duminică, 10 iulie 2022

Puterea lui Cinci ~ un presedinte legitim

 

⬛▪︎ /▪️Trump este /din nou/ Președintele OFICIAL al Statelor Unite 🕊▪️
⬛ Biden a fost inculpat de Curtea Supremă a SUA pentru fraudă electorală.
⬛⬜◼◻◾◽▪️Trump este /din nou/ președintele OFICIAL al SUA 🕊▪️
▪️ Nu vor fi alegeri partiale sau orice altceva. Biden a fost acuzat de Curtea Supremă a SUA pentru fraudă electorală. Judecătorii Curții Supreme sunt sub protecție militară.
Ca „ales”, Trump este președintele 🕊
▪️Armata a vrut să-l acuze pe Obama pentru fraudă electorală în 2012. Trump și-a declarat apoi disponibilitatea de a candida ca candidat la președinție. A fost un drum mai ușor pentru Patrioți, deoarece știau că va câștiga și puteau ține evidența oricărei alte fraude electorale.
▪️❗JUDECĂTORII ZBOARĂ MOMENTAN PRIN LUME ÎN CURȚI SECRETE❗🕊 ... și știm cu toții CE❗⚖❗ asta înseamnă 😉🤲🤍🕊▪️... 🤲⏰🕊❗🤍
/👇Rezultatele alegerilor din SUA 2020 😉😀/
Așa arată securitatea protejând un președinte american legitim.
Miting din Alaska aseară.
(Teri Wade)



A APĂRUT FACEBOOK
- Un fost judecător din Wisconsin a dovedit că Mark Zuckerberg a conspirat pentru a-l învinge pe Trump
Fost judecător la Curtea Supremă din Wisconsin.
Michael Gableman a depus mărturie în fața comisiei electorale și a comisiei de campanie despre investigația sa de stat din 2020 și a spus:
„Este destul de clar că scopul lui Mark Zuckerberg este să-l învingă pe Donald Trump și să-l aleagă pe Joe Biden. "" "
🛑Și acum e timpul ca această platformă de socializare să readucă adevărul în fața oamenilor
Vorbim despre EVENIMENTE, dar știm că există momente în care oamenii merită să fie răsplătiți pentru CREDINȚA.
Am intrat în triada finală
1. Faza militara
2. Justiție dreaptă
3. Răscumpărarea finală a lumii
Am explicat de multe ori liniile temporale și convergența lor care QFS determină cum, când și unde din fiecare eveniment pentru care oglinda este privită prin LOOKING GLASS.
Liniile de timp au fost eliminate până la punctul în care mișcările Cabalei sunt deja foarte limitate și restrânse, având în vedere faptul că datorită trezirii a milioane de oameni în lume, EVENIMENTELE au fost accelerate.
Acum, triada finală a Planului nu are în vedere de la o dată la alta, dar ceea ce ar trebui să știți este că până în 2026, cronologia convergentă a răului ar fi trebuit să fie eliminate, ar fi foarte târziu (CERN este deja sub controlul Alianței).
Triada guvernează 2022/23, 2023/24
În 2025 sau înainte Paradigma cabalistică va fi eliminată 100%, așa cum este stabilită și așa cum va fi (accelerarea Evenimentelor pleacă de la percepția QFS asupra câți oameni se trezesc zi de zi și când frecvența Schumann rămâne stabilă la 74, care este același nu la cantitatea de oameni treziți, dar la forța care emană de la cei treziți atunci ochiul se va rupe complet)
În acest moment suntem deja în interiorul Furtunii, faza militară PUBLIC este cea care se apropie, este la ușă restul anului 2022 se va complica mai ales din august până în octombrie, haosul Antifa și bătăliile civile GLOBALE (II Război Civil). ) lipseste mancare si bani, adica Crashul economic (Fara date IF evenimente) trebuie sa trecem de la intuneric la lumina si sa unim lumea din jurul celor mici (baieti si fete) crimele impotriva lor au fost groaznice si toata lumea va sti. mai tarziu tensiunea mondiala va fi foarte puternica si va deveni NUCLARA doar ca restul necredinciosilor vor putea sa deschida ochii, patriotii vor preveni razboiul nuclear dar daca vor avea loc atacuri nucleare impotriva coastei de est a SUA (Manhatan) , Deep State va folosi in sfarsit Blue Beam unde multi vor fi inselati pentru ca va fi impresionant si apoi va fi anulat de fortele Q ( CUE ) totul se va incheia cu " saptamana nucleara " pe care le vor lovi tijele lui Dumnezeu ( Project Odin ) la fel ca și h Am ridicat cu stâncile Georgiei cele 34 de clădiri satanice ale Noii Ordini Mondiale, inclusiv Palatul Buckingham, Vaticanul și Casa Albă.
După cele de mai sus va veni faza dezvăluirilor, din durere faza MARE ŞEF, adică JUSTITIE şi aici vor fi scoase la iveală filmuleţele analogice incriminatoare ale tuturor acestor oameni.Ei îşi vor vedea mărturisirea, Militari. Procesele și execuțiile lor în persoana lor inițială, deoarece totul era în cronologia controlată de patrioți și ceea ce veți vedea aici și acum nu sunt altceva decât avatarurile lor care își termină funcția (Se uită la un film)
Ei trebuie să înțeleagă că altfel întreaga lume s-ar fi prăbușit și mai rău decât acum, totuși vor experimenta durerea din lume când își vor vedea idolii și oamenii respectați mărturisindu-și crimele, acea durere va fi purtată de lume între 6 luni și 2 ani pentru recuperare.
După cum puteți vedea, suntem la porțile unui rezultat BIBLIC, niciodată până acum nu am fost atât de specifici și clari pentru că nu era timpul autorizat, totuși s-a aprins undă verde pentru noi toți care facem parte din această operațiune, aceasta așa este operațiunea MILITAR/CIVIL mai mare în istoria omenirii.
Fii ferm, fii puternic, ține linia și sprijină-ți familiile, căderea Cabalei este inevitabilă, înfrângerea Noii Ordini Mondiale este un fapt.
DUMNEZEU CÂȘTIGĂ.
DUMNEZEU SA BINECUVINTEZE AMERICA SI LUMEA.
Q ( Q ) JFKJ
Sa vă documentați să înțelegeți cum funcționează hidra și de ce trăim ceea ce trăim. Parcurgeti fiecare link cu atenție și minte deschisă:
Nu este vorba de "Illuminati", ci de evreii internaționale
Sionism, International Evreii, New Order Mondială, Galerie de citate
Comunismul este și a fost întotdeauna inițiat și finanțat de Wall Street-ul evreiesc
Hollywood-ul deținut de evrei - Programare - Viitor dystopic - Lumea bicefală - Spălarea creierului - Controlul minții
Pionierii evrei ai degenerării sexuale
Cum au fost evreii pionierii mișcării LGBTQ +
Controlul evreiesc asupra mass-medii.
Șase corporații evreiești dețin și controlează 96% din mass-media din lume
Cine se află în spatele agendei de amestecare a raselor în reclame?
Juden Raus! O mie treizeci de expulzări de evrei de-a lungul istoriei
https://bitchute.com/video/0IzBpK6zd7T4 - "Evreii sioniști recunosc că imigrația în masă acest număr 1 pe agenda lor"
https://www.bitchute.com/video/73FsRbYNovPi - "Israelul ajută direct pe Muslims și africani să invadeze Europa"
Omul Din Nord

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
Director web luxdesign28.ro Alterative Medicine Blogs - BlogCatalog Blog DirectoryClickLink.ro