joi, 6 iulie 2023

Puterea lui Cinci ~ TORUL

 


❤️💛💙
KR〰️IO din Sureanu in Bucegi,
✨ACUM INTENSITATEA SI AMPLITUDINEA PUNCTULUI ZERO SUNT EGALE SI IN ECHILIBRUL PERFECT,
este vremea pentru asta!
✨FOCUL VIU A REAPRINS FOCURILE VII DE PESTE TOT IN RO


Zona lacul Bolboci, valea GauRA-⚡PUNCTUL ZERO⚡ AL INTREGII CREATII😎acela este locul unde au fost doborate elicopterele israeliene in 2011, si de unde TORUL DE ENERGII PRIMORDIALE ACTIONEAZA ACUM LA SUPRAFATA INTREGII PLANETE SI IN PROFUNZIMEA SA 〰️COTA ZERO ESTE ACTIVATA PE NIVEL SACRAL〰️PRIMORDIAL
✨ACUM INCEPE TOTUL🌻⚡🌐⬆️
❤️💛💙

......
 
Folositi POARTA SIRIANĂ 777 !!!!!

Puneti picioarele goale pe Pamant la 7 seara si mana pe o Salcie sau un copac drag si decretati pentru voi si intreaga planeta :
In numele Adevaratului Dumnezeu din Lumina, al adevaratului Hristos si al Sfantului Duh, Eu.....numele... declar pe planeta Pamant
Iubire, Armonie, Pace si Ordine Divina ! In acord natural divin SA FIE !

(7/7/2023) Când Soarele și Sirius sunt în conjuncție între 4 și 8 iulie, un portal de energie divină va fi activat între Pământ și steaua Sirius, ne vom bucura de această energie de înaltă frecvență și de revelații profund spirituale.
Soarele aduce energie vitală tuturor ființelor și trezește semințele care se află pe pământ, astfel încât să răsară,.....
Sirius găzduiește rasei extraterestre prietenoase Sirian👽 cu tehnologii avansate care pot fi înțelese doar dincolo de Pământ și abilități psihice foarte înalte.
Energia este foarte mare în primele zile ale lunii iulie de la ușa 777 veți primi de la creaturi siriene și alte ființe prietenoase ale Galaxiei, pachete de energie cu informații și mesaje foarte valoroase.
Ei nu vorbesc engleza, vorbesc într-o limbă vibrantă.
Ei își vor activa codurile GNA (GalacticNA) pentru a-și îndeplini misiunea divină.
Pentru că sunt aici pe Pământ.
Un moment minunat pentru a fi în pace și a vă întoarce spre interior pentru a OBȚINE cu toată dragostea și recunoștința.
💙Dinh Son🙏
Maximilian Q Grasso
👇WWG1WGA 🦅🇺🇸🇮🇹🇷🇺

RAmai centrat in interiorul tau divin in echilibru intre
Lumina Umbra Diafan si Intuneric !


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
Director web luxdesign28.ro Alterative Medicine Blogs - BlogCatalog Blog DirectoryClickLink.ro