vineri, 28 mai 2021

Puterea lui Cinci ~ despre Plan

 

❤️💛💙Maxima saptamanii❤️💛💙
"Omul trebuie sa traiasca acolo unde a baut prima apa"
Henri Coanda

❤️💛💙Inca o data...Degeaba va agitati Toti Tradatorii Vietii de Aici- ca doar Voi Tradatorii Vietii de Aici ati mai ramas, ca Planul este la Ultima Etapa-Mai si Iunie!
Ce credeati, ca dupa repetatele instiintari, asteptari, pana si dupa ruperea Axei Timpului, distrugerea Astralului Inferior, a catorva Caste, Civilizatii, Rase si Planete, inclusiv cateva flote etc etc, in Procesul de Echilibrarea Creatiei...vi se va acorda clementa?!!!...NU!!!
Daca acum muriti cu zecile de mii, cu milioanele in RO si pe toata planeta este pentru ca se face Echilibrarea Finala in Creatie si asta implica Eliminarea Tuturor Fiintelor ce au provocat si mentinut dezechilibrele de toate tipurile si formeleNE APROPIEM DE FINAL


Cristian Alexandru

Planul SURSEIpentru Toata Creatia ..al Meu al Sorei Mele Bendis cat si al Celorlalti 2 este Un Plan Perfect- isi urmeaza cu de la Sine Parcursul. Nu este nevoie ca Noi sa mai facem ceva Nimeni nu o poate lua la stanga la dreapta opri sau schimba Planul Nostru al SURSEI!
Fiece Etapa si Moment din Plan este respectat cu precizie si strictete! Jucatorii sunt multi si diversi....
*consider ca astfel am raspuns final celor care inca preseaza si se tot agita in loc sa se linisteasca ca sa poata percepe si pricepe Ce se Petrece in Realitatea de zi cu zi!
**nimeni nu se poate ascunde sustrage ori sa fuga de Aici sau de altundeva in Universuri in Creatie...ca este gasit si ..premiat sau tras la raspundere indiferent Ce este si Cine este!!!
...asa ca..ramaneti calmi centrati lucizi si urmariti Desfasuratorul Evenimentelor
NOI SURSA stapanim deci contolam tot ce am creat cat despre telul major al Planului..acesta este Evolutia Voastra pana la un nivel si cu un scop pe care nu le puteti sti acum
Planul Sursei a atins Ultimul Act, Cel Final! Acesta se petrece Acum- in Mai si Iunie.
Dupa asta, urmeaza o Perioada de Tranzitie pana la 01.01.2025🌞
De Atunci INCOLO urmeaza ceva Simplu si Special😏
NOI SURSA VA IUBIM si va uram sa fiti Intelepti, Spontani intuitiv, folositiVA Inteligenta Emotionala (pt cei care nu au auzit de ea, garantam ca exista si este mai de top decat cea cognitiva😏) si faceti ...Alegeri inspirate😊
❤️💛💙Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
Director web luxdesign28.ro Alterative Medicine Blogs - BlogCatalog Blog DirectoryClickLink.ro