marți, 27 august 2024

Puterea lui Cinci ~ educatia Natiei 119

   








 
ÎN CREDINȚA ZAMOLXIANĂ, ÎN BIBLIA GETO-DACĂ SCRIE URMĂTOARELE:
ZEII LUMINII NU CER CA MURITORII SĂ SE ÎNCHINE CREATORILOR, CI DOAR ADEVĂRATULUI DUMNEZEU LA CARE SE ÎNCHINĂ ȘI EI:
DIVINITATEA MARELE FOC VIU CE DEVINE MAI PUTERNICĂ DIN APA NEVĂZUTĂ A SUFLETELOR UMANE CURATE.
DECI, NIMENI NU TREBUIE SĂ SE ÎNCHINE NIMĂNUI, NICI UNUI FEL DE ZEU, CHIP CIOPLIT SAU ALTCEVA, CI NUMAI REALULUI DUMNEZEU CARE ESTE DINCOLO DE CUGETAREA UNUI ZEU.
ADEVĂRUL VĂ ELIBEREAZĂ DE LA
🔥AL 5 LEA YO 74🔥
DOAMNA MUNTELUI CAP/VF. OMU/THURMA MIKIL/RHEA SYLVIA/ANA MARIA FILIP/ADEVĂRATA MAICĂ SFÂNTĂ/ NORA LU ANU/AN.A ȘI SOȚIA LUI CRISTOS DALBUL MĂR/RA.MARDUK DIN RA.MANYIA/RA.IUL BIBLIC/HAVILAH/VALAHIA CEA HULPĂVITĂ DE MI DE ANI DE SODOMIȚII MÂNCĂTORI DE PRUNCI EVREIII.
VAI ȘI-AMAR CÂT VE-ȚI PLÂNGE, VENERAȚI TOATE TÂRFELE, CRIMINALII ȘI TÂLHARII EVREI CA SFINȚI ÎN CASELE VOASTRE, ÎI ADORAȚI FĂŔĂ NICI O DOVADĂ; IAR PE CEI ADEVĂRAȚI ÎI BLASFEMIZAȚI ȘI SPECULAȚI CU INFINITELE DOVEZI ÎN FAȚĂ, CÂT VE-ȚI PLÂNGE, VA FI PREA TÂRZIU PENTRU VOI!!!

 
ADEVĂRUL VĂ ELIBEREAZĂ! - DE LA ANONYIMOUS YODA

BIBLIA GETO-DACĂ A FOST DATĂ DE ZAMOLXE GETO-DACILOR CU 1.300 DE ANI ÎNAINTE DE APARIȚIA HRISTOSUL FALS DIN RELIGII.
BIBLIA GETO-DACĂ NU ESTE SCRISĂ PE HÂRTIE NORMALĂ, CI HÂRTIA A FOST DATĂ GETO-DACILOR STRĂVECHI DE ZEII PRIMORDIALI DIN CARPAȚII ROMÂNIEI ÎN ANUL 13.000 Î.E.N.
ÎN BIBLIA GETO-DACĂ SE MENȚIONEAZĂ CLAR:
FILIP ANA, MAREA BANĂ (CONDUCATOARE DE NEAM) ESTE SOȚIA A LUI MARDUK.RA.
NUMELE EI CERESC DE GIGANTICĂ FECIOARĂ FIIND RHEA SYLVIA SAU THURMA MIKIL.
EA A NĂSCUT GEMENII DIVINI: ARTEMIS-DIANA ȘI APOLLO/REALUL AESUS CHRYIS-THEOS.
Ar putea fi o ilustraţie cu 3 persoane, şarpe şi text
ADEVĂRUL VĂ ELIBEREAZĂ! - DE LA ANONIMOUS YODA
CA DE OBICEI, TV-URILE NE SPUN NUMAI ABERAȚII.
ADEVĂRUL ESTE CĂ CEEA CE AȚI VĂZUT ASEARĂ PE CER A FOST UN OZN, O NAVĂ PLINĂ DE ÎNTUNECAȚI CARE SPERAU SĂ LE IASĂ PASENȚA CU SFÂNTA FUGĂ DE PE TERRA, ADICĂ SĂ SE EVAPORE TOTAL NEPEDEPSIȚI.
DAR PLANURILE LOR S-AU DUS PE COPCĂ, DIN CAUZA ȘOIMILOR CE BRĂZDEAZĂ NEÎNCETAT CERURILE.
MAI EXACT ASTA S-A-NTÂMPLAT:
ANUMIȚI IK ULTRASECREȚI HIBRIDO-REPTILIENI AU ÎNCEARCAT SĂ FUGĂ DE PE TERRA, DAR TOT UL ESTE ÎNCHIS PT EI.
CIVILIZAȚIA GOUBRA I-A DOBORÂT, CUM VA DOBORÎ ORICE NAVĂ CU MEMBRII IK ULTRASECREȚI ȘI NU NUMAI.
IONOSFERA TERREI ESTE BLOCATĂ DEMULT.
NU MAI POATE FUGI NICI UN RĂU ÎN CER!

