joi, 14 iulie 2022

Puterea lui Cinci ~ Săptămâna POPORULUI ROMÂN 11.07.2022 - 16.07.2022

 

❤️💛💙
♥️OPRIȚI-VĂ și faceți ce trebuie, TIMPUL se scurge în favoarea lor și luati aminte că asta-i Săptămâna POPORULUI ROMÂN 11.07.2022 - 16.07.2022
♥️M-am ridicat, un pic, deasupra României și PATRIA noastră tinde să se CRAPE, să fie RUPTĂ și ÎMPĂRȚITĂ la străini❗️
♥️Opriți-vă din tot ce faceți și nu-i mai alimentați pe acești NENOROCIȚI, cu ENERGIA și cu TRUDA voastră că, MALEFICII, nu vor avea MILĂ de voi și toți BANII, care i-ați primit de la ei, vor fi luați sau blocați într-o secundă❗️
♥️FRICA, este ARMA lor și BANII sunt gloanțele, pentru care MURIM sau suntem UCIȘI❗️
♥️LTD♥️


Rezonanta Schuman  azi :


"Mesaj de eclipsă:
"HABAR NU AI CE PUTERE AI !!!!
Voi dezvălui câteva dintre puterile tale:
Aveți puterea de a comunica cu copacii, animalele, insectele, aerul, Pământul, puteți crea ploaie acolo unde este nevoie de apă!
Poți comunica cu orice, pentru că totul are legătură cu tine.
Credeți că strămoșii antici le-au cerut strămoșilor lor ploaie? Nu!
Ei au adus ploaia prin voința, dorința și puterea lor.
Și tu ai această putere, poți comunica cu strămoșii tăi și să le ceri îndrumare, ei abia așteaptă.
Roagă-ți spiritul să dezvăluie ceea ce vrei să știi.
Astăzi suntem într-un moment de sincronicitate, când plănuiești ceva și totul merge conform planului.
Cere îndrumare și vei fi ajutat.
Ești o Ființă Minunată, dacă mai multe ființe s-au unit pentru a trimite iubire și vindecare unei persoane bolnave, ce crezi că se va întâmpla?
Aveți o putere imensă, nu vă fie frică să comunicați, toată acea energie este în plexul solar așteptând să fie dezlănțuită!
Chiar dacă nu e ceea ce ai fost învățat și ți-e frică să-ți schimbi convingerile, tiparele mentale, chiar dacă dogma încearcă să te blocheze, e timpul să ieși din tiparele de gândire care îți construiesc „realitatea” iluzorie.
TE ROG!
Ai puterea să te vindeci și să te vindeci, nu lăsa frica să te domine, asta îți este insuflată de alții care vor să te fure de puterile tale.
Opriți-vă! Fii liber! Rupe lanțurile care te leagă odată pentru totdeauna! Strălucește, strălucește!
Ești un maestru al luminii, tu îți creezi realitatea, tu ești omul nou, folosește-ți puterea, umple pământul cu lumina ta!!
Adu lumină tuturor celor care au nevoie de ea, trăiește ca un adevărat maestru a ceea ce ești cu adevărat.
Spune-mi, ce profesor ți-a spus că nu poți?
Cine ți-a spus că ești un păcătos?
Cine te-a amenințat cu iadul fals?
Cine te-a înjurat pur și simplu pentru că te-ai născut?
Realizează că tu ești energia "EU SUNT"!
Rupe lanțurile, numele tău cosmic a fost mereu cunoscut.
Ești enorm de iubit și protejat de o armată de lumină non-stop care să te asiste în transcendența ta către Tărâmurile Superioare ale Conștiinței!!! "
Sursă necunoscută

ACUM există frecvențe uriașe de LUMINĂ care pătrund în INIMILE noastre. . . . ANIMALE. . . . PLANTELE și TOATĂ viața de pe planeta noastră și în Sistemul nostru Solar și în multe părți ale Galaxiei noastre.
Aceste frecvențe și coduri de LUMINĂ activează ADN-ul nostru pentru a ne aminti cine suntem și natura noastră spirituală. . . .
darurile și talentele noastre spirituale. . . . Adevăratele noastre Abilități la nivel de suflet care pot FI exprimate prin forma noastră HU-om pe măsură ce frecvențele noastre cresc.
Aceste frecvențe de COD DE LUMINĂ activează corpurile noastre de LUMINĂ. . . . corpurile noastre fizice HU-om. . . . mințile noastre. . . . inimile noastre. . . .
și TOATE părțile FIINȚEI noastre, natura noastră multiformă. . . . aspecte fațetate în care interacționăm cu alte tărâmuri. . . . Realitate. . . . și dimensiuni.
ÎNTREGUL dintre noi, până la nivel de SUFLET, este ACTIVAT de aceste frecvențe de intrare.
Deci... este MULT MAI MARE decât orice eveniment care are loc pe planeta Pământ CHIAR ACUM!
În interiorul IUBIRII DIVINE a UNUIA
Pars Dog
~ 💜 ~

Foto: Upham Beach, Florida, SUA capturat 7.7.2022 de Sue Byrne

  

Da, sunt complet de acord cu tine...
„Va fi o mare trezire pentru oamenii de pe Pământ adormiți, pentru că majoritatea cred cu adevărat că specia umană este tot ceea ce este. "
Există MILIARDE de planete în galaxie care sunt casa MILIOANELOR de civilizații extraterestre galactice productive.
Așteaptă să afle câte specii extraterestre trăiesc chiar aici pe Pământ și au fost pe Pământ cu MILIARDE de ani înainte de venirea oamenilor.
Unele specii extraterestre arată ca noi. Mâncăm, muncim, dormim, ne jucăm împreună și ei se intersectează.
Așa a fost dintotdeauna. Da, publicul adormit va avea multe de adaptat și mulți oameni nu vor putea suporta adevărul emoțional.
Nici măcar nu voi discuta despre cum dezvăluirea afectează TOATE sistemele de credințe religioase. Vaticanul va începe și începe să cadă și să se prăbușească pentru că Biserica Romano-Catolică cunoaște bine rasele extraterestre și cei care vor controlul asupra acestei planete și umanității. Omenirea a fost creată și supraviețuită pe baza unei mărunțișuri de minciuni, înșelăciune și manipulare de milioane de ani".
Anonimă


Intrăm într-o nouă eră de aur, deoarece banii vor fi susținuți de aur, argint și alte metale pentru a asigura stabilitatea QFS. Toate noile bănci CBDC vor fi conforme Basel 3.
GCR - Resetarea monedei globale reevaluează toate monedele globale pentru a se asigura că toată lumea folosește același sistem de bază cu Ripple XRP standard ca monedă globală bridge.
Omenirea din întreaga lume va folosi noua monedă Rainbow.
Toată lumea din lume va face o programare la mall-uri pentru a avea acces la noul lor card „bancar” și la cartea principală sub QFS. Sub GESARA NESARA toate datoriile vor fi anulate total.. Carduri de credit, împrumuturi auto, împrumuturi etc. Toți vor fi reinstalați și rechemați pentru că sunt ilegale din cauza dobânzilor bancare percepute ilegal oamenilor.
- Guvernul va fi redus cu 95% și automatizat cu AI (inteligență artificială).
- Va exista un venit de bază universal bun UTD pentru toată lumea.
- Noul sistem de vot cuantic blockchain care nu poate fi păcălit.
- Vom reveni la energia Tesla gratuită și internet gratuit (Starlink Project Odin) și comunicațiile care vor fi realizate prin Ether Ether free Ether.
- Gata cu riscurile pentru sănătate Wifi, 5G, EMF etc.
- Nu va mai exista inflație, pentru că sistemul financiar va fi susținut de metale, iar metalele vor fi doar mai mari ca valoare, în schimb va fi deflație.
- Nu vor mai exista taxe pe venit și asta va promova călătoriile și afacerile în toată lumea. - Vor fi doar aproximativ 14% taxe pentru produsele și serviciile noi.
- Războiul nu va mai fi permis în lume. - Se vor emite peste 6000 de brevete ascunse și vor fi emise sume mari de bani umanitari pentru ajutorarea oamenilor. Acesta va fi sfârșitul sărăciei și foametei mondiale.
- Toate firmele corupte vor fi confiscate conform ordinelor judecătorești trimise de militari și toate averile și averile vor fi transferate sub descentralizare și oameni controlați GESARA NESARA. - Majoritatea companiilor de pe Wall Street deținute de Blackrock și Vanguard vor fi incluse în GESARA.
Intrăm într-o nouă lume minunată Quantum 5D (a 5-a). dimensiune), unde totul va fi cuantic. Va exista un nou sistem de educație cuantică, dietă cuantică, vindecare cuantică, sistem financiar cuantic etc.
Operațiunea Podul Londrei: Cu regina acum moartă și majoritatea regalilor arestați pentru crime împotriva umanității, toate statele au reușit să retragă legea maritimă și controlul regal.
GESARA NESARA este legea de restaurare pe care majoritatea tarilor au semnat-o deja, care readuce republicile conform constitutiei, descentralizate si sub controlul poporului. Suntem martorii eliberării omenirii.
Timpul cel mare se apropie!
Ce e mai bun abia acum urmează,
cum spune Trump.
Trecem de la 1000 de ani de întuneric la 1000 de ani de lumină, măreție, pace și prosperitate pe pământ.
Afară din întuneric în lumină!
Nimic nu poate opri ceea ce vine.
CE MOD!
Armata este singura cale.
Unde mergem, mergem toți!
Ai încredere în plan și păstrează credința.
Dumnezeu a câștigat deja!
Lumina a câștigat deja!
Te iubim.
Să se facă lumină.

Zarko Pădurarul 



 



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
Director web luxdesign28.ro Alterative Medicine Blogs - BlogCatalog Blog DirectoryClickLink.ro