joi, 5 ianuarie 2023

Puterea lui Cinci ~ Consiliul celor Stralucitori 30 oct 2022

 


CONSILIUL  EXTRAORDINAR CU MARELUI  REGE ANUNNAKI

 


" Iată  la ce am putut fi martora, pe 30 octombrie 2022, în timp ce eram escortata de Thor Han 

la bordul unei nave de cercetare a Federației Galactice a Lumilor, la un loc de întâlnire situat pe o navă-mamă nedezvăluită a Alianței, undeva în sistemul solar. 

A avut loc o ședință extraordinară de consiliu, folosind proiecția holografică așa cum este folosită în general printre națiunile stelare. Așa cum am descris-o în cartea mea „The Seeders”, reuniunile consiliului nu au loc niciodată fizic din motive de securitate .Camerele de proiecție pot fi oriunde, pe planetă sau în afara planetei pe nave.


Am fost primită de Ardaana care m-a condus într-o anticamera unde ne aștepta o foarte frumoasă doamnă Zenae. Am intrat într-o cameră de proiecție uriașă și întunecată. A fost prezentă o mare mulțime de reprezentanți din trei consilii ale Alianței Nataru, cu o mare diversitate de rase:


- Înaltul Consiliu al Federației Galactice a Lumilor


- Consiliul celor Cinci


-Consiliul Andromedan



Consiliul extraordinar cu Marele rege  ANUNNAKI

 

Aceste trei mari consilii galactice se întâlneau cu consiliul Sememintelor Stelare din Confederația Intergalactică. 



Am înțeles că am locul meu printre această mulțime datorită funcției mele de emisar pentru planeta Pământ. 

Ardaana, comandantul navei,  m-a invitat să merg înainte pe un pad circular, ceea ce mi-ar permite să fiu mai mult decât un observator și să particip efectiv la întâlnire ca o proiecție holografică a mea. Cu alte cuvinte: toți ceilalți puteau să mă vadă și să mă audă. În timp ce făceam asta, am simțit o undă electromagnetică curgând din picioare în sus prin corpul meu și am avut o secundă sau două de amețeli. Am inspirat adânc și am observat împrejurimile mele cu o venerație de nedescris. 


Oona a fost prezentă în stânga mea, cu reprezentanți ai Confederației Intergalactice. În principal alteeni, dar și Khregs, Ormongs și alte rase Seeder pe care nu le puteam defini de unde mă aflam. Oona m-a recunoscut repede; era concentrată pe întâlnire.


Sala de proiecție a fost împărțită în două facțiuni: pe o parte (în stânga mea) se aflau Alianța și Confederația Intergalactică, iar pe cealaltă parte (în dreapta mea), liderii de fracțiuni reprezentative ai inamicului. Un fior nervos mi-a străbătut corpul când am început să realizez că nu era o întâlnire normală cu membrii consiliului obișnuit. Nu-l puteam vedea pe Annax, dar i-am simțit frecvența, undeva departe în stânga cu membrii Consiliului celor Cinci. Toți erau acolo, reprezentați. Si in centru...

Transmițând din lumea sa natală situată undeva în zona Orion, Anu a fost prezent, ca o ființă uriașă de lumină strălucitoare, translucidă, așezată pe un tron înalt. Nu mi-am putut da seama dacă purta haine, pentru că corpul lui era atât de strălucitor. Nu e de mirare de ce elita Anunnaki este numită „Cei strălucitori”! 

După cum mi-a explicat odată Enki, elitele Anunnaki stăpânesc secretele vieții eterne, iar componentele pe care le folosesc pentru a-și susține corpul implică ingrediente precum aurul monoatomic. Enki mi-a spus că aceste metode pot face, cu timpul, corpul să strălucească. 