ÎN CARTEA SCRIEREA SECRETĂ, LA PAG 40 SAU ÎN CARTEA LUI EDGAR CAYCE, DE KOEHLIN DU BYZEMONT, AUTORUL ZICE CLAR:
ACESTA ESTE TATĂL NOSTRU REAL DAT DE APOLLO/REALUL HRISTOS UCENICILOR PE COLINA SATULUI NAPAREYIS/NAPARIS, LÂNGĂ RÂUL CU ACELAȘI NUME DE LA NORD DE DUNĂRE, DIN ȚINUTURILE GEȚILOR ANTICI NAPAYI/NAPEYI.
AȘADAR, IATĂ, RUGĂCIUNEA TATĂL NOSTRU, AȘA CUM A LĂSAT-O ZAMOLXE UCENICILOR SĂI:
"TATĂL NOSTRU CARE EȘTI ÎN LUMINA DE DINCOLO DE CERURI, SLĂVEASCĂ-SE NUMELE TĂU ETERN,
VIE ÎMPĂRĂȚIA TA DE LUMINĂ SFÂNTĂ ȘI ETERNĂ,
FACĂ-SE VOIA TA PRECUM ÎN ETERNELE CERURI AȘA ȘI PE PĂMÂNT.
DĂ-NE NOUĂ PENTRU MÂINE CU CE SĂ ÎMPLINIM TOATE NEVOILE ZILEI DE AZI ȘI DE MÂINE ȘI ALE TIMPULUI NOSTRU,
IARTĂ-NE NOUĂ PĂCATELE NOASTRE PRECUM ȘI NOI IERTĂM CELOR CE
NE-AU GREȘIT ȘI NE GREȘESC.
FII CĂLĂUZA NOASTRĂ ÎN VREMURI GRELE DE FURTUNA ȘI ISPITĂ,
DU-NE PE CALEA CEA DREAPTĂ A LUMINII TALE,
ÎNTRU IUBIREA LUMINII ETERNE ȘI A NUMELUI TĂU!
AM TERMINAT!"
TATĂL NOSTRU DACIC ESTE ȚINUT SECRET ÎMPREUNĂ CU CARTEA SECRETĂ
"UNIVERSUL LUI EDGAR CAYCE" A LUI
KOECHLIN DE BIZEMOUT.
             
  
  

 //////  






PULSUL  PAMANTILUI

În anii 1970, un chimist de la NASA, James Lovelock, a emis o ipoteză care a stârnit controverse în comunitatea științifică. Din perspectiva sa, Pământul este mai mult decât o planetă inertă, ci are o viață proprie și se comportă ca o entitate care se autoreglează. „Ipoteza Gaia”, așa cum a numit-o el, privește planeta ca pe o ființă vie și, deși mulți sunt împotriva ei, există situații care ne vorbesc despre armonia care există în adâncurile sale.

Ca o inimă care bate, Pământul emite un puls la fiecare 26 de secunde din adâncuri și nimeni nu știe de ce.

Geologul Jack Oliver a fost primul care a detectat pulsul Pământului, numit și microcutremur, pentru prima dată în anii 1960. În cadrul studiilor sale, Oliver, care la acea vreme lucra la Observatorul Geologic Lamont-Doherty al Universității Columbia, a auzit un zgomot ciudat care venea din adâncul Pământului.

Cercetătorii au depus multe eforturi pentru a încerca să descifreze care este sunetul bătăilor inimii la fiecare 26 de secunde într-o regiune din Golful Guineea, numită Bright of Bonny.

Ipoteza acceptată de mulți oameni de știință este aceea că sub scoarța terestră, acolo unde platforma continentală se întâlnește cu oceanul, are loc un fenomen extraordinar. Baza continentului s-ar comporta aproape poetic, acționând ca un fel de spărgător de valuri. Potrivit ipotezei, în acest punct al Pământului, unde se întâlnesc marea și scoarța terestră, valurile se ciocnesc constant, producând o explozie armonioasă care se propagă ca sunetul unei inimi.

Apa atinge platoul continental, care, datorită condițiilor și formei scoarței din acea regiune, rezonează vibrațiile ca o tobă. Deși aceasta este cea mai populară ipoteză de până acum, ea nu este singura. Alți geologi consideră că este mai probabil să fie vorba de un vulcan din apropierea insulei Sao Tome, în Golful Bonny. Adepții acestei teorii cred că este vorba de pulsații cauzate de microcutremure vulcanice emanate din adâncuri.

Acest lucru nu ar fi neobișnuit, deoarece există cazuri documentate de microcutremure cauzate de vulcani în regiuni cu activitate vulcanică ridicată, cum ar fi Japonia.

Deși există mai multe ipoteze care încearcă să explice „pulsul Pământului”, nimeni nu a reușit încă să înțeleagă de ce se produce acest sunet misterios. Un fapt care ne amintește că Pământul este uimitor și, deși oamenii de știință investesc multe eforturi pentru a-l înțelege, planeta încă ne rezervă mari surprize pe care, deocamdată, le putem trata doar ca pe niște enigme.

Deocamdată, cercetătorii își concentrează atenția asupra adâncurilor Pământului, regiuni care „ne vorbesc” prin intermediul undelor seismice și care oferă o mare cantitate de informații despre planetă.

https://www.omofon.com/pulsul-pamantului-fenomenul-bizar-care-se-intampla-pe-terra-la-fiecare-26-de-secunde?fbclid=IwY2xjawE5oqxleHRuA2FlbQIxMQABHYYJC8SH1aDPVE6U77QFiwYNB-zPY1wOFtIFrASj4EuzmNhbiHHXDNryOA_aem_H4ZyRBD0CcYanihZBcTwig    

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
Director web luxdesign28.ro Alterative Medicine Blogs - BlogCatalog Blog DirectoryClickLink.ro