duminică, 9 iulie 2023

Puterea lui Cinci ~ lumineaza te si vei fi

 


Când vă întrupați în fizic, în special pe Pământ, suntem limitați. Îți sunt restrânse amintirile despre cum este sinele tău multidimensional. Și, bineînțeles, vă restricționați prin religi, credințe de la a ști că sunteți o parte a Totului a Sursei Primordiale Infinite Eterne.
Mulți dintre voi sunteți aici în acest moment pentru a aduce o vibrație „mai înaltă” pe planetă. Voi stabiliți modelul unui sine multidimensional amintindu-vă cine sunteți cu adevărat, în timp ce sunteți încă întruchipați în fizic
Aceasta este direcția spre care se îndreaptă toți oamenii în acest moment. Și ați venit aici să ciopliți acea cale, ca să spun așa. Fie ești aici pentru a ajuta, fie ești aici pentru a-ți aminti cine ești cu adevărat.
Există, desigur, multe distrageri aici. Unii pot veni în formă umană sau nonumană și nu-și amintesc niciodată cu adevărat cine sunt. 
Cei dintre voi care sunteți aici pentru a ajuta vor intra adesea în contact cu mulți, mulți alți oameni, în efortul de a le împărtăși semnătura energetică. Și veți face asta într-un mod foarte profund conectat. Odată ce se întâmplă acest lucru, „scânteia” se aprinde în celălalt și încep să se întrebe cine sunt cu adevărat. Și vor fi atrași de lumina ta.
Semnătura energetică pe care o porți este una a iubirii necondiționate. 
Și dintr-un loc multidimensional, doriți să răspândiți acest nivel de conștientizare, acest nivel de emoție, prin toate conexiunile voastre umane. Drept urmare, ceea ce vedeți în lume, în acest moment, este că oamenii își împărtășesc energia iubirii cu alții în moduri care nu au fost acceptate cultural. Acesta este un timp de tranziție. Aceia dintre voi care dețin frecvența iubirii necondiționate și a sprijinului sunt foarte necesare de către colectiv. Este scopul tău (unul dintre multele).
Atâta timp cât țineți frecvența iubirii, conexiunii și sprijinului pentru ceilalți permiteți energiei iubirii din tine să lumineze inimile tuturor celor pe care îi întâlnești.

Infinite binecuvântări!
🙏❤️🙏

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
Director web luxdesign28.ro Alterative Medicine Blogs - BlogCatalog Blog DirectoryClickLink.ro