Anu se mișca mult, coborând și înapoi pe scaun, plimbându-se cu mișcări mari. Avea un craniu lung alungit și ochi albaștri strălucitori. Era magnific și părea masiv. Din punct de vedere vizual, a măsurat aproximativ 12 metri înălțime, dar nu știu dacă a fost dimensiunea lui reală sau un efect mărit de la proiecția sa holografică, pentru că Enki nu este atât de înalt. Pe ambele părți ale tronului Tatălui (mi-au amintit cu adevărat de poveștile biblice despre răpiri precum Enoh) erau cele două facțiuni. 

La mâna dreaptă a lui Anu (stânga mea): Enki într-o haină albastră stătea pe un scaun mare, stând alături de Alianță. 

Pe mâna stângă a lui Anu (dreapta mea) era Enlil, într-o salopetă galbenă cu dungi negre pe partea laterală a brațelor, prins de un scaun printr-un guler și bretele la încheieturi și glezne. Am putut vedea în sfârșit cum arăta Enlil și era izbitor de diferit de Enki, se putea deosebi clar. Enlil era mai înalt și mai robust, iar fața lui avea o structură osoasă mai mare și mai puternică: oase proeminente ale pomeților, ochi înclinați și un nas mai mare. Nu puteam să-i spun culoarea ochilor. Poate bronz sau aur. Acest lucru a radiat eoni de putere și conducere militară. Dar, deocamdată, arăta de parcă ar fi fost legat ca prizonier și foarte supărat.

 

Stând în centrul sălii, vestitorul Înaltului Consiliu al Federației Galactice a Lumilor (un Tengri pe care îl cunoșteam) enumera lista tuturor faptelor greșite ale lui Enlil și ale adepților săi, în timp ce o afișare olografică animată în fața lui arăta scene precum secvențe. a unui film lung. Când am ajuns, această listă dura deja de 6 ore pământești. Toate numele au fost numite, ET-uri și pământeni implicați în aceste fapte rele de-a lungul istoriei, încă de la început. Erau deja enumerate de  6 ore, dar timpul trece diferit acolo sus.


Liderii Pământului de la Alianța Pământului (numiți în mod obișnuit „Pălării Albe”) au fost prezenți, dar Ardaana mi-a cerut strict să nu le numesc. Cu toate acestea, oricine este binevenit să ghicească. Erau de partea lui Enki a camerei. (mâna dreaptă a lui Anu).


Am aflat că la un moment dat, Anu nu a mai vrut să se implice în nimic din ceea ce făcea Enlil pe Pământ, pentru că s-a săturat ca Enlil să provoace conflicte în mod constant. Acesta este motivul pentru care Anu a părăsit prematur acest sistem stelar la acea vreme. Unele înregistrări din culturile antice menționează acest episod din istoria omenirii, când figura paternă a zeilor, obosită de toate conflictele de custodie, a părăsit Pământul pentru a se „întoarce acasă la Orion” (texte piramide, papirus din Torino etc..) , și a lasat doi fii la conducerea acestei planete. Ei bine, bătrânul Ra s-a întors, convocat de Confederația Intergalactică.


Aparent, numai Confederația Intergalactică îl poate convoca pe Anu, deoarece ei reprezintă o ierarhie superioară deasupra Anunnaki. Federația Galactică a Lumilor nu a avut niciodată această putere, deoarece sunt la un nivel egal cu Anunnaki în ceea ce privește legile galactice.


Am fost impresionat să observ in partea lui Enlil si proiecția unei ființe reptiliene Ciakahrr înalte. Probabil unul dintre liderii lor capturați. Era masiv și avea o linie impresionantă de dinți care cred că avea un rând dublu. Pielea lui era ca a unui crocodil, maro verzui și purta haine. Avea aripi impresionante, asemănătoare unui liliac, de culoare verde închis, care erau legate în spate cu cleme de metal. Avea și guler de prizonier. El a răspuns și pentru o mulțime de lucruri teribile... Am înțeles că era un personaj inamic important și anterior implicat în Statul Adânc de pe Pământ, într-un grad înalt. După întâlnire mi s-a spus că a fost supus pe Pământ sub titlul: „Pindar”.

