sâmbătă, 23 iulie 2022

Puterea lui Cinci ~ Corpul Diplomatic de Nivel Cosmic

 



☯️69-SURSA CREATIEI☯️
-STATU(TU)L PROFUND
DE NIVEL COSMIC-
..6C9D..adica Corpul Diplomatic de Nivel Cosmic😉🙏😉🙏
In tot ceea ce exista si se manifesta in toata Creatia, se Evidentiaza perfect, complet si permanent O POTRIVIRE PERFECTA A LUCRURILOR IN ORICE SI LEGAT DE ORICE FIINTA.
Asta exista chiar daca este stiut sau nu, recunoscut sau nu!
De aceea, din infinitatea de Situatii ipotetic existente create de SURSA pentru toate fiintele spre Progresul in Constiinta Individual,
La fiecare ajunge doar ce trebuie si cand trebuie, in un mod ..pur si simplu, de multe ori neasteptat, ca si asta face parte din farmecul existential in Universuri☺️
Trebuie doar un pic de atentie, sa nu fie ratat, si primit cu energia inimii care asigura atat cunoasterea cat si recunosterea, situatiilor si persoanelor care apar pentru fiecare!
Tot ce exista si se manifesta, are doua Cai, in care
A DOUA CALE ESTE PERMISA DOAR CA EXPERIENTA TEMPORAR, PENTRU A FI INTELEASA, ACCEPTATA SI ASUMATA COMPLET, PRIMA CALE:
1 Iubirea Neconditionata, cu alegeri pe Liber arbitru.
2 Iubirea Conditionata, cu alegeri pe Manipulare in orisice forma.
Tot ce exista, este Creat de 69 SURSA- Masculin si Feminin,
Tot ce exista, este Manifestat de Feminin 9 cu aportul total al Masculin 6
DECI, fara suparare, Realitatea Cosmica este fix asa:
💖SPIRITUL FEMININ DETINE PUTEREA CREATOARE A ORICE, IN TIMP CE, SPIRITUL MASCULIN DOAR TINDE SPRE EA💖 - asta este Regula de aur functionala la toate Intregurile!
Cand insa, Rezonator, un Intreg este total reconstituit, perfect functional, Cei2 pot sa faca si sa aiba orice, Manifestand Impreuna, ENERGIA INIMILOR LOR, REUNITE!!!
Nu va grabiti a considera ca asta e ceva prea inalt, de neatins. Asa pare, de fapt stiti, ca ati trait asa cu cateva sute de mii de ani inainte de momentul din acum.
Este vorba doar despre o aducere aminte, atat! iar asta am mai spus☺️
Aceasta rasa umanoida, cu a sa Coroana- ROMANII, este cea mai avansata creata dintre toate rasele umanoide, din intreaga Creatie.
De asta este si "bataie" pe energia sufletelor voastre si "cheile" ADN-ului vostru- ambele de neinsusit, pentru ca au Codurile Specifice SURSEI😉..
Stiti cum se spune, prin batrani,
"cand te cauti prin parul tau, mai gasesti, cand cauti la altul, te arzi"😁
A doua etapa, a manifestarii Iubirii Conditionate pentru Aceasta Experienta permisa de SURSA, se incheie maine, de cand Se Reintra in Paradigma Originara a MANIFESTARII IUBIRII NECONDITIONATE EXCLUSIV PRIN LIBER ARBITRU
Este recomandat sa NU mai manifestati deloc niciuna dintre formele iubirii conditionate, incepand de maine, pe parcursul zilei!
Nu am sa spun de ce, pentru ca va fi foarte evident si observabil, la fiecare si la toti aceia care mai fac asta!
💖NOUA ERA A NEUTRALITATII IN IUBIREA NECONDITIONATA PENTRU TOTI DE AICI SI DIN TOATA CREATIA, FARA EXCEPTII, INCEPE DE MAINE💖

💖NU MAI ESTE POSIBILA MIXAREA IN ORISICE FORMA A ENERGIEI GENERATE DE FIINTELE CARE MANIFESTA IUBIREA CONDITIONATA CU ENERGIA FIINTELOR CARE MANIFESTA IUBIREA NECONDITIONATA💖


Cristian Alexandru



Pe Ter'Ra sunt 2,4 miliarde dintre care jumatate hibrizi, clone, alte specii!!!
Nu mai dati redistribuire de la cei neinformati sau care intentionat prezinta cifre nereale...NU mai fiti slabi in a crede tot ce cititi!!!

   

Urmariti si :

https://www.stiripesurse.ro/video-primarul-localitatii-in-care-soldatii-francezi-au-incendiat-350-de-hectare-dupa-ce-au-tras-cu_2482205.html?fbclid=IwAR3q_AU0M4PQLNuWYz5jGeuRgJoEMgntn0hFj3Fm1j4Xtx5bNnGcTy80AzQ

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
Director web luxdesign28.ro Alterative Medicine Blogs - BlogCatalog Blog DirectoryClickLink.ro