duminică, 4 august 2024

Puterea lui Cinci ~ educatia Natiei 108

    





  

  

  

RĂSPUNSURI LA CELE MAI FRECVENTE ÎNTREBĂRI!

INTERESANT DE CITIT !

Întrebare - Va fi Armageddon?
Raspuns - Nu, nu va exista niciun "Armageddon".
„Armageddon” ar fi al treilea război mondial și acest lucru a fost anulat de Confederația Galactică după mai multe discuții diplomatice cu puterile mondiale între 1950 și 1990.
Întrebare - Va fi o “Apocalipsă”?
Răspuns - Nu, nu va fi nicio "apocalipsă. ”
“Apocalipsa” ar fi distrugerea suprafeței Pământului și eliminarea acestei umanități, datorită dezastrelor geologice provocate în mod natural de schimbarea polilor magnetici ai Pământului, aparenta slăbire a magnetosferei Pământului și a noului ciclu solar care ar emite mult mai multe radiații care ar distruge toată viața de la suprafață de pe Pământ.
Întrebare - Va exista "bliț solar"?
Raspuns - Nu, nu va exista "bliț solar" deoarece Magnetosfera solară a fost stabilizată de Confederația Galactică între 2011 și 2013.
Întrebare - Va exista o “Răpire a celor drepți”?
Raspuns - Nu, nu va exista "Răpirea celor drepți" pentru că acel extaz era direct dependent de Apocalipsă.
Cei Drepți ar fi salvați și nu ar pieri în dezastre geologice.
De când s-a anulat apocalipsa și răpirea a fost anulată.
Întrebare - Se va impune o “Nouă Ordine Mondială” exact ca programat în profunzime?
Răspuns - Nu, nu se va impune niciun "NUME". Tot ce a trecut.
Planeta Pământ este curățată de mizeria globalistă, aberori și criminalitate, iar un nou regim planetar bazat pe Jurisprudența Galactică va fi determinat.
Globalismul va fi eradicat de pe planetă, statele vor fi suverane și se vor organiza liber în Federații.

