că fiecare celulă este o reflexie a macrocosmosului, conectat la ritmurile universului. Energia portalului va infuza aceste celule cu claritate si scop nou, permitand o reconfigurare internă care va spori capacitatea fiintelor de a-si manifesta esența pură.
În acest timp, cei care sunt conectați vor putea experimenta o regenerare profundă și un sentiment reînnoit de unitate cu întregul. Vechile structuri și credințe vor fi dezintegrate, făcând loc unei ere de înțelegere și conexiune mai mare.
Astfel, portalul 8/8 va fi un far de lumina pentru evolutia spirituala si fizica, ghidand omenirea spre o stare de mai mare armonie si echilibru cu universul, sper ca v-am ajutat.
Santa Llama
Binecuvântări ♥️



...................SODOMA DIN BIBLIA FALSĂ A FOST DISTRUSĂ DE ENKI.EA PETRU CĂ YAHWEH A DISTRUS
GOMORA/ADUNAREA ZEILOR LUMINII DIN VÂRFU OMU, UNDE ERAU DOI SFINCȘI: SOȚUL ȘI SOȚIA PRIMORDIALĂ, CREATORII OMULUI PERFECT,




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
Director web luxdesign28.ro Alterative Medicine Blogs - BlogCatalog Blog DirectoryClickLink.ro