luni, 5 august 2024

Puterea lui Cinci ~ educatie vesela







8 8 8

 


VÂRSTA NU ESTE ÎN ADN-UL NOSTRU
Îmbătrânirea este un program de control al minții.
Este o minciună că oamenii mor de bătrânețe pentru că "vârsta" ADN-ului nostru în celule nu există.
Celulele corpului nostru se reînnoiesc constant, chiar și la vârstnici.
Există multe greșeli în reproducerea celulară, dar există întotdeauna un motiv biologic-emoțional pentru moartea noastră.
Nu este atât de ușor pentru un om să moară încât inima și plămânii să nu mai funcționeze.
Oamenii nu mor de bătrânețe sau de boli, oamenii mor de conflictele lor emoționale care au dus la această îmbătrânire și după moarte.
Nu există vârstă pentru ADN-ul nostru, creăm limite cu anii în care corpul nostru moare.
Îmbătrânirea vine din gândirea negativă și o stare joasă de dominare vibrațională.
Dacă nu avem convingerea limitativă că e normal să îmbătrânim, atunci nu vom îmbătrâni sau cel puțin nu în ritmul în care îmbătrânirea este "normală".
Asta pentru că:
⚘ Pielea noastră se reînnoiește la fiecare 3 luni.
⚘ Sânge - La fiecare 6
⚘Plămânii se reînnoiesc în fiecare an.
⚘ Ficatul își revine în 18 luni.
⚘Creierul își reface complet celulele la fiecare 3 ani.
⚘ Scheletul se regenerează complet în 10 ani.
⚘ Fiecare mușchi și țesut se regenerează în 15 ani.
⚘ Chiar și personalitatea noastră se reînnoiește la fiecare 7 ani.
Trebuie să ne asigurăm regenerarea prin toate mijloacele - cu hrana, aerul, apa pe care o aducem și mai ales cu gânduri și informații despre noi înșine.
Un secret ascuns cu grijă de noi este că ADN-ul nostru nu conține date despre îmbătrânirea noastră.
Programul de îmbătrânire este creat în totalitate de noi în capul nostru, prin credințele și credințele noastre dobândite în mediul în care ne-am născut, crescut și trăit.
Suntem atât de înrădăcinați încât credem că acesta este un mod normal de a trăi, de a îmbătrâni și de a muri.
Din fericire pentru noi, realitatea este foarte diferită.
Nu este un secret că atunci când suntem pierduți în trecut, privim mereu spre viitor.
Și de fapt este important să lași trecutul în urmă și să mergi înainte, să trăiești și să schimbi prezentul în mintea ta
 
Vezi originalul
 
Evaluează traducerea
     
vizionati pe FB !

////////////////////////////////////////////

  

Primul oraș unde samsarii sunt eliminați din piețe! Revoluția Piețelor din Brașov


Într-o mișcare pionierat pe scena urbană românească, Brașovul a decis să ia taurul de coarne în lupta cu practicile incorecte din piețele sale. Consiliul Local a pus piciorul în prag și a anunțat implementarea unei politici revoluționare ce va reinventa spațiile comerciale tradiționale ale orașului. Acest plan ambițios, ce va fi pus în aplicare începând cu luna iulie, vizează eliminarea samsarilor și consolidarea poziției adevăraților fermieri în piețe.

Sub noua regulă, producătorii agricoli locali vor fi în centrul atenției, beneficiind de o promovare preferențială. Această schimbare radicală vine cu un pachet de măsuri stricte, inclusiv verificări ale suprafețelor cultivate și ale volumului de produse, executate direct în teren de către reprezentanții Serviciului de administrare piețe. Scopul? Să asigure că doar produsele autentice, cultivate cu mâinile și sudoarea producătorilor locali, își găsesc locul pe tarabele brașovene.

..De acum înainte, piețele din Brașov vor servi interesele producătorilor onești, oferind cetățenilor acces la cele mai proaspete și sănătoase produse. În plus, noile regulamente introduc măsuri riguroase pentru a asigura conformitatea calității produselor, printre care analizele pentru determinarea nivelurilor de pesticide.

Pentru a menține un nivel înalt de transparență și a garanta autenticitatea mărfurilor, vânzătorii vor fi obligați să ofere detalii precise despre proveniența și calitatea produselor lor. Încălcarea acestor norme nu va duce doar la sancțiuni financiare, ci și la pierderea dreptului de a opera în piețele publice. Mai mult, o inovație în sistemul de etichetare va face ca informațiile despre preț și calitate să fie clar expuse, facilitând alegeri informate pentru consumatori.

Prin aceste măsuri, Brașovul nu doar că își propune să eradicheze fenomenul samsarilor, ci și să cultive o comunitate sănătoasă, educată în spiritul valorilor de consum responsabil. Acest demers reprezintă un pas mare către o piață locală echitabilă și transparentă, unde calitatea și autenticitatea sunt la ordinea zilei. Într-un cuvânt, Brașovul se transformă într-un etalon de integritate și sustenabilitate pe harta urbană a României.  

  

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
Director web luxdesign28.ro Alterative Medicine Blogs - BlogCatalog Blog DirectoryClickLink.ro