Întrebare - Ce este "Confederația Galactică"?
Răspuns - Confederația Galactică este asociația tuturor Federațiilor Planetare ale acestei Galaxii.
Întrebare - Ce este "Comandamentul Galactic"?
Răspuns - Comandamentul Galactic este o FORȚĂ MILITARĂ extraterestră de elită, pe care Confederația Galactică a desfășurat-o pentru a face o curățare globală a planetei Pământ, pentru a elimina criminalii și aberanții și pentru a salva și elibera omenirea de sclavie.
Comandamentul Galactic este format dintr-o elită de agenți extratereștri care s-au oferit voluntari pentru a salva omenirea.
Există mai multe comenzi Galactice, iar fiecare dintre ele are o misiune diferită și specifică.
În acest moment, când ne referim la Comandamentul Galactic, ne referim la actuala FORȚĂ MILITARĂ extraterestră de elită care a fost desfășurată de Confederația Galactică pentru a face o curățare globală a planetei Pământ și pentru a elimina gunoaiele și ciudații.
Întrebare - Ce este "Operațiunea Furtună"?
Răspuns - Operațiunea Furtună este o acțiune militară comună (între galaxii și oameni), concepută, la sfârșitul anului 2010 de Confederația Galactică și gestionată din Spațiu de Comandamentul Galactic. Această operațiune prezintă logistica, tehnologia și ghidajul Comandamentului Galactic și agenții ALIANCE (armate, poliție și servicii de informații din țările subordonate Statelor Unite).
Întrebare - Comandamentul Galactic folosește falsa pandemie pentru a obține teren gratuit pentru a dezvolta „Operațiunea Furtună”?
Răspuns - Da, Comandamentul Galactic folosește falsa pandemie pentru a obține terenul liber pentru a dezvolta acțiunile militare necesare de eliminare a rețelelor criminale, distrugere buncăre și baze, salvare sclavi și arestare a gunoaielor criminale aberante și totuși pentru a evita cât mai mare număr posibil de victime în rândul cetățenilor.
Întrebare - Donald Trump a fost ales de Confederația Galactică pentru a salva omenirea?
Răspuns - Da, în 2013, Donald Trump a fost contactat de Comandamentul Galactic, i s-a oferit să candideze la Casa Albă în 2016, i s-a cerut să se alieze cu Confederația Galactică, să preia „fața” Operațiunii Furtuna, să creeze ALIANȚA (Alianța Popoarelor de pe Pământ), și să ajute Luptându-mă cu statul adânc.
Trump a acceptat misiunea și o livrează cu protecția Comandamentului Galactic.
Întrebare - De ce Confederația Galactică a permis omenirii să ajungă la această stare de aberație și devastare?
Răspuns - Confederația Galactică nu trebuie să intervină în alegerile niciunei civilizații, nici să intervină în karma umană.
Această umanitate ar fi trebuit să dispară între sfârșitul anului 2012 și 2013.
Dacă Confederația Galactică, între 2011 și 2013, nu ar fi stabilizat magnetospherele solare și terestre, omenirea ar fi fost în mod natural distrusă de dezastrele geologice desemnate de Apocalipsă.
Deci, Confederația a observat doar decăderea umană și se pregătea pentru „răpirea celor drepți”.
Așa cum s-a prezis, doar cei drepți vor fi mântuiți!
Peste 99% din umanitate ar muri în timpul dezastrelor geologice.
Doar datorită unei petiții a lui Melki către Consiliul Galactic prin care Confederația a decis salvarea omenirii.
Întrebare - Confederația Galactică nu ar trebui să împiedice oamenii să sufere din cauza pandemiei false și a restricțiilor impuse de guvern?
RĂSPUNS - Confederația Galactică a salvat deja peste 99% din umanitate prin oprirea Armageddonului (al treilea război mondial) și răsturnarea Apocalipsei (catastrofele geologice).
Până în cronologia anterioară, toată omenirea ar fi fost deja distrusă în 2013... Dacă am fi rămas în aceeași cronologie, am fi cu toții morți..
Suferința provocată oamenilor este singura responsabilitate a conducătorilor, care vor fi deci judecați și pedepsiți.
Confederația numără sufletele salvate.
Întrebare - Care este rolul lui Dumnezeu în această operațiune?
Răspuns - niciunul. Dumnezeu, ca întotdeauna, doar privește
Doar cine poate interveni (din moment ce este autorizat corespunzător de Consiliul Galactic) este Confederația Galactică și armatele sale.
Lordul biblic al Oștirilor a fost un comandant galactic. Dumnezeu nu intervine niciodată.
Întrebare - clonele sunt roboți?
Răspuns - Nu, clonele nu sunt roboți, nici măcar cyborgi.
Un robot este o mașină, sau un dispozitiv, electromecanic (metal, plastic, cauciuc, silicon și alte materiale compozite);
Un cyborg este o ființă dotată cu părți organice și cibernetice (este semi-mecanic, semi-biologic);
O clona este o fiinta biologica (100% carne si oase), in tot ce este asemanator cu o fiinta umana, desi ciobita cu implanturi cerebrale care iti permit sa o controlezi de la distan
Întrebare - clonele au voință proprie?
Răspuns - Nu, clonele nu au voință proprie.
Clonele au cip și urmează doar instrucțiunile proprietarilor lor.
Întrebare - De ce să înlocuiești pe cineva cu o clonă?
Răspuns - Există mai multe motive pentru a înlocui pe cineva cu o clonă:
1 - O clonă poate înlocui un politician, sau o celebritate, în sarcini epuizante precum mitinguri, interviuri sau chiar spectacole;
2 - o clonă poate înlocui un monarh sau un politician într-o situație periculoasă;
3 - o clonă poate înlocui un politician, om de afaceri sau celebritate la moartea sa pentru a oferi continuitatea absolută a misiunii sale fără să știe că este mort;
4 - o clonă poate înlocui un politician, om de afaceri sau o celebritate după executarea sa pentru a simula că autenticul este încă viu dar eliminând complet pericolul existenței autenticului deoarece clona nu urmează decât instrucțiunile persoanei care îl comandă.
Astfel, ori de câte ori un criminal este executat, și este înlocuit de o clonă, există doar imaginea fizică a persoanei autentice, dar fără niciun pericol deoarece clona nu are voință proprie și este controlată de proprietarul său.
Întrebare - Avem pentru ce să ne rugăm (războaie, dezastre geologice sau atmosferice, picături de meteorit sau asteroizi, coliziuni planetare, invazii, pandemii, dictaturi? )
Răspuns - Nu, nu avem de ce să ne temem. Ne îndreptăm spre o nouă eră de pace și înțelepciune.
Pierre Dubois


  

    

  

  

    

  


AZI..MAREA BRITANIE...IN MAI MULTE ORAȘE IMIGRANȚII ATACĂ CETĂȚENI BRITANICI..
MAREA BRITANIE... RĂZBOI CIVIL IMINENT
  

  

  

  

REDIRECTIONAT 
[18:41, 04.08.2024] Dumitrescu Ion: 

Maher al-Assad , fratele presedintelui Siriei a primit ordin de a pune in pozitie de razboi a 4-a divizie blindata siriana, ce impreuna cu fortele militare ale Rusiei vor patrunde in Israel prin zona Golan impreuna cu circa 30 000 de luptatori iranieni inarmati cu arme grele.

Datele de satelit arata pregatiri ale Hezballah , Siriei, Iranului pentru lansarea atacului ce va fi unul cu rachete dar si terestru;
Pentagonul spune ca alte 120-150 000 de luptatori Hezballah din Liban sunt gata de lupta, si cer Israelului sa lanseze o LOVITURA PRELIMINARA PE NEASTEPTATE pentru ca altfel exista riscul ca acesta sa fie coplesit de armatele musulmane.

Peste toate astea, Medvedeev, omul care poarta vorbele dure pe care Putin nu le spune direct, afirma ca singura cale de pace in Orientul Mijlociu este UN RAZBOI LA SCARA GENERALIZATA ce va distruge Israelul si va scoate afara din regiune toate trupele USA.

In acest moment Pentagonul a ordonat unui numar de peste 12 nave de razboi sa se indrepte spre Mediterana, desi exista riscul ca acestea sa intre in raza de lovitura a rachetelor hipersonice rusesti, ce le pot distruge in mai putin de 3 minute.

Lumea se indreapta rapid catre evenimentele descrise in Apocalipsa, Ezechiel si Zaharia, si avem dovada ca planul lui Dumnezeu se va indeplini exact cum acesta a prevazut..


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
Director web luxdesign28.ro Alterative Medicine Blogs - BlogCatalog Blog DirectoryClickLink.ro