joi, 27 iulie 2023

Puterea lui Cinci ~ NU MAI IGNORAM NIMIC

 Sa nu uitam ca avem vecini CREATI de VATICAN ! 

UNGARIA  si  UCRAINA .....  

.....INCA !.....

 
Astăzi va fi operat de urgentă la coloana vertebrală de către domnul doctor Ștefan Mindea. Să vă rugați fraților pentru camaradul nostru și pentru doctorul care cu ajutorul lui Dumnezeu îi va salva sănătatea!
Unui român i-au fost sfărâmate vertebrele pentru că a ridicat Drapelul României în fața unui prim ministru al unui stat străin care a venit în România să scuipe pe acest Drapel prin declarațiile sale iredentiste, prin toate atacurile lui împotriva Art. 1 din Constituția României!
Unui român i-au fost zdrobite oasele de către forțele de ordine care au executat un ordin venit de la cel mai mare nivel, de la guvernul unui stat care se sinucide în fața Ungariei.
Dan Grăjdeanu nu a fost în niciun fel violent, dimpotrivă a îndemnat lumea să nu răspundă la niciun fel de provocări. În momentul în care însă, coloana oficială a lui Viktor Orban a ieșit din așa zisă universitate de vară de la Băile Tușnad, s-a primit "porunca" ca românii să fie îndepărtați cu violență din calea ei. Jandarmii și trupele speciale si-au făcut treaba cu o forță de nedescris.
Repet, aici nu este vorba de protecția unui demnitar străin aflat pe teritoriul României, căci nu era amenințat în niciun fel.
Atunci pentru ce a fost nevoie să ni se rupă Drapelul, pentru ce a fost nevoie să i se rupă oasele lui Dan Grăjdeanu?
Camaradul meu drag, să-ți dea Dumnezeu sănătate! Brazii nu se îndoiesc, ci se frâng.
Tu nu te-ai îndoit! Iar Bunul Dumnezeu va face ca dreapta ta coloană să fie din nou ce a fost si mai mult decât atât! Iar data viitoare, în spatele ei vor fi mai mulți români frate, pentru ca niciun gard de metal, niciun vrăjmaș să nu te mai poată atinge!
Iată, binecuvântat cu jertfă, mergi cu Dumnezeu înainte pentru Biruința Neamului Românesc!
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
Director web luxdesign28.ro Alterative Medicine Blogs - BlogCatalog Blog DirectoryClickLink.ro