joi, 7 iulie 2022

Puterea lui Cinci ~ in curand pe ecrane

 


Guvernele lumii acționează împotriva propriilor popoare, dar mai ales împotriva poporului român.
Acești ÎNTUNECAȚI de la cârma țării noastre execută ordinele de exterminare a românilor și de ocupare a întregii Românii.
Da, se vrea distrugerea totală a noastră. Se vrea scoaterea noastră definitivă din istorie și din viață, urmând ca țara să fie repopulată de milioanele de evrei și alte corcituri desprinse din ei sau de deasupra lor.
Să nu uităm o clipă că în spatele acestor marionete ale răului stau marii răii ai universului, infractorii malefici galactici, o adunătură de psihopați care își fac de cap pe Terra de milioane de ani.
Degeaba vor și unii și alții să se refugieze din calea Fiiilor Luminii și a urgiei maselor terrane că nu mai au scăpare sau îndurare din nici o parte.
ROMÂNIA chiar dacă va cădea, va fi pentru scurtă vreme, dar în ridicarea ei va îngrozi lumea întreagă, ce îi va urma exemplul de luptă.
Nu mai este mult și mulți vor dormi somnul de veci!

IN CURAND....... apasa pe ora sa vezi filmul....

Asaltul vine ca un tavalug!
Zombi in patru labe...,fraților!...

❤️💛💙
♥️Măi, NEBUNILOR, fără CREIER, câți sunteți PREGĂTIȚI, ANTRENAȚI, să ne batem cu broaștele astea țestoase, care apară SISTEMUL, îmbrăcați, salariați și dotați cu bani din munca noastră❓
♥️Când eu vă scriu și vă spun că avem un PLAN, prin care-i BLOCĂM și-i aducem într-o stare de NEPUTINȚĂ, atât pe STĂPÂNI, cât și SLUGILE și CĂȚELUȘII, știu eu de ce-o fac și cel mai important, pentru că, nu mai vreau să pierdem nici măcar un român❗️
♥️LTD
39m 

...Pregatiti-va lampile pe gaz ,,,CUMPARATI-VA CARBUNE -----LEMNUL VA FI INTERZIS SI SCOS DE PE PIATA DE DESFACERE---- ,,PUNETI-VA SOBELE IN FUNCTIUNE CU PLITA ---CEI DE LA TARA
FACETI-VA PROVIZII ATIT CAT AVETI POSIBILITATE
PUNETI AN FUNCTIUNE SISTEMUL VECHI ----BECI ----
APROVIZIONATI APA IN CUBURI DE GHEATA PUSE LA BECI AN PAIE
APROVIZIONATI-VA CU PATURI GROASE SI PLAPUME
CEI DE LA ORAS CAUTATI SA VA GASITI LOCURI LA TARA PRIETENI FAMILIE, RUDE ,ETC
APROVIZIONATI CUBURI DE SARE ,,PENTRU ANIMALE ,,
APROVIZIONATI ALCOL100%,,ETILIC ALIMENTAR
FOLOSITI BECIURILE SI DEPOZITATI ALIMENTE ,,
PREGATITIVA ASCUNZATORI SECRETE STIL BECI SAU TUNEL ADAPOSTIRE,,AN CAZ DE DEZASTRU ,,AVETI TIMP ,,,ADAPOSTURILE SA AIBA CAT DE CAT DOUA IESIRI SAU TREI ,,,ASA CUM CHELTUITI MII DE EURO PE NIMICURI DE ACEST ADAPOST VETI AVEA NEVOIE MULT MAI MARE ,,APROVIZIONATI STRICTUL NECESAR DE MEDICAMENTE OBISNUITE ,,
APROVIZIONATIVA CU HAINE GROASE ,,,CIORAPI GROSI PULOVERE GROASE CIZME SAU BOCANCI DURABILI ,,ETC
VIN VREMURI GRELE ,,,SA NU CREDETI CA ACESTE SUNT VORBE ARUNCATE ASA DEA STA PE RETEA CA ALT CEVA NU AM DE FACUT ,,ANCERC SA ANUNT ANAINTE DE MASSMEDIA ,,TOATE ACESTEA VOR FI AN URMATOARELE LUNI SE ASTEAPTA CU NERABDARE IARNA EUROPA VA INGHETA ,,,"
Preluat de la cineva care vă vrea binele!

"...ATENTIE MARE CEI CARE SUNTETI IN GERMANIA ,ANGLIA SUEDIA DANEMARCA OLANDA PLECATI CAT MAI AVETI TIMP,,Ceea ce va urma din iarnă ...Apă potabilă va fi furnizata doar dimineața și seara către consumatori ,la fel si lumina electrica ,,,4 ore dimineata si 4 ore seara,aceasta lege va intra in vigoare peste 6 luni ,,MAI MULT DE ATAT SA NE PREGATIM DE VENIREA CRIZEI BANCARE ,,Joia Neagră din nou in actiune care va prabusi bursa mondiala si va transforma situația intr-o adevărată panică care va provocat o criza bancară transformându-se an marea foamete care se apropie.
Europa va ingheta ,,,sa tineti bine minte acest lucru ,,,se pregateste o temperatura provocata la -35 grade,,Rusia asteapta cu nerabdare iarna ,,,mii de rachete pregatite sa fie detonate in atmosfera de dublarea temperaturii-ă previn cu date exacte cu luni înaite şi unii din voi tot nu credeți ...mă voi sunteți spălați pe creer ? Vam spus cu trei luni inainte ca se va da foc la tot ce este agricultură se vor otravi fîntânile să nu aveți apă se vor lua toate animalele de curte sa nu aveți hrană se vor tăia toti copacii de fructe care îi aveți în curte se va tria omenirea după vârstă ....vor începe deportări ...va fi tăiată lumina ...va fi o iarnă dezastruoasă ....dar voi nimic nu credeți ...distrațivă este şi ultima distracție ...bucurați-vă. masinilor proprietate va fi interzisa total ,,deplasarea la locul de munca va fi cu metroul, autobuze ,tramvaie,biciclete, patine electrice, vor avea voie numai masinile de tonaj pentru aprovizionare ,,dar si acestea vor avea un plafon de ore an circulatie ,,masinile care vor avea acces va fi cele din armata si politie ,,,nu sa pus interzicere pe autostrazi acolo circulatia este libera dar fara a intra an oras ,,,in momentul intrarii an oras de pe autostrada nu exista amenda ,,,masina va fi confiscata si retragerea definitiva a carnetului ,,deci aveti grija incapatinarea va costa scump !...
Am spus de multe ori dar nimeni nu înțelege se dă foc la toate lanurile de grîu pînă în octombrie totul trebuie ars ...floarea soarelui... grîul ... distrungerea prin prafuri lanurile de cartofi ...lanuri de ceapă...lanuri de fasole ...lanuri de porumb ...apa va fi cea mai mare problemă ...o iarnă care ne asteaptă si care va rămîne în istorie ...
mulți dintre noi vom cere sfârșitul "demn" prin eutanasiere asistatata....
Asigurati-vă din timp de urgență tot ce este necesar pentru următoarea carantină catastrofală...şcoli închise totul online ..lumină electrica rationată,apă rationată,caldură pentru iarnă vor avea numai cei de la țară ...orasele vor îngheța categoric ,circulația maşinilor va fi interzise..cei care plătesc chirie la apartamente vor fi 80%subvenționate de stat o perioada de 6 luni ....după 6 luni chiria nu se mai plăteste de stat dar nici de chiriaş pe o perioada de 6 luni ... aviz proprietarilor ..daca se forțeaza chiriaşul sa platească chiria ..casa va fi luata de stat ..Germania şi Anglia vor fi primele țări care vor intra în dezastru ....cei care locuiți în aceste țări gîndițivă bine ...plecați sau rămîneți ..."
Preluat de la cineva care vă vrea binele
Harta magazinelor din Olanda ramase fara marfa, mancare, alimente din cauza blocadei fermierilor.
Un cunoscut din Breda zice ca s-a dus la magazin si "' M-am trezit ca am bani si nu am ce sa cumpar"' si apoi a condus 200km pana a gasit un magazin alimentar "' mi-am umplut portbagajul cu mancare, pentru ca eu nu cred ca asta se va termina curand, sau nu cred ca se va mai termina deloc, de data asta"'
Sa meditam la "' am bani si nu am ce sa cumpar"'
Interesant.
Cine are minte, sa o foloseasca.
Iulian Urban
Nexam lumina...nexam gaz...NE PREGATIM DE IARNA!...EUROPA VA SUCOMBA!...Via M.Gaujeneanu...
"Lumea
Toate fluxul de gaze naturale pe conducta Yamal-Europe Halted
LUMEA LA TURNER HAL 05 JULY 2022 HITURI: 11353
Rusia a închis complet toate fluxurile de gaze naturale din conducta Yamal-Europe.
După Decretul președintelui Putin din 4 iulie, care nu a ordonat niciun transport de mărfuri vitale - la orice preț sau în orice monedă - nu poate fi efectuat în "țări neprietenoase", fluxul de gaze către o mare parte din Europa a fost acum complet închis.
Europa s-a străduit în ultima lună să-și construiască rezervele de depozitare și în cele din urmă, unele țări au avut 50% din cele din urmă o parte din cele din urmă. iarna Depozitarea rezervorului deja umplut.
Nu se știe cât de mult mai mult de 57% s-ar fi acumulat în ultima lună și nu este încă cunoscut cât timp ar putea dura astfel de rezerve în cazul în care acestea sunt atrase pentru a furniza țări acum.
Mai multe informații dacă le primesc.
ACTUALIZARE 8:17 P.M. EDT--
Începând cu 5 mai 2022, rezervoarele de depozitare a gazelor naturale din Polonia au fost la o capacitate de 81%, iar RUMOR afirmă că, începând de astăzi, aceste rezervoare de depozitare au o capacitate de 98%.
I __' am reușit să verifice că Gas Storage Polonia, este responsabilă pentru exploatarea rezervoarelor de stocare a gazelor.Companiile șapte rezervoare de stocare GNL au o capacitate totală de 3,18 metri cubi. În luna mai, putem confirma că aceste tancuri au fost la 81% sau 2,58 metri cubi. Consumul de gaze naturale a fost de peste 21 de metri cubi în 2021., majoritatea dintre acestea sunt consumate în lunile mai reci de toamnă și iarnă.
Deci, presupunând că aceste tancuri sunt pline . Polonia are 17% din USAGE ACTUAL ANNUAL, stocată în sus. luni de luni în valoare.
Cu toate acestea, țineți cont de faptul că, deși pot stoca 3,18 miliarde de metri cubi pentru nevoile excedentare de iarnă, aceste nevoi de exces de iarnă au fost întotdeauna în ADDIRE la cantitatea regulată de gaze care vin în Polonia prin conductă.^ Acum, aceste fluxuri regulate s-au oprit. Deci . .mai puțin de două luni de gaze naturale pentru întreaga țară?
De asemenea, mi se spune că sobele de ardere a lemnului au vândut în Germania. Se presupune că nu trebuie să fie avut, la orice preț, oriunde în țară.
ACTUALIZARE 8:28 P.M. EDT --
Germania are de departe cea mai mare depozitare volumul gazelor naturale din Europa Centrală și de Vest (24 miliarde m3), care poate furniza Germania pentru o medie de iarnă de două până la trei luni de iarnă. Dar, începând cu martie 2022, rezervoarele de depozitare germane au fost la mai puțin de 60% complete. Încă mai încercând să obțină date mai multe date curente, dar din nou depozitarea de două până la trei luni de temperaturi medii de iarnă, în timp ce serviciul de la o lună în timp de la o lună. de la 130 milioane de metri cubi pe zi la 100 de milioane de metri cubi pe zi, și a scăzut din nou astăzi de la 100 de milioane la doar 58 milioane de metri cubi pe ziAstfel, Germania poate avea, în mod realist, doar două luni de aprovizionare cu gaz pentru întreaga lor țară!
Fără electricitate = Fără lumină = Iarnă întunecată.
Fără gaz = Fără căldură = Iarnă rece.

Tot cu mastile eratii ocupati alti cu vaxurile alti vrem tara inapoi si tot asa 🤣
Covid, climă, comunism... care e diferența?
′′ Sub o ′′ blocare a climei," guvernele ar limita utilizarea vehiculului privat, ar interzice consumul de carne roșie și ar impune măsuri extreme de economisire a energiei, în timp ce companiile de combustibil fosil ar trebui să înceteze forajul. Pentru a evita un astfel de scenariu, trebuie să ne revizuim structurile economice și să facem capitalismul diferit."😁
Pregati-va din ...Toamna!
Info.preluat"...Văd multe comentarii fără rost ...la postarea cu revolta în Balcani ....din balcani sunt multe țări nu este numai Romănia ..dacă România nu doreşte libertatea atunci va meritați soarta ...dar tineti cont ca balcania are următoarele țări...
Grecia
România
Macedonia
Bosnia și Herțegovina
Serbia
Muntenegru
Croația
Cosovo
Slovenia .....indiferent ce ați spune revolta se pregăteste chiar din Romănia urmata de Grecia ....deci fiti tari si optimisti ... balcania va fi separata definitiv ...de Europa ...

Iata ce ni se pregătește!.
.În august motorina si benzina va ajunge 15 roni vine lock down bancar...Bani lichizi vor dispărea!"...ACESTEA SUNT UNELE LEGI CARE VOR VENI IN CURIND ,,,CITITI CU ATENTIE Limitarea consumului de alimente va fi controlată de NOUA ORDINEA MONDIALA prin introducerea cartelelor, documente fără de care nimeni nu avea acces la pâine, zahăr lactate legume fructe paste fainoase orez sau ulei aceste produse deocamdata . Fiecare familie va fi arondată unui magazin din cartierul unde va avea domiciliul. Capul familiei se va prezenta la gestionarul magazinului cu cartea de imobil pentru a dovedi domiciliul și cu buletinul pentru a dovedi identitatea și toate datele care sunt trecute pe cartelă. Cartelele pentru pâine vor avea culori diferite, de la oraș la oraș, iar fiecare cetatean va avea dreptul doar la o jumătate de pâine pe zi......Uleiul și zahărul ....se va da o dată pe lună, rația fiind de trei kilograme zahar si trei litri de ulei .... ATENTIE ,,,,,de aceea vam spus intro postare sa nu spuneti nimanui ca aveti provizii de alimente deoarece ,,,,Proviziile de alimente vor fi considerate speculă și se pedepsesc aspru cu inchisoare 5 ani ...în scop de stocare, în cantități care depășesc nevoile consumului familial pe o perioadă de o lună, de ulei, zahăr, făină, mălai, orez, cafea, precum și de alte produse alimentare a căror stocare afectează interesele celorlalți cumpărători și buna aprovizionare a populației”,Pedepse aspre sunt prevăzute și pentru vânzătorii care vor vinde mai mult decât prevedea rația,,Personalul unităților comerciale este obligat să vândă cumpărătorilor produsele alimentare prevăzute de ORDINA MONDIALA numai în cantitățile și condițiile stabilite de EI. Nerespectarea prevederilor din tratatul ordini mondiale se numeste infracțiune și se pedepsește cu închisoare de la 6 luni la 5 ani”, Benzina va fi foarte greu de procurat, aşa că va exista o raţie lunară.... Sacrificarea animalelor domestice va fi interzisa Tăierea porcului in special nimeni nu va mai avea acces la acest animal de curte .....bauturile alcolice vor fi interzise categoric pe piata de desfacere ,,atit pentru astazi ,,,am amintit doar citeva din ele restul am sa vil spun atunci cind aceste vor fi difuzate de massmedia ,,,25 de legi care ne vor duce 100 de ani inapoi..."ED.Jijie

Ionyos Tabacitu

E seceta mare!...Or fi ale NATO!??... apasa pe ora sa vezi film.....
Foamete programată !

Dani Tgz

Îmi explică cineva, de ce acest elicopter dă foc grâului?! coincidență sau nu prea multe hectare de grâu au ars în ultima săptămână! video primit. ... apasa pe ora sa vezi film.....


Ionyos Tabacitu

Asa se face reset!



si dincolo de ocean

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
Director web luxdesign28.ro Alterative Medicine Blogs - BlogCatalog Blog DirectoryClickLink.ro