Era sfârşitul enumerarii listei holografice de acuzaţii de 6 ore şi heraldul Tengri se dădu înapoi. Anu l-a întrebat pe Enlil dacă are răspuns pentru toate aceste acuzații și Enlil a spus da fără ezitare.


Anu și Confederația Intergalactică par să fie într-o relație tensionată, am simțit-o cu adevărat și am înțeles de ce când Tayel, liderul altean al grupului Seeders, a început să vorbească. Iată ce a spus el: când au găsit Pământul, Anunnakii s-au implicat cu un experiment genetic aparținând Confederației Intergalactice, fără să-i întrebe, așa că a avut loc o încălcare. Terranii ca experiment genetic s-au aflat sub protecția Confederației Intergalactice până când ar fi reușit să evolueze în conștiință până la un anumit nivel (unde ne aflăm astăzi). Acum, procesul a început și mulți dintre Terrani s-au transformat într-o stare 5D a conștiinței, iar procentul lor este suficient de semnificativ. Oamenii de pe Pământ sunt progresiv în trezire. Ei își revendică, de asemenea, libertatea și sunt pe cale să devină o rasă liberă și o cultură liberă. Terranii devin o cultură interstelară independentă și schimbă jocul.

 

Aducerea de catre Enki a șablonului ADN original este răscumpărarea faptelor rele ale poporului său în general, așa că acum facțiunea lui Enlil care a rămas pe Pământ nu mai are niciun motiv să rămână. Neregulile au fost îndreptate. 

În ceea ce privește legile universale, nimeni nu poate îndrepta greșelile altora - într-o perspectivă karmică, așa că anunnakii răspund pentru oamenii lor și așa mai departe. Acesta este motivul pentru care Enki a adus el însuși șablonul original ADN-ului Adamic, în numele poporului său, pentru a șterge o datorie karmică la scara unei întregi civilizații.


Anu a declarat că îl va rechema pe fiul lui Enlil înapoi și îl va îndepărta de pe Pământ, deoarece nu mai există niciun motiv pentru care să mai rămână. Am primit confirmarea că este Ninurta, deși au un alt nume pentru el, care este Nintag, sau „Nintak”, (Nn-Tk, și poate fi pronunțat și ca „Nwn-Twk”), dar el este cunoscut pe Pământ ca Ninurta. M-a derutat, până când Thor Han a explicat că „Ninurta” este un titlu, iar această ființă are și alte titluri referitoare la culturile și dialectele locale. Numele său adevărat ET este Nintak. Similar cu „Enki” (titlu)/Ea” (numele de naștere), precum și numele real al lui Enlil este Yu.


Ca o notă: extratereștrii Anunnaki, în general, nu se consideră zei; această neînțelegere vine de la populațiile antice de pe Pământ care le vedeau ca ființe supranaturale și de frică i-au adorat ca zei din proprie inițiativă. Deși, câțiva dintre acești extraterestri, cum ar fi Enlil și fiul său Ninurta, le-a plăcut să joace ca„zei” care provoacă frică, sadici și violenți pentru a manipula oamenii în conflicte. Atunci era mai ușor să le controlezi. Atâta timp cât au luptat între ei, oamenii de pe Pământ nu s-au unit niciodată pentru a se întoarce împotriva adevăratului inamic. Din păcate, până în ziua de azi.


Pentru a relua ceea ce am aflat când am participat la această întâlnire extraordinară: Enlil a fost arestat anul trecut in 2021 pe Pământ și acum este judecat pentru crime care încalcă legile intergalactice. Această dată coincide cu întoarcerea lui Enki în sistemul solar, la bordul navei Nibiru, de care comanda acum. Capul elitei reptiliene a Illuminati a fost de asemenea arestat. Acum, la cererea Confederației Intergalactice, fiul lui Enlil, Ninurta, este pe cale să fie îndepărtat. Evenimente coincidente cu trezirea giganților adormiți care vor fi benefice pentru Umanitate.


Dacă Anunnaki nu ar fi decis să se amestece cu un experiment genetic care se afla sub custodia altor ET (Confederația Intergalactică) parte de un grad superior în ceea ce privește legile acestui univers, acest consiliu nu s-ar fi întâmplat niciodată. Vor fi unele schimbări pe Pământ...


Vechea lume coruptă moare, prăbușindu-se pe stâlpii ei putrezi în descompunere . Ca Om pe Pământ, este o onoare, un privilegiu și o responsabilitate să fi ales să te întrupezi în aceste vremuri biblice. Voi sunteți războinicii adevărului în timpul marii Apocalipse, când lumina este revelată  Umanitatii Pământului si ea este liberă... pentru prima dată în istoria sa.


Zeii care s-au întors nu sunt extratereștri: zeii care s-au întors sunt de fapt oamenii Pământului. Voi sunteți zeii adormiți, trezindu-vă în sfârșit la adevărata voastră natură și putere.

 

Elena Danaan – Oct 2022.


Cronologia Erei Anunnaki


Am început acest site anul trecut pentru că am fost foarte impresionat de primele două cărți ale Elenei Danaan despre chestiuni galactice (1).'Un cadou de la stele' cu descrierea a 110 de specii extraterestre împreună cu ' Nu va vom parasi niciodata' , care a rezumat tot felul de mari evoluții din ultima vreme. În calitate de „Antropologie Galactică”, am pornit să ofer descrieri ale diferitelor specii și interacțiunea lor cu noi, pe baza cărților ei și a numeroaselor ei videoclipuri. Multe specii nu au fost revista și abia relativ târziu s-au prezentat Anunnaki. Încă de la cea de-a doua întâlnire a Elenei cu Enki/Ea (2) și de la descoperirile „giganților ascunși” (3), lucrurile despre „Anunnaki s au transformat într-adevăr ”, pentru că părea că influența lor asupra planetei noastre a fost și este crucială și foarte complexă.

T

Acest lucru a condus la o „avalanșă” de articole legate de Anunnaki, care combina cunoștințele antice ale sumerienilor cu relatările despre istoria Anunnaki spuse de Enki și evoluțiile recente din acest timp. Un mix care este atât incitant, dar și complicat. Cu câteva luni în urmă, aproape că nu auzisem de nume precum Ningishzida, Ninurta și Arunna. Prin munca lui Sitchen eram puțin familiarizat cu Enki, Enlil, Anu și Marduk, dar noile perspective le fac pe toate să prindă viață (la propriu) în timpul prezent

Intenția acestei pagini este de a da un sens cronologiei principalelor evenimente care au avut loc în timpul erei Anunnaki; Ce informații se potrivesc între ceea ce a descris Sitchen și ceea ce este prezentat de Elena Danaan, JP și alte surse? Și cât de consistente și logice sunt toate aceste informații? Veți întâlni o serie de întrebări la care încă mai trebuie răspuns.

Aș dori să disting patru perioade din era Anunnaki :

– Perioada 1: Sosirea și crearea ființelor umane din primate care au avut genomul semănătorilor intergalactici
– Perioada 2: De la 100.000 î.Hr. până la Marile Inundații din 9.600 î.Hr.
– Perioada 3: Din 9.600 î.Hr. până la sfârșitul erei sumer/egipteană
– Perioada 4: Epoca Actuală

SOSIREA ANUNNAKILOR

În The Seeders (1) Elena descrie o relatare a istoriei noastre umane, în principal bazată pe informații de la Enki/Ea. În acest raport, Anunnaki ar fi ajuns pe planeta noastră în 372.000 î.Hr. (vezi p.494). Sitchen prezintă o dată de 450.000 î.Hr. (4) iar Cori (5) vorbește  despre acum 450.000 de ani.

INTERVENȚII GENETICE ale lui ENKI

Din câte am înțeles, Anunnakii au început aproape imediat să experimenteze cu primatele pe care le-au găsit pe Pământ. În interiorul navei lor spațiale Nibiru (2) Enki a observat potențialul enorm al acestor primate negre în timp ce a recunoscut genomul Semănătoarelor Intergalactice (6).

În prima etapă, el părea să fi hibridizat aceste primate cu genomul Anunnaki, care nu era încă al lui, rezultând ființe umane foarte avansate, biologic vorbind, dar dezvoltarea sufletului lor era încă la stadiul acestor primate negre pe care le-au descoperit. Presupun că fratele vitreg al lui Enki, Enlil, nu a observat încă acest lucru și a fost mulțumit de acest produs.

În timpul celei de-a doua etape care s-a petrecut câteva mii de ani mai târziu, 360.000 î.Hr., Enki și-a adăugat și propriile sale genome ființelor umane și le-a îmbunătățit ADN-ul într-o asemenea măsură încât un suflet extraterestru evoluat ar putea fi adăpostit în acel corp. Acesta ar fi fost începutul lui Adama sau Adam (vezi Seeders, p.496)..

INTERVENȚII GENETICE ALE GENETICIENILOR LUI ENLIL

După această a doua intervenție a lui Enki, Enlil trebuie să-și fi dat seama ce făcuse Enki și a înființat o echipă de geneticieni care au încercat să dezactiveze majoritatea componentelor care au fost activate de Enki, cu scopul de a menține acești oameni într-o stare de ignoranță docilă. asemeni animalelor. De asemenea, Enlil ar fi încercat să elimine grupuri întregi de oameni cu ADN îmbunătățit (The Seeders, p.496). Se pare că o parte din grupul avansat Enki a reușit să supraviețuiască de-a lungul veacurilor până în prezent.

The igigi? (16)

MUNCITORII IGIGI SI REVOLTA

În lucrările lui Sitchen, Igigi și Anunnaki se menționează că au lucrat pentru prima dată în minele Pământului cu aproximativ 100.000 de ani înainte ca Enki să-și înceapă programul de hibridizare genetică, cu  300.000 de ani î.Hr. În relatarea istorică a lui Enki, se pare că există puține mențiuni despre Igigi sau vreo întârziere de 100.000 de ani înainte de prima „însămânțare hibridă” de către Anunnaki. Igigi sunt totuși menționați de Enki. În Seeders putem citi:

„Igigii sunt o sub-clasă din genul nostru. S-au răzvrătit și au fost tratați. Unii au evadat în subteranele Terra. Dar vedeți, fratele meu vitreg era preocupat de debitul producției. Așa că a luat această decizie, deși la început nu am fost entuziasmat de ea. S-a decis că vom studia genele primilor oameni, Black Heads, cu scopul de a le îmbunătăți capacitățile.” (Seeders, p.478

ERA DIN 100.000 – 13.000 î.Hr

Pe Pământ intră tot felul de alte grupuri, aducând la tot felul de războaie. În această perioadă avem Colonia MU (din 71.900 î.Hr.), colonia egipteană Kemet (din 39.000 î.Hr.), Hiperborea (din 35.000 î.Hr.) și Atlantida (din 32.000 î.Hr.)

Epoca Sumer

După Marile Inundații din 9600 î.Hr., o nouă eră Anunnaki a început cu Enlil care s-a stabilit în Mesopotamia, în valea dintre râurile Eufrat și Tigru. În The Seeders putem citi despre această perioadă:

„Cartea lui Enoh este una dintre cele mai bine documentate  pe această temă. Deși nu dă nicio dată, menționează „a doua sosire” a „Nephilim” și a subgrupului Anunnaki. S-au încrucișat cu populațiile locale și au creat o „rase de uriași”” (1, The Seeders, p.511)

Odată cu sosirea Ciakahrr, un grup Enlil a decis să creeze hibrizi cu acești Ciakahrr, conducând la ceea ce am ajuns să cunoaștem ca Linia Enlil (7). La 3.800 î.Hr., vechii „zei” Anunnaki au plecat definitiv, trecând domnia lor asupra liniilor lor hibride de sânge uman. „Ei au transmis darul de a scrie coloniilor lor egiptene și sumeriene, pentru a se asigura că istoria antică cu numeroasele ei epoci de glorie a fost înregistrată și nu vor fi uitate.” (pag. 511)

Thoth (17)

DISCUŢIE

Una dintre cele mai izbitoare discrepanțe este că, în relatarea lui Enki despre istoria noastră, Anunnaki ar fi părăsit planeta doar câteva sute de ani după începutul civilizației sumeriene (8), lăsând în urmă doar descendenții lor hibrizi, în timp ce un număr de puri Anunnaki sunt descriși ca trăind încă în vremurile sumeriene. Să luăm de exemplu „prietenul” nostru Marduk (9):

Marduk era un zeu din Mesopotamia antică și zeitatea care patroneaza orașul Babilon. Când Babilonul a devenit centrul politic al văii Eufratului în timpul lui Hammurabi (secolul al XVIII-lea î.Hr.), Marduk a început încet să se ridice la poziția de șef al panteonului babilonian, poziție pe care a dobândit-o pe deplin în a doua jumătate a mileniului doi. [2] Î.Hr. În orașul Babilon, Marduk a fost închinat în templul Esagila. Marduk este asociat cu arma divină Imhullu. (wikipedia, 10)

Și cum rămâne cu acest război vechi de 350 de ani asupra Egiptului dintre Ningishzida și Marduk și următoarea mutare spre vest a lui Ningishzida/Thoth? (11,12) Cum s-ar fi putut întâmpla asta când toți Anunnaki erau plecați?

În următorii 350 de ani, armatele fraților Marduk/Ra și Nigishzidda/Thoth s-au ciocnit în Egipt. În cele din urmă, Enki, tatăl lor, cunoscut în Egipt ca Ptah, i-a ordonat lui Thoth să părăsească Egiptul  lasand aici pe Ra.

Thoth a mers mai departe: el a condus construcția Stonehenge-ului în jurul anului 2800 î.Hr. Exilat, Thoth, după ce a terminat cu Stonehenge, și-a luat o trupă de adepți în 3113 î.Hr. în Mesoamerica, unde el (odinioară Ningishzidda, acum Quetzalcoatl, șarpele înaripat) și-a adus cu el supraveghetorii și tehnicienii sumerieni și africani în emisfera vestică. Thoth a ajutat la înființarea de observatoare în America Centrală, le-a dat mayașilor calendarul și, de asemenea, a proiectat și supravegheat construirea de observatoare și fabrici de prelucrare a staniului și aurului în Anzi [Sitchin, 1993, When Time Began, pagina 310; 2002; Cartea pierdută a lui Enki, paginile 84 -285]. (13)

Cum ar fi putut Enki să-i ordone lui Thoth să părăsească Egiptul dacă plecase deja? Conform informațiilor actuale, Enki ar fi părăsit planeta noastră imediat după potop, la aproximativ 9.700 de ani î.Hr. (vezi finalul scurtului videoclip de mai jos). Și cum rămâne cu Ninurta, fiul lui Enlil; cum poate fi încă pe Pământ dacă toți Anunnaki ar fi plecat cu multe mii de ani în urmă? Cât timp ar fi stat giganții cu barbă în stază? De la plecarea lui Enki sau de la plecarea restului familiei? Dacă aveți idei despre toate acestea, vă rugăm să comentați "

Aici inchei momentan preluarile prilejuite de relatarile Elenei Danaan.

...va pot spune ca vom avea parte de multe surprize in viitorul apropiat....


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
Director web luxdesign28.ro Alterative Medicine Blogs - BlogCatalog Blog DirectoryClickLink.ro