duminică, 30 mai 2021

Puterea lui Cinci ~ despre Lupii negri

 

Strabunul Din Ceahlau


Sus, in vecinatatea piscurilor inzapezite ale Carpatilor, vietuia aceasta ramura misterioasa desprinsa din vechiul trunchi al Neamului Dac ! Barbati inalti, falnici, nemilosi cu cei care le calcau hotarul, stapani peste cunostintele Vechiului Pamant, inspirau o teama de nedescris celor care se incumetau sa le viziteze taramul ! Capetenia lor, nestiut fiindu-i numele de catre istorici, se aseza in fata Sfinxului pentru sfat si intelepciune, incepu un ritual atat de misterios incat intreg platoul Bucegilor a fost luminat de fantomatice aparitii ale celor ce le sunt STRABUNI..."
In toti muntii si zonele cu o incarcatura energetica , cu informatiile aferente, atat in tara , cat si in strainatate, mai cu seama pe linia est-vest (prin diverse conjucturi, pe care doar acum reusesc sa le descifrez si sa le inteleg). Atat in Caucaz, pana la Marea Azov, pana in nord (Moscova), pana in Alpi, pana in Geneva si mai incolo in Catalonia si Tara Bascilor (De ce spunem BA Da ! avem un BA de ce ?). Deasemenea cunosc foarte bine zona Muntilor Padurea Neagra (Schwarzwald)...de unde izvoraste Dunarea si pana la Marea Neagra si am vizitat si zona Soci si chiar Tbilisi si Erevan. Multe castele, cetati, atat din nord, cat si din sud (atat din vest, cat si din est), cu alte cuvinte, am fost prezent in teritoriul Marelui Regat al Daciei Mari (al traitorilor pelasgo-atlanto-geto-dacilor liberi), un fel de reamintire si regasire a locurilor corespondente "amprentei mele energetice", sa zicem asa, ca nu stiu cum sa zic altfel, cu care am simtit eu ca sunt in rezonanta,probabil ca de-asta am si fost calauzit atat de precis.
Din observatiile mele nu stiu daca noi ca NATIUNE suntem pregatiti (ar fi minunat sa fim, dar nu stiu, zau...si ma gandesc la faptul ca sunt inca multe aspecte pe care nu le prea inteleg... ) sa ne asumam marea cultura si civilizatie traditionala a stramosilor nostri, pelasgi, atlanti hiberboreeni, geto-daci. Aceasta, deoarece am fost invatati (mai ales la scoala) sa observam ca leagan al etnogenezei noastre doar o mica parte din spatiul pelasgic, cel carpato-danubiano-pontic, desi toti acestia se socoteau "valko-blaki" adica "Lupi negri"(era un "Ordin" foarte important- lupii albi fiind considerati tinerii aspiranti pentru a fi initiati si pentru a accede in acest "Ordin superior, ELITA"(care vine inca din perioada matriarhatului prin "Sfatul Batranilor Casta IO", blazon de noblete al "Imparatiei", al "Regatului unit al pelasgo-atlanto-geto-dacilor").Acestia erau posesori ai unei limbi comune si a unei religii unitare care avea ca tema centrala CREDINTA in NEMURIRE.
De aceea scriitorii greci ii numeau pe toti daco-getii, chiar pe toti tracii, uneori in deradere, "NEMURITORII".
Imi iubesc Tara..., si va spun ADEVARUL ! ! !

Strabunul Din Ceahlau

 
"Dacii" isi iau numele dupa "sabia dakka", specifica lor ! Deci e un nume "razboinic". De aici a fost preluat si in alte limbi: dagger (engl.), dague (fr.), daga (it.), etc...
- Sabia incovoiata dacica (falx, sika) era unica in acea vreme cu o cu totul alta tehnica de manuit (cu 2 maini, fara scut, doar katana japoneza se mai manuia oarecum asemantor!) decat sabiile clasice drepte.
- Dacii erau antrenati ca un grup mic de luptatori sa poata tina piept si sa invinga armate intregi ! Pe langa schemele de lupta in grup cu manevre surpriza, ei luptau cu ambele mani cu cate doua sabii (vezi Spartacus, generalul sau Crixos (crudul (dac) hixos - alta denumire pentru hittiti, mai tarziu Stefan cel Mare, Mihai Viteazul...!) Khalsa = calusarii- "dansul razboinic al celor puri". La iranieni s-a pastrat "kalisha" cu aceeasi semnificatie. La arabi Khalsah (http://sikhism.about.com/od/glossary/g/Khalsa-Pure.htm)
Gatka - la noi (si rusi!) "gotka" = gainusha salbatica de munte. A se vedea culorile !
A se observa "turbanele" in forma de caciula dacica, unul sau doua cingatori incrucisate peste umar ca si la calusarii nostrii, pumnalul curbat sika, lupta cu buzduganele, alte arme dacice...
In majoritatea cazurilor si pe aici, mai ales pentru dacii simplii, acestia nu purtau pe cap "o caciula" ci o fasie de panza infasurata, un fel de turban, in forma caracteristica caciulii dacice... cu care isi tineau parul netaiat ! Dacii au creat Artele martiale.. are ceva logica, India a fost spiritualizata de daci, fondatorul Kung Fu-ului sau Shaolin Kung Fu era Bodhidharma, un indian,( din poze nu prea pare indian.. ceva imi spune ca a fost dac)
Pre limba mea si limba ta, ce-o fi cu Bhalanas (balanii) astia,(https://en.wikipedia.org/wiki/Bhalanas ) ce au nume de Kalyan (Calian, Caloianu) si Nanak (nana- cel ce are grija de copiii altora), orasele ca Bacal (berbece), tarisoara de Kashmir (Cash miruit), si Punjab de granarit? Neam de seceratori poarta "sika"-n cingatori de dusmani spaimantatori, de se cred nemuritori si se cheama "Sikh" ? Nici hindusi nici musulmani, cred in "V(l)ahe Guru" = Dumnezeu/intreaga Natura Atotputernica - invatatorul suprem al tuturor fiintelor- zise de-al lor Guru Nanak - balanul cu caciula de dac !






Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
Director web luxdesign28.ro Alterative Medicine Blogs - BlogCatalog Blog DirectoryClickLink.ro