mar╚Ťi, 18 iulie 2023

Puterea lui Cinci ~ FIRESCUL RELEVAT DIN SECRETE

 

 

Cristian Alexandru
.......deschide bine sufletul si inima si inchide ochii si mintea­čśë
Natia asta a fost dusa spre pieire, habar nu aveti cate si cum s-au facut ca natia asta sa piara, INSA...Nimeni nu are puterea finala de Decizie la nimic, mai ales la adresa Acestei Natii ❤️­č卭čĺÖ

 
"├Än imagine ├«l ave╚Ťi pe Gheorghe Bordeianu, 63 de ani, inginerul rom├ón care a inventat motorul care merge cu ap─â. Acum 7 ani, dl Bordeianu avea un Cielo cump─ârat la m├óna a 2a pe care omologase motorul ecologic care func╚Ťiona cu ap─â, bazat pe descompunerea acesteia ├«n hidrogen ╚Öi oxigen.
MA╚śINA CONSUMA LA UN DRUM DE 5000 KM, 3 LITRI DE AP─é!­čś«
Acum are un Lexus, una dintre cele mai tehnologizate ma╚Öini, pe care testeaz─â o alt─â inven╚Ťie care se nume╚Öte Kitul EcoPower. Acesta se adapteaz─â la motoarele cu combustie intern─â, diesel sau pe benzin─â, reduc├ónd consumul de combustibil ╚Öi emisii cu aproape 70% .
Haide╚Ťi s─â ne g├óndim pu╚Ťin cam c├óte am putea face dac─â descoperirea fabuloas─â a inginerului rom├ón ar fi utilizat─â la nivel macro…"

vedeti https://cursurireikitargovistetratamentereiki.blogspot.com/2023/06/motorul-cu-apa.html
VA ADUC AMINTE CA NU VA FI NICI UN RAZBOI NUCLEAR...
FEDERATIA GALACTICA MONITORIZEAZA TOATE SILOZURILE CU ARME NUCLEARE..FEDERATIA GALACTICA ARE CAPACITATEA DE A NEUTRALIZA TOATE ARMELE NUCLEARE DE PE PAMANT ...IN 2020 GLOBALISTII AU TRAS O RACHETA NUCLEARA CATRE COMANDAMENTUL MILITAR DIN HAWAII UNDE SE AFLA PESTE 300.000 DE SOLDATI AMERICANI SI JAPONEZI,LOGISTICA MILITARA DE ULTIMA GENERATIE..
FEDERATIA GALACTICA A ACTIONAT IN MATERIE DE SECUNDE SI AU NEUTRALIZAT RACHETA NUCLEARA..A FOST EVITAT UN DEZASTRU DE PROPORTII...NU VA LUATI DUPA MINCINOSII DIN PRESA SI POLITICA..DUMNEZEU ARE TOTUL SUB CONTROL
  

Niciun comentariu:

Trimite╚Ťi un comentariu

 
Director web luxdesign28.ro Alterative Medicine Blogs - BlogCatalog Blog DirectoryClickLink.ro