marți, 18 iulie 2023

Puterea lui Cinci ~ FIRESCUL RELEVAT DIN SECRETE

 

 

Cristian Alexandru
.......deschide bine sufletul si inima si inchide ochii si mintea😉
Natia asta a fost dusa spre pieire, habar nu aveti cate si cum s-au facut ca natia asta sa piara, INSA...Nimeni nu are puterea finala de Decizie la nimic, mai ales la adresa Acestei Natii ❤️💛💙

 
"În imagine îl aveți pe Gheorghe Bordeianu, 63 de ani, inginerul român care a inventat motorul care merge cu apă. Acum 7 ani, dl Bordeianu avea un Cielo cumpărat la mâna a 2a pe care omologase motorul ecologic care funcționa cu apă, bazat pe descompunerea acesteia în hidrogen și oxigen.
MAȘINA CONSUMA LA UN DRUM DE 5000 KM, 3 LITRI DE APĂ!😮
Acum are un Lexus, una dintre cele mai tehnologizate mașini, pe care testează o altă invenție care se numește Kitul EcoPower. Acesta se adaptează la motoarele cu combustie internă, diesel sau pe benzină, reducând consumul de combustibil și emisii cu aproape 70% .
Haideți să ne gândim puțin cam câte am putea face dacă descoperirea fabuloasă a inginerului român ar fi utilizată la nivel macro…"

vedeti https://cursurireikitargovistetratamentereiki.blogspot.com/2023/06/motorul-cu-apa.html
VA ADUC AMINTE CA NU VA FI NICI UN RAZBOI NUCLEAR...
FEDERATIA GALACTICA MONITORIZEAZA TOATE SILOZURILE CU ARME NUCLEARE..FEDERATIA GALACTICA ARE CAPACITATEA DE A NEUTRALIZA TOATE ARMELE NUCLEARE DE PE PAMANT ...IN 2020 GLOBALISTII AU TRAS O RACHETA NUCLEARA CATRE COMANDAMENTUL MILITAR DIN HAWAII UNDE SE AFLA PESTE 300.000 DE SOLDATI AMERICANI SI JAPONEZI,LOGISTICA MILITARA DE ULTIMA GENERATIE..
FEDERATIA GALACTICA A ACTIONAT IN MATERIE DE SECUNDE SI AU NEUTRALIZAT RACHETA NUCLEARA..A FOST EVITAT UN DEZASTRU DE PROPORTII...NU VA LUATI DUPA MINCINOSII DIN PRESA SI POLITICA..DUMNEZEU ARE TOTUL SUB CONTROL
  

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
Director web luxdesign28.ro Alterative Medicine Blogs - BlogCatalog Blog DirectoryClickLink.ro