luni, 31 mai 2021

Puterea lui Cinci ~ Energiile de Ascensiune ale lunii IUNIE 2021

 

" Samantha Orthlieb
Actualizarea Energiilor de Ascensiune ale lunii IUNIE 2021
Tema Ascensiunii lunii Iunie:
PREGĂTIREA pentru LUMINĂ!
Bună, suflet trezit!
Energiile Ascensiunii din iunie ne concentrează pe crearea unor limite energetice și emoționale puternice și sănătoase în timp ce ne pregătim pentru un aflux masiv de Lumină din cosmos între Luna Plină din 23 iulie și Portalul de intrare din 8 august (8: 😎. Pentru a facilita această schimbare de frecvență, trebuie să ne concentrăm pe vindecarea corpurilor noastre, odihnirea minții noastre, continuarea eliberării trecutului și menținerea celei mai mari rezonanțe pentru câmpurile noastre vibraționale înainte și în această perioadă de timp.
Conștiința se schimbă pe planeta noastră în următoarele 3 luni, așa cum nu am văzut niciodată în istoria omenirii! Cei care au lucrat la valoarea lor de sine, suveranitate, integritate, împuternicire, compasiune și auto-responsabilitate trec acum la următoarea fază a ancorării și a vieții în linia de timp dimensională a Noului Pământ.
Adevăratele noastre Euri și Planurile noastre Divine se desfășoară într-un ritm accelerat!
Nu numai că catenele 7 și 8 ale noastre de ADN sunt (re) activate în continuare, dar și 11 și 12 catene vor fi (re) activate și la un nou nivel datorită acordării cristaline în creștere a glandei noastre pineale. Acest lucru mai deblochează și descarcă informații din chakrele superioare (9-12) și din Planul nostru divin, esența sufletească a cine suntem și știind de ce suntem aici. Toate acestea necesită o ajustare majoră a corpului, inimii și minții noastre pentru a „întâlni” și a integra această actualizare incredibilă. Ne armonizăm cu conștiința Unității în care ne integrăm în continuare masculinul și femininul, precum și fuzionăm cu Spiritul și curgem cu toată viața. Putem simți acest lucru acum cu cantitatea de vise intense, eliberări, durere, mai puține dispute psihice și fiind mai „stabiliți” în noi înșine.
Așa că este momentul să avem încredere în inimile noastre înțelepte din ce în ce în creștere și să ne lăsăm, să ne relaxăm problemele, provocările și luptele pentru putere. A avea încredere că totul funcționează așa cum ar trebui, chiar dacă nu apare așa în lumea materială externă, deoarece o dizolvare a vechilor densități de traume, abuzuri, corupție, control și frică se manifestă și va fi revelată la timpul potrivit.
Deci, cel mai bine este să ne predăm acum, să ne odihnim, să fim doar, să eliberăm ceea ce gândim și să urmăm ceea ce simțim.
Și să ne permitem să fim plini de dragoste, credință și acceptare a noastră și a celorlalți. Pe măsură ce facem acest lucru, orice suferință va ușura și vom face loc pentru a apărea noi posibilități, noi alegeri și abundență.
••• ARHETIPURI pentru IUNIE (ceea ce învățăm / vindecăm): Suveranul (Limitele Emoționale, Unitatea).
••• Simptome Psihospirituale și Fizice pentru Iunie: Este important să nu renunți acum - și să eliberezi ceva care te tulbură sau te privește. Ești obosit și ai nevoie de odihnă și îngrijire de sine. Permiteți Spiritului, îngerilor și ghizilor de Lumină să vă ajute.
Mercur retrograd începe pe 29 mai și vă va aprofunda procesul de vindecare. Lăsați universul să ofere soluții elegante la momentul potrivit.
Uită-te și angajează-te unde poți să-ți echilibrezi viața și să faci ceea ce trebuie să faci pentru tine!
Căutați SCOPUL SPIRITUAL mai profund și OPORTUNITATEA de VINDECARE sub orice provocare, conflict sau suferință actuală.
Prin aceasta înveți să-ți îmbrățișezi ARHETIPUL SUVERAN, să te accepti emoții furtunoase, să-l transformi într-o cinstire adevărată a Sinelui tău adevărat și să știi că trebuie să fii complet văzut, iubit și recunoscut pentru cine ești.
Spiritul știe acest lucru și vă va onora discernământul în evoluție. Vei ști mai ușor în cine poți avea încredere, care sunt următorii tăi pași, cine se aliniază creșterii sufletului tău și cine face parte din familia sufletului tău în viitor.
Arhetipul Suveran te invită să pășești în propria ta putere autentică și să îmbrățișezi energiile tale masculine și feminine co-creative. Când sunteți conectat cu puterea dvs. autentică, puteți menține limite și relații personale sănătoase, canalizați creativitatea, manifestați abundența și puteți trăi o viață de serviciu co-creativ.
••• Simptomele Ascensiunii pentru luna iunie includ:
vise intense (eliberare crescută din subconștient / timus), fredonare / sunete în urechi, oboseală / epuizare, durere, imunitate scăzută / simptome asemănătoare gripei, fluctuații de energie și căldură în corp, adevăruri și perspective noi, limite mai bune, integritate mai profundă , mai multă creativitate și conectarea cu pasiunea și dorințele tale, eliberare, tristețe, mai multă claritate în ceea ce privește ceea ce ai nevoie, furie, frustrare, intensitate în sus și în jos a emoțiilor, sensibilitate emoțională, palpitarea gâtului, gât uscat, amigdalele / limba umflate , durere în timus și zona inimii, tensiune maxilarului / gâtului, sinusuri înfundate , cap / urechi infundate, articulații dureroase, dureri, greutate în piept, digestie slabă / durere în plexul solar, o oarecare creștere în greutate în jurul mijlocului / cortizol, ochi roșii / uscați, dureri de rinichi, dureri de inimă și dureri profunde, dureri ale omoplatului, ochi apoși / neclari, dureri de cap de intensitate scăzută, durere în spatele ochilor.
••• Evenimente Cosmice •••
Timp de intrare 6: 6 pentru a lăsa să strălucească Sinele Adevărat!
Lună nouă în / Eclipsă Solară Inelară în Gemeni - 10 iunie 2021
Solstițiul (vara / nordul, iarna / sudul) 20 iunie
Super Lună Plină în Capricorn - 24 iunie
Mercur Retrograd
Faza pre-umbră: 14/15 mai - 28 mai
Faza retrogradă: 29 mai - 22 iunie (în Gemeni)
Faza post-umbră: 23 iunie - 2 iulie
Mercur Retrograd în 2021 ne privește cu îndrăzneală, reconcepându-ne pentru următorul ciclu de 10 ani!"
Via Angelica Mihaela Costeadi D Gaucan
Nu este disponibilă nicio descriere pentru fotografie.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
Director web luxdesign28.ro Alterative Medicine Blogs - BlogCatalog Blog DirectoryClickLink